Bence esinle hallet. Ne onlarla ne de toplulukta konusma bence...Onlarla konusup seni ikna ettiklerini zannederlerse ve sen o ismi koymazsan karsilikli gerilirsiniz.Defalarca okudum canım mesajını. Sadece kayınpederle konuşmaktansa toplu bi ortamda konuşmak daha iyi bi fikir sanırım. Fırsat bulunca bunu yapayım o zaman. Denemkten zarar çıkmaz. Israr ederlerse eşimle kavga edersek peki napcam ? Onlar o ortamda üste çıkarlarsa kendilerince bu sefer hiç sözümün değeri kalmaz sankinerden tutsam elimde kalıyo
Ay hadi inşaAllah. Hafta sonu hepsini aynı ortamda yakalayabilirsem bunu uygulayacağım. Ben konuşma hazırlayayım kendime :)Canim sen konuşmayi onlara karsi cikis gibi yapmazsan kavga cikarcak ortam bulamazlar. Sen sadece anne olarak evladina isim koymayo hayal ettigini herkesin hevesini anlayip bugune dek kirginlik olmasin diye susup onlarin anlayisini bekledgini bu olmayinca da icten ice cok uzuldugunu dile getirceksin. onlarla iktidar savasi olarak girmeden konuya tatlilikla anlat duygularini anne olarak aylardir emek verdgni cocuguna hayal ettgin isimle seslnmenin en dogal hakkin oldugunu bu konuda seni anlayacaklarini bildgn icin de bu konusmayi yaptgni ifade et hatta kaderde ne var bilemeyoz belki bu benim tek cocugum da olablir icimde kalmasni istemiyorum diye demagoji de yap. Bikere esini koseye sıkıstrmıs olursun orda bsy diyemez buyujler de direk onlara yonelik bi cikis olmdgi icin icten ice bozulsalar da o an kabullnmk orta yol.bulmk durumunda kalablrler
Eşimde iş bitiyo ama onlar eşimi yönlendiriyo. 2 arada kalıyo adam bu sefer beni yoksaymayı tercih ediyo. Eşim onların yanında pek benim bişeyime karışmaz emir cümleleri kullanır ama başbaşayken öyle değil. Hitabetim çok kuvvetli olduğunu söylerler konuşunca ikna ediyorum eşimi. Ama sonra değişiyo fikri. Onlarda mı konuşuyo napıyo. Belki be konuşursam eşime bişey söylemeler artıkBence esinle hallet. Ne onlarla ne de toplulukta konusma bence...Onlarla konusup seni ikna ettiklerini zannederlerse ve sen o ismi koymazsan karsilikli gerilirsiniz.
Canım canım benim hiç üzülme inşallah en hayırlı isimler konur. Okurken sinirlerim bozuldu bizdedir var öyleleri, eltiminde benimde oğlumuz olacak herkes kafasına göre isim koyuyor.. Sorma falanda yok, ilkinde de büyük dedik biz sorduk bunda eşim iki isim olsun biz koyalım dedi yinede KC'ye sorduk berat olsun dedi bende dedim eşime bende seviyorum berat koyalım diye. Şimdi Gökhan çıktı Hamza çıktı tövbe yarabbim sormuyorlar da kendi başlarına. Allah nasip ederse ilk ismi berat olacak berat diye çağırılacak ikinci isim olsada olmasanda manası yok dedimDerdime derman olmak için cevap yazan bütün ablalarıma teşekkürü borç bilirim.. Sağolunuz iyiki varsınız yoksa kime dökeceğim içimi
Kızlar merhaba iyi pazarlar,
Bir kaç gündür çok sıkı takip edemedim topici.Cuma günü kontrolümüz vardı, bebik 1850 gr. olmuşDoktorumuz her şey yolunda dedi 36. haftaya kadar görüşmeyecekmişiz, 36. haftadan sonra her hafta gidecekmişim.Bu arada oda takımını ve duvar kağıdını sipariş ettik bakalım , her şey yolunda giderse ocak başı gibi her şeyi halledeceğiz inşallah.Allahım hepimize güç,kuvvet sağlık versin.Güzel haberlerimizi alalım birbirimizin.Bugün eşimi yurtdışına yolcu ettim, Perşembeye kadar yalnızım evde.Şimdi topikte kaçırdığım sayfaları okuyup yazdıklarınızı okuyacağım, seviyorum hepinizi.
