nolur çatlamasınkremleniyorum zaten
babam yoğun bakımda şuanda kontrol altında tutuluyo doktor görüyor şimdi haber bekliyorum bende hastaneye almıyorlar beni göbeğimi görünce bekliyoruz
32+0 olduğunda doktoruna gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun,35.haftada ayrılmak içinde kurumuna dilekçe verip izne ayrılıyorsun.. Bizde böyle canım..ocak ayına kadar tamamlıyım diyorum ki aralık maaşını tam alayım diyorum bakalım karnım izin verirse :)
hadi ya bi bakayım doktorumla konuşayımda ne dicek32+0 olduğunda doktoruna gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun,35.haftada ayrılmak içinde kurumuna dilekçe verip izne ayrılıyorsun.. Bizde böyle canım..
Aynısını ben aldım canım,gereksiz falan değil.. Buhar makinesine gerek yol nem için,ya bi kaba su koyup peteğin üzerine koy ya da peteğe takılan aparatlar var nem için onlardan al.. Ben nemi ayarladım,kendim bile daha rahat uyuyorum,burnum kurumuyor :)))termometreyi herkes gereksiz bulmuş
bende şimdiye kadar hiç almayı düşünmedim, ama haftasonu arkadaşta gördüm hoşuma gitti, odanın nemini ve derecesini gösteriyor. işte bebek için en uygun nem oranı 45-50 arasıymış, buhar makinesini ona göre çalıştırıosun.
buhar makinesini de düsünmüodum, ama belediyeden bi arkadaş dedi "doğalgazlı evlerde mecbur alman gerek, ben kızımda başta kullanmadım işte çok öksürüğü oldu, kullanınca geçti" fln bilemedim..
Eki Görüntüle 1328001
günaydın kızlarr.. bebeğin hemen hemn herşeyi alındı derken haftasonu yeni doğum yapan bi arkadaşıma gittim, yine büssürü masraf çıktı.. sizce bunlardan hangileri gerekli/gereksiz?
ateşölçer (weewell 70,00 TL)
bebek çantası (okiedog 200,00 TL) (bu gerekli biliorum, sadece daha almadığım için fiyat listeme girdi :)
Buhar Makinesi (weewell 80,00 TL)
Süt sağma makinesi (avent 270,00 TL)
Digital termometre/nem ölçer (30,00 TL)
Tiroit yavas calisiyo ya..ilac kullaniyorum.. Bebek biraz rahatsiz ediyo hazimsizlik degil ama..Bide benim esim yanimda degil baska sehirde biraz kafama takiyorum galiba
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu kıza yemek yedırmek neden bu kadar zor..neden sabrımın sonunda olduğumu hıssedıyorum..
bunaldım.basımı alıp gıdesım geldı yemınleher sabah her sabah yiterrr yaaaaaaaaa
alabilirsin diye biliyorum 32 sonra aldığın raporlar soıkıntı öncesinde normal rapor alabilirsin
Olur canım alabilirsin
banada şimdi geldi :) mektup çok güzel ama :)Günaydın KızlarrrrMolfix Bana Bezleri Göndermiş Bende Görünce Çok Mutlu Oldu Kargoyu Bi Açtım İçinden 2 Tane Bez Çıktı Dedim Ulan İnsan 1 Paket Gönderir Pis Cimriler
kızlar bişey sorucam size şimdi ben 23. haftada rapor almasam 35 te alabilir miyim mesela ?
Ne Mektubu Bende Sadece Şeffaf Poşetin İçine 2 Tane Bez Koymuşlar Başkada Bişey Yokbanada şimdi geldi :) mektup çok güzel ama :)
kız arkasında zarf var ya bi tane sevgili anne adayı yazıyorNe Mektubu Bende Sadece Şeffaf Poşetin İçine 2 Tane Bez Koymuşlar Başkada Bişey Yok
Günaydın KızlarrrrMolfix Bana Bezleri Göndermiş Bende Görünce Çok Mutlu Oldu Kargoyu Bi Açtım İçinden 2 Tane Bez Çıktı Dedim Ulan İnsan 1 Paket Gönderir Pis Cimriler
Gecmis olsn canim. Dr ne dicek baklim
haha biz hic gitmedik balayina
Cok begendim ogluma ne guzel yakisir. Baksam ben de ogrenebilir miyim netten ama vaktm yok ki
Aynen aynen : )
dr lara hemen guvenmemeyi, tek dr gorusuyle yetinmemeyi oyle tecrubelerle ogrendim ki. Neden sezeryan dedigine gore yaklasirim doktora. Hastane sartlarinda illa normal demenin sakincasi yok ki dr acil durumda hemen aliyor sezeryana. Kendi keyfi icin sezeryan diyen oyl e cok dr var ki.
En basiti avrupada doguranlar niye normal doguruyor. Her seyde onlardan bahsederiz de bu dogum sekli olunca nedense en iyisi biziz..
Heeee Tamam Tamam Şimdi Gördüm Şirketteyim Ya İçini Açıp Bakmamıştımkız arkasında zarf var ya bi tane sevgili anne adayı yazıyor
Ayyy Ne Var Kocaaaaa Molfixe Dokunurmu Gönderseymişbeklentinde pek yüksekmiş : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?