Ev tipi Ana kucağı aldınız mı arkadaşlar?
senin perde alındı dıye mı dıkıs attılar yoksa bebek mı aşağıda. bana kımse demedı dıkış atalım dıye ama bana da ameliyat olmuş olman normal doğuma engel degıl. yıne de Allah gostermesın rahımde yırtılma falan olur dıye bıraz da korkuyorum normal doğumdan.
ben gazdan değil de diğer şeyimden çok korkuyorum ya doğum esnasında altıma kaçırırsam D:
ben gazdan değil de diğer şeyimden çok korkuyorum ya doğum esnasında altıma kaçırırsam D:
olabilir valla. erken doğum rıskı yüksek oluyor ameliyattan dolayı. hayırlısı neyse o olsun artık. ben bu günlere geldım dıye bıle şükrediyorum .sen sezeryan olacaksın gibi bir his taşıyorum nedense
Güle güle kullansın bebikin.bana kayınvalidem aldı ,baby fox ev tipi anakucağı ...
canım normal doğuma girmeden lavman yapılıyor. korkmayın başınıza öyle bir şey gelmez zaten doğum dışkınız gelmiş gibi olunca başlıyor o hissiyat var ama lavman içinizi söküp götürüyor.ben gazdan değil de diğer şeyimden çok korkuyorum ya doğum esnasında altıma kaçırırsam D:
coraspirin ne zaman bırakacağız nette araştıdım 32 de bırakan var 34 bırakan
bu cuma söyler herhalde doktor
boşaltıyorlar ıcını kaçıracak bır sey bulursan kaçırırsın.ben gazdan değil de diğer şeyimden çok korkuyorum ya doğum esnasında altıma kaçırırsam D:
doğumdan kaç gün önce bıraktıracak söyledi mi?corasprin kullanmadığım için bilmiyorum ama kan sulandırıcıyı doğuma kadar kullanıcakmışım her defasında onu söylüyor doktor
bnm de hersey tamam ama çanta yok ortada.. bgn de eşim bu göğüs kallanidir biberondur emziktir medikal olayları getirecek haftaya annemler geliyor beraber yaparız diye düşünüyorum :)bende hazırlamadım herşey hazır ama elim gitmiyor bu aralar. o kadar üşengeç oldum ki kalkmaya üşeniyorum yerimden
Güle güle kullansın bebikin.
Perde alındı diye değil, daha önce 2 düşüğüm olduğu için doktor hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 12. hafta rahim dikişi atalım dedi,önlem amaçlı,bence bi çok zorluğu sende yaşamışsın bende yaşadım,hiç bir sorun olmazsa normal doğum vız gelir tırıs gider diye düşünüyorum şimdilik :)
Ohh süper canım, alınmazsa olmazlardan diye düşünüyorum ama karar veremedim ne markasına ne de modeline.hediye gelecek yengemden onu bekliyorum
Lavman işlemi acı verici mi?kaçırmazsın merak etme zaten lavman yapıyorlar ..ama çiş gidiyor da bişi yok zaten damla damla sen hissedıyorsun
doğumdan kaç gün önce bıraktıracak söyledi mi?
benimkide doğuma kadar dedi ama gününü sormamıştım
ben alışverişi yaptım ama yıkamadım oğlumda herşeyim hazırdı tembellik yapıyorum. çalışıyo oluncada zoruma gidiyor.Hala ütü yapmaya baslamadim bu yüzden de canta falan hazir değil tembellik ruhuma isledi yatmayi ozlemisim valla surdan suraya kalkmiycam iste banane
Ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum doktor hiç öyle bi şey vermedi herkes mi içiyo ?corasprin kullanmadığım için bilmiyorum ama kan sulandırıcıyı doğuma kadar kullanıcakmışım her defasında onu söylüyor doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?