karnım kaşınıyo canım deli gibi ellememeye çalışıyorum büyüdükçe daha çok kaşınmaya başladınasıl bi kaşıntın vardı?
kızlar bi söylem var duydunuzmu bilmem
kızlar solda erkekler sağda olurmuş
kaç kişiye sorduysam hepsi tuttu
ama benim kızım sağda
ablamınki soldaydı
sizin cinsiyetlerle pozisyonlar tutuyormu
birde bana herkes karnın sivri erkek olmadığına eminmisin diyor hala
kafam karıştı ulen aldım pembiş pembiş hastane çıkışlarını oğlan gelirse karizması yerle bir
anladım canım geçmiş olsun dinlen yat bol bol yorulmamaya çalış bu ara benide yokluyor yürürken özellikle dikkat etmek lazım bundan sonra tekrar geçmiş olsun
saol canım dıkkatle ıcmeye calısıcam yeterkı eskısı gıbı dinç olayım..Şuruplarını ihmal etme canım bak çok kansız çıkmışsınmultşvitaminin de iç mutlaka. Tetanoz için bişey diyemicem geçmiş olsun.
senınkı baya dusukmus eger 11 ı yeterlı goruyorsa benımkı aşırı derecede dusuktesayılmaz helede kırmızı etı tüketmeyen bırı olarak..canim 3. doz nisanda niye vurdular ki sasirdim. decavit yazmalarina sevindim kalca kramplarina iyi gelir insallah
kandaki dusuk cikan deger hgb sanirm benim 8,5 .. ilaclarini kullanirsan doguma kadar yukselir doktorum dogumda sorun yasamamam icin 11 seviyesine yukselmesi yeterli dedi..............
benım kı de pipili ve hep sağımda..bazen elımle ozellıkle bastırıyorum sola gıtsın dıye ama kımıldamıyor bıle kerata..sureklı soluma yatmama rağmen o sağdan vurmaya devam edıyor..yercekımıne karsı duruyor sankı soluma yattığımda sağda durarakkızlar bi söylem var duydunuzmu bilmem
ama benim kızım sağda
ablamınki soldaydı
kafam karıştı ulen aldım pembiş pembiş hastane çıkışlarını oğlan gelirse karizması yerle bir
saol canım dıkkatle ıcmeye calısıcam yeterkı eskısı gıbı dinç olayım..
senınkı baya dusukmus eger 11 ı yeterlı goruyorsa benımkı aşırı derecede dusuktesayılmaz helede kırmızı etı tüketmeyen bırı olarak..
asıya gelınce ılk hamılelıgımde 2 doz yaptırdım sonrakılerı acısından yaptırmamıştım..ası kartımda 3 senedır cüzdanımda duruyordu.gecen ana sağlıkta ebe kaldığın yerden devam edebılırız dedı..yanı sızın aylar once yaptırdığınız ası ben ana saglıga gec gıttıgım ıcın bugüne kaldı..benım 3. dozum oldu sız doğum sonrası olucaksınız
Bnm de düşük çıktı canm ilaca başladım inan kendime geldim 4-5 günde bile fark etti sıkılmaana sağlıkta verdıgım kan sonucuna gore Kansızmışım ! en dusuk sınır 12.3 olması gerekırken benımkı 10.4 cıkmıs ..anlamıyorum hastanede dr kan degerlerın cok ıyı derken ana saglıktakı nın böyle degısını..
tastamına 3 kutu kucuk sıselerın ıcınde kan surubum var artık
bırde DECAVIT yazmış vıtamın -mıneral hapıymış ..
