2015 Şubat Anneleri

Kuzlar tlfondan giriyorum diye zor oluyor yazmak ama hergün her yazdığınızı okuyorum instagramı olan yokmu ekleyelim birbirimizi fotolarımızı görürüz

Bugün de kayınvalideme sinirliyim. Kadın neredeyse doğuracağım, daha idrakında değil derken, geçen gün kalkmış diyor ki bebek doğduktan sonra böyle olmayacakmış daha sık sık ziyarete gelip sevecekmiş torununu. Seversin dedim bende.Anormal olduğunun farkında yani.

hazırlarsın canım işte cuma günü benim herşey hazır çünkü doktor göbeğimin aşağıya düştüğünü söyledi. iki çanta yaptık biri benim biri bebeğin eşimede tembihledim doğum olursa bunları al puseti al çık diye sadece bekliyoruz yani hafta sonu bezini ıslak mendilini şampuanını sabunuu aldım kısmetse bi kızımız kaldı gelmek için

öyle geliyor. çok fazla etken var.
rahim ameliyatı oldum, bebek iri, ben çok kilo aldım,bebek ters.

doktor bana dediki rahim dikişim var benim o normal doğuma engel değil ama rahim perdesi operasyonu olduğun için sezeryan olması daha sağlıklı... Keşke normal olsada biran evvel toparlanabilsek...

Aaa canım benim , hadi bakalım.Hayırlı zamanda gelsin bebikin inşallah.

doktor bana dediki rahim dikişim var benim o normal doğuma engel değil ama rahim perdesi operasyonu olduğun için sezeryan olması daha sağlıklı... Keşke normal olsada biran evvel toparlanabilsek...
senin perde alındı dıye mı dıkıs attılar yoksa bebek mı aşağıda. bana kımse demedı dıkış atalım dıye ama bana da ameliyat olmuş olman normal doğuma engel degıl. yıne de Allah gostermesın rahımde yırtılma falan olur dıye bıraz da korkuyorum normal doğumdan.

Ahhaaha yok ya ciksinda yeterki o an milleti dusunemiyosunki ben hemen cikaramadigim icin koluma kadar agri girmisti gazdan sonra rahatladim:)
Ben de doğum esnasında eğer normal olursa, ya doktorun suratına pırtlarsam diye korkuyorum çok.

coraspirin ne zaman bırakacağız nette araştıdım 32 de bırakan var 34 bırakan
bu cuma söyler herhalde doktor

bende hazırlamadım herşey hazır ama elim gitmiyor bu aralar. o kadar üşengeç oldum ki kalkmaya üşeniyorum yerimden

sen sezeryan olacaksın gibi bir his taşıyorum nedense

coraspirin ne zaman bırakacağız nette araştıdım 32 de bırakan var 34 bırakan
bu cuma söyler herhalde doktor

corasprin kullanmadığım için bilmiyorum ama kan sulandırıcıyı doğuma kadar kullanıcakmışım her defasında onu söylüyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…