2015 Şubat Anneleri

Perde alındı diye değil, daha önce 2 düşüğüm olduğu için doktor hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 12. hafta rahim dikişi atalım dedi,önlem amaçlı,bence bi çok zorluğu sende yaşamışsın bende yaşadım,hiç bir sorun olmazsa normal doğum vız gelir tırıs gider diye düşünüyorum şimdilik :)

ben gazdan değil de diğer şeyimden çok korkuyorum ya doğum esnasında altıma kaçırırsam D:
O durumda var tabi aklımda.Anneme söylüyorum o da o an onları düşünemeyeceğimi, zaten doktorun nelerle karşılaşmış olabileceğini söylüyor.

ben gazdan değil de diğer şeyimden çok korkuyorum ya doğum esnasında altıma kaçırırsam D:
canım normal doğuma girmeden lavman yapılıyor. korkmayın başınıza öyle bir şey gelmez zaten doğum dışkınız gelmiş gibi olunca başlıyor o hissiyat var ama lavman içinizi söküp götürüyor. benki yemek yiyip gittim doğuma

corasprin kullanmadığım için bilmiyorum ama kan sulandırıcıyı doğuma kadar kullanıcakmışım her defasında onu söylüyor doktor
doğumdan kaç gün önce bıraktıracak söyledi mi?
benimkide doğuma kadar dedi ama gününü sormamıştım

bide şu var o anda ne olsada çok hıssetmıyorsun yeterki şunu becereyımde cıksun dıye bır düşünce oluyor ınsanda

bende hazırlamadım herşey hazır ama elim gitmiyor bu aralar. o kadar üşengeç oldum ki kalkmaya üşeniyorum yerimden
bnm de hersey tamam ama çanta yok ortada.. bgn de eşim bu göğüs kallanidir biberondur emziktir medikal olayları getirecek haftaya annemler geliyor beraber yaparız diye düşünüyorum :)

düşükten sonra rahim dikişi mi atıldı sana :S bana hiç öyle birşey demediler S: ben 3 tane düşürdüm birde ama ilginç olanı her düşük başladıktan sonra hemen rahim kapanıyordu benim o yüzden baya bir hastane de kalıyordum rahim açılsın diye paso ilaç veriyorlardı. acaba doğumda da bu sıkıntı olurmu bide açılmaz sa S:

doğumdan kaç gün önce bıraktıracak söyledi mi?
benimkide doğuma kadar dedi ama gününü sormamıştım

sanırım o sancılar gelince bıraktırıcak tahminen söylüyorum çünkü her defasında doğuma kadar diyorsa anca o zmaan olur. ondan önce riske atmazlar.

Hala ütü yapmaya baslamadim bu yüzden de canta falan hazir değil tembellik ruhuma isledi yatmayi ozlemisim valla surdan suraya kalkmiycam iste banane
ben alışverişi yaptım ama yıkamadım oğlumda herşeyim hazırdı tembellik yapıyorum. çalışıyo oluncada zoruma gidiyor.

corasprin kullanmadığım için bilmiyorum ama kan sulandırıcıyı doğuma kadar kullanıcakmışım her defasında onu söylüyor doktor
Ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum doktor hiç öyle bi şey vermedi herkes mi içiyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…