- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
canım onu sadece boyuma göre söylemedi, yanlış anlatmış olmayayım. yani şu anki duruma göre bebek uygun pozisyonda, kafa çapı normal e boyumda çok kısa değil, her şeyi değerlendirince bu şekilde olursa %70 dedi.
yani daha 2 ay varken kesin normal doğum olur dese bana acayip gelirdi açıkçası. çünkü belirli bi kiloda olunca bebek normal doğum yaptırmıyorlar. veya o an benim açılmam olmazsa adam ne yapsın mecbur vuracak neşteri.
ohh iyisiniz valla. ben eşime dıyorum gıdecegım yere 3 araç değiştirmem gerekiyor.Aman dikkat et ideal az kaldı zaten,9 ay yatanlar var,şükredelim halimize,valla ben markete gidip poşet taşımıyorum,gideceğim yere eşim bırakıyor,kapının önünde ya bekliyor yada gelip alıyor,öyleyken bir dışarı çıktımmı çok yoruluyorum
koridorda yürürken nasıl gaz cıkaralım duymasınlarCanim ilk gun eger sezeryan olursa tabi bol bol yuriceksin o k9ridorlarda gaz rahat vikarmak icin ve agrilarin hafiflemesi daha cabuk ayaklanman icin bol bol merdivenleri cikip o koridorlarda yuriceksin yatmak yokkkk:)
ohh iyisiniz valla. ben eşime dıyorum gıdecegım yere 3 araç değiştirmem gerekiyor.
böyle dusunuyormus gıbı yapıyor , canım sana bir şey dıyım mı yenibosnadan doğru gıdersen ıkı araçla gıdebılırsın dıyor.
adam kafasından çözdü ıkı dakıkada.
1 ay önce doğum yapan arkadaşım da uzn kalın bi hırka koy çantana dedi. Bebebk doğar doğmaz daha sedyede bacaklarım titremeye başladı dedi. Ani kan kaybından oluyomuşyıne kkda okumustum oran buran lekelenebılıo ya da kalkman gerekırken yanında bırılerı olabılır o durumda hemen ustune gecırıosun ıı oluo yazmıslardı bırı. bana da mantıklı gelmıstı. ona benzer bıseyın varsa bence o da kullanılabılır. ben sabahlık alcam. kv mın ceyızıme koydugu orme yelek şal ve patıklerım var onları da yanıma alcam üşürsem diye. yeni doğum yapan üşüyormuş.
ben uzun trıko bır hırka aldım dız kapaklarıma geliyor nerdeyse ..sabahlık varı sey lerı gıyebılecegımı düşünmüyorum..hastaneden cıkarkende yarım spor kot kap ım vardı onu gıymıstım..sımdıde hırka gıyerım..Ben sabahlığı gün içimde kullanıyorum namaz kılarken yada balkona çıkarken üstüme geçiriyorum iyi oluyo pratik geliyo hemen. Hastanede yanıma babam kayınpederim geldiğinde üstüme alırım diye düşündüm. Zamanı gelip doğuran biri olsada yazsa şu lazım oldu bu olmadı diye. İkinci üçüncü çocuğuna hamile olanlar ne diyo sabahlık konusunda ?
İnşaallah sağlıkla doğurur çabuk toparlarsın da hemen aramıza dönersin. Beeiş olunca daha az girilirmiş gbi geliyo ban topiğeben ocak ın 23 den sonra doğurcam kısmet olursa gelır yazarım sıze.
ben normal doğum yapsam kesin çok kolay doğururum dıye düşünüyorum.
nedense kendıme cok guvenıyorum bu konuda ama doktor sezeryan derse asla normal dogurcam demem.
Kısa boyluların daha kolay doğum yaptığını duymuştum bende. Uzunlarda zor oluyomuş.aman beya ona kalsa benim yengelerim hepsi bir boy ilk 2si korkudan doğuramadı da sezeryan oldular diğeri 2 tane doğurdu normal. yani doktorlar bir tuhaf hemen boy kısa gel sezeryan yapalımkolayına geliyor herhalde yoksa her kadın normal doğurmaya elverişli olarak dünyaya gelmiştir .
iyi günler annişler gene kaynatmışsınz :)
Ben sabah sağlık ocağına gittim hemşirem izinliymiş oyüzden sadece kan verdim geldim.
