2015 Şubat Anneleri

aynen ben de önceden almayı planlıyorum. sezeryan falan olursan hemen süt gelmeyince kullanıyorlarmış. lazım olabilir. başta lazım olmasa da dediğin gibi çalışınca olcak. 2-3 ay önce almanın zararı olmaz.
ben de termometre alcam. hatta bime gelcekti ucuz ondan alcam. bizim ev de çok kuru oluyor. ama malesef ben petek suluklarından memnun değilim.

selam kızlar hastalık geçti şimdi de öksürük başladı :) balgamı atamadığım için öksürük ve gıcık yapıyor. aman siz olun hastalığa filan yakalanmayın :)

bu hafta sonu çok fazla düğün vs gezdim vallahi artık uzun süre düğün görmek istemiyorum tanıdık diye katlanmak zorunda kaldım birde belim ağrıdı sandalyede . herkes iyidir umarım özledim sizleri

vakum herkese yapılan bişey değil ki , gerekli durumda yapılıyor ama tabi normal olamıyorsa doktora uymak lazım zorlamamak için daha büyük sorunlar doğurabilir

32+0 olduğunda doktoruna gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun,35.haftada ayrılmak içinde kurumuna dilekçe verip izne ayrılıyorsun.. Bizde böyle canım..
sadece dilekçe ile mi ayriliyorsunuz siz izne? biz doktordan aldığımız is gormezlik raporuyla ayrılıyoruz

hoşbulduk arkadaşlar

size bir şey sormak istiyorum istanbul avrupa yakasında oturanlar nerde doğum yapacaksınız
ben bu hafta ilk kez gidecegım. hoşuma giderse medipol mega da yapacağım . Allah ızın verırse.

ben de öle düşünüyorum ne olursa olsun çatlıcaksan çatlarsın gibi geliyo badem yağı alcam bide işe yararsa

ben basta bebeyagı suruodum alerjı yaptı. sonra kakao yagı ıı dedıler onu aldım. pullandı bu seferde. en son kuzenım ben vazelin surdum hıc de catlamadım dedı. ben de vazelin suruom.

ben ilk hamilelikte ölçtürdüğümde 1 küsürlü birşeydi normal dedi en son 29. haftada ölçtürdüğümde 3 küsürlü birşey çıktı doktor normal dedi zaten 5 e kadar normal buluyorlar sanırım. korkmana gerek yok :)

teşekkürler kızlar. şeytan diyo al raporunu, dik bacağını yat, onlar da ne istiyorlarsa yapsınlar... şirket yanar mı batar mı umrumda değil. bu ne laubalilik...
Ay sabah da sicildeki memurlar deli etti beni..hicbisi bilmiyorlar..calisabilir raporumu verdim.. bu böyle olmucak analık izni diye olucak diyor..yahu izne çıkmiyorm calismaya devam ediyorum diyorm olsun izni aktarcaksiniz ya öyle lazım diyor..Genel Sekreterliği aradık da anca basti kafası kabul etti raporumu..gerçi bu sefer de ilçe sağlıkta onaylatmaniz lazım diyor saçma geldi bana sgk anlaşmalı hastanenin raporunu neden onaylatiyim. .ogleden sonra kendim aricam genel sekreterligi sorcam onay lazım mi diye

ahh ben gittim sabah sabah butun İstanbul dolaştım geldım. ne oluyorsa ıs yerıne gelınc oluyor. adımımı attığım anda içim dışıma cıktı. halsızleştim ıkı dakıkada.
işim cok eve gıdıp uyusam olmaz. 1,5 ay böyle geçecekse ben yanmışım.

elbette giydirebilirsin aslında sizler bu konuda şanslısınız benim ilk bebeğim inan o minicik kıyafetlere verdiğimiz paraya üzüldüm ama mecburen alıyorsun eğer 2. bir bebeğim olursa da o kıyafetleri giydiricem tabi ki niye haksızlık olsun zaten el kadar bebek fazla uzun süre giyemiyor benim annem hep öyle büyütmüş bizi kızkardeşimle aramızda 2 yaş var. ki hala bana olmayan kıyafetleri ona veririm :) o yüzden için rahat etsin hiç ama hiç kafaya takma. annemin bir tanıdığı benim hamile olduğumu duyunca oğlunun kıyafetlerini göndermiş görsen hepsi pırıl pırıl onları bile yıkayıp ütüledim koydum dolaba :)

nolur çatlamasın kremleniyorum zaten
babam yoğun bakımda şuanda kontrol altında tutuluyo doktor görüyor şimdi haber bekliyorum bende hastaneye almıyorlar beni göbeğimi görünce bekliyoruz

kullandıgın krem dokunmus olabılır. ben basta bebe yagı kullanıodum. kasınıodum catlıorum herhalde dıe dusunuodum meger krem dokunmus. cok sonra kızarınca farkettım. bıraktım hemen 3-4 gune duzeldım.

BEBEğin kıyafetten haberi yok zaten. biz sırf kendı zevkımız ıcın alıyoruz kıyafetlerı . bır beze de sarsan benı neden beze sardın demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…