2015 Şubat Anneleri

Bence esinle hallet. Ne onlarla ne de toplulukta konusma bence...Onlarla konusup seni ikna ettiklerini zannederlerse ve sen o ismi koymazsan karsilikli gerilirsiniz.

Ay hadi inşaAllah. Hafta sonu hepsini aynı ortamda yakalayabilirsem bunu uygulayacağım. Ben konuşma hazırlayayım kendime :)

Bence esinle hallet. Ne onlarla ne de toplulukta konusma bence...Onlarla konusup seni ikna ettiklerini zannederlerse ve sen o ismi koymazsan karsilikli gerilirsiniz.
Eşimde iş bitiyo ama onlar eşimi yönlendiriyo. 2 arada kalıyo adam bu sefer beni yoksaymayı tercih ediyo. Eşim onların yanında pek benim bişeyime karışmaz emir cümleleri kullanır ama başbaşayken öyle değil. Hitabetim çok kuvvetli olduğunu söylerler konuşunca ikna ediyorum eşimi. Ama sonra değişiyo fikri. Onlarda mı konuşuyo napıyo. Belki be konuşursam eşime bişey söylemeler artık

Derdime derman olmak için cevap yazan bütün ablalarıma teşekkürü borç bilirim.. Sağolunuz iyiki varsınız yoksa kime dökeceğim içimi
Canım canım benim hiç üzülme inşallah en hayırlı isimler konur. Okurken sinirlerim bozuldu bizdedir var öyleleri, eltiminde benimde oğlumuz olacak herkes kafasına göre isim koyuyor.. Sorma falanda yok, ilkinde de büyük dedik biz sorduk bunda eşim iki isim olsun biz koyalım dedi yinede KC'ye sorduk berat olsun dedi bende dedim eşime bende seviyorum berat koyalım diye. Şimdi Gökhan çıktı Hamza çıktı tövbe yarabbim sormuyorlar da kendi başlarına. Allah nasip ederse ilk ismi berat olacak berat diye çağırılacak ikinci isim olsada olmasanda manası yok dedim eşimin gereksiz Lüzumsuzluğu

Masallah kuzuna esinle de allah kavustursun ben de simdi biraktim geldim otogara bu gece yine yalnızız tam da bugun deprem olmustu pöff

Derdime derman olmak için cevap yazan bütün ablalarıma teşekkürü borç bilirim.. Sağolunuz iyiki varsınız yoksa kime dökeceğim içimi

canim benim insallah huzursuzluk olmadan gonlunce hallolur hersey rabbim yardimcin olsun

Her türlü geriliyoruz canım ister istemez.
Masallah kuzuna esinle de allah kavustursun ben de simdi biraktim geldim otogara bu gece yine yalnızız tam da bugun deprem olmustu pöff

canim benim insallah huzursuzluk olmadan gonlunce hallolur hersey rabbim yardimcin olsun
amin canım çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederiz teyzesi Sizi de Allah kavuştursun , İzmirde de dün oldu deprem.Hiç düşünmeyelim aklımıza getirmeyelim kötü şeyleri.Bebiklerle beraber babalarının yollarını gözleyelim çarçabuk kavuşalım

yine sizinki netleşmiş. Seninde gönlünce olsun inşaallah canım. Eşin senden yanaysa hiçbir problem yok emin ol...

yine sizinki netleşmiş. Seninde gönlünce olsun inşaallah canım. Eşin senden yanaysa hiçbir problem yok emin ol...
Canım zaten ilkinde sorduk, babası yok vefat etmiş Ağabeyi büyütmüş emeği büyüktür dedim. Oda zaten ikincisinde biz koyalım dedi söz verdi öyle geçtim zaten kaba bir isim olmasında Ahmet, Mehmet, farketmez. Çok güzel isimlerimiz var.

Allah nasip eder 3. Çocuğum olursa kesinlikle cinsiyetini söylemeyeceğim inşallah kızım olur

Bende ilk oglumda yaşadım aynı şeyleri canım bebek doğdu babası 1 hafta koymadi ismini babasının ismi olsun diye resmen küstük birbirimize ve en son dediğim şey bebeğe süt vermem götür babanlar baksın deyince bu düşünceden vazgeçti ortak istediğimiz bir isim koyduk canım

Ortak isim en güzeli dimi.? Ne onun aile karışsın ne benim ailem. Benimkiler karışmaz da işte. En son planım da bu olabilir :) sancı çekerken duygu sömürüsü sökmezse bunu yapayım :)

Benimde oğlum olsaydı eşim ölmüş babasının ismini koymak istediğini taaaaa evlenmeden söylemişti,ama güzel bi dille,isim hakkı anneye ait,ama eğer günün birinde oğlumuz olrsa babamın adını koyabilir miyiz dedi,tabi o zamanlar herşey lay lay lom,olur tabi babanın adı ne dedim,abuzittin falan dedi önce :) hüseyin avniymiş,Allah rahmet eylesin ... Benimde pek içime sinmeyen bir isim,ama zaten kızım olacak,2. ye Allah kerim...Ama oğlum olursa verilmiş sözüm var,oğlumun adı belli yani :)

Benimki de bana diyo buna karışma biz koyalım ikincinin ismini sana bırakcam. Yermiyim ben ? Şimdiden ikinci oğlumun ismini ayarlamışlar bile. Onun için ne yapıp edip benim istediğim bi isim olmalı. Muhtemelen olacakta cengizden vazgeçirtemedim. Ne kaba bi isim ya

Benden söz möz alınmadı canım, direk emri vaki. Bana dokunan da bu zaten. Sanki benim hiç bi bağım yokmuşcasına isim ayarlanıyo

Ben bu modeli bilemiyorum ama biz alacağımız kameraya karar verdik.Motorola mbp36 düşünüyoruz çok araştırarak kararımızı verdik , bir incele istersen bunu da.
Biliyorum bunu kız kardeşim aldı ama ev içerisinde çekme problemi yaşıyor iki kapı ust üste kapalı ise çekmiyor yoksa bende bundan düşünmüştüm. Annemlerin evinde de dubleks alt katta çocuk yatarken ust katta cekmedi. Kapının yanına koyup kapıyı da açık bırakmak zorunda kalmışlardı o yüzden weewellin araştırıyorum

Sabah deneyeyim zeytinyağını, şimdi yine magnezyum ilacını aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…