- 17 Haziran 2014
- 343
- 190
- 53
Sosyal medyada acık şubat annelerı ama bı allahın kulu gelmedı.:)Kuzlar tlfondan giriyorum diye zor oluyor yazmak ama hergün her yazdığınızı okuyorum instagramı olan yokmu ekleyelim birbirimizi fotolarımızı görürüz
hazırlarsın canım işte cuma günü benim herşey hazır çünkü doktor göbeğimin aşağıya düştüğünü söyledi. iki çanta yaptık biri benim biri bebeğin eşimede tembihledim doğum olursa bunları al puseti al çık diye sadece bekliyoruz yani hafta sonu bezini ıslak mendilini şampuanını sabunuu aldım kısmetse bi kızımız kaldı gelmek içinBen o günün nasıl olacağını kimlerin başımıza üşüşeceğini düşünmekten , daha ne pijama ne sabahlık ne gecelik hiçbir şey almadım.Kızlar ben hastane çantasını hazırlamadım bile.Of geç mi kaldım?Annemi bekliyorum cuma günü gelecekler inşallah, beraber yaparız alışverişi diye bekleyeyim demiştim.
Ahhaaha yok ya ciksinda yeterki o an milleti dusunemiyosunki ben hemen cikaramadigim icin koluma kadar agri girmisti gazdan sonra rahatladim:)koridorda yürürken nasıl gaz cıkaralım duymasınlar
öyle geliyor. çok fazla etken var.
rahim ameliyatı oldum, bebek iri, ben çok kilo aldım,bebek ters.
ne anneler var.Lord of the sabahlık Konuşuyor !!
Benm kurklu sabahlığım ve danteli geceliğim hepinizi döver !
Tartışma burda bitmiştir !
Doğumdan sonra sahne alırım DİE anneciğim saolsun düşünmüş beni
Aaa canım benim , hadi bakalım.Hayırlı zamanda gelsin bebikin inşallah.hazırlarsın canım işte cuma günü benim herşey hazır çünkü doktor göbeğimin aşağıya düştüğünü söyledi. iki çanta yaptık biri benim biri bebeğin eşimede tembihledim doğum olursa bunları al puseti al çık diye sadece bekliyoruz yani hafta sonu bezini ıslak mendilini şampuanını sabunuu aldım kısmetse bi kızımız kaldı gelmek için
senin perde alındı dıye mı dıkıs attılar yoksa bebek mı aşağıda. bana kımse demedı dıkış atalım dıye ama bana da ameliyat olmuş olman normal doğuma engel degıl. yıne de Allah gostermesın rahımde yırtılma falan olur dıye bıraz da korkuyorum normal doğumdan.doktor bana dediki rahim dikişim var benim o normal doğuma engel değil ama rahim perdesi operasyonu olduğun için sezeryan olması daha sağlıklı... Keşke normal olsada biran evvel toparlanabilsek...
Ben de doğum esnasında eğer normal olursa, ya doktorun suratına pırtlarsam diye korkuyorum çok.Ahhaaha yok ya ciksinda yeterki o an milleti dusunemiyosunki ben hemen cikaramadigim icin koluma kadar agri girmisti gazdan sonra rahatladim:)
Ev tipi Ana kucağı aldınız mı arkadaşlar?
Ben o günün nasıl olacağını kimlerin başımıza üşüşeceğini düşünmekten , daha ne pijama ne sabahlık ne gecelik hiçbir şey almadım.Kızlar ben hastane çantasını hazırlamadım bile.Of geç mi kaldım?Annemi bekliyorum cuma günü gelecekler inşallah, beraber yaparız alışverişi diye bekleyeyim demiştim.
sen sezeryan olacaksın gibi bir his taşıyorum nedensesenin perde alındı dıye mı dıkıs attılar yoksa bebek mı aşağıda. bana kımse demedı dıkış atalım dıye ama bana da ameliyat olmuş olman normal doğuma engel degıl. yıne de Allah gostermesın rahımde yırtılma falan olur dıye bıraz da korkuyorum normal doğumdan.
Ben de doğum esnasında eğer normal olursa, ya doktorun suratına pırtlarsam diye korkuyorum çok.
bende hazırlamadım herşey hazır ama elim gitmiyor bu aralar. o kadar üşengeç oldum ki kalkmaya üşeniyorum yerimden
Ben oğlumda kullandım ve bence pusetten daha kullanışlı oluyor. daha rahat abisininki duruyor kızımdada kullanacağım.Ev tipi Ana kucağı aldınız mı arkadaşlar?
coraspirin ne zaman bırakacağız nette araştıdım 32 de bırakan var 34 bırakan
bu cuma söyler herhalde doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?