Perşmbe sonuçları alıcam o zmn izni bitmiş olacakmış inş hemşireyide görürüm. Çok iyi tatlı dilli ilgili bir hemşirem var bnm her ay bni görmek istediğini söyledi ve bir kere memleketteydim aradılar gelmediniz die dedim böle böle uzaktyım gelince uğrıcam die :) bizim buradaki devlet hast. daha iyi sağlık ocağındaki hemşirem ve dr.um devlet hast. rezil suratsız musibet tipler var önünden geçin ruhum daralıo
Sağlık ocağından eve gelmeye kadar açlığa dayanamadım bir simit aldım vallahi kızlar ben 3 gün aç dursam gık demezdim ama artık dayanamıyorum açlığa gece yatarken yemek istemiyorum ama bazen deli gibi kazınıyor midem akşam yemeğini erken yediysek dün gece 2 bardak ayran içtim sabaha kadar midem yandı acı suyu geldi ilacımı içtim reflü için olanı ama malesef nafile yastığımı yükselttim sağa dön sola dön yatamadım. Snra bir baktım sbh ezanı okunuyor namazı kıldık eşimle derken uyuyamadım geri tam gözüm dalmış tel çaldı kociş işe ben sağlık ocağına gittim. Simitte yedim ya şimdi yine yanmaya başladı midem oğluşta içerde tepiniyor
tşk ederim canım ilgin için :)
5 ocak erken bacım 5 şubat olsun o tarih :)
benimde içimden hep bir garip his 25 ocak yada 5 şubat günü geçiyor bakalım hayırlısı
Canım bende taşıyorum öle parça parça hafif şeylerden eşimle gittiğimiz için ondada fıtık var onada kıyamıyorum pazar alışverişinde de alıyorum elime yeşilliklerden fln. Gezmeyede gidiyoruz bazen öle oluyor ki çok ayakta olduğum oluyor kasıklarım ağrıyor ama napalım yav hiç bişi kaldırmıcaz eşimde bana kızıyor kaldırma etme die napım yav 1-2 kilo bişiler demi taşımıcam evde bişilerin yerini değiştiriyorum herşey için eşimi bekleyemem ki yapıyorum kendi işlerimi evde temizlik vs. fln ama öle çok ağır bişiler bnde kaldırmıyorum perde takmıyorum aşırı uzanacağım yerlerdeki işlerim için eşimi bekliyorum ama herşey içinde beklenmez ki eşler Bebişim RAbbime emanet gidiyoruz bakalım. Sen bu yaptıklarımdandiyip kndini boşa üzme ne işler yapanlar bişi risk fln yaşamıyor. Herşeyde vardır hayır de bol dua et gönlünü ferahlat bebişini besle dinlenmene bak sen
Benim aldığım lohusapğijama takımının kendi sabahlığı var bide şal koyayım yelekte koydum. Yeter heralde yaw.ben uzun trıko bır hırka aldım dız kapaklarıma geliyor nerdeyse ..sabahlık varı sey lerı gıyebılecegımı düşünmüyorum..hastaneden cıkarkende yarım spor kot kap ım vardı onu gıymıstım..sımdıde hırka gıyerım..
ama ılla alınacaksa kesınlıkle odantellı gıpurlu olanlardan degıl spor bısey olması taraftarıyım..
Aman dikkat et ideal az kaldı zaten,9 ay yatanlar var,şükredelim halimize,valla ben markete gidip poşet taşımıyorum,gideceğim yere eşim bırakıyor,kapının önünde ya bekliyor yada gelip alıyor,öyleyken bir dışarı çıktımmı çok yoruluyorum
Bende öyleydim, ayda bir temizliğe kadın gelir, hiç bir yere uzanmaz sadece yürüyüş olsun diye markete gider 2 kiloyu geçmeyecek şeyler alır öyle evime dönerdim, hatta arada dinlenirdim yolda. Ne bileyim bunlar bile fazla mı geldi, kendimi yordum diyorum bazenşimdi erken doğum riskiyle günümü geçiriyorum.
Günaydın Kızlar, bol sağlıklı günler dilerim. Bana hala yatıyorum ve doğuma kadar yatacağım galiba. Dün nst de sonucum iyi çıktı rahmimde azcık toparlanmış ama yine aşağıdaymış doktor her gün karımız dedi. Doktora neden böyle oldu diye sorduğumda rahim yetersizliği olabilir, yorgunluk olabilir vs.. dedi. Bazen kendimi suçluyum ben kendimi çok mu yordum. Siz hiç markete gidip poşet taşımıyor musunuz, ne bileyim alışveriş için gezmiyor musunuz. Rutin beni zorlamayacak işler yapıyordum.
Demir'in yanına kalsiyum magnezyum alınmaz çinko da etkilryebilir denir ama multivitaminlerde hepsi bir arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?