Derdime derman olmak için cevap yazan bütün ablalarıma teşekkürü borç bilirim.. Sağolunuz iyiki varsınız yoksa kime dökeceğim içimi
Her türlü geriliyoruz canım ister istemez.Bence esinle hallet. Ne onlarla ne de toplulukta konusma bence...Onlarla konusup seni ikna ettiklerini zannederlerse ve sen o ismi koymazsan karsilikli gerilirsiniz.
Her türlü geriliyoruz canım ister istemez.Bence esinle hallet. Ne onlarla ne de toplulukta konusma bence...Onlarla konusup seni ikna ettiklerini zannederlerse ve sen o ismi koymazsan karsilikli gerilirsiniz.
amin canım çok teşekkür ederim.Masallah kuzunaesinle de allah kavustursun ben de simdi biraktim geldim otogara bu gece yine yalnızız tam da bugun deprem olmustu pöff
canim benim insallah huzursuzluk olmadan gonlunce hallolur hersey rabbim yardimcin olsun
Teşekkür ederiz teyzesiMasallah kuzunaesinle de allah kavustursun ben de simdi biraktim geldim otogara bu gece yine yalnızız tam da bugun deprem olmustu pöff
canim benim insallah huzursuzluk olmadan gonlunce hallolur hersey rabbim yardimcin olsun
yine sizinki netleşmiş. Seninde gönlünce olsun inşaallah canım. Eşin senden yanaysa hiçbir problem yok emin ol...Canım canım benim hiç üzülme inşallah en hayırlı isimler konur. Okurken sinirlerim bozuldu bizdedir var öyleleri, eltiminde benimde oğlumuz olacak herkes kafasına göre isim koyuyor.. Sorma falanda yok, ilkinde de büyük dedik biz sorduk bunda eşim iki isim olsun biz koyalım dedi yinede KC'ye sorduk berat olsun dedi bende dedim eşime bende seviyorum berat koyalım diye. Şimdi Gökhan çıktı Hamza çıktı tövbe yarabbim sormuyorlar da kendi başlarına. Allah nasip ederse ilk ismi berat olacak berat diye çağırılacak ikinci isim olsada olmasanda manası yok dedimeşimin gereksiz Lüzumsuzluğu
Ben almayacağım için hiç araştırma yapmadım canım. Şimdi geç saat ve pazar günü ya pek kişi yazmaz. Yarın cevap yazarlar sana foruma girince.O kdr hatunuz kimse kamerayı bilmiyor
Canım zaten ilkinde sorduk, babası yok vefat etmiş Ağabeyi büyütmüş emeği büyüktür dedim. Oda zaten ikincisinde biz koyalım dedi söz verdi öyle geçtim zaten kaba bir isim olmasında Ahmet, Mehmet, farketmez. Çok güzel isimlerimiz var.yine sizinki netleşmiş. Seninde gönlünce olsun inşaallah canım. Eşin senden yanaysa hiçbir problem yok emin ol...
Bende ilk oglumda yaşadım aynı şeyleri canım bebek doğdu babası 1 hafta koymadi ismini babasının ismi olsun diye resmen küstük birbirimize ve en son dediğim şey bebeğe süt vermem götür babanlar baksın deyince bu düşünceden vazgeçti ortak istediğimiz bir isim koyduk canımDün kayınvalidem geldi sabahtan görümcemin çocuğuyla az önce gittiler. Çok yoruldum çok yorgunum. Yavrum kıpır kıpır. Dün gece yatarken eşime isim konusunu bi kez daha açtım. Cengiz koymana karışmıyorum ama onca müslüman katili bi adamla muhammed ismini yanyana koyman hiç doğru değil dedim. Beni zaten saymıyorsun dedim. Fatih isminde karar kıldığımı söyledim. Hemen imternete girdi bana iyi bi isim olduğunu ispatlamak için ama baktı ki haklıyım anlamı önemli vs.gbi laflar söyledi en sonunda da daha 2 ayımız var biraz daha düşünelim ismi dedi. Bi umut oldu benim için. Dua edin ne olur vazgeçsin. Çok rahatlıycam valla. Bu konuları konuşurken arada ikinci oğlumuzun adını ya mustafa ya rasul koyalım ddi. Muhammed mustafa rasul isimleride hep kayınvalidemin nişanlı olduğumdan beri erkek torunum olursa koycam dediği isimler. Niye hep senin ailen koyuyo benim ailem karışmıyo ben baabmın ismini koymak için diretmiyorum dedim sen gelin geldin bize dedi. Ben gelin geldim ben doğuruyorum bel ağrılarını bulantıları kusmaları sen çekmedin azıcıkta bana danışsan fena mı olur dedim. Biraz ikna oldu ama sanırım eşimin ailesi dolduruyo onuduymadım ama öyle hissediyorum. Cengiz olacak diye diretirse bende babamıismini şart koşayım mı sizce ? Çok kanıma dokunuyo ısrarcı olmaları onların isim koymaları. Bu arada cengiz kayınpederimin ismi. Cevap yazarsanız fikir verirseniz çok mutlu olurum. Hepimize hayırlı krampsız akşamlar..