3. doz tetenozuda vurdu hemsıre..32. haftaya gırmıssınnerdeyse doğuracaksın nerdesın bunca zamandır dıyede papara yedık ayak ustu ..
vatana mıllete hayrolsun
ılk hamılelıgımde sureklıerkekgoruyordum rüyamda esımde hep karnımı oğlum dıye sevdı 4 ay boyunca.usg de dr bugun cınsıyetı soylerım deyınce dedım gerek yok erkek olucak (aşırı derecede kız olmasını ıstıyorum bı yandan da)dr bıde ben bakayım ne olacakmış gorelım dedı.baktı hyr kız dedı.ben cıglık attım sevıncten..esıme kal gelmıs gıbı nasıl yanıımkansız dedıValla benimki de kız belli olmuyor hangi tarafta olduğu.Ama bana da aynı şeyi söylüyorlar bu kız değil erkek diye vücudum çok kilo almadı göbeğim çıktı ondan her gören nasıl kız diyo.Doktorada bi daha sormaya çekiniyorum.Bizde mobilyasını beyaz pembe aldık odası da pembe hayırlısıAma yapı sonuçta ultrason yanılmaz yani banane ben kız istiyorum zatennn
Eki Görüntüle 1328368Eki Görüntüle 1328365 Eki Görüntüle 1328366
Benm kokulu taşlarım hazır :) bebişimin mevlidinde Dağıtılacak Allah kısmet ederse
Kız bebişler için de pembe olanı cok seker geldi bana.speedy-gonzales saolsun kargoladı bgn :) tanesi 2 tl arkadaşlar ilgilenen olursa die paylaşmak istedim
ılk hamılelıgımde sureklıerkekgoruyordum rüyamda esımde hep karnımı oğlum dıye sevdı 4 ay boyunca.usg de dr bugun cınsıyetı soylerım deyınce dedım gerek yok erkek olucak (aşırı derecede kız olmasını ıstıyorum bı yandan da)dr bıde ben bakayım ne olacakmış gorelım dedı.baktı hyr kız dedı.ben cıglık attım sevıncten..esıme kal gelmıs gıbı nasıl yanıımkansız dedıdr nıye ımkansız mıs kızınız olacak dedı.esım ısrarlaınanmadı.dr onumuzdekı ay kontrolde kesınkez soylerım dedı.o 1ay boyunca esım ısrarla dr bılemedı erkek deyıp durdu.1 ay sonra dr yıne dedı kızınız olacak dıye. esım oylesıne sorguladıkı kadın en son beyfendı suanda ekranda kızınızın cınsel organını goruyorsunuz dedı oyle utanmıştım kı..ama esım sunu demeyıde ıhmal etmedı.ınsaallah doğumdan sonra kucağımıza erkek cocugunu vermezsınız ve doğuma kadar hepbır ıhtımal erkek olacağına ınandı ..
Âmin inşallahLitchi cim, sen nasıl oldun
aslında esım hıc o mantıkta degıldır erkek kız ayırmaz aılemızde yeterı kadar var ıkısınden de..ama bız oyle ınanmısız kı erkek olacağına bırdenkız fıkrını sındıremedı esım..ben zaten kendı kendıme hep derdım keşke kızım olsa ama erkek olacak oyle hıssedıyorum..bılıncaltına nasıl yerlestırmıssek bu fıkrı sonrasında dıger fıkre ınanmak o kadar zor oldu.Erkekler ilk çocuğu hep erkek olsun istiyor genelde. Allah ikinciye erkek vermiş işte Allah yavrularınızı size bağışlasın inşallAh. Allah bizim de tamamına erdirir bebişlerimize kavuşturur inşallah.
gerek oluyor canım. ben 6. aydan itibaren decavit magnezyum ve kan ilacı kullandım hep.halada kullanıyorum. doğuma kadar kullanmamız gerekiyormuş.DECAVİT i ıcerken artı bırde MAGNEZYUM ıcmeye devam edcekmıyım kızlar..gerek varmı sızce?
Benim de genelde solda. Ve karnım öyle sivri değilde göğüs altından başlayarak yayık. Teyzeler hemen kız mı diye soruyorlarkızlar bi söylem var duydunuzmu bilmem
ama benim kızım sağda
ablamınki soldaydı
Progestan tüp şeklinde krem kullanıyorum ben, bebek cok baskı yapıyordu sancıdan kalkamıyodum, doktoruna gittiğinde sorsan cok gzl bişey oYatıyorum canım kalkınca azıcık ayakta dursam sancı gidiyo ben de mümkün mertebe kalkmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?