Ağır taşımamak gerekiyor. Ayakta kalmamak dolaşmamak gerekiyor. Özellikle üçüncü trimester döneminde bunlar gerekliymiş. Herkes ikincide ilerde ağırlaşıcaz alışveriş yapalım şimdiden dedi ben sona bıraktım. Bu gidişle alışverişe alışverişe birilerini görevlendiricem onlar alıcak benim içinmarket alışverişini evde ben yaparım ama taşımamak adına birkaç aydır Migros'tan online olarak istiyorum. Eve kadar getiriyorlar içeri poşetleri koyuyorlar. Tabii görüp almak gibi olmuyor ama istediklerini not olarak yazabiliyorsun. En güzel yanı da bir kilo bile taşımamış oluyorsun.
Tabiki etkilendim ve seviyorum onun tepiklerini ama asıl amacım iyi haberlerimizin olması çünkü tek temennimiz o tepiklerin bitmemesi bir nevi herkes için bir dua dilek...Günaydın. Bence sen tepikten o kadar etkilendinki doğunca da bol tepikler diyeceksin.
Gerçi her doğum yapan tepikleri özlüyorum diyor
Dinlendikçe çalışmaya gücümüz oluyor ama çalışırken de çok yoruluyoruz aslında. Ne kadar işyerinde otursak da gidip gelmek gün içerisinde insanlara laf anlatmak çok yoruyor. Evde oturmakla işte oturmak aslında bir değil ama 32 ile 37 arasındaki beş hafta da az süre değil iyice düşünüp karar vermeli. Belki çalışabilir raporu alıp çalışabildiğimiz kadar çalışırız.
Tatlım kasık sayılmaz tam göbeğimin altı bağırsakların olduğu nokta sanırım ora. Gerçi dün 7 saat derse de girdim onunda etkisi vardır. Ben 32. Hafta dedin mi evde otururum heralde :)Kasık ağrısı mı? Yorulunca ayakta kalınca oluyor canım.
bende de yok süt falan 80 den 90 oldum bendeGögüslerinden süt gelen var mı? benim henüz bir şey gelmedi, ve aman aman irileşmedi, 85 takıyordum 90 oldum ucları koyulaştı bir de uclarında sarı sarı çatlaklar oldu sizinde öyle mi?
Ben az da olsa taşıyordum işte, geçenlerde de alışveriş için epeyce gezdimdikkat etmek gerekirmiş. Şimdi kendimi suçluyorum, bende sona bıraktım hep eşimin suçu amann acele etme dedi dedi al... herşeyi netten aldım
Olsun vardır bunda da bir hayır. Bebişler iyi olsun sağlıklı olsun kıyafettir eşyadır çabuk alınır inşallah.
sımdı hemen hemen hepımızınkı o boyutlarda bumu dert ettıgın seyzayıflamış dediğim çok kilo almamış :) bir ay önce 1260 dı bir ay sonra 1800 doktor 2000 in üstünde bekliyordu.
aklımada geldıde mandalına yada portakal soyduğunda elınde kalan ve uzun suregıtmeyen o koku benı benden alıyor dıye vazgecmıstımHemen arkasına ya da onunla birlikte c vitamini almak lazım mandalina iyi olur.
benimde babam erkek olduğunu iddia ediyor halen.
yüzük testi kız dedi doktor kız dedi ama o hala erkekte inat ediyor
Aynı şeyi söylemeye çekindim aslındaçok yüksek ses veriyorlar sinemada. Insanı irite ediyor.
Günaydın Kızlar, bol sağlıklı günler dilerim. Bana hala yatıyorum ve doğuma kadar yatacağım galiba. Dün nst de sonucum iyi çıktı rahmimde azcık toparlanmış ama yine aşağıdaymış doktor her gün karımız dedi. Doktora neden böyle oldu diye sorduğumda rahim yetersizliği olabilir, yorgunluk olabilir vs.. dedi. Bazen kendimi suçluyum ben kendimi çok mu yordum. Siz hiç markete gidip poşet taşımıyor musunuz, ne bileyim alışveriş için gezmiyor musunuz. Rutin beni zorlamayacak işler yapıyordum.
sımdı hemen hemen hepımızınkı o boyutlarda bumu dert ettıgın sey..döverim bak pattez ye kılo alırsınız o zamanıkınızbırden
aklımada geldıde mandalına yada portakal soyduğunda elınde kalan ve uzun suregıtmeyen o koku benı benden alıyor dıye vazgecmıstımneyse c vıtamını yerıne cınko almış olduk sabah sabah
benim yüzük testi erkek diyor. dönmüyor düz hatta sallanıyor :) bakalım ne olacak ama 2 doktor kız dedi 2 doktor da kıza benziyor dedio kadar doktor yanılmaz herhalde :)
çekinme çekinme ben de şaştım kendime
unutursam fısılda sakindi aslında ama çakallarla dans çok gürültülü geldi :)
ilk defa yaptım böyle bir şey, ama etkilemedi, eve geldik eşim "kızım nasıl, rahatsız oldu mu acaba " dedi :)
her müzikte bizimki de oynadı, kapı gıcırtısına oynayacak galiba benim kız
çok geçmiş olsun canım; inşallah zamanında gelir bebeğin. kuzenim de senin gibiydi 6 aylıktı yatmaya başladı ama zamanında doğurdu... sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun
mecbur kalmadıkça yapmıyorum alışveriş tek başıma; ama yapınca da ne kadar gerekiyorsa 3 domates,2 patates falan sayıyla alıyorumgezme konusunda hafta sonları çok geziyorum ama artık yorulmaya başladım...
Zaten yüzük testinde düz olursa kızdır yuvarlak daire çizerse erkektir
bebeler doguyor bu kadınlarhala kızmı erkek mı dıye konuşuyor..allam yarebbımmmm
Ben sesten dolayı demedim bazı filmler kafa yoruyor ondan dedim.evet canım peşpeşe girdikyok ya etkiler mi dedim ben de ama etkilemedi :)
ilk önce benim isteğimle unutursam fısılda'ya gittik; çıkınca da çakallarla dans'a ...
öyleyse sevindim bak şimdi
onun mantığı yüzüğün erkek kalbinde düz kadın kalbinde dairesel hareket etmesi değil mi? biz o yüzden düz oğlan dairesel kız diye bakıyoruz
İğne fobimde var. Nasıl doğum yapcam be yaDoğum için değildir. Serum ilaç takmak için demiştir.iğne kolay girer diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?