Benim riskli olduğu halde daha bir gün olsun elimde poşetsiz ne işe gittim ne eve geldim.Ağır taşımamak gerekiyor. Ayakta kalmamak dolaşmamak gerekiyor. Özellikle üçüncü trimester döneminde bunlar gerekliymiş. Herkes ikincide ilerde ağırlaşıcaz alışveriş yapalım şimdiden dedi ben sona bıraktım. Bu gidişle alışverişe alışverişe birilerini görevlendiricem onlar alıcak benim içinmarket alışverişini evde ben yaparım ama taşımamak adına birkaç aydır Migros'tan online olarak istiyorum. Eve kadar getiriyorlar içeri poşetleri koyuyorlar. Tabii görüp almak gibi olmuyor ama istediklerini not olarak yazabiliyorsun. En güzel yanı da bir kilo bile taşımamış oluyorsun.
Ben sesten dolayı demedim bazı filmler kafa yoruyor ondan dedim.
Biz nerde gerin gerim gerecek film var onu bulup izleriz ondan ben evde bile iki tane arka arkaya izleyemem. Düşünmekten beyin yoruluyor.
Sizinkilerde yoracak durum yokmuş. Alt yazı da yok izlenebilir.
Ben sesten dolayı demedim bazı filmler kafa yoruyor ondan dedim.
Biz nerde gerin gerim gerecek film var onu bulup izleriz ondan ben evde bile iki tane arka arkaya izleyemem. Düşünmekten beyin yoruluyor.
Sizinkilerde yoracak durum yokmuş. Alt yazı da yok izlenebilir.
Tam tersi oluyor ben de öyle düşünmüştüm ama düz olunca kızmış. Internette de net bir bilgi yok ikisini de yazmışlar.
benim de en büyük rahatsızlığım GAZ
aşırı gazı olan var mı, ağrı yapacak derecede?
Evet kesinlikle haklısın. . Bide kreş yardımı aylık 400 fln diyorlardı ikisini bi arada getirseler super olmaz mı yaa..Senelerdir bu laf konuşuluyor uyguelama yok inşallah böyle bir şey yapılırbir bize 3 çocuk yapın diyorlar ama haklarımızı vermiyorlar bari umut vermeseler
İğne fobimde var. Nasıl doğum yapcam be ya
Ben ilkokulda aşı olmamak için kaçıp yatağın altına saklanmıştım ve akşam çıkmıştım ama insan başına gelince her şeye alışıyor. Korkacak Bir şey yok kan aldırıyorsun şu anda hepsi onun kadar acıtıyor. Canlı canlı zaten insanın canına okuyacak derecede acı verecek bir şey yapmazlar kimseye.İğne fobimde var. Nasıl doğum yapcam be ya
HAMILELIGIMIN 4 5 .AYLARINDA ACAYIPTIM..YOGURTSUZ GUNUM GECMEZ..YOGURT YEMEYE KORKUYORDUM.. 6.AYDAN SONRA GECTI..ILK HAMILLELIGIMDE HICBIR KURU BAKLIYATI YIYEMEMISTIM GAZDAN.. SOLUNA YAT IYI GELIYORbenim de en büyük rahatsızlığım GAZ
aşırı gazı olan var mı, ağrı yapacak derecede?
evet internette ikisi de yazıyor; ben de diyorum zaten o kadar doktor yanılmaz diye :)
bazen oluyor canım; ama birkaç saati bulmadan geçiyor
Evet doğdu :)
Benimkinin halası ama en komiğide benim görümcem oldu
Annem dalga geçiyor görümcene bi gerdanlık tak,ayıp olur sonra
estetık dıkıs dünya harıkası bırsey bılıyormusun..ne kesılırken ne dıkılırken nede evıne döndüğünde gram agrı duymuyorsun..ben dogummasasından yürüyerek geldım odama yattım..vebebegıme gecegunduz kendım baktımgeçen dr'la konuşurken, "ben normal doğum istiyorum öyle vücudumda bıçak izi kalsın istemiyorum" demiştim. o da "biz estetik dikiş yapıyoruz ayrıca normal de olsa sezaryen de olsa ağrısız yapıyoruz" dedi.
ay nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum
Aman hep ayni laflat. Guya ogluda doguma yetisiyordu izinin artirilmasi. Cocuk iki yasini gecti bn ikinciyi dogurcam hala ayniEvet kesinlikle haklısın. . Bide kreş yardımı aylık 400 fln diyorlardı ikisini bi arada getirseler super olmaz mı yaa..