Ortak isim en güzeli dimi.? Ne onun aile karışsın ne benim ailem. Benimkiler karışmaz da işte. En son planım da bu olabilir :) sancı çekerken duygu sömürüsü sökmezse bunu yapayım :)Bende ilk oglumda yaşadım aynı şeyleri canım bebek doğdu babası 1 hafta koymadi ismini babasının ismi olsun diye resmen küstük birbirimize ve en son dediğim şey bebeğe süt vermem götür babanlar baksın deyince bu düşünceden vazgeçti ortak istediğimiz bir isim koyduk canım
Benimki de bana diyo buna karışma biz koyalım ikincinin ismini sana bırakcam. Yermiyim ben ? Şimdiden ikinci oğlumun ismini ayarlamışlar bile. Onun için ne yapıp edip benim istediğim bi isim olmalı. Muhtemelen olacakta cengizden vazgeçirtemedim. Ne kaba bi isim yaCanım zaten ilkinde sorduk, babası yok vefat etmiş Ağabeyi büyütmüş emeği büyüktür dedim. Oda zaten ikincisinde biz koyalım dedi söz verdi öyle geçtim zaten kaba bir isim olmasında Ahmet, Mehmet, farketmez. Çok güzel isimlerimiz var.
Allah nasip eder 3. Çocuğum olursa kesinlikle cinsiyetini söylemeyeceğiminşallah kızım olur
Benden söz möz alınmadı canım, direk emri vaki. Bana dokunan da bu zaten. Sanki benim hiç bi bağım yokmuşcasına isim ayarlanıyoBenimde oğlum olsaydı eşim ölmüş babasının ismini koymak istediğini taaaaa evlenmeden söylemişti,ama güzel bi dille,isim hakkı anneye ait,ama eğer günün birinde oğlumuz olrsa babamın adını koyabilir miyiz dedi,tabi o zamanlar herşey lay lay lom,olur tabi babanın adı ne dedim,abuzittin falan dedi önce :) hüseyin avniymiş,Allah rahmet eylesin ... Benimde pek içime sinmeyen bir isim,ama zaten kızım olacak,2. ye Allah kerim...Ama oğlum olursa verilmiş sözüm var,oğlumun adı belli yani :)
Biliyorum bunu kız kardeşim aldı ama ev içerisinde çekme problemi yaşıyor iki kapı ust üste kapalı ise çekmiyor yoksa bende bundan düşünmüştüm. Annemlerin evinde de dubleks alt katta çocuk yatarken ust katta cekmedi. Kapının yanına koyup kapıyı da açık bırakmak zorunda kalmışlardı o yüzden weewellin araştırıyorumBen bu modeli bilemiyorum ama biz alacağımız kameraya karar verdik.Motorola mbp36 düşünüyoruz çok araştırarak kararımızı verdik , bir incele istersen bunu da.
koyulmasın die teklif bile etmedim , Boşuna huzursuz olacaktım . Ama 2. Bir isim var Senln seslenebileceğin cidden üzülmeEwt canım. Hiç çocuğuma cengiz demek gelmiyo içimden
Sabah deneyeyim zeytinyağını, şimdi yine magnezyum ilacını aldım.canim bne çok gerilerde yazdim dun gece deilde bi onceki gece mahvoldum resmen bu yuzden
o gece zeytinyagi içtim, dun sabah erkenden kalkip siyah erik kuruus yedim ustune ilik su içtim
,sorunsuz çikmistim , bugun yine aynisini yaptim sabah aç karnina erik yedim ilik su içtim,susamdan su içiyorum gidip gelip , karnimdan gurk gurk ses geliyor artik, ebenin onerdigi magnezyumu fazla su alduim onu içiyorum ama yok daha çikamadim bugun, bende o aksam kanama falanda oldu, hemoroid de var galiba arti oalrak
bu aksam zeytinyagi içicem yine bakalim onun faydasi olmustu galiba dun sabah için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?