2015 Şubat Anneleri

Sırf birileri şomağızlık yaptı diye sen fikrinden vazgeçme canım. Insanlar çok çabuk herşeyi unutuyor. Ismi tekrardan söylesen yeni duyuyormuş gibi bile davranabilirler. Hem sen başkasını boşver senin ne istediğin önemli. Peygamberimiz ana babalara demiş çocuğunuza güzel isimler koyun diye üçüncü kişilere dememiş.

S Sond sen duvar kağıdı yaptın mı ben karar veremedim yaptıysan nasıl birşey yaptın
Canım ben krem rengi üstü puanlı istemiştim bulamadım. Resim koymuştum orda görünüyor pembe üstünde çiçek ve yusufçuk var.
Koçtaş a ve Bauhausa falan baktık ama hepsi çizgi film Kahramanlı ben öyle şeyleri sevmiyorum.

Kalabalık ortamda yalnız kalma ihtimalin yüksek. Eşime böyle bir olay karşısında ne yapacağını sordum. Eşiyle konuşup birlikte aileye hayır demeleri gerek dedi. Önce eşinle konuş ve bu bebişin size ait olduğunu ve isim verme hakkının da sizde olduğunu söyle. Sonra birlikte bir isme karar verin ve onu ailelere söyleyin. Kararınızdan da caymayın. Inşallah içinize sinen güzel bir ismi olur bebişin.

Slm kizlar bende tum gun pijama baktim sinunda icine sinen bi tane aldim aqua nin pijama takimi sabahlik emzorme sutyeni ve 2 tane hamile kilodu aldim kafam rahatladi
pirelideve canim allah sabir versin sana sinir oluyorum herseye mudahale eden kv kp lere millete ne ya sanki onlarin cocugu onlar dogurcak hey allahim insallah orta yolu bulursunuz cnm

S Sond bayildim canim ya gule gule saglikla kullansin prensesin

S Sond cim bisey sormak istiyorum fikrin varmi acaba doktorum varsa tanidigin muhasebeci sor demisti yanlis hatirlamiyosam.senin muhasebeydi dimi dirrk sen geldin aklima

Simdi ben isten ayrilali 6 ay oldu ve issizlik odenegi aliyorum doktorum devletten dogum parasi alabilirsin bi arastir 6 ay olmus ayrilali ole bi hakkin olabilir dedi ona gore sana 32 haftada rappr verim dedi bende sanmiyorum ama.arastirim dedim sence bole bisey olabilirmiki acaba doktorun bildigi biseymi varda soledi diye dusundum benimde aklima gelen gecmise donuk sigorta gun sayisiylami alakali acaba falan dedim ama sanmiyorum

OFF insan yapmaktan korkar mı? Dönemiyorum bile eziyet resmen.

Canım raporu aldığında sigırtalılığının sona ermemiş olması gerekiyor. Sigortalı değilsin raporu nereye vereceksin,işleneceksin.
90 gün prim ödemiş olma şartı da varya belki dr ondan öyle demiştir.
Benim bildiğim bu yeni bir şey çıktıysa bilemiyorum.

Haydin iyi geceler kizlar yarin gündem yoğun..KK ya bakacam diye VC ye düştüm sanacak benim herif

Gooden bye..
See yolu
İlelliga... Measselameh

Banada sacma geldi ozaman herkez isten ayrilsin dogum parasi alsin dimi
bide benim sigortam devam ediyo nasil oluyo o ben her hastaneye gittigimde sigortali ucretten islem yapiliyo issizlik aldigim icibmi acaba

Olay damat gelin olayı değil. Oğul evini anne babalar her zaman kendi evleri gibi görürler. Eskiden birlikte yaşanırmış ya taa o zamanlardan kalma bir güven bu.
Ewt bide benimki eskiden bu evde oturmuş ya herşeye karışıyo. Amaan napcan görmezden gelcez işte bazı şeyleri

Bende ayaktayım daha. Kociş ve kız uyudu. Ama içimde bî çocuk değil canavar var galiba tövbe estağfirullah Durmuyo bu kız sürekli hareket halinde. Dayıyo kendini bi tarafa kasıyo. Arada dayanamıyorum ahh ufff ses çıkarıyorum, eşimde hayırdır geliyomu diye dalga geçiyo:) venim Elifim hiç böyle bu kadar değildi yahu.
Sabah erken kalkmaya karar verdim. Erkenim saat 10:00 :) kahvaltımı yapıp, yemeğimi koycam evi bi süpürüp örgümün başına geçmeyi planlıyorum inşaAllah yani:)

Erkek fikri almak daha iyi oldu sanki. Çok sağol canım. Hepi topu iki ayım kaldı iyi değerlendirmem lazım. Bu işi sizindeyardımınızla çözeceğim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…