2015 Şubat Anneleri

İşimi garantiye alıp,izne ayrılan arkadaşıma sordum..32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra izne ayrılacağın zaman tekrar dr a gidip analık izni alıyosun dedi.. Bi daha idareye bişey sormıcam,bi halta yaramıyolar :))

işte ben hareket halindeyken bile hareket ediyor korkuyorum bazen o yüzden :s

korkma canım son zamanlarda sabahın köründe o tekmelere uyanacaksın.
şimdi hareketleri daha az sıkıştıkça hareket edersen canını bile yakacak ama endişelenme
bedeninde en son zarar görecek olan o annesi onu koruyor çünkü

aynı sıkıntıları bende yaşadım ama endişe etme.
geçen sene şubat annesiydim

32+1 iken (32+0 ) bile olmaz çalışabilir izni alacaksınız
37+1 iken (37+0) gene olmaz çalışamaz raporu alacaksınız..

sonra izne çıkınca ssk dan evrakların doğru olduğunu eksik olmadığını sorgulayın
doğum paranızı alırken zorlanmazsınız sorun var ise de hamileyken çözer zamanı gelince gider paranızı alırsınız

saol canım bu arada ıg den yazdım sana cvp verirsen sevinirim

ben dedim zaten dilekce ile olmaz diye :) ben de genel sekreterligi aradım raporu ilçe sağlığa falan onatlatmiyormusuz..sabahtan beri sinir ettiler var ya bi de boşyere oralara gidicektim. .işini düzgün yapmayan insanlara uyuz oluyorum ya

evet ya bazen acaba bişeyden rahatsızmı oluyor diyorum çünkü acayip geriyor karnımı hop sağda hop solda o derece

benimkinin pozisyon aynı olduğu halde, bir kaç farklı yerden dürtüklüyor. dr'umuz yavaş yavaş çatıların açılmaya başlayacağı için kasık ağrın olacak dedi. bebek doğum yoluna sokmaya çalışıyo kendini dedi, bu arada kaburgamdaki baskıyı ayağıyla değil totosuyla yapıyormuş. kafamız aşağıda ayrıca ayağımızda kafamızda.
o yüzden bi hareket edince çaprazlama hissediyorum bebeği. Meksika dalgası oluyo zaman zaman.

aynı ben banada aynı oluyor çapraz hissediyorum hareketi sağ kaburgam kırık gibi sanki

Biz bile araştırıyoruz doğrusunu,bunlar hiç zahmet etmiyolar öğrenmek için,torpille olan bu kadar oluyor meb de :)))

Şuruplarını ihmal etme canım bak çok kansız çıkmışsın multşvitaminin de iç mutlaka. Tetanoz için bişey diyemicem geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…