2015 Şubat Anneleri

Benden söz möz alınmadı canım, direk emri vaki. Bana dokunan da bu zaten. Sanki benim hiç bi bağım yokmuşcasına isim ayarlanıyo

sen bi konuş bakalım dayatmayı kabul etmediğini bilsinler
siz bilirsiniz derlersede sen hangi ismi koyacağını söyle
birde o anda eşin efelik yapar mı olmaz öyle şey deyip ana babasının gözüne girmek istermii
onuda en iyi sen bilirsin nerde nasıl tepkiyle karşılaşacağını iyi tart düşün canım

Ben

koyulmasın die teklif bile etmedim , Boşuna huzursuz olacaktım . Ama 2. Bir isim var Senln seslenebileceğin cidden üzülme
Benim istediğim isim 3.bi isim canım. Kimliğe yazmaz falan mazallah sağlama almam lazım. Onun için bu çabam.

O ilaci dogumdan sonra icmistim kabizlik lohusalikta da devam ediyor cunku. Bebek circir olmustu sutten gecmisti. Bnde bir se yramamisti karin agrisi yapmisti sadce. Ben de kotuyum bugun. Bol su icip bekliyorum hareket iyi geliyor bir de
Butun gun alisveris merkezinde dolandim. Su süt ilac ictim ama dedigin gibi karın agrisi disinda hic birsey yok

Ben almayacağım için hiç araştırma yapmadım canım. Şimdi geç saat ve pazar günü ya pek kişi yazmaz. Yarın cevap yazarlar sana foruma girince.
Teşekkür ederim cnm kendi derdini bırakıp bana cevap yazıyorsun. . Isim işi zor hakikaten. Ben kp nin ismini koyacağım için eşim tarafında sorun yok. Ama ben teklif ettim. Muhammed adil düşünüyoruznasipse.. son senelerde adaletsizlikle o kdr muhattabım ki adil bi insan olsun istiyorum inşallah. Adil ismi de ender bi isim muhammed le beraber cok ağır da olmaz diye sevdim hayırlısı olsun

Sabah deneyeyim zeytinyağını, şimdi yine magnezyum ilacını aldım.
sen bilirsinde simdi içersen sabaha kaadr isini gorur belki zeytinyagi, sabahda çikabilirisn boylece
ben az once içtim valla, gerekirse sabahda içerim
uzerine ilik suyu unutma

magnezyumunda faydasi olmuyorki bende ise yaaramadi simdilik

Butun gun alisveris merkezinde dolandim. Su süt ilac ictim ama dedigin gibi karın agrisi disinda hic birsey yok
sut dediign yagli sut demi ?
yarim yagli içersen hiç bi ise yaramaz daha fena olursun

kabizligin diyeti yagli ve sekerli yiyecekler, ben sekerden uzak durmaya çalisiyorum ama senin bi sorunun yoksa
serbet vs ne bulursan ye iste

Ayyy bu ne bee. Kime ne benim çocuğumun isminden Ben o konularda taviz vermem. Hatta eşimde Allahrazıolsun aynı fikirde benimle, sormayız fikir bile almayız ailelerden. Kızımın adınıda biz koyduk. Eşin Elif ismini çok seviyorum dedi. Elif olsun dedim. Bende Naz ismini seviyorum dedim. O zaman Elifnaz olsun dedik:) bu bebeğimdede ilk ismi İkra eşim istedi, ikinci ismi Esma olacak inşaAllah:) sadece sordu bizim büyükler, bizde söyledik isimleri Bu konuda kimseye konuşma hakkını vermezdim heralde:) Kv arada takılıyorum, senin adını koyalım anne diye. Aman sakın, ben beğenmiyorum zaten adımı kendi istediğinizi koyun diyo

Eşimin onların yanında efelik yapmayacağına emin olsam çoktaaaan konuşmuştum. ama burdan aldığım fikirleri kafamda toparlayıp bi yol gidicem. Hepinize çok teşekkür ederim. Kadnın fendi erkeği yenecek mi bakalım.

Ne demek canım yazıcam tabiki. Sizler bana destek oluyosunuz ben elimden geldiğince bildiğim şeyleri yazarım cevaplarım. Adil de çok güzel isimmiş. Muhammed isminden hiç söz etmiyorum bile. Her ailede bi tane muhammed olmalı bereket olur düşüncesindeyim. Sağlıkla doğsun adının hakkını versin oğlun canım.

Bende böyle düşünüyorum. Damattan çekiniliyor gelinin üstesinden gelirim diye düşünülüyor belki de
Ustesinden gelme degil de kiz evlenince aileden ayrildi erkek evlenince ailemiz buyudu mantigi var

iste bu iyi yontem.
Pirelideve canim bence kimseyle konusma. Ne kv ne kp. Esinle konus ben kararliyim de. Icime sinmiyor de. Ikna olmuyorsa kendi bilir. Karisinin yaninda olmayi ogrensin. Yani esinin huyunu sen bilirsin kotu bi duruma da gelmeyin de.
Tek isim soyleseler neyse de iki isim birden soyluyorlar. Biri cengiz olur digerini sen koyarsin kullabmazsin da olur gider. Of ben daraldim senin duruma. Ama konusunca anlayis gstercek olsalar iki isim birden bulmazlardi

Benden söz möz alınmadı canım, direk emri vaki. Bana dokunan da bu zaten. Sanki benim hiç bi bağım yokmuşcasına isim ayarlanıyo

Canım senin bu önemli kararda bastırman gerekiyor ki,hayatının diğer önemli kararlarında etkileri olmasın....KRİZİMTANECİK ve ŞEREFNAZIN söyledikleri bence çok mantıklı...

kavgasız gürültüsüz çözersiniz inşallah bu kadar güzel ve özel anları ne hale getiriyorlar yaaa

Anladım, kusursuz kamera yok gibi.Bir çok kamera kullananların yorumlarına baktığımda, en az dezavantajlı motorola gibi geldi bana.Ama senin yorumunu da dikkate alacağım.Ancak şunu biliyorum ki bebek kamerasında iki marka için de en iyisi diyorlar; motorola ve weewell.Biraz da şans işi gibi geliyor bana bu kamera olayı.Eğer bir kullanıcı yorumuna rastlarsam sorduğun kamera ile ilgili topiğe yazarım.Pek yardımcı olamadım ama

sut dediign yagli sut demi ?
yarim yagli içersen hiç bi ise yaramaz daha fena olursun

kabizligin diyeti yagli ve sekerli yiyecekler, ben sekerden uzak durmaya çalisiyorum ama senin bi sorunun yoksa
serbet vs ne bulursan ye iste
Normal süt cnm. Hatta puding ve de mandalina yedim. Simdi yine süt içiyorum zeytinyağı da içecem, nefes alamıyorum resmen

Emek emek. Demek.
Hani zor sahip oldum çok emek verdim. O manada.
Aslında çok geniş anlam ama o kısmını boşver.
Birde.ekonomide üretim faktörleri var emek,sermaye,girişimci,toprak
Üff abarttım yine.
Benim Emek diye bir arkadaşım var, bende çok severim ismini çok anlamlı bence.
Adıyla yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…