Benden söz möz alınmadı canım, direk emri vaki. Bana dokunan da bu zaten. Sanki benim hiç bi bağım yokmuşcasına isim ayarlanıyo
Benim istediğim isim 3.bi isim canım. Kimliğe yazmaz falan mazallah sağlama almam lazım. Onun için bu çabam.Ben
koyulmasın die teklif bile etmedim , Boşuna huzursuz olacaktım . Ama 2. Bir isim var Senln seslenebileceğin cidden üzülme
Butun gun alisveris merkezinde dolandim. Su süt ilac ictim ama dedigin gibi karın agrisi disinda hic birsey yokO ilaci dogumdan sonra icmistim kabizlik lohusalikta da devam ediyor cunku. Bebek circir olmustu sutten gecmisti. Bnde bir se yramamisti karin agrisi yapmisti sadce. Ben de kotuyum bugun. Bol su icip bekliyorum hareket iyi geliyor bir de
Teşekkür ederim cnm kendi derdini bırakıp bana cevap yazıyorsun. . Isim işi zor hakikaten. Ben kp nin ismini koyacağım için eşim tarafında sorun yok. Ama ben teklif ettim. Muhammed adil düşünüyoruznasipse.. son senelerde adaletsizlikle o kdr muhattabım ki adil bi insan olsun istiyorum inşallah. Adil ismi de ender bi isim muhammed le beraber cok ağır da olmaz diye sevdim hayırlısı olsunBen almayacağım için hiç araştırma yapmadım canım. Şimdi geç saat ve pazar günü ya pek kişi yazmaz. Yarın cevap yazarlar sana foruma girince.
sen bilirsinde simdi içersen sabaha kaadr isini gorur belki zeytinyagi, sabahda çikabilirisn boyleceSabah deneyeyim zeytinyağını, şimdi yine magnezyum ilacını aldım.
sut dediign yagli sut demi ?Butun gun alisveris merkezinde dolandim. Su süt ilac ictim ama dedigin gibi karın agrisi disinda hic birsey yok
Eşimin onların yanında efelik yapmayacağına emin olsam çoktaaaan konuşmuştum. ama burdan aldığım fikirleri kafamda toparlayıp bi yol gidicem. Hepinize çok teşekkür ederim. Kadnın fendi erkeği yenecek mi bakalım.sen bi konuş bakalım dayatmayı kabul etmediğini bilsinler
siz bilirsiniz derlersede sen hangi ismi koyacağını söyle
birde o anda eşin efelik yapar mı olmaz öyle şey deyip ana babasının gözüne girmek istermii
onuda en iyi sen bilirsin nerde nasıl tepkiyle karşılaşacağını iyi tart düşün canım
Ne demek canım yazıcam tabiki. Sizler bana destek oluyosunuz ben elimden geldiğince bildiğim şeyleri yazarım cevaplarım. Adil de çok güzel isimmiş. Muhammed isminden hiç söz etmiyorum bile. Her ailede bi tane muhammed olmalı bereket olur düşüncesindeyim. Sağlıkla doğsun adının hakkını versin oğlun canım.Teşekkür ederim cnm kendi derdini bırakıp bana cevap yazıyorsun. . Isim işi zor hakikaten. Ben kp nin ismini koyacağım için eşim tarafında sorun yok. Ama ben teklif ettim. Muhammed adil düşünüyoruznasipse.. son senelerde adaletsizlikle o kdr muhattabım ki adil bi insan olsun istiyorum inşallah. Adil ismi de ender bi isim muhammed le beraber cok ağır da olmaz diye sevdim hayırlısı olsun
Ustesinden gelme degil de kiz evlenince aileden ayrildi erkek evlenince ailemiz buyudu mantigi varBende böyle düşünüyorum. Damattan çekiniliyor gelinin üstesinden gelirim diye düşünülüyor belki de
iste bu iyi yontem.Bende ilk oglumda yaşadım aynı şeyleri canım bebek doğdu babası 1 hafta koymadi ismini babasının ismi olsun diye resmen küstük birbirimize ve en son dediğim şey bebeğe süt vermem götür babanlar baksın deyince bu düşünceden vazgeçti ortak istediğimiz bir isim koyduk canım
Benden söz möz alınmadı canım, direk emri vaki. Bana dokunan da bu zaten. Sanki benim hiç bi bağım yokmuşcasına isim ayarlanıyo
Eşimin onların yanında efelik yapmayacağına emin olsam çoktaaaan konuşmuştum. ama burdan aldığım fikirleri kafamda toparlayıp bi yol gidicem. Hepinize çok teşekkür ederim. Kadnın fendi erkeği yenecek mi bakalım.
Anladım, kusursuz kamera yok gibi.Bir çok kamera kullananların yorumlarına baktığımda, en az dezavantajlı motorola gibi geldi bana.Ama senin yorumunu da dikkate alacağım.Ancak şunu biliyorum ki bebek kamerasında iki marka için de en iyisi diyorlar; motorola ve weewell.Biraz da şans işi gibi geliyor bana bu kamera olayı.Eğer bir kullanıcı yorumuna rastlarsam sorduğun kamera ile ilgili topiğe yazarım.Pek yardımcı olamadım amaBiliyorum bunu kız kardeşim aldı ama ev içerisinde çekme problemi yaşıyor iki kapı ust üste kapalı ise çekmiyor yoksa bende bundan düşünmüştüm. Annemlerin evinde de dubleks alt katta çocuk yatarken ust katta cekmedi. Kapının yanına koyup kapıyı da açık bırakmak zorunda kalmışlardı o yüzden weewellin araştırıyorum
Normal süt cnm. Hatta puding ve de mandalina yedim. Simdi yine süt içiyorum zeytinyağı da içecem, nefes alamıyorum resmensut dediign yagli sut demi ?
yarim yagli içersen hiç bi ise yaramaz daha fena olursun
kabizligin diyeti yagli ve sekerli yiyecekler, ben sekerden uzak durmaya çalisiyorum ama senin bi sorunun yoksa
serbet vs ne bulursan ye iste
normal sut ne canim anlamadimkiNormal süt cnm. Hatta puding ve de mandalina yedim. Simdi yine süt içiyorum zeytinyağı da içecem, nefes alamıyorum resmen
Benim Emek diye bir arkadaşım var, bende çok severim ismini çok anlamlı bence.Emek emek. Demek.
Hani zor sahip oldum çok emek verdim. O manada.
Aslında çok geniş anlam ama o kısmını boşver.
Birde.ekonomide üretim faktörleri var emek,sermaye,girişimci,toprak
Üff abarttım yine.
Hıı evet bir. İnsan daha bir inanıyor öyle şeyler alınca.Çok güzellllll ben çok beğendim :) unibaby ıslak mendiller de alınmış :)
Kutu tam yağlı süt cnm hala bekliyorumnormal sut ne canim anlamadimki
kutu sut se yarim yagli mi tam yaglimi ?
uyyabilirsen uyu bakalim canimKutu tam yağlı süt cnm hala bekliyorum
Sut kabiz ypar. Yogurt yesen. Ev yapimi ya da prebiyotikKutu tam yağlı süt cnm hala bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?