Canım intelligender diye bi marka erken cinsiyet testi.. Fakat sanıyorum blackberrynin söylediği, bnmde diğer forumlardan okuduğum kadarıyla pek bi işe yaramıyor... ama nub teorisini (ultrason görüntülerine göre cinsiyet değerlendiriliyor) tuttum. 12. Haftalarda biZde bu işi bi masaya yatırmalıyız derim 😍😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok geçmişolsun allah en kısa zamanda saglıklı yoluna devaö etmyi nasipetsin neden oldu peki doktor bişy dedimi
günaydın bayanlar herkes bugün nasıl? benim çok şükür aşırı bi sağlık problemim olmamasına rağmen psikolojik olarak kendini kötü hissediyorumbebegimin olacağı için çok mutluyum o ayrı ama sürekli halsiz bitkin uykusuz ve keyifsizim, sizler nasılsınız?
ya ben onada baktım ama hamıle kaldıgınız ay dıyoya orda suphelerım var. en son 29 nisanda adet oldum. mayısta hamıle kalmıs oluyorum sanırım. bıde yasına bır katıyosun dıyolar o dogrumu ?
Bendede var bişi yok dedi Dr gebelikle ilgili olur demişti
nub dedıgın su bbegın kesenın sagında yada solunda olması durumu mu? onsa sımdıde baksak olmazmı :)
canım benimde bulantı gibi bir sorunum yok çok şükür ama bahsettiğin gibi halsiz ve keyifsizim. yanlız değilsin yani. hormonal diye düşünüyorum üzerinde durmamaya çalışıyorum şimdilik. inşallah geçer yakında..
şu siteyi deneyebilirsin çin takvimine göre otomaitk hesaplıyormuş. doğduğun aya göre yaşına 1 eklemen gerekiyor normalde evet ama bunda uğraşmıyorsun.
http://www............................./cin-takvimine-gore-cinsiyet-hesaplama.html/comment-page-4
Benimki progestan kullanıp kullanmadığımı sordu kullanmıyorum deyince gel bugün bakalım bi dedi. Eşim yolda gelsin gideceğiz doktora. Şu an yok akıntı falan ama yine de içim rahatlasın gideyim de. Senin de önemli bişey olmamasına sevindim canım
Bende aynısıyım . Bide dün akşam kayınvalidemler geldi görümcelerle iki tane benden küçükler biri üni biri lise bana bakar eşimin iftarını sahırunu falan hazırlar diye düşünyrm ama çok pis kendisi mutfaga bi girdim bu sabah girmez olaydım ayagıma bişyler yapışıyo iğrenç çaydanlığımı ne ara yag yaptın pis kadın yaa kendi evindede pis benm ztn halim yok kim temzleyeck onları hayret yani
değişmeli benm ruh halim, bazen sabahları mutsuz uyandığım oluyor. normalde sindirebildiğim olaylara artık çok fazla tahammül edemiyorum. ama mutlu anlarım da çok :) geçip gidiyo işte böyle günler..
Kizlar sabah karnimda bi hareketlenme oldu sonra kalp atislarimi duymaya basladim. Az önce tuvalate gittim çok afedersiniz ama büyük tuvaletin kirmizimsiydi ve ishal gibi. Düşük dediğimiz şey basil birşey? Agrim sizin yok. Doktorumuz arayacagim.hatti meşgul suan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bide progestan kullanıyorum 3 kutu bitti bile onunda bi zararı yok hatta ben smear bile baktırdım temiz çıktı korkmuştum senin gibi seninde temiz çıkar ferah tut içini
ya valla kızıyorum sıze kızlar. aylardır bekledıgımız hayalımız gercek oldu cok sukur. hersey yolunda gıderken bıde boyle depresıf haller cıkarıyosunuz. yapmayın etmeyın nolur. bu zamanların tadını cıkarmamız lazım. bulantı, halsızlık uyku hepımızın sorunu ama ben bunlar olunca kendımı ıyı hıssedıyorum ınananın. cunku bebegım ben burdayım ve ıyıyım dıyor bu belırtılerle bana.Allah dert verıp derman aratmasın. bızım sıkıntımız ne kı ? hamıle kalmak ısteyenlerın topıklerınde dolaşın azıcık ordakıler bu belırtılerı yasamak ıcın savasıyor... halimize sukretmemız lazım. bu menunıyetsız hallerı bırakıyorz acılen...
ya valla kızıyorum sıze kızlar. aylardır bekledıgımız hayalımız gercek oldu cok sukur. hersey yolunda gıderken bıde boyle depresıf haller cıkarıyosunuz. yapmayın etmeyın nolur. bu zamanların tadını cıkarmamız lazım. bulantı, halsızlık uyku hepımızın sorunu ama ben bunlar olunca kendımı ıyı hıssedıyorum ınananın. cunku bebegım ben burdayım ve ıyıyım dıyor bu belırtılerle bana.Allah dert verıp derman aratmasın. bızım sıkıntımız ne kı ? hamıle kalmak ısteyenlerın topıklerınde dolaşın azıcık ordakıler bu belırtılerı yasamak ıcın savasıyor... halimize sukretmemız lazım. bu menunıyetsız hallerı bırakıyorz acılen...
nub dedıgın su bbegın kesenın sagında yada solunda olması durumu mu? onsa sımdıde baksak olmazmı :)
korkma canım bir şey olmaz geçen hafta bende ishal için doktora gittim bir şey çıkmadı. Çeşmeden su içtiysen meyveleri iyi yıkayamadıysan olabilir hemen 2 tane muz yee ama doktorunada sor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?