2015 Şubat Anneleri

Kapallilikla açıklıkla ilgisi yok bence lohusaya daha çok yakışıyor sabahlık doğum yaptigin belli oluyor siradan bir hirka yerine sabahlik daha hoş duruyor nacizane fikrim...

dur ya bol dua et bizde ederiz,hamilelerin duası kabul olurmuş,Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah ...

sorma yaa bide meziyet gibi anlatıyor adam müdüre yalakalık peşinde sen öl geber umrundamı

Kapallilikla açıklıkla ilgisi yok bence lohusaya daha çok yakışıyor sabahlık doğum yaptigin belli oluyor siradan bir hirka yerine sabahlik daha hoş duruyor nacizane fikrim...

niye doğum yaptığımız bir sabahlıkla belli olsun ki :) ben kendi fikrimi belirttim şimdi ben hırka aldım sabahlık yerine lohusa olduğum anlaşılmaz mı :) toplum olarak lohusa için bunlar tabu olmuş sanırım. ben kendim giymem giyene de saygı duyarım,çok gezdim gecelik beğenmek için o sabahlıkları da elledim gördüm ama içime sinmedi daha sonra kullanmayacağım bir şeye niye para vereyim ki.ha sırf millet görsün diye de zevklerimden ödün verip giyemem buda benim nacizane fikrim :) bu gün bu sabahlık mevzusu baya bir tartışma yarattı :)

Tartışmak için yazmadım kullanırsınız kullanmazsiniz size kalmış... Ayrıca tabu olarak görmüyorum günlük hayatta da kolaylıkla eşimin yanında aniden sabah erken saatte zil caldiginda da üzerime alıyorum herkesin kendi düşüncesi ve zevki...

yok size demedim zaten sizin sözünüz üzerine yazma ihtiyacı duydum doğum yaptığımız belli oluyor dediniz ya :) işte bakın sizin zevkiniz bu ve ayrıca evde de kullanabilirsiniz ama ben kullanmam gerek görmedim baabında yazdım. yoksa herkes alır kullanır kullanmaz kendi bileceği iş.

tartışma konusu da bugün buranın gündemi sabahlık oldu. bütün sayfalarda sabahlık muhabbeti,çok takıntılıyız kimisine lazım olur kimisine olmaz. midem bulandı artık sabahlıktan :)

Balkonda uzanıyorum suan :) Sıcaklar basa basa buraya yerleşti m

Oy dikkat et carpilmayalim Disarda firtina ucuruyor ruzgar yagmur actim camlari daral geldi diye

doktor bana garmastan diye bi krem yazdı,erken doğuma falan sebep olur mu dedim olmaz dedi...

garmastan temizlenmeden emziremiyoruz bebisi lansinosh gibi degil o tedavi amacli ilac gibi olunca sur sil zahmeti ouyor biraz ama iyi bi kremdi o da

Yiyorum yatıyorum ve bu böle devam ediyor Allam kansızlık ne kötü bişeymiş

Oy dikkat et carpilmayalim Disarda firtina ucuruyor ruzgar yagmur actim camlari daral geldi diye

garmastan temizlenmeden emziremiyoruz bebisi lansinosh gibi degil o tedavi amacli ilac gibi olunca sur sil zahmeti ouyor biraz ama iyi bi kremdi o da

bana 2 ay bunu kullan da dedi,sonra gerek olursa değiştirecek herhalde...

aynı fikirdeyim.

Lord of the sabahlık Konuşuyor !!
Benm kurklu sabahlığım ve danteli geceliğim hepinizi döver !
Tartışma burda bitmiştir !
Doğumdan sonra sahne alırım DİE anneciğim saolsun düşünmüş beni
ay ilahi çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün.

eslaa S Sond bende almadım sabahlık bencede gereksiz baya tartışılmış ben yokken hırka aldım yanıma yeter çok bile :)
Ben o günün nasıl olacağını kimlerin başımıza üşüşeceğini düşünmekten , daha ne pijama ne sabahlık ne gecelik hiçbir şey almadım.Kızlar ben hastane çantasını hazırlamadım bile.Of geç mi kaldım?Annemi bekliyorum cuma günü gelecekler inşallah, beraber yaparız alışverişi diye bekleyeyim demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…