Sagolasin canim ya sukurler olsun doktor gebelikle ilgili birşey değildir dedi. Ah su günler bir geçse hayirlisiyla. Muz iyimi gelir kahvaltıdan sonra tuketeyim hemen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Smear ben hamilelikten önce yaptırmıştım canım rahim ağzında yara var benim. Doğumda tekrarlama ihtimali olduğu için dondurmadılar. Doğum sonrası dondururuz dediler onun dışında çok şükür birsey yoktu. Bakalım progestan verebilir diye tahmin ediyorum ama bir yandan da korkularım çok. Insallah bebeğim kendini gösterir de korkularım bir nebze sona erer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben de kakao yagi almistim. Iyi geliyor diye duydum. Olmadi ondan baslicaktimben bepanthene guveırım ama catlak kremınde deneyımım yok :) bepanthol yada lierac almayı dusunuyordum. gelmesi ıyı oldu acıkcası. bırde ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bebek yagının ıcıne badem yagı karıstırdım onu suruyorum. bakalım ıns bı işe yararlar :)
benim ikinci bebeğini bekleyen annelere bir sorum var. sizlerinde eşi ilk çocuğa göre biraz daha rahat mı?? eşim ilk çocuğumuzda gözümün içine bakardı herşeyi kendisi yapmaya çalışırdı ama bu defa artık süreci bildiği için daha rahat olduğunu kendisi de söylüyor. bende ilkindeki gibi değilim bulantım falan yok ama yinede ilgi bekliyorum işte
ayyy saat 3 te randevum var hem korkuyorum hem heyeceanlıyım): ıns bır problem yokturrr ne olur dua edın kızlarr 5 haftalıkken kese gorunurmukı acaba :S
ayyy saat 3 te randevum var hem korkuyorum hem heyeceanlıyım): ıns bır problem yokturrr ne olur dua edın kızlarr 5 haftalıkken kese gorunurmukı acaba :S
canım seninle günümüz aynı. bende dün gittim dr a. kese ve içindeki yolk kesesini gördük çok şükürdr haftasıyla uyumlu dedi. kalp atışı içinde 10 gün sonra çağırdı. sende güzel haberlerle gelirsin inşallah.
evet canım muz iyi geliyor kesiyo ishali bir de bana doktorum soda iç demişti geçmiş olsun canım biz hassasız demekki o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor geçmiş olsun canım
canım hayırlı sabahlar.valla benimki biraz değil baya baya rahat.ilk gebeliğimde ki adamdan eser yok.kızımı tam 9 ay bekledik ben idrar testi yaparken
kapıda beklemişti ve 2 çizgiye verdiği tepkiyi asla unutmam.buda korunmayı bırakır bırakmaz oldu.artık hemen elde ettiğinden midir yoksa ikinci
olmasından mı bilmiyorum ne dr kontrollerine geliyor ne de çok mutlu bi hali var.gerçi bende ondan farksız değilim.bi anda olunca şokunu atlatmak zaman
aldı.ama şu da var ki erkekler hissiyatlarını pek dışarıya yansıtamıyorlar.
Benim de hayalim bu hamilelik cok cok mutluyum hep dua ediyorum sagliklidir ins diye ama sabrim azaldi. Her an huysuzum uykum var midem tatsiz. Hepsi hamilelikten. Korkular da bizi bu hale getiriyor. Asla yalniz degilsin arkadasim. Oglum var 21 aylik sabah 7 de kalkiyor, hava sicak ben hamilelikten sicaga hic tahammul edemiyorum ogluma sabirla yaklasamiyorum. Asla sikayetci degilim bunlar hamilelikten cok sukur. Yeter ki midem bulansin. Ama yanimda biri olsa cocukla yalniz daha zor..canım zaten bebekten dolayı oldukca mutluyum buna rağmen bu hallerin olması normalmi bunu öğrenmeye çalışıyorum çünkü bebek sahibi olabilmek için psikolojik tedavi aldım,herkes kendi yaşadığını bilir.sorun bende mi bunu analiz etmek niyetim..
Esim degil de ben rahatim sanki. :))benim ikinci bebeğini bekleyen annelere bir sorum var. sizlerinde eşi ilk çocuğa göre biraz daha rahat mı?? eşim ilk çocuğumuzda gözümün içine bakardı herşeyi kendisi yapmaya çalışırdı ama bu defa artık süreci bildiği için daha rahat olduğunu kendisi de söylüyor. bende ilkindeki gibi değilim bulantım falan yok ama yinede ilgi bekliyorum işte
Ah uyku ah icim uyuyor azicik uzansam oglum ustume tirmaniyor :)) allaha sukurKızlar uyku bastı gene beni :)
i
ne güzel... heyecanlamamak mümkün değil.Rabbim gönlüne göre versin tatlım.kese büyük ihtimal görünür.inşallah güzel haberlerle dönersin
evett aynıı:):) alında kendı doktoruma randevum temmuzun2 .haftası ama ben dayanamadım ıyımı dıye cok merak ettım baska doktordan aldım bır gozukmek ıcın en azından keseyı gormek ıcın ınss:) gozun aydınnn gordunuzmuu keseyı masallahhıns allahım bızdede nasıp ederr sorunsuzdur ıns saat 3 de cok var beklıyorum oyle:S:S:18::18:
Benim de hayalim bu hamilelik cok cok mutluyum hep dua ediyorum sagliklidir ins diye ama sabrim azaldi. Her an huysuzum uykum var midem tatsiz. Hepsi hamilelikten. Korkular da bizi bu hale getiriyor. Asla yalniz degilsin arkadasim. Oglum var 21 aylik sabah 7 de kalkiyor, hava sicak ben hamilelikten sicaga hic tahammul edemiyorum ogluma sabirla yaklasamiyorum. Asla sikayetci degilim bunlar hamilelikten cok sukur. Yeter ki midem bulansin. Ama yanimda biri olsa cocukla yalniz daha zor..
Esim degil de ben rahatim sanki. :))
Ah uyku ah icim uyuyor azicik uzansam oglum ustume tirmaniyor :)) allaha sukur
dr a geldi ve mutlu da oldu sağolsun ama neymiş artık biliyormuş neyin ne olduğunuonun içinde de stres yapmıyormuş. tamam bizde daha rahatız belki ama yinede ilgi görmek biraz daha özel hissetmek istiyorum napiiim:26:
Bir de yemek yapma derdi var ramazandan oturu. Esim oruc tutuyor. Sagolsun bi corba yapsan yeter diyor ama oyle de olmuyor ramazan sonucta. Iftara misafir cagircaktm hepsi yalan oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?