2015 Şubat Anneleri

benim ikinci bebeğini bekleyen annelere bir sorum var. sizlerinde eşi ilk çocuğa göre biraz daha rahat mı?? eşim ilk çocuğumuzda gözümün içine bakardı herşeyi kendisi yapmaya çalışırdı ama bu defa artık süreci bildiği için daha rahat olduğunu kendisi de söylüyor. bende ilkindeki gibi değilim bulantım falan yok ama yinede ilgi bekliyorum işte

evet canım muz iyi geliyor kesiyo ishali bir de bana doktorum soda iç demişti geçmiş olsun canım biz hassasız demekki o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor geçmiş olsun canım

Inyi düşünelim canım iyi olsun korkma canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Görsellerde vs baya bi açıklaması var kızlar:)

Canim ben de kakao yagi almistim. Iyi geliyor diye duydum. Olmadi ondan baslicaktim

Son düzenleme:
ayyy saat 3 te randevum var hem korkuyorum hem heyeceanlıyım): ıns bır problem yokturrr ne olur dua edın kızlarr 5 haftalıkken kese gorunurmukı acaba :S

Kızlar uyku bastı gene beni :)

canım hayırlı sabahlar.valla benimki biraz değil baya baya rahat.ilk gebeliğimde ki adamdan eser yok.kızımı tam 9 ay bekledik ben idrar testi yaparken

kapıda beklemişti ve 2 çizgiye verdiği tepkiyi asla unutmam.buda korunmayı bırakır bırakmaz oldu.artık hemen elde ettiğinden midir yoksa ikinci

olmasından mı bilmiyorum ne dr kontrollerine geliyor ne de çok mutlu bi hali var.gerçi bende ondan farksız değilim.bi anda olunca şokunu atlatmak zaman

aldı.ama şu da var ki erkekler hissiyatlarını pek dışarıya yansıtamıyorlar.

ayyy saat 3 te randevum var hem korkuyorum hem heyeceanlıyım): ıns bır problem yokturrr ne olur dua edın kızlarr 5 haftalıkken kese gorunurmukı acaba :S

canım seninle günümüz aynı. bende dün gittim dr a. kese ve içindeki yolk kesesini gördük çok şükür dr haftasıyla uyumlu dedi. kalp atışı içinde 10 gün sonra çağırdı. sende güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Son düzenleme:

ne güzel... heyecanlamamak mümkün değil.Rabbim gönlüne göre versin tatlım.kese büyük ihtimal görünür.inşallah güzel haberlerle dönersin

evett aynıı:):) alında kendı doktoruma randevum temmuzun2 .haftası ama ben dayanamadım ıyımı dıye cok merak ettım baska doktordan aldım bır gozukmek ıcın en azından keseyı gormek ıcın ınss:) gozun aydınnn gordunuzmuu keseyı masallahh ıns allahım bızdede nasıp ederr sorunsuzdur ıns saat 3 de cok var beklıyorum oyle:S:S:18::18:

evet canım muz iyi geliyor kesiyo ishali bir de bana doktorum soda iç demişti geçmiş olsun canım biz hassasız demekki o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor geçmiş olsun canım

Anladim canimcim. Soda iciyorum günde 1tane. Biraz daha fazla dikkat etcez. Ama sen söyleyince aklima dun yaptigim geldi. Kapi komşunun kayisi agaci vardi koprdim bi tane yedim. Basima is aldim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dr a geldi ve mutlu da oldu sağolsun ama neymiş artık biliyormuş neyin ne olduğunu onun içinde de stres yapmıyormuş. tamam bizde daha rahatız belki ama yinede ilgi görmek biraz daha özel hissetmek istiyorum napiiim:26:

Benim de hayalim bu hamilelik cok cok mutluyum hep dua ediyorum sagliklidir ins diye ama sabrim azaldi. Her an huysuzum uykum var midem tatsiz. Hepsi hamilelikten. Korkular da bizi bu hale getiriyor. Asla yalniz degilsin arkadasim. Oglum var 21 aylik sabah 7 de kalkiyor, hava sicak ben hamilelikten sicaga hic tahammul edemiyorum ogluma sabirla yaklasamiyorum. Asla sikayetci degilim bunlar hamilelikten cok sukur. Yeter ki midem bulansin. Ama yanimda biri olsa cocukla yalniz daha zor..

Esim degil de ben rahatim sanki. :))

Kızlar uyku bastı gene beni :)
i
Ah uyku ah icim uyuyor azicik uzansam oglum ustume tirmaniyor :)) allaha sukur

ne güzel... heyecanlamamak mümkün değil.Rabbim gönlüne göre versin tatlım.kese büyük ihtimal görünür.inşallah güzel haberlerle dönersin

amınn cok sagolcanım.2 gundur ıcım sıkılıyordu dayanamadım randevu aldım gozukmek ıcın ıns bırsey yokturr nıyee kotu dusunceler hep aklımda anlamıyorum offf ıns goruruzde ıcımız rahalarlar.

Bir de yemek yapma derdi var ramazandan oturu. Esim oruc tutuyor. Sagolsun bi corba yapsan yeter diyor ama oyle de olmuyor ramazan sonucta. Iftara misafir cagircaktm hepsi yalan oldu :))

Son düzenleme:

bende 8. haftada gidecektim dayanamadım dün bu saatlerde senin gibiydim onun için anlıyorum halini ama çıkınca kuş gibi hafiflemiş olacaksin inşallah. o saate kadar kendini oyalayacak bişeyler yapmaya çalış. güzel haberlerle gelirsin burda karşılaştırma yaparız

Bende azıcık uzansam patron tepeme gelir 😀 masamda uyukluyom

hamilelik psikolojisi de var insan baya hassaslaşıyor. normal zamanda kale almayacağım lafları kafamda büyütebiliyiyorum dediğin gibi daha fazla ilgi

bekliyor insan.e yani insan doğurucam canım ben boru mu bu

Bir de yemek yapma derdi var ramazandan oturu. Esim oruc tutuyor. Sagolsun bi corba yapsan yeter diyor ama oyle de olmuyor ramazan sonucta. Iftara misafir cagircaktm hepsi yalan oldu :))

Aynı dert hepimizde var eşim oruç olunca insan güzel şeyler yapmak istiyor ama çalıştığm için hiç halim kalmıyor akşama eşim kendi yapmaya çalıştı bi kaç gün yazık adam yiyemedi yaptıklarını :) ama bunun sevabı da ayrıdır diye düşünüyorum. pratik şeyler yapmaya çalışıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…