2015 Şubat Anneleri

aman sakın! beş kilo hemde, erken doğum riski alınca insan yaptıklarına bin pişman oluyor.

1 ay önce doğum yapan arkadaşım da uzn kalın bi hırka koy çantana dedi. Bebebk doğar doğmaz daha sedyede bacaklarım titremeye başladı dedi. Ani kan kaybından oluyomuş

Bazilarinda titreme olabiliyor.bana da Asiri sicak basmisti o gün o kadar çok bunaldim ki menepozlu kadınlar gibi oldum hayatimda o kadar terledigimi hatirlamiyorum :) zaten hava soğuk olacagi için her ne kadar pijama giysek de yine de ortam soğuk da gelebilir sicak da gelebilir yine de koymak lazim valize.hatta patik filan da koymak lazim insan önce ayaklarından usuyor.

negibi belirtilerin var canımm
ağrın falan oluyor mu?

yooo hiç ağrım olmadı rutin kontrol de çıktı böyle bir şey. ama benim başından beri hep idrarımda enfeksiyon çıktı ve çok aşırı akıntım vardı sulu akıntı günde 5 tane çamaşır değiştiriyordum, şimdi antibiyotik içiyorum, rahatladım, akıntım geçti

Ben ameliyathanede cok usumustum orda ds kalin orttuler üstümu hatta elektrikli supurgenin motoru gibi bi alet vardı sicak hava ufleyen onu da battaniyeden iceri sokup soba gibi ısıttilar hemencecik ısınıvermistim odaya gelmeden.sonra da senin dedigin gibi yan allah yan bir ter bir hararet hayatimin en sicak günüydü sanki :)

farkındayım bi musibet gelcek başıma diyorum ama ben yapmasam yapanım da yok malesef
allaha şükür rabbim güç veriyor bana.

Bende öyleyim, yakınımda kimse yok, aman diyorum eşime diyene kadar 30 kere ben yaparım ama şimdi her işi eşim yapıyor.

aman sakın! beş kilo hemde, erken doğum riski alınca insan yaptıklarına bin pişman oluyor.

Yeri gelio ondört kg kızımı kaldiriyorum damacana su kullnmiyoruz evde bes litrelik siselerde aliyoruz devamli bitiyor esim olmuyor her defasında mecbur kaldiriyorum konduruyorum allaha emanet

Bende öyleyim, yakınımda kimse yok, aman diyorum eşime diyene kadar 30 kere ben yaparım ama şimdi her işi eşim yapıyor.

aynen bizde öleyiz kimse yok yakınımızda. eşimde gunduz çalışıp gece okuduğundan ben yattığımda geliyor zaten. o yüzden herşeyle ben ilgilenmek zorunda kalıyorum. zaten ağırlaştıkça yapamıcam sanırım. gittikçe zorluyor özellikle belimi.

Yeri gelio ondört kg kızımı kaldiriyorum damacana su kullnmiyoruz evde bes litrelik siselerde aliyoruz devamli bitiyor esim olmuyor her defasında mecbur kaldiriyorum konduruyorum allaha emanet

Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah a emanetiz, mecbur kalmasak yapmayız, işte mecbur kalıyoruz.

demekki illede ağrı olması gerekmiyor
benimde 2 gündür belim ağrıyor adet öncesi ağrılar gibi
normal oldugunu düşünmeye calışıyorum cuma kontrolum var inş herşey yolundadır
son ay yatmakta sıkıntı yapacak cok iş var gurbet ellerde kime olmayınca iş başa düşüyor

onun için ne yapmamız lazım esoba,bu araba kullanmayı hemen öğrenmemiz lazım,benimkide götürüyor ama şunu kullanmayı öğrensende bende rahat etsem diyor...

Hahahahahahha koptum artık yaa deli karılar gibi perişan dedi oooy

ne güzel dikkat ediyorsun, bazen eşimi de suçluyorum hep abartma millet tarlada doğuruyor deyip duruyordu, al bak başımıza neler geldi şimdi evde yürümeme kızıyor.

Az kaldı geçecek bu günlerimiz Allahın izniyle...

maalesef, birde bebek hazırlıkları derken iyicene kaybediyoruz kendimizi, yine de dikkat etmek gerekir

Offff Offf Şimdi Hastaneden Geliyorum (Pendik Marmara Üni. Araştırma) Yok Böyle Bir Muamele 2 Tane Asistan Dr Sadece Çene Yaptı Durdu. Hiç Abartmıyorum Bebeği Taş Çatlasın 1 Dk Baktı Bana Hiç Göstermedi, Elime Ultrason Kağıdı Falan Vermedi Tamam Çık Dedi gönderdi Kapıdan Ben Sordum Dayanamadım Artık Bebeğin Kg Ne Dedim 1448 Gr Dedi Herşey Yolundamı Dedim Evet Dedi Bunlar Nasıl Dr Olucak Hadi Şimdi Gelde Devlete Git

Allahım bir hararetliyim iki uc gundur yangınlar yaniyor sanki icimde tamam ev sicak petekler yanıyor diye ama inceckk pjama bile fazla geliyor yahu surekli dilim damagim kuruyor su ice ice bi hal oldum geceden beri
Balkonda uzanıyorum suan :) Sıcaklar basa basa buraya yerleşti m

Kes
kesinlikle alın diyorum 3. Hamileligim ve sonrada kullaniliyor buna emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…