2015 Şubat Anneleri

noldu canım sana ben kaçırdım geçmişi okuyamadım geçmiş olsun neyin var

Canım okulda üst üste birkaç gün yorgunluk oldu onun üstüne kasık ağrılarım başladı sancı olarak giriyordu doğrulamıyordum yürüyemiyodum. Dr bu hafta için rapor verdi dinleniyorum şimdi.

aynı ben banada aynı oluyor çapraz hissediyorum hareketi sağ kaburgam kırık gibi sanki

Sen de dr'a gittiğinde sor, kaburgamın altında nesi var diye :)

fena geriniyor içerde, sağ tarafım tepe oluyo bazen kasılınca, ama her şey normalmiş benim yaşadığım. hatta bundan sonra wc'den çıkamayacaksın dedi dr. sürekli idrara çıkma ihtiyacı hissedeceksin dedi.

kızlar bi söylem var duydunuzmu bilmem
kızlar solda erkekler sağda olurmuş
kaç kişiye sorduysam hepsi tuttu
ama benim kızım sağda
ablamınki soldaydı
sizin cinsiyetlerle pozisyonlar tutuyormu
birde bana herkes karnın sivri erkek olmadığına eminmisin diyor hala

kafam karıştı ulen aldım pembiş pembiş hastane çıkışlarını oğlan gelirse karizması yerle bir

Canım okulda üst üste birkaç gün yorgunluk oldu onun üstüne kasık ağrılarım başladı sancı olarak giriyordu doğrulamıyordum yürüyemiyodum. Dr bu hafta için rapor verdi dinleniyorum şimdi.
anladım canım geçmiş olsun dinlen yat bol bol yorulmamaya çalış bu ara benide yokluyor yürürken özellikle dikkat etmek lazım bundan sonra tekrar geçmiş olsun

gideyim direk sorcam zaten :) sağ göğsümün altını hissetmiyorum dicem bide şu kaşıntımı sorcam heralde büyüdükçe daha çok kaşınıyor

benimki solda ve erkek
çoğunluğa uymuyorum sanırım

Canım Bizim Kızda Genelde Sol Tarafda Ama Bazende Bütün Gün Sağ Tarafımda Oluyo Belli Olmuyo Yani Hanımefendinin Keyfi Nerde İsterse

canim 3. doz nisanda niye vurdular ki sasirdim. decavit yazmalarina sevindim kalca kramplarina iyi gelir insallah
kandaki dusuk cikan deger hgb sanirm benim 8,5 .. ilaclarini kullanirsan doguma kadar yukselir doktorum dogumda sorun yasamamam icin 11 seviyesine yukselmesi yeterli dedi..............

Ben rahim filmi cekinmistm rahmin hafif saga donuk. Oglan da kiz da sagda. bunda karnim daha yayvan ma gevseklikten dedi dr. Hurafe bunlar ya. 4 farkli dr kiz dedi sanmiyorum degissin

Valla benimki de kız belli olmuyor hangi tarafta olduğu.Ama bana da aynı şeyi söylüyorlar bu kız değil erkek diye vücudum çok kilo almadı göbeğim çıktı ondan her gören nasıl kız diyo.Doktorada bi daha sormaya çekiniyorum.Bizde mobilyasını beyaz pembe aldık odası da pembe hayırlısı Ama yapı sonuçta ultrason yanılmaz yani banane ben kız istiyorum zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…