Ilk kez böyle koyu akıntı oluyor. Doktorum henüz hastanede değil daha yarım saati var. Çok korkuyorumnette okuyorum her kafadan ayrı bir ses. Size danışayım dedim yaşayan varsa bilir en azından. Sağol canım bakalım bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) rahatlaticak mi bilmiyorum ama bende kirmizi akinti gelmisti, doktoruma sordugumda iliski sonrasi ise normal bi durum oldugunu soylemisti.. tehlike arzeden akintilar surekli olan kanamali akintilarmis.. Icini rahat tutmalisin bence..Sana diyorum ama benimde aslinda senden bi farkim yok :)
Şu günlerimizi hayırlısıyla atlatsak da hepimiz rahatlasak
Amin insallah canim..Kazasiz belasiz..
Doktor muayeneye çağırdı canım dua et bana
Insallah hicbisey cikmicak cnm,rahatlamis olarak donuceksin evine :)
İnşallah canım bi gidebilsem.. Özel sektör rezaleti işte milletin keyfini beklemem lazım önce
Güzel haberlerle geleceksiin canım. bebişle ilgili bir sorun olmadığını düşünüyorum. bunu dr dan duyup rahatlayacaksın inşallah..
günaydın kızlar nasılsınız
benim hamileliğim çok zor geçiyor bir yudum yemek yesem hemen çıkarıyorum
artık içimde bişey kalmadı
pazartesi doktordan rapor almayı düşünüyorum yada hastaneye yatırmasını isteyeceğim en azından serumlarla falan biraz beslenirim
korkuyorum bebeğimide besleyememekten.
Allahım ne olu hemen geçsin bu günler
günaydın bayanlar herkes bugün nasıl? benim çok şükür aşırı bi sağlık problemim olmamasına rağmen psikolojik olarak kendini kötü hissediyorumbebegimin olacağı için çok mutluyum o ayrı ama sürekli halsiz bitkin uykusuz ve keyifsizim, sizler nasılsınız?
günaydın bayanlar herkes bugün nasıl? benim çok şükür aşırı bi sağlık problemim olmamasına rağmen psikolojik olarak kendini kötü hissediyorumbebegimin olacağı için çok mutluyum o ayrı ama sürekli halsiz bitkin uykusuz ve keyifsizim, sizler nasılsınız?
Ilk kez böyle koyu akıntı oluyor. Doktorum henüz hastanede değil daha yarım saati var. Çok korkuyorumnette okuyorum her kafadan ayrı bir ses. Size danışayım dedim yaşayan varsa bilir en azından. Sağol canım bakalım bekliyorum
çok doğru söyledin canım sonuçta bunlardan bahsetmek hoşumuza gidiyor:)) bide şunu eklemek istiyorum: Ya Tutarsa
birde çin takvimini deneyın derim genelde isabetli oluyor
Bende aynısıyım . Bide dün akşam kayınvalidemler geldi görümcelerle iki tane benden küçükler biri üni biri lise bana bakar eşimin iftarını sahırunu falan hazırlar diye düşünyrm ama çok pis kendisi mutfaga bi girdim bu sabah girmez olaydım ayagıma bişyler yapışıyo iğrenç çaydanlığımı ne ara yag yaptın pis kadın yaa kendi evindede pis benm ztn halim yok kim temzleyeck onları hayret yani
aynen canm istedi telefon falan ama güvenilr bir siteye benziyo sonuçta kremi süper
çok teşekkürler tatlım her beraber inşallah:)Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?