2015 Şubat Anneleri

ben de aklımı kacirmaktan korkuyorum.. panik anında denilen hiçbiyi yapamam ben

o bendede var elim ayağım dolaşır
kürtaaj olmadan önce ebe ilaç sıkacam dedi çatala yattım iç çamaşırımı çıkarmamışım
allahım ben ne yapıyorum kendime gelmem gerekiyor dedim ama
sonrasında daha saçmalamıştım

o rahim filmi korkulu rüyamdı benim pıhtılaşma için testler yapılırken onuda isteyecek diye korkumdan gidemiyordum doktora şükür bebeğim geldide yırttım
ben ne olduğunu bılmıyordum normal fılm gıbı sandım laylaylom gıttım. gıttım gunumu gördüm geldım.
şaka maka doktor çok ıyıydı benı cok rahatlatmıştı ama uyuşturarak da oluyormuş.

bende rahim filmini üstten ult. yapıyorlar sanırdım kk da okuyunca dedim bu millet neden bu kadar abartıyor üstten film çekinmeyi diye işin derinliklerin inince öyle olmadıgını anladım
senin iyi olmuş bilmeden gittiğin araştırsaydın nasıl oldugunu stres olurdun

Bi de kızlar çok kötü oksuruyorm bi sorun oluşturur mu ki ? bebeği ittirmem falan di mi aşağı doğru
sanmıyorum bir şey olmaz.
bende çıkarırken dıyorum karın kaslarım koptu bebek içerde perişan oldu dıye ama olmaz bır sey dedıler.

Ay Allahımm hepimize güç kuvvet versin inşallah,yanımızda olsun.
Aminn...
benden size tavsiye herkesin doğum şekli herkesin ağrı eşiği farklıdır. olumsuz konuşan kimseyi kendinize örnek almayın. ben oğlumda çok kolay bir doğum geçirdim darısı kızıma. hiç bağırmadan şikayet etmeden doğurdum ebeler başımda eğitimmi aldın dediler doktor gelene kadar ebelerle sohbet ettik. gerisini siz düşünün doktor geldiğinde herşey hazırdı zaten oğlum doğdu doktor hiç uğraşmadan gitti giderken ne kadar memnun kaldıysa yine bekleriz esma hnm yıldızlı pekiyi size dedi. doğum anına kadar hep dua ettim hiç korkmadım kendiniz şartlandırmayın. bebeğinizin doğduğu an çok güzel. mecburen sezeryan olacak arkadaşlar var allah yar ve yardımcıları olsun. doğum sonrası toparlamarı normal doğuma göre daha uzun ben doğum yaptım bebeğimin heycanıyla kalktım yürümeye başladım. çünkü oğlumu yukarı çıkarmışlardı. biran önce bende çıkmalıydım ebelerin bana kızmasıyla irkildim esma sen delimisin diyodu bitanesi düşeceksin bir şey olacak o kadar kan kaybettin dedi zorla sandalyeye oturttular

ay ben gidiyorum iğnemi yazdırmaya. haftada 2 defa iğne yazdırmaya gidiyorum allahtan eczacı artık tanıdıkta veriyor daha sonra gidip yazdırıp işletiyorum arada 7 gün fark çıkarıyor manyak iğne zaten içinde 10 tane var

yürüyüş yapmış olacağım evde kös kös oturmaktan sıkıldım ev dandini halde ve benim içimden hiç toplamak gelmiyor. ne olacak bilmem

Evet doğru söylüyorsunuz, herkesin acı eşiği farklı.Ne güzel kolayca atlatmışsınız doğumu inşallah bu doğumunuzda öyle olur ve hepimizin doğumu da bu kadar kolay olur.

ben de aklımı kacirmaktan korkuyorum.. panik anında denilen hiçbiyi yapamam ben
işte ne kadar motive olursan ol o sırada değişik ve bılmedıgın bır durum olduğundan panıklıyorsun.
o nedenle doktor da önemli yanında bulunan kişinin soğukkanlı olması da.
doktor şimdi şunu yaşayacaksın. bu bu olacak işte canın yanacak gıbı seni bılgılendırınce hem rahatlıyor ınsan hem de güvende hıssedıyor kendını.
doğum yapmadım ama yapmış kadar olduğumdan, o kafa ne kadar rahat olursa operasyonlarda o kadar rahat oluyor.

sanmıyorum bir şey olmaz.
bende çıkarırken dıyorum karın kaslarım koptu bebek içerde perişan oldu dıye ama olmaz bır sey dedıler.
onlar içerde baya korunakli bişi olmaz diyorum ama oksurmekten başım ağrıdı artık korktum..aksama şu turp işini yapayım iyi gelir inşallah

aralık 2014 anneleri bıle 3000 küsür sayfa ocak desen 4000 lerde .
bir sabahlıkla ılgılı bıle 50 sayfa yazarsak sonumuz beş bin küsür sayfa olur işte.
hepinize benden sabahlık.

aralık 2014 anneleri bıle 3000 küsür sayfa ocak desen 4000 lerde .
bir sabahlıkla ılgılı bıle 50 sayfa yazarsak sonumuz beş bin küsür sayfa olur işte.
hepinize benden sabahlık.
her şeye 50 sayfa yazıyoz doğru diyon :)

Bu ankdaki doktor çok sakin rahatlatıcı bi kadına benziyor ama doğumda bambaşka birine dönüşür mu bilemiyorum tabi..böyle muayeneden önce uzun uzun konuşuyor sanki psikologa gelmişim de deri koltuğa uzanıp hipnoz olup çocukluğuma iniyoruz gibi uykum geliyor anlatırken :)

:) bak ne güzel işte.
sende hastalarına aynı davranıyor musun peki?
benim diş hekimi mükellefım var ,dişlerımı de yapmıştı. yaparken hıc ağzımın ıcıne bakmıyor dönuyor arkasına bırılerıne laf anlatıyor. ezberlemıs sankı artık. o sırada benım aklım çıkıyor tabii.
bir gun iğne yaparken bir yere değmış çığlık çığlığa kıyameti kopardım iğne yanağımdan dışarı çıktı diye . çıkmamış ama ben öyle hıssettım.

Kizlar philips avent elektronik göğüs pompası n11.com da hellobaby magazasinda 190tl. Hatta 15tl daha ekstra indirim yapiyor n11. Inceleyin derim cok avantajlı ben aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…