2015 Şubat Anneleri

bız acııktık kahvaltıya gıdıyoruz.. ısyan başlattı benım pipili ıcerde

Günaydın herkese morelim aşırı bozuk sırf hamileyim diye herşeyin benden saklanmasından çok sıkıldım. erken doğum yapcam korkusu benden çok herkesi sarmış kaçıp gidesim var burdan

Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) dün karnımın alt kısmında biraz ağrı hissettim baya da panik oldum böyle oluyor mu bu haftalarda?
Dün bnmki resmen çıkışa bıçak saplıyor gibi birşey ler yaptı belki bi saatten fazla.. o kdr yoruldum ki anlatamam ağrıdan acıdan. . Bi daha kahve içmesem iyi olacak sanırım

Gunaydin herkese..
Oglan hastaydi gece iki saatlik uykuyla duruyorum.
Ama anne baba koca hepsi bos. evlat sevgisi bambaska birsey. Allaha sonsuz sukur bunu bana yasattigi icin.
Burdaki butun subat annelerine de saglikli dogum ve annelik nasip etsin ins.

Günaydın herkese morelim aşırı bozuk sırf hamileyim diye herşeyin benden saklanmasından çok sıkıldım. erken doğum yapcam korkusu benden çok herkesi sarmış kaçıp gidesim var burdan
Saklananne senden bu kdr canını sıktı

Haklısın canım da işte ben. Tedirginlik yaşıyorum her seferinde kan verirken bile. Neyseki eskisi gbi bayılmıyorum. Bide ya vakum gerekirse korkusu sardı beni. Eşime söylemiyorum artık böyle şeyleri. Düşünme boşver deyip geçiştiriyo.

hiç kars kaşarı yemedim o kadar çok konuşuldu ki tadını bilmediğim şeyi canım istedi
bebeğe kilo aldırdıgı doğru mu?
eğer öyle bişey varsa sipariş vereyim gelsin

defakto da hamile kıyafetlerinde indrim var koşun alın güzel şeyler var

Ne kdar motive edici bi doktor. Benimki kendinden o kadar emin ki bu konulara hiç girmiyo bile.

Gögüslerinden süt gelen var mı? benim henüz bir şey gelmedi, ve aman aman irileşmedi, 85 takıyordum 90 oldum ucları koyulaştı bir de uclarında sarı sarı çatlaklar oldu sizinde öyle mi?
Aynen cnm bnmde. tam tarife uygundur

hiç kars kaşarı yemedim o kadar çok konuşuldu ki tadını bilmediğim şeyi canım istedi
bebeğe kilo aldırdıgı doğru mu?
eğer öyle bişey varsa sipariş vereyim gelsin

sorma yaa bende hayatımda yemedim tadını bilmiyorum ama 2 gündür bende sayıklıyorum

benim de en büyük rahatsızlığım GAZ

aşırı gazı olan var mı, ağrı yapacak derecede?

arasıra oluyor özellikle üşüttüğüm zaman ama normalde de çok gazlı biri oldum çıktım

Yuzuk testi ne yahu :)

bana işyerindeki bir bayan yaptı ipe alyansımı bağladı bişeyler okudu alyans döndümü dönmedimi hatırlamıyorum ama o gün cinsiyeti öğrenmeye gidecektim doktora alyans testi kız dedi doktorda kız dedi

Teşekkür ederiz çok şükür o atlattı darısı başımıza.
Bana kalırsa katıldığım gebelik eğitimleri sonucu vardığım kanıyla kesinlikle bekleyebilirdi. Ama anne çok yorgundu artık ağrılardan ve uykusuzluktan epey şikayetçiydi , biran önce olsun diye Sezaryeni istedi.
Eğer bebeği hala dönmemişler varsa aramızda,doktor kontrolünde kesinlikle beklenebilir . Her ikisininde sağlık durumunun iyi olduğu anlarda , 42 de normal doğum yapanlar olabiliyor. Kiminin bebeği sancıyla beraber doğum yoluna girebiliyor. Hayırlısı inşallah ama Sezaryen sonrası bebeğini doyasıya kucağına alamamak eminim çok üzücüdür. Normal için bir kere daha emin oldum...

Benimki estetik degildi sanirim. Bunu bir sorayim dr.a
Benimde estetik dikisti sezeryan oldum ama ne ole aman aman bi agri sizi olmadi ve 1 gun kaldim hast. Eve geldim temizlik yaptim acaba estetik dikislemi alakali bu agri olayi ama sanmam ya

Amiinnn darısı başımıza bi avazda kavuşalım bebeklerimize inşallah :)

Bende hasta bezi almadım , hiç düşünmedim bile dediğin gibi ped aynı işi görür dedim ama yok gerçekten hasta bezi kolaylık , pratiklik. Atalım çantaya bikaç tane.
Benim geceliğim de yok sabahlığımda yok Ama alıcam en kısa sürede inşallah :)
Pompa almadım , ilk etapta gerek yok. Ne alınması gerektiğini bilelim , hastane çantamızın içine not alalım çok gerekirse mutlaka bir yakınımız halledicektir.

Beynimize güzel uyarılar da bulunalım.
Bebeğimizi emziricez , bol bolda sütümüz gelicek

Ne kdar motive edici bi doktor. Benimki kendinden o kadar emin ki bu konulara hiç girmiyo bile.

ya Allah bozmasın memnunum, "normal doğum istiyorum" dedim, o da "şu an için %70 normal doğum yaptırabiliriz gibi görünüyor" dedi." ama doğum esnasında annenin çatı açıklığı bebeğin kilosu, kafa çapı bunlar önemli faktörler" dedi "el verdiği sürece normal doğum olabilir" dedi. "geçen gün 3800 lük bir bebeği olan anneyi normal doğurttuk dedi ama boyu uzundu" dedi. "senin boyun kaç?" diye sordu ben de "168 cm" dedim. "%70 normal doğum olabilir" dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…