Dün bnmki resmen çıkışa bıçak saplıyor gibi birşey ler yaptı belki bi saatten fazla.. o kdr yoruldum ki anlatamam ağrıdan acıdan. . Bi daha kahve içmesem iyi olacak sanırımGünaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) dün karnımın alt kısmında biraz ağrı hissettim baya da panik oldum böyle oluyor mu bu haftalarda?
Yuzuk testi ne yahu :)benimde babam erkek olduğunu iddia ediyor halen.
yüzük testi kız dedi doktor kız dedi ama o hala erkekte inat ediyor
Saklananne senden bu kdr canını sıktıGünaydın herkese morelim aşırı bozuk sırf hamileyim diye herşeyin benden saklanmasından çok sıkıldım. erken doğum yapcam korkusu benden çok herkesi sarmış kaçıp gidesim var burdan
Haklısın canım da işte ben. Tedirginlik yaşıyorum her seferinde kan verirken bile. Neyseki eskisi gbi bayılmıyorum. Bide ya vakum gerekirse korkusu sardı beni. Eşime söylemiyorum artık böyle şeyleri. Düşünme boşver deyip geçiştiriyo.Ben ilkokulda aşı olmamak için kaçıp yatağın altına saklanmıştım ve akşam çıkmıştım ama insan başına gelince her şeye alışıyor. Korkacak Bir şey yok kan aldırıyorsun şu anda hepsi onun kadar acıtıyor. Canlı canlı zaten insanın canına okuyacak derecede acı verecek bir şey yapmazlar kimseye.
Ne kdar motive edici bi doktor. Benimki kendinden o kadar emin ki bu konulara hiç girmiyo bile.geçen dr'la konuşurken, "ben normal doğum istiyorum öyle vücudumda bıçak izi kalsın istemiyorum" demiştim. o da "biz estetik dikiş yapıyoruz ayrıca normal de olsa sezaryen de olsa ağrısız yapıyoruz" dedi.
ay nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum
Aynen cnm bnmde. tam tarife uygundurGögüslerinden süt gelen var mı? benim henüz bir şey gelmedi, ve aman aman irileşmedi, 85 takıyordum 90 oldum ucları koyulaştı bir de uclarında sarı sarı çatlaklar oldu sizinde öyle mi?
Aynen cnm bnmde. tam tarife uygundur
Yalancı sancılar oluyormuş bu haftalarda canım.Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) dün karnımın alt kısmında biraz ağrı hissettim baya da panik oldum böyle oluyor mu bu haftalarda?
hiç kars kaşarı yemedim o kadar çok konuşuldu ki tadını bilmediğim şeyi canım istedi
bebeğe kilo aldırdıgı doğru mu?
eğer öyle bişey varsa sipariş vereyim gelsin
benim de en büyük rahatsızlığım GAZ
aşırı gazı olan var mı, ağrı yapacak derecede?
Yuzuk testi ne yahu :)
Canım gözünüz Aydın. Üşüme büyük olasılıkla ameliyathanede soğuk yerde yatırıldığı için ve kan kaybından oluyor. Allahım inşallah onların da bizim de yardımcımız olur. 40 ta hemen bebişi almak mı gerekiyor acaba biraz daha beklenebilir miydi ki dönmesi için?
Benimde estetik dikisti sezeryan oldum ama ne ole aman aman bi agri sizi olmadi ve 1 gun kaldim hast. Eve geldim temizlik yaptimBenimki estetik degildi sanirim. Bunu bir sorayim dr.a
babamın hastalığıSaklananne senden bu kdr canını sıktı
Allah analı babalı büyütsün şekerim. bahtı güzel olsun inşallah.
Geceliğim var.
Hasta bezi yerine şu uzun ve arkası geniş Kotex ped alacaktım. bi düşüneyim hasta bezini.
Pompam yok.
Sabahlıklı pijamam var.
Süper bi filmbiz de evde hep öyleyiz :) madagaskar penguenleri vardı gidemedik ya ona tek giderim belki :) bayılıyorum animasyon filmlere
Ne kdar motive edici bi doktor. Benimki kendinden o kadar emin ki bu konulara hiç girmiyo bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?