İşimi garantiye alıp,izne ayrılan arkadaşıma sordum..32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra izne ayrılacağın zaman tekrar dr a gidip analık izni alıyosun dedi.. Bi daha idareye bişey sormıcam,bi halta yaramıyolar :))Biz lavanta kesesi hazirliycaz dedik o is ablamdaydi bilmiyorum ne durumda. Cikolata isi cok maliyetli oluyor onun yerine renkli drajelerden biseyler düşünürüm belki mevlüt icin ya da eskiden külah kutuda mevlüt sekeri olurdu öyle bir şey olabilir diyorum o asamaya gelemedm bi
Ayy cok seker bir fikir
Oy kiyamam cok yorulmussun bugun sen belli
Yat ve düşünmemeye calis istirahat iyi gelcek Insallah
Bebegini dusun canim icine siner o zaman
sen de ogretmendin diymi kuzum.ben 32de calisabilir raporu alıp 34 bitince ayrılcam insallah tekrar drdan calisamaz raporu almiycam diymi
işte ben hareket halindeyken bile hareket ediyor korkuyorum bazen o yüzden :s
iyiymi iyiyani iyimiymiş kötümü anlamadım
İşimi garantiye alıp,izne ayrılan arkadaşıma sordum..32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra izne ayrılacağın zaman tekrar dr a gidip analık izni alıyosun dedi.. Bi daha idareye bişey sormıcam,bi halta yaramıyolar :))
iyi şükür canımsaolasın hala yoğun bakımda tutuyolar kontol amaçlı ciğerleri temizliyorlar o yüzden bekliyolar .Feyzacığım baban nasıl şu an son durum nedir?İnşallah her şey yolundadır.
işte ben hareket halindeyken bile hareket ediyor korkuyorum bazen o yüzden :s
saol canım bu arada ıg den yazdım sana cvp verirsen sevinirimkorkma canım son zamanlarda sabahın köründe o tekmelere uyanacaksın.
şimdi hareketleri daha az sıkıştıkça hareket edersen canını bile yakacak ama endişelenme
bedeninde en son zarar görecek olan o annesi onu koruyor çünkü
aynı sıkıntıları bende yaşadım ama endişe etme.
geçen sene şubat annesiydim
saol canım bu arada ıg den yazdım sana cvp verirsen sevinirim
ben dedim zaten dilekce ile olmaz diye :) ben de genel sekreterligi aradım raporu ilçe sağlığa falan onatlatmiyormusuz..sabahtan beri sinir ettiler var ya bi de boşyere oralara gidicektim. .işini düzgün yapmayan insanlara uyuz oluyorum yaİşimi garantiye alıp,izne ayrılan arkadaşıma sordum..32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra izne ayrılacağın zaman tekrar dr a gidip analık izni alıyosun dedi.. Bi daha idareye bişey sormıcam,bi halta yaramıyolar :))
evet ya bazen acaba bişeyden rahatsızmı oluyor diyorum çünkü acayip geriyor karnımı hop sağda hop solda o derece
canım geçmiş olsun , bol bol dinlen hiç yorma kendini
aynı ben banada aynı oluyor çapraz hissediyorum hareketi sağ kaburgam kırık gibi sankibenimkinin pozisyon aynı olduğu halde, bir kaç farklı yerden dürtüklüyor. dr'umuz yavaş yavaş çatıların açılmaya başlayacağı için kasık ağrın olacak dedi. bebek doğum yoluna sokmaya çalışıyo kendini dedi, bu arada kaburgamdaki baskıyı ayağıyla değil totosuyla yapıyormuş. kafamız aşağıda ayrıca ayağımızda kafamızda.
o yüzden bi hareket edince çaprazlama hissediyorum bebeği. Meksika dalgası oluyo zaman zaman.
Biz bile araştırıyoruz doğrusunu,bunlar hiç zahmet etmiyolar öğrenmek için,torpille olan bu kadar oluyor meb de :)))ben dedim zaten dilekce ile olmaz diye :) ben de genel sekreterligi aradım raporu ilçe sağlığa falan onatlatmiyormusuz..sabahtan beri sinir ettiler var ya bi de boşyere oralara gidicektim. .işini düzgün yapmayan insanlara uyuz oluyorum ya
ana sağlıkta verdıgım kan sonucuna gore Kansızmışım ! en dusuk sınır 12.3 olması gerekırken benımkı 10.4 cıkmıs ..anlamıyorum hastanede dr kan degerlerın cok ıyı derken ana saglıktakı nın böyle degısını..
tastamına 3 kutu kucuk sıselerın ıcınde kan surubum var artık
bırde DECAVIT yazmış vıtamın -mıneral hapıymış ..
3. doz tetenozuda vurdu hemsıre..32. haftaya gırmıssınnerdeyse doğuracaksın nerdesın bunca zamandır dıyede papara yedık ayak ustu ..
vatana mıllete hayrolsun
Benimki de sağ kaburgamla boğuşuyo :)) bi de elektirik çarpmış gibi titretiyo,ışık hızıyla hareket ediyo sanki :)))aynı ben banada aynı oluyor çapraz hissediyorum hareketi sağ kaburgam kırık gibi sanki
Ben çok sabırsızımmmmm hayırlısı ile Ocak ayına bi girseydik
3. doz mubana nisanda vurcam 3. dozu dei çok erken değilmi şimdi vurması
Benimki de sağ kaburgamla boğuşuyo :)) bi de elektirik çarpmış gibi titretiyo,ışık hızıyla hareket ediyo sanki :)))
Benimki de önceki haftalara göre baya bi hareketlendi valla:)bebği çok hareketli olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?