2015 Şubat Anneleri

cok tesekkur ederımm canım destek ıcın :):) ayy ınss hafıflemıs olurum ozaman bır evı toparlayım:):) dusa gıreyım zaman gecsın:) ınss hersey yolundadır tamam geleyım hemen yazıcam sana:):)

amınn cok sagolcanım.2 gundur ıcım sıkılıyordu dayanamadım randevu aldım gozukmek ıcın ıns bırsey yokturr nıyee kotu dusunceler hep aklımda anlamıyorum offf ıns goruruzde ıcımız rahalarlar.

tatlım sakın kötü düşünme.bende kafamda kurup duruyordum iyi mi aman bi problem var mı kötü düşüne düşüne gebelik kesemde kanama olduğunu

söyledi.inan çok üzüldüm.şimdi elimden geldikçe kötü düşüneleri uzaklaştırdım hep kendime iyi şeyler telkin ediyorum.aah anne olmak bebekle öyle bir bağki

düşüncelerinden bile etkileniyo bebek..

hamilelik psikolojisi de var insan baya hassaslaşıyor. normal zamanda kale almayacağım lafları kafamda büyütebiliyiyorum dediğin gibi daha fazla ilgi

bekliyor insan.e yani insan doğurucam canım ben boru mu bu

tabii canım kaçıncı olursa olsun biraz özel hissetmeye ve nazlamaya hakkımız var baba olmak kolaymı hakkını verecekler

Esim ilkine gore daha sakin ama bana olan ilgisi daha fazla hatta.cok bulanti uyku ve kusma var.haksizlik bir de.kiyamiyorsanirim :) e bir de ilgi istayen nazli mi nazli bir kizcocugu olunca....elinden geleni yapiyor sagolsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir de yemek yapma derdi var ramazandan oturu. Esim oruc tutuyor. Sagolsun bi corba yapsan yeter diyor ama oyle de olmuyor ramazan sonucta. Iftara misafir cagircaktm hepsi yalan oldu :))

yemek yapmayı çok severim normalde ama iştahsızken yemek yapmak baya zulum oldu.Allah bizede eşlerimizde kolaylık versin

gecmıs olsun canım ama suan ıyısınz degılmı problem yok. allahım korusun bebeıslerımızı ıns. belkıde gormedıgım ıcın hıc dusunceler sarıyor bır gorsem rahatlıcam hayırlısıyla ıns bugun nasıp olacak hep dua edıyorum ıns ıyıdır dıye

Kan tahlili sonuçlarımı aldım ve beni çok endişendiren bir sonuç var cytomegalievirus 219 çıkmış CMV IgG pozitif bu değerler hakkında fikri bilgisi olan var mı? Doktor randevumu 17sinden haftaya cumaya çekebildim ama çok korkuyorum

haftaya salı günü kalbini duymak için randevu vermişti. daha çok var.korkuyorum çünkü hala hiç bir belirtim yok arkadaşlar. ne mide bulantısı ne baş dönmesi..normal mi bu durum.. çok tedirginim. sadece daha gerginim.daha çabuk sinirleniyorum.bide göğüslerimde dolgunluk var. başka da bişeyim yok. sizlerde de böyle mi olmuştu? salıya kadar nasıl bekleyeceğim ben :18: 6+2 deyim bugün

tekrar gittiğimde kanamanın azaldığını söyledi progestan kullanıyorum 20 gün sonra tekrar gel dedi.bi daha gittiğimde inşallah geçmiş olur.haklısın anne

olmak böyle daha kucağına almadan rahme düşer düşmez başlar sancısı telaşı tedirginliği.ve ömür boyuda devam ediyor.

benim hiçbir belirtim ve sıkıntım yok biraz da bu yüzden rahat galiba. bizimde kızımız var ama ben ilgileniyorum genellikle. ben kötü olsam farklı olurdu şimdi günahını almak istemem ama yinede ben bu rahatsızlığımı ona belli ederim bir şekilde

Ya benim ki bu kadar buyuk degil kucucuk ve benim ki de dikey duruyor. Doktor benimkini uzaktanmi cekti acaba. Yada arkadaskar resmi koyarkenmi buyuttuler ankamadim ben (

canım bende 2 tane usg var birer hafta arayla. ilkine baktım yatay aynı arkaşın ki gibi ikincisi ise dikey.anladığım kadarıyla dr çekmesiyle alakalı.perspektif

durumu gibi falan sanırım

bana da tam böyle olmuştu ve dayanamayıp dün dr a gittim. bulantı belirti vs olmadan da sağlıklı hamilelik yaşanabiliyormuş bunu anlamış oldum. senin için de durum böyledir inşallah. gittiğinde rahatlayacaksın zaten ama o zamana kadar da boşuna üzme kendini.

Gunaydin cumartesi annemlerin yanina gidicem oglumla çok mutluyum iki hafta tatil yapicaz oglusumla. İnşallah iyi gelir. Sizler nasilsiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ilk kez ultrasona girdim 6 haftalık dedi
ama bebekten çok bebek kesesine yapışan miyomdan bahs etti
canımız sıkıldı
bebege zararı olmaz desede sürekli onu gösterdi bebek nokta gibi bişey zaten
ama miyom iri.yağ bulgusu gibi bişey dedi
şaşkın şaşkın çıktık
2hafta sonra yine gitcem kalp atısını duymaya
o yapışan miyom düşmezse bile zararı olmazmış

Kızlar ben maalesef bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş atan o minik kalbi durmuş çok üzgünüm kürrtaj oldum dün çok korktum bir sürü risk aklıma geliyor allah korktuklarımdan beni korusun ve kimseye böyle bişey yaşatmasın beni listeden silebilirsiniz anne olmak kısmet değilmiş hepinize Allah ım sağlık sıhhat bebeklerinzle hayırşı buluşmalar kısmet etsin Sevgiler

Günaydın hanımlar

Burda herkes belirti yazmış ben haftaya kalp atışı duymaya gideceğim ve bende belirti olmaması normal mi? :26: mesela sizin de 5. haftadan sonra mı başladı herşey?

canım çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda tekrar göbeğini doldursun kaç haftalıktı herşey yolunda mıydı bu süre içinde

çok geçmiş olsun canım sakın üzülme rabbim tekrar nasip eder inşllh.hayat imtihanlarla dolu allah daha büyük skıntılar vermesin ne dicemi bilemiyorum ama lütfen sabırlı ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…