Ama bu durumda benim söylediğimin hiç bi değeri olmamış olmaz mı ? Be söyleyince aaa o ismi hiç sevmem dedi kestirip attı. Ama3 hafta kadae sonra o isim söylenince çok güzel isimmiş bu olsun dedi. Hormonlardan mı abarttım diyosun ?
aa kiz bak ben onu tamamen unuttumSut kabiz ypar. Yogurt yesen. Ev yapimi ya da prebiyotik
Sabaha rahatlarsn bnce. Gece calismiyor sindirim sistemi
Canım ben krem rengi üstü puanlı istemiştim bulamadım. Resim koymuştum orda görünüyor pembe üstünde çiçek ve yusufçuk var.
Defalarca okudum canım mesajını. Sadece kayınpederle konuşmaktansa toplu bi ortamda konuşmak daha iyi bi fikir sanırım. Fırsat bulunca bunu yapayım o zaman. Denemkten zarar çıkmaz. Israr ederlerse eşimle kavga edersek peki napcam ? Onlar o ortamda üste çıkarlarsa kendilerince bu sefer hiç sözümün değeri kalmaz sankinerden tutsam elimde kalıyo
Bende böyle düşünüyorum. Damattan çekiniliyor gelinin üstesinden gelirim diye düşünülüyor belki de
Yatıp uyumak zor zanaat bizm içinOFF insan yapmaktan korkar mı? Dönemiyorum bile eziyet resmen.
Zeki murende bizi görecek miO kdr hatunuz kimse kamerayı bilmiyor
niye benimki calisiyorSut kabiz ypar. Yogurt yesen. Ev yapimi ya da prebiyotik
Sabaha rahatlarsn bnce. Gece calismiyor sindirim sistemi
Vallaha ya kalktim bir vc ziyareti yapayim bari dedim.. Fenada olmadi haniYatıp uyumak zor zanaat bizm için
Canım raporu aldığında sigırtalılığının sona ermemiş olması gerekiyor. Sigortalı değilsin raporu nereye vereceksin,işleneceksin.S Sond cim bisey sormak istiyorum fikrin varmi acaba doktorum varsa tanidigin muhasebeci sor demisti yanlis hatirlamiyosam.senin muhasebeydi dimi dirrk sen geldin aklima
Simdi ben isten ayrilali 6 ay oldu ve issizlik odenegi aliyorum doktorum devletten dogum parasi alabilirsin bi arastir 6 ay olmus ayrilali ole bi hakkin olabilir dedi ona gore sana 32 haftada rappr verim dedi bende sanmiyorum ama.arastirim dedim sence bole bisey olabilirmiki acaba doktorun bildigi biseymi varda soledi diye dusundumbenimde aklima gelen gecmise donuk sigorta gun sayisiylami alakali acaba falan dedim ama sanmiyorum
Yatmak demek istedim. Yanlış anlaşılmasın.OFF insan yapmaktan korkar mı? Dönemiyorum bile eziyet resmen.
İnşallah istediğin olur canımOrtak isim en güzeli dimi.? Ne onun aile karışsın ne benim ailem. Benimkiler karışmaz da işte. En son planım da bu olabilir :) sancı çekerken duygu sömürüsü sökmezse bunu yapayım :)
Banada sacma geldi ozaman herkez isten ayrilsin dogum parasi alsin dimiCanım raporu aldığında sigırtalılığının sona ermemiş olması gerekiyor. Sigortalı değilsin raporu nereye vereceksin,işleneceksin.
90 gün prim ödemiş olma şartı da varya belki dr ondan öyle demiştir.
Benim bildiğim bu yeni bir şey çıktıysa bilemiyorum.
Ewt bide benimki eskiden bu evde oturmuş ya herşeye karışıyo. Amaan napcan görmezden gelcez işte bazı şeyleriOlay damat gelin olayı değil. Oğul evini anne babalar her zaman kendi evleri gibi görürler. Eskiden birlikte yaşanırmış ya taa o zamanlardan kalma bir güven bu.
Erkek fikri almak daha iyi oldu sanki. Çok sağol canım. Hepi topu iki ayım kaldı iyi değerlendirmem lazım. Bu işi sizindeyardımınızla çözeceğim inş.Kalabalık ortamda yalnız kalma ihtimalin yüksek. Eşime böyle bir olay karşısında ne yapacağını sordum. Eşiyle konuşup birlikte aileye hayır demeleri gerek dedi. Önce eşinle konuş ve bu bebişin size ait olduğunu ve isim verme hakkının da sizde olduğunu söyle. Sonra birlikte bir isme karar verin ve onu ailelere söyleyin. Kararınızdan da caymayın. Inşallah içinize sinen güzel bir ismi olur bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?