Allah kabul.etsinTabiki etkilendim ve seviyorum onun tepiklerini ama asıl amacım iyi haberlerimizin olması çünkü tek temennimiz o tepiklerin bitmemesi bir nevi herkes için bir dua dilek...
HAMILELIGIMIN 4 5 .AYLARINDA ACAYIPTIM..YOGURTSUZ GUNUM GECMEZ..YOGURT YEMEYE KORKUYORDUM.. 6.AYDAN SONRA GECTI..ILK HAMILLELIGIMDE HICBIR KURU BAKLIYATI YIYEMEMISTIM GAZDAN.. SOLUNA YAT IYI GELIYOR
Biz de genelde aksiyon savaş vurmalı kırmalı filmler izleriz insan onları izleyince de yoruluyor. Halbuki barbie animasyon filmlerini arka arkaya izleyebilirim
Benimki estetik degildi sanirim. Bunu bir sorayim dr.aestetık dıkıs dünya harıkası bırsey bılıyormusun..ne kesılırken ne dıkılırken nede evıne döndüğünde gram agrı duymuyorsun..ben dogummasasından yürüyerek geldım odama yattım..vebebegıme gecegunduz kendım baktım
estetık dıkıs dünya harıkası bırsey bılıyormusun..ne kesılırken ne dıkılırken nede evıne döndüğünde gram agrı duymuyorsun..ben dogummasasından yürüyerek geldım odama yattım..vebebegıme gecegunduz kendım baktım
haftaya kontrole gıdıcem bende dr a sorucam..netıcede devlet hastanesı ınsan ürkmuyor degılBenimki estetik degildi sanirim. Bunu bir sorayim dr.a
O yediğiniz yerde bizde yedik glb bizde dun bilet indirimi aldık aralık ta gidelim diyorum bi daha ya nasip bebişlegünaydın kızlar :)
okuya okuya ancak bitirebildim akşamdan beri yazdıklarınızı...
akşam sinemaya gittik eşimle, biletleri aldık yemek yediğimiz yerde de bilet kampanyası varmış; hafta sonu geliriz ona da demiştik ama filmden çıkınca eşimin istediği filme 10 dk vardı ona da girdik :) evet geldiğimiz gibi uyudumama iyi geldi 1-2 haftadır bunalımda gibiydim durmadan ağlıyordum düzeldim
benim kızım da hep sağda duruyor canım... kardeşim de kız öyle duruyordu (annem çok zayıftı poposu mu ayağı mı yasladığı yer hala hala tepecik var ufacık sağ kaburgasının altında annemin)
benim erkek olduğu konusunda babam diretiyor. çünkü yüzük testi diye bir şey vat altın alyansla bakılıyor. doğana kadar kız demişti kuzenime doktor da babam bakınca erkek demişti; oğlu oldu pembişleri giydi hepeşim de rahat bırakın kızımı diyor
benim kız da sağa yatsam sol sola yatsam sağ tarafta duruyor yer çekimine karşı hep...gerçi bu aralar hepten sağda durmaya başladı ...
çok yoruldun sen canım ama acısını çıkar şu 1 hafta dinlen güzelce... inşallah düzelirsin çabucak :)
bir matematikçi daha varmış şubat annelerinde :) olur olur analitik geometriyi oturarak anlatan hatta tahtaya bile oturarak yazan bir hocam vardı :)
benim eşim de aynı :)
amin canım :) kesinlikle öyle... 9 yaş var kardeşimle aramda ve annem de hep söyler en büyük yardımcısıydım...
benim de muhabbet kuşum vardı ama izne giderken arkadaşa verdik geldiğimizde hasta gibiydi; normalde elimize gelmeyen kuş elimize gelmeye başlamıştı... 1 hafta dayanabildi öldü
kardeşim doğduğunda muhabbet kuşumuz mantar olmuştu kıskançlıktan ilgisi azaldı diye, iyileştirdik ama kardeşimin de alerjisi çıkınca karşı komşumuz vardı yalnız yaşayan bir teyze, ona verdik, baya bir yaşadı orada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?