2015 Şubat Anneleri

Benim riskli olduğu halde daha bir gün olsun elimde poşetsiz ne işe gittim ne eve geldim.
Sinir oluyorum ama mecbur bir şey çıkıyor.

evett öyle filmler izlenmiyor zaten beyin donuyor sanki 1 tanede bile :)
evet filmler rahat filmlerdi; alt yazılıya maalesef gidemiyorum zaten eşimle sevmiyor ben de filmleri dublajlıdan ziyade alt yazılı severim ama...

Biz de genelde aksiyon savaş vurmalı kırmalı filmler izleriz insan onları izleyince de yoruluyor. Halbuki barbie animasyon filmlerini arka arkaya izleyebilirim

Tam tersi oluyor ben de öyle düşünmüştüm ama düz olunca kızmış. Internette de net bir bilgi yok ikisini de yazmışlar.

evet internette ikisi de yazıyor; ben de diyorum zaten o kadar doktor yanılmaz diye :)

benim de en büyük rahatsızlığım GAZ

aşırı gazı olan var mı, ağrı yapacak derecede?

bazen oluyor canım; ama birkaç saati bulmadan geçiyor

Senelerdir bu laf konuşuluyor uyguelama yok inşallah böyle bir şey yapılırbir bize 3 çocuk yapın diyorlar ama haklarımızı vermiyorlar bari umut vermeseler
Evet kesinlikle haklısın. . Bide kreş yardımı aylık 400 fln diyorlardı ikisini bi arada getirseler super olmaz mı yaa..

İğne fobimde var. Nasıl doğum yapcam be ya

geçen dr'la konuşurken, "ben normal doğum istiyorum öyle vücudumda bıçak izi kalsın istemiyorum" demiştim. o da "biz estetik dikiş yapıyoruz ayrıca normal de olsa sezaryen de olsa ağrısız yapıyoruz" dedi.
ay nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum

İğne fobimde var. Nasıl doğum yapcam be ya
Ben ilkokulda aşı olmamak için kaçıp yatağın altına saklanmıştım ve akşam çıkmıştım ama insan başına gelince her şeye alışıyor. Korkacak Bir şey yok kan aldırıyorsun şu anda hepsi onun kadar acıtıyor. Canlı canlı zaten insanın canına okuyacak derecede acı verecek bir şey yapmazlar kimseye.

benim de en büyük rahatsızlığım GAZ

aşırı gazı olan var mı, ağrı yapacak derecede?
HAMILELIGIMIN 4 5 .AYLARINDA ACAYIPTIM..YOGURTSUZ GUNUM GECMEZ..YOGURT YEMEYE KORKUYORDUM.. 6.AYDAN SONRA GECTI..ILK HAMILLELIGIMDE HICBIR KURU BAKLIYATI YIYEMEMISTIM GAZDAN.. SOLUNA YAT IYI GELIYOR

Evet doğdu :)
Benimkinin halası ama en komiğide benim görümcem oldu
Annem dalga geçiyor görümcene bi gerdanlık tak,ayıp olur sonra
Kv olmuyor mu senin kp nin eşi kac yaşında ya maşallah beraber mi dogurcanız

estetık dıkıs dünya harıkası bırsey bılıyormusun..ne kesılırken ne dıkılırken nede evıne döndüğünde gram agrı duymuyorsun..ben dogummasasından yürüyerek geldım odama yattım..vebebegıme gecegunduz kendım baktım

Evet kesinlikle haklısın. . Bide kreş yardımı aylık 400 fln diyorlardı ikisini bi arada getirseler super olmaz mı yaa..
Aman hep ayni laflat. Guya ogluda doguma yetisiyordu izinin artirilmasi. Cocuk iki yasini gecti bn ikinciyi dogurcam hala ayni

Biz de genelde aksiyon savaş vurmalı kırmalı filmler izleriz insan onları izleyince de yoruluyor. Halbuki barbie animasyon filmlerini arka arkaya izleyebilirim

biz de evde hep öyleyiz :) madagaskar penguenleri vardı gidemedik ya ona tek giderim belki :) bayılıyorum animasyon filmlere

Benimki estetik degildi sanirim. Bunu bir sorayim dr.a

ya mesele estetik dikiş değil, ben her şeyin normal olmasını istiyorum. o yüzden normal doğumdan yanayım. ama tabiki inat etmiyorum o an bizim için hangisi hayırlıysa öyle olsun isterim. her iki durumda da dr'umun güven vermesi memnun etti beni

O yediğiniz yerde bizde yedik glb bizde dun bilet indirimi aldık aralık ta gidelim diyorum bi daha ya nasip bebişle siz hangi filme gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…