2015 Şubat Anneleri

nub dedıgın su bbegın kesenın sagında yada solunda olması durumu mu? onsa sımdıde baksak olmazmı :)

Çok geçmişolsun allah en kısa zamanda saglıklı yoluna devaö etmyi nasipetsin neden oldu peki doktor bişy dedimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim ilk gebeliğimde bi sorun olmadığı için genetik olamaz dedi tamamen tesaüfü olabilir dedi dr ağır kaldırmaktan falan olur mu dedim hayır senle alaklı bi durum değil dedi parçayı patalojiye yolladılar haftaya sonuç alıcaz bakalım

ya valla kızıyorum sıze kızlar. aylardır bekledıgımız hayalımız gercek oldu cok sukur. hersey yolunda gıderken bıde boyle depresıf haller cıkarıyosunuz. yapmayın etmeyın nolur. bu zamanların tadını cıkarmamız lazım. bulantı, halsızlık uyku hepımızın sorunu ama ben bunlar olunca kendımı ıyı hıssedıyorum ınananın. cunku bebegım ben burdayım ve ıyıyım dıyor bu belırtılerle bana. Allah dert verıp derman aratmasın. bızım sıkıntımız ne kı ? hamıle kalmak ısteyenlerın topıklerınde dolaşın azıcık ordakıler bu belırtılerı yasamak ıcın savasıyor... halimize sukretmemız lazım. bu menunıyetsız hallerı bırakıyorz acılen...

ya ben onada baktım ama hamıle kaldıgınız ay dıyoya orda suphelerım var. en son 29 nisanda adet oldum. mayısta hamıle kalmıs oluyorum sanırım. bıde yasına bır katıyosun dıyolar o dogrumu ?

şu siteyi deneyebilirsin çin takvimine göre otomaitk hesaplıyormuş. doğduğun aya göre yaşına 1 eklemen gerekiyor normalde evet ama bunda uğraşmıyorsun.

http://www............................./cin-takvimine-gore-cinsiyet-hesaplama.html/comment-page-4

Bendede var bişi yok dedi Dr gebelikle ilgili olur demişti

Benimki progestan kullanıp kullanmadığımı sordu kullanmıyorum deyince gel bugün bakalım bi dedi. Eşim yolda gelsin gideceğiz doktora. Şu an yok akıntı falan ama yine de içim rahatlasın gideyim de. Senin de önemli bişey olmamasına sevindim canım

nub dedıgın su bbegın kesenın sagında yada solunda olması durumu mu? onsa sımdıde baksak olmazmı :)

Kız benim bebek bütün ultrasonlarda ortada nasıl anlıcaz :)

inan şu yaz günündü siyahan başka bişi giymiyorum diyebilirim:s cildim çok etkilendi zaten heryerimde sivilceler çıktı bi de şişkinlik eklenince kötü oldum ama sağlık olsun tabi genele bakarsak çok küçük şeyler çıkarmadığıma şükrediyorum :s

Ben bide progestan kullanıyorum 3 kutu bitti bile onunda bi zararı yok hatta ben smear bile baktırdım temiz çıktı korkmuştum senin gibi seninde temiz çıkar ferah tut içini

eşine söylesen bi müddet almasanız misafirliğe siz gidin :s benim eşim de bu hafta sonu iftara alalım dedi yok dedim ama haftaya kurtuluşum yok gibi :s

günaydın herkese bulantılarınız ne durumda ben 2 gündür feciyim yatarken uzanırken iyiyim ama ayağa kalktığım an çok kötü midem bulanıyor.Acaba bebeğe bir şey olmuş ve beni zehirliyor olabilir mi benim gibi olan var mı ben kendimi çok kötü hissediyorum..

Kizlar sabah karnimda bi hareketlenme oldu sonra kalp atislarimi duymaya basladim. Az önce tuvalate gittim çok afedersiniz ama büyük tuvaletin kirmizimsiydi ve ishal gibi. Düşük dediğimiz şey basil birşey? Agrim sizin yok. Doktorumuz arayacagim.hatti meşgul suan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

değişmeli benm ruh halim, bazen sabahları mutsuz uyandığım oluyor. normalde sindirebildiğim olaylara artık çok fazla tahammül edemiyorum. ama mutlu anlarım da çok :) geçip gidiyo işte böyle günler..

inşlh 3. ayımız bittiğinde bunlar da bitmiş olur tek ümidim o canlı kanlı günlerimi özledim giyinmek bile işgence oldu bana artık.her gün işe gelirken siyahlara bürünüyom yaz günü :)

korkma canım bir şey olmaz geçen hafta bende ishal için doktora gittim bir şey çıkmadı. Çeşmeden su içtiysen meyveleri iyi yıkayamadıysan olabilir hemen 2 tane muz yee ama doktorunada sor tabi

Smear ben hamilelikten önce yaptırmıştım canım rahim ağzında yara var benim. Doğumda tekrarlama ihtimali olduğu için dondurmadılar. Doğum sonrası dondururuz dediler onun dışında çok şükür birsey yoktu. Bakalım progestan verebilir diye tahmin ediyorum ama bir yandan da korkularım çok. Insallah bebeğim kendini gösterir de korkularım bir nebze sona erer

doğru söylüyorsun canım. söylediklerin çok mantıklı ve katılıyorum ama bu depresif olmasa da karamsar ruh hali bulantı veya halsizlik gibi bir belirti bence hormonlarla alakalı sanıyorum. insanın elinde olmuyor yani. yinede çok şükür tabii allah bu günlerimizi aratmasın bana göre hamileliğin en zor dönemlerinden geçiyoruz. ilerleyen dönemlerde sıkıntılar daha çok fiziksel oluyor çünkü. yanii her geçen iyiye gidececeğiz inşallah.

canım zaten bebekten dolayı oldukca mutluyum buna rağmen bu hallerin olması normalmi bunu öğrenmeye çalışıyorum çünkü bebek sahibi olabilmek için psikolojik tedavi aldım,herkes kendi yaşadığını bilir.sorun bende mi bunu analiz etmek niyetim..

Hayatım yok onunla alakalı değil bu teori.bebğin 11,12,13. haftalarında cinsel organı tam belli olmuyor. Bu yüzden bu haftalarda doktorların yaptığı tahminler 3-4 hafta sonra değişebiliyor. Fakat bu teoriye göre o haftalarda bebeğin kuyruğu kayboluyor ve nub denen bir çıkıntı hasıl oluyor. Bu çıkıntıda eğer bebeğin poposuna paralelse kız, yukarı doğru hafif açılıysa erkek oluyormuş. Banada blackberry bahsetti dün araştırdım çok mantıklı geldiii😍

korkma canım bir şey olmaz geçen hafta bende ishal için doktora gittim bir şey çıkmadı. Çeşmeden su içtiysen meyveleri iyi yıkayamadıysan olabilir hemen 2 tane muz yee ama doktorunada sor tabi

Sagolasin canim ya sukurler olsun doktor gebelikle ilgili birşey değildir dedi. Ah su günler bir geçse hayirlisiyla. Muz iyimi gelir kahvaltıdan sonra tuketeyim hemen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Google'larda nub teorisi yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…