Kapallilikla açıklıkla ilgisi yok bence lohusaya daha çok yakışıyor sabahlık doğum yaptigin belli oluyor siradan bir hirka yerine sabahlik daha hoş duruyor nacizane fikrim...kapalıysan evet sıkıntı olabilir ve bu sabahlık lazım olabilir. ama ben açığım bir hırka giyerim hallolur. teyzem de dedi niye sabahlık almadın diye gelini de anne kız açık sabahlığı ne yapsın dedi ki haklı da bana göre.herkesin hastanedeki ihtiyaçları farklı olabilir o yüzden başkasına iyi gelen sana iyi gelmeyebilir.örnek ben gibi bana iyi gelmez o sabahlık bunalıp atıveririm D:
normal bir ameliyat yapılmamış 1 günde yoğun bakımdan çıkması gereken adam cumadan beri yoğun bakımda ciğerleri iflas etme konumuna gelmiş. bi kısmı alınmış ama bana hiç bunlardan bahsetmiyorlar hamileyim diye gidip görmeme izin yok herkesi çağırmışlar helallik almaya bunlar yüzünden karnım ağrıyor ve kimse bana bişey sölemiyor sinirlerim o kadar gerildi ki dayanamıyorum artık
bende almadım yelek veya hırka varken bu sabahlık denen şeyi nabayım zaten daha sonra kullanmayacağım birşey.
Antalya'daki hamilelere de çektirmişler desene. Yok bizim ülkemizde insanın canı paraylaböyle yöneticiler oldukça biz hiç ilerleyemeyiz. Kolaylık gösterselerdi işine de devam ederdin. Boşu boşuna işinden de olucaksın Allah yardım eder inşallah.
26 yaşında 50 cm 3450gr bir bebek :)
Sanırım o sizle yaşıt oluyor :)
Kapallilikla açıklıkla ilgisi yok bence lohusaya daha çok yakışıyor sabahlık doğum yaptigin belli oluyor siradan bir hirka yerine sabahlik daha hoş duruyor nacizane fikrim...
Tartışmak için yazmadım kullanırsınız kullanmazsiniz size kalmış... Ayrıca tabu olarak görmüyorum günlük hayatta da kolaylıkla eşimin yanında aniden sabah erken saatte zil caldiginda da üzerime alıyorum herkesin kendi düşüncesi ve zevki...niye doğum yaptığımız bir sabahlıkla belli olsun ki :) ben kendi fikrimi belirttim şimdi ben hırka aldım sabahlık ytarterine lohusa olduğum anlaşılmaz mı :) toplum olarak lohusa için bunlar tabu olmuş sanırım. ben kendim giymem giyene de saygı duyarım,çok gezdim gecelik beğenmek için o sabahlıkları da elledim gördüm ama içime sinmedi daha sonra kullanmayacağım bir şeye niye para vereyim ki.ha sırf millet görsün diye de zevklerimden ödün verip giyemem buda benim nacizane fikrim :) bu gün bu sabahlık mevzusu baya bir tartışma yarattı :)
Tartışmak için yazmadım kullanırsınız kullanmazsiniz size kalmış... Ayrıca tabu olarak görmüyorum günlük hayatta da kolaylıkla eşimin yanında aniden sabah erken saatte zil caldiginda da üzerime alıyorum herkesin kendi düşüncesi ve zevki...
Balkonda uzanıyorum suan :) Sıcaklar basa basa buraya yerleşti m
doktor bana garmastan diye bi krem yazdı,erken doğuma falan sebep olur mu dedim olmaz dedi...
26 yaşında 50 cm 3450gr bir bebek :)
Sanırım o sizle yaşıt oluyor :)
Oy dikkat et carpilmayalim Disarda firtina ucuruyor ruzgar yagmur actim camlari daral geldi diye
garmastan temizlenmeden emziremiyoruz bebisi lansinosh gibi degil o tedavi amacli ilac gibi olunca sur sil zahmeti ouyor biraz ama iyi bi kremdi o da
Bence cati olayi tamamen kişinin yapisiyla alakali.bir akrabam benden daha uzun ama yapi olarak hemen hemen ayniyiz fakat onun varisi darmis normal doğum yapamadi.ben 2 bebegimi de normal doğum yaptim boyum ortalama yapi olarak da zayif sayilirim normal kilom 44-50 arasi değişiyor.hoş hamileliklerimde her ne kadar çok kilo almis olsam da :)) inşallah 3.yu de normal doğum yapmak istiyorum Allah nasip kismet ederse. Ama doğum zamani gelir acilma olmaz yada ne bileyim bebek makat gelisli olur yada başka birşey olur sezeryana da girebilirim,yeter ki bebislerimiz ve biz saglikli olalim
canim benim icin sabahlik olmazsa olmaz.... uzun bir hirkan varsa onuda giyersin maksat kalktigin zaman veya birileri gelince derli toplu olmak ve usumemek...ya kızlar sabahlık şartmı
herkes sabahlık alıyor ben almadım
:)))) cok guldum ya ama değişik bir versiyonundan da bende var her gece yatarken masaj istiyo yoksa uyuyamıyormuş. Asıl masaja ihtiyacı olan benim yaaa ne zaman farkına varacak acaba merak ediyorum
öyle geliyor. çok fazla etken var.sen nıye sezeryan olacağını duşunuyorsun ki
Lord of the sabahlık Konuşuyor !!
Benm kurklu sabahlığım ve danteli geceliğim hepinizi döver !
Tartışma burda bitmiştir !
Doğumdan sonra sahne alırım DİE anneciğim saolsun düşünmüş beni
Ben o günün nasıl olacağını kimlerin başımıza üşüşeceğini düşünmekten , daha ne pijama ne sabahlık ne gecelik hiçbir şey almadım.Kızlar ben hastane çantasını hazırlamadım bile.Of geç mi kaldım?Annemi bekliyorum cuma günü gelecekler inşallah, beraber yaparız alışverişi diye bekleyeyim demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?