offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu kıza yemek yedırmek neden bu kadar zor..neden sabrımın sonunda olduğumu hıssedıyorum..
bunaldım.basımı alıp gıdesım geldı yemınleher sabah her sabah yiterrr yaaaaaaaaa
ben de öle düşünüyorum ne olursa olsun çatlıcaksan çatlarsın gibi geliyo badem yağı alcam bide işe yararsa
maasallahh maasallahh : ))
benimkilerin arasida 19 ay di , kizim 10 aylikken hamis kalmisim
farkli cinsiyet olunce kiyafet isi bitmiyor hiççç, ayni olunca kolay olur : )
Kaza dedin de bi çok kaza orucum var onu hatırladım artık seneye hiç ara vermeden 3 ay oruç tutarım en kısa günlerde. Bu sene 30 gün tutmadım hamielym diye tutturmadı doktor geçen seneden 10 gün borcum vardı tam tutmaya başlıycaktım hamile kaldım zaten. Galiba bu senede emzireceğim için tutamıycam ek gıdaya başlamamış oluyo çünkü. Yaklaşık 70 gün kaza birikecekbugun benim koca kaza oruçlarina basladi,kahvaltiya oglen yemgine yalnizim
simdi saat 4 de çocuklari almayada gitmez bu adam, isimiz var valla 10 gun boyunca
hheheheh bosversene sen onlari, yapmayincada ikinci ne zaman diye sorarlarn sorular bitmezki : )
Allah'tan kızım yaramaz değil. Yaramaz olsaydı vayy halime. göbüşten kaldıramıyorum onu zorlanıyorum.Kendi kendine oynuyo.Eşimde sağolsun yardımcı oluyor.
Arkadaşımın ikiz kızları var benim kızımla yaşıt. Benden farkın kalmıcak diyor. Bende varsın olsun ikisi bir büyüsün çıksın diyorum.
Hamile oldugumu duyanlarda aman ne aceleniz vardı? bi ton laf... daha bebeğin küçük. Napabilirim. Rabbim in hediyesi. Sokağamı atimm. Sanki ilk kızıma onlar bakmış gibi. Laf olsun torba dolsun....
relaksssssss, fon müziği dinle iyi geliyor bu durumlarda , ben öyle yaparım hep
Söz hakkına sahip olmayan herkes konuşuyo. Boşver canım sen. Hayırlısı buymuş de geç
Allah'tan kızım yaramaz değil. Yaramaz olsaydı vayy halime. göbüşten kaldıramıyorum onu zorlanıyorum.Kendi kendine oynuyo.Eşimde sağolsun yardımcı oluyor.
Arkadaşımın ikiz kızları var benim kızımla yaşıt. Benden farkın kalmıcak diyor. Bende varsın olsun ikisi bir büyüsün çıksın diyorum.
Hamile oldugumu duyanlarda aman ne aceleniz vardı? bi ton laf... daha bebeğin küçük. Napabilirim. Rabbim in hediyesi. Sokağamı atimm. Sanki ilk kızıma onlar bakmış gibi. Laf olsun torba dolsun....
benim kizim ramazanlikda dogdu, oglanda emziriryordum, bundada tutamadim bulantilardanKaza dedin de bi çok kaza orucum var onu hatırladım artık seneye hiç ara vermeden 3 ay oruç tutarım en kısa günlerde. Bu sene 30 gün tutmadım hamielym diye tutturmadı doktor geçen seneden 10 gün borcum vardı tam tutmaya başlıycaktım hamile kaldım zaten. Galiba bu senede emzireceğim için tutamıycam ek gıdaya başlamamış oluyo çünkü. Yaklaşık 70 gün kaza birikecekyavruşum ek gıdaya başlayınca tutarım hiç ara vermeden artık
alabilirsin diye biliyorum 32 sonra aldığın raporlar soıkıntı öncesinde normal rapor alabilirsinacaba ben şimdi dr'dan 8-10 günlük çalışamaz raporu alsam 32. haftaya kadar, 32+0'da 37'ye kadar çalışabilir raporu alabilir miyim yasal olarak olur mu???
Olur canım alabilirsinacaba ben şimdi dr'dan 8-10 günlük çalışamaz raporu alsam 32. haftaya kadar, 32+0'da 37'ye kadar çalışabilir raporu alabilir miyim yasal olarak olur mu???
35 de ne alacaksın canımkızlar bişey sorucam size şimdi ben 23. haftada rapor almasam 35 te alabilir miyim mesela ?
rapor yani şöle 35. haftada ayrılabiliyomuyum rapora 32 de değil35 de ne alacaksın canım
canım gittiğin yada tavsiye edeceğin bir doktor var mı ben medipol fındıkzadeye gidiyorum ama doktorum riskli gebelik olduğu için beni medipol megaya yönlendirdi ancak oda doğum yapabilirsin dedi tam teşekküllü olması gerekiyormuş hastanenin şimdi 30. haftadan sonra hangi doktora gitsem diye düşünüyorum bide orda doğum fiyatı ne acaba fındıkzadede 1350 idiBen medipol megada dusunuyorum
32 den sonrA istediğin zaman ayrilabilirsin canımrapor yani şöle 35. haftada ayrılabiliyomuyum rapora 32 de değil
ocak ayına kadar tamamlıyım diyorum ki aralık maaşını tam alayım diyorum bakalım karnım izin verirse :)32 den sonrA istediğin zaman ayrilabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?