Ev tipi Ana kucağı aldınız mı arkadaşlar?
ben de aklımı kacirmaktan korkuyorum.. panik anında denilen hiçbiyi yapamam ben
ben ne olduğunu bılmıyordum normal fılm gıbı sandım laylaylom gıttım. gıttım gunumu gördüm geldım.o rahim filmi korkulu rüyamdı benim pıhtılaşma için testler yapılırken onuda isteyecek diye korkumdan gidemiyordum doktora şükür bebeğim geldide yırttım
saldim gitti o zaman :)bişey olmaz bende çok öksürdüm tutman daha sıkıntılı olur kasılırsın o yüzden sal gitsin.
ben gazdan değil de diğer şeyimden çok korkuyorum ya doğum esnasında altıma kaçırırsam D:
ben ne olduğunu bılmıyordum normal fılm gıbı sandım laylaylom gıttım. gıttım gunumu gördüm geldım.
şaka maka doktor çok ıyıydı benı cok rahatlatmıştı ama uyuşturarak da oluyormuş.
sanmıyorum bir şey olmaz.Bi de kızlar çok kötü oksuruyorm bi sorun oluşturur mu ki ? bebeği ittirmem falan di mi aşağı doğru
kaçırmazsın merak etme zaten lavman yapıyorlar ..ama çiş gidiyor da bişi yok zaten damla damla sen hissedıyorsun
Aminn...Ay Allahımm hepimize güç kuvvet versin inşallah,yanımızda olsun.
ben hiç hissetmedim zaten sancıyla gidiyorsunlavmanın karın agrısı sancısıda cok fena ha ..söylıyım 1 saat suruyor yaklaşık ...
Evet doğru söylüyorsunuz, herkesin acı eşiği farklı.Ne güzel kolayca atlatmışsınız doğumu inşallah bu doğumunuzda öyle olur ve hepimizin doğumu da bu kadar kolay olur.Aminn...
benden size tavsiye herkesin doğum şekli herkesin ağrı eşiği farklıdır. olumsuz konuşan kimseyi kendinize örnek almayın. ben oğlumda çok kolay bir doğum geçirdim darısı kızıma. hiç bağırmadan şikayet etmeden doğurdum ebeler başımda eğitimmi aldın dediler doktor gelene kadar ebelerle sohbet ettik. gerisini siz düşünün doktor geldiğinde herşey hazırdı zaten oğlum doğdu doktor hiç uğraşmadan gitti giderken ne kadar memnun kaldıysa yine