yapıyorum valla evi de süpürüyorum çarşaf da silkeliyorum kısacası hemen hemen herşeyi yapıyorum. geçen 5 kg süt taşıdım eve. bi sıkıntı yaşamadım şükür. ama bazen fazla yoruyorum karnım ağrıo öyle zamanlarda dinlen demişti drum. biraz oturuyorum hemen.
1 ay önce doğum yapan arkadaşım da uzn kalın bi hırka koy çantana dedi. Bebebk doğar doğmaz daha sedyede bacaklarım titremeye başladı dedi. Ani kan kaybından oluyomuş
negibi belirtilerin var canımm
ağrın falan oluyor mu?
Bazilarinda titreme olabiliyor.bana da Asiri sicak basmisti o gün o kadar çok bunaldim ki menepozlu kadınlar gibi oldum hayatimda o kadar terledigimi hatirlamiyorum :) zaten hava soğuk olacagi için her ne kadar pijama giysek de yine de ortam soğuk da gelebilir sicak da gelebilir yine de koymak lazim valize.hatta patik filan da koymak lazim insan önce ayaklarından usuyor.
aman sakın! beş kilo hemde, erken doğum riski alınca insan yaptıklarına bin pişman oluyor.
farkındayım bi musibet gelcek başıma diyorum ama ben yapmasam yapanım da yok malesef
allaha şükür rabbim güç veriyor bana.
aman sakın! beş kilo hemde, erken doğum riski alınca insan yaptıklarına bin pişman oluyor.
Bende öyleyim, yakınımda kimse yok, aman diyorum eşime diyene kadar 30 kere ben yaparım ama şimdi her işi eşim yapıyor.
Yeri gelio ondört kg kızımı kaldiriyorum damacana su kullnmiyoruz evde bes litrelik siselerde aliyoruz devamli bitiyor esim olmuyor her defasında mecbur kaldiriyorum konduruyorum allaha emanet
yooo hiç ağrım olmadı rutin kontrol de çıktı böyle bir şey. ama benim başından beri hep idrarımda enfeksiyon çıktı ve çok aşırı akıntım vardı sulu akıntı günde 5 tane çamaşır değiştiriyordum, şimdi antibiyotik içiyorum, rahatladım, akıntım geçti
ohh iyisiniz valla. ben eşime dıyorum gıdecegım yere 3 araç değiştirmem gerekiyor.
böyle dusunuyormus gıbı yapıyor , canım sana bir şey dıyım mı yenibosnadan doğru gıdersen ıkı araçla gıdebılırsın dıyor.
adam kafasından çözdü ıkı dakıkada.
Hahahahahahha koptum artık yaa deli karılar gibi perişan dedi oooybir sigara içmeye gideriz artık .
evet o gaz derdi vardı bir de. dolaşırız ne yapak . benim kafa biraz gidik oluyor zaten sonda ile bahçede dolaşmış insanım . öyle perişan dolaşırım zaten deli karılar gibi.saç baş dağılmış.
ne güzel dikkat ediyorsun, bazen eşimi de suçluyorum hep abartma millet tarlada doğuruyor deyip duruyordu, al bak başımıza neler geldişimdi evde yürümeme kızıyor.
demekki illede ağrı olması gerekmiyor
benimde 2 gündür belim ağrıyor adet öncesi ağrılar gibi
normal oldugunu düşünmeye calışıyorum cuma kontrolum var inş herşey yolundadır
son ay yatmakta sıkıntı yapacak cok iş var gurbet ellerde kime olmayınca iş başa düşüyor
Balkonda uzanıyorum suan :) Sıcaklar basa basa buraya yerleşti mAllahım bir hararetliyim iki uc gundur yangınlar yaniyor sanki icimde tamam ev sicak petekler yanıyor diye ama inceckk pjama bile fazla geliyor yahu surekli dilim damagim kuruyor su ice ice bi hal oldum geceden beri
kesinlikle alın diyorum 3. Hamileligim ve sonrada kullaniliyor buna emin olunBen sabahlığı gün içimde kullanıyorum namaz kılarken yada balkona çıkarken üstüme geçiriyorum iyi oluyo pratik geliyo hemen. Hastanede yanıma babam kayınpederim geldiğinde üstüme alırım diye düşündüm. Zamanı gelip doğuran biri olsada yazsa şu lazım oldu bu olmadı diye. İkinci üçüncü çocuğuna hamile olanlar ne diyo sabahlık konusunda ?
ben gögüs kremi aldım, ondan sürmeye başladım çatlaklara iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?