bende 8. haftada gidecektim dayanamadımdün bu saatlerde senin gibiydim onun için anlıyorum halini ama çıkınca kuş gibi hafiflemiş olacaksin inşallah. o saate kadar kendini oyalayacak bişeyler yapmaya çalış. güzel haberlerle gelirsin burda karşılaştırma yaparız
amınn cok sagolcanım.2 gundur ıcım sıkılıyordu dayanamadım randevu aldım gozukmek ıcın ıns bırsey yokturr nıyee kotu dusunceler hep aklımda anlamıyorum offf ıns goruruzde ıcımız rahalarlar.
hamilelik psikolojisi de var insan baya hassaslaşıyor. normal zamanda kale almayacağım lafları kafamda büyütebiliyiyorum dediğin gibi daha fazla ilgi
bekliyor insan.e yani insan doğurucam canım ben boru mu bu
cok tesekkur ederımm canım destek ıcın :):) ayy ınss hafıflemıs olurum ozaman bır evı toparlayım:):) dusa gıreyım zaman gecsın:) ınss hersey yolundadır tamam geleyım hemen yazıcam sana:):)
bende 8. haftada gidecektim dayanamadımdün bu saatlerde senin gibiydim onun için anlıyorum halini ama çıkınca kuş gibi hafiflemiş olacaksin inşallah. o saate kadar kendini oyalayacak bişeyler yapmaya çalış. güzel haberlerle gelirsin burda karşılaştırma yaparız
benim ikinci bebeğini bekleyen annelere bir sorum var. sizlerinde eşi ilk çocuğa göre biraz daha rahat mı?? eşim ilk çocuğumuzda gözümün içine bakardı herşeyi kendisi yapmaya çalışırdı ama bu defa artık süreci bildiği için daha rahat olduğunu kendisi de söylüyor. bende ilkindeki gibi değilim bulantım falan yok ama yinede ilgi bekliyorum işte
Bir de yemek yapma derdi var ramazandan oturu. Esim oruc tutuyor. Sagolsun bi corba yapsan yeter diyor ama oyle de olmuyor ramazan sonucta. Iftara misafir cagircaktm hepsi yalan oldu :))
tatlım sakın kötü düşünme.bende kafamda kurup duruyordum iyi mi aman bi problem var mı kötü düşüne düşüne gebelik kesemde kanama olduğunu
söyledi.inan çok üzüldüm.şimdi elimden geldikçe kötü düşüneleri uzaklaştırdım hep kendime iyi şeyler telkin ediyorum.aah anne olmak bebekle öyle bir bağki
düşüncelerinden bile etkileniyo bebek..
benim keseme benziyor ama benimki dikey duruyor
gecmıs olsun canım ama suan ıyısınz degılmı problem yok. allahım korusun bebeıslerımızı ıns. belkıde gormedıgım ıcın hıc dusunceler sarıyor bır gorsem rahatlıcam hayırlısıyla ıns bugun nasıp olacak hep dua edıyorum ıns ıyıdır dıye
Esim ilkine gore daha sakin ama bana olan ilgisi daha fazla hatta.cok bulanti uyku ve kusma var.haksizlik bir de.kiyamiyorsanirim :) e bir de ilgi istayen nazli mi nazli bir kizcocugu olunca....elinden geleni yapiyor sagolsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya benim ki bu kadar buyuk degil kucucuk ve benim ki de dikey duruyor. Doktor benimkini uzaktanmi cekti acaba. Yada arkadaskar resmi koyarkenmi buyuttuler ankamadim ben(
haftaya salı günü kalbini duymak için randevu vermişti. daha çok var.korkuyorum çünkü hala hiç bir belirtim yok arkadaşlar. ne mide bulantısı ne baş dönmesi..normal mi bu durum.. çok tedirginim. sadece daha gerginim.daha çabuk sinirleniyorum.bide göğüslerimde dolgunluk var. başka da bişeyim yok. sizlerde de böyle mi olmuştu? salıya kadar nasıl bekleyeceğim ben :18: 6+2 deyim bugün
Kızlar ben maalesef bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş atan o minik kalbi durmuş çok üzgünüm kürrtaj oldum dün çok korktum bir sürü risk aklıma geliyor allah korktuklarımdan beni korusun ve kimseye böyle bişey yaşatmasın beni listeden silebilirsiniz anne olmak kısmet değilmiş hepinize Allah ım sağlık sıhhat bebeklerinzle hayırşı buluşmalar kısmet etsin Sevgiler
Kızlar ben maalesef bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş atan o minik kalbi durmuş çok üzgünüm kürrtaj oldum dün çok korktum bir sürü risk aklıma geliyor allah korktuklarımdan beni korusun ve kimseye böyle bişey yaşatmasın beni listeden silebilirsiniz anne olmak kısmet değilmiş hepinize Allah ım sağlık sıhhat bebeklerinzle hayırşı buluşmalar kısmet etsin Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?