2015 Şubat Anneleri

Benimki erkek, sağa dayanıyo hep :)

anladım canım geçmiş olsun dinlen yat bol bol yorulmamaya çalış bu ara benide yokluyor yürürken özellikle dikkat etmek lazım bundan sonra tekrar geçmiş olsun

Sağol canım sen de dikkat et artık hepimiz çok dikkat edelim özellikle fazla ayakta kalmıyalım yürümeyelim ve merdiven çıkmayalım. Çoğunlukla dinlenmeye özen gösterelim. Sonrasında Allahım sağlıcakla Bebişlere kavuşturur inşallah.

Kızlar selam,

biz bebişin herşeyini sona bıraktık. Kıyafet dışında henüz bir şey almadık. Hafta sonu badana boya işlerini yapıldı. Artık bu haftada bebek arabası ve yatağını almayı düşünüyoruz. Siz oda kursak büyüyen beşikler çok şık duruyor ama kullanışlı olur mu? onun yerine dolap ve park yatak mı almalıyım karar veremedim. Bu konuda tecrübeli olan anneler ne önerirsiniz?

Şuruplarını ihmal etme canım bak çok kansız çıkmışsın multşvitaminin de iç mutlaka. Tetanoz için bişey diyemicem geçmiş olsun.
saol canım dıkkatle ıcmeye calısıcam yeterkı eskısı gıbı dinç olayım..
senınkı baya dusukmus eger 11 ı yeterlı goruyorsa benımkı aşırı derecede dusuktesayılmaz helede kırmızı etı tüketmeyen bırı olarak..

asıya gelınce ılk hamılelıgımde 2 doz yaptırdım sonrakılerı acısından yaptırmamıştım..ası kartımda 3 senedır cüzdanımda duruyordu.gecen ana sağlıkta ebe kaldığın yerden devam edebılırız dedı..yanı sızın aylar once yaptırdığınız ası ben ana saglıga gec gıttıgım ıcın bugüne kaldı..benım 3. dozum oldu sız doğum sonrası olucaksınız

benım kı de pipili ve hep sağımda..bazen elımle ozellıkle bastırıyorum sola gıtsın dıye ama kımıldamıyor bıle kerata..sureklı soluma yatmama rağmen o sağdan vurmaya devam edıyor..yercekımıne karsı duruyor sankı soluma yattığımda sağda durarak

Çekirdekli üzümü yemeye de devam et canım

benimkide sagda ve erkek kizlar
ama ben saga yatmaya alisigim solda uyyamam

Bnm de düşük çıktı canm ilaca başladım inan kendime geldim 4-5 günde bile fark etti sıkılma

ılk hamılelıgımde sureklıerkekgoruyordum rüyamda esımde hep karnımı oğlum dıye sevdı 4 ay boyunca.usg de dr bugun cınsıyetı soylerım deyınce dedım gerek yok erkek olucak (aşırı derecede kız olmasını ıstıyorum bı yandan da)dr bıde ben bakayım ne olacakmış gorelım dedı.baktı hyr kız dedı.ben cıglık attım sevıncten..esıme kal gelmıs gıbı nasıl yanıımkansız dedı dr nıye ımkansız mıs kızınız olacak dedı.esım ısrarlaınanmadı.dr onumuzdekı ay kontrolde kesınkez soylerım dedı.o 1ay boyunca esım ısrarla dr bılemedı erkek deyıp durdu.1 ay sonra dr yıne dedı kızınız olacak dıye. esım oylesıne sorguladıkı kadın en son beyfendı suanda ekranda kızınızın cınsel organını goruyorsunuz dedıoyle utanmıştım kı..ama esım sunu demeyıde ıhmal etmedı.ınsaallah doğumdan sonra kucağımıza erkek cocugunu vermezsınız ve doğuma kadar hepbır ıhtımal erkek olacağına ınandı ..

Erkekler ilk çocuğu hep erkek olsun istiyor genelde. Allah ikinciye erkek vermiş işte Allah yavrularınızı size bağışlasın inşallAh. Allah bizim de tamamına erdirir bebişlerimize kavuşturur inşallah.

DECAVİT i ıcerken artı bırde MAGNEZYUM ıcmeye devam edcekmıyım kızlar..gerek varmı sızce?

Erkekler ilk çocuğu hep erkek olsun istiyor genelde. Allah ikinciye erkek vermiş işte Allah yavrularınızı size bağışlasın inşallAh. Allah bizim de tamamına erdirir bebişlerimize kavuşturur inşallah.
aslında esım hıc o mantıkta degıldır erkek kız ayırmaz aılemızde yeterı kadar var ıkısınden de..ama bız oyle ınanmısız kı erkek olacağına bırdenkız fıkrını sındıremedı esım..ben zaten kendı kendıme hep derdım keşke kızım olsa ama erkek olacak oyle hıssedıyorum..bılıncaltına nasıl yerlestırmıssek bu fıkrı sonrasında dıger fıkre ınanmak o kadar zor oldu.

yalnız sunu bende farkettım.bunda cınsıyet ıcın gıttıgımızde dr erkek deyınce esıme cıkısta cıft akika kesecekmıssın dedım.oyle bır bagırdıkı sevıncınden. ben sok oldum..demekkı dılı ne söylerse soylesın kalbı erkek dıye atıyormuş..

Benim de genelde solda. Ve karnım öyle sivri değilde göğüs altından başlayarak yayık. Teyzeler hemen kız mı diye soruyorlar

Yatıyorum canım kalkınca azıcık ayakta dursam sancı gidiyo ben de mümkün mertebe kalkmıyorum.
Progestan tüp şeklinde krem kullanıyorum ben, bebek cok baskı yapıyordu sancıdan kalkamıyodum, doktoruna gittiğinde sorsan cok gzl bişey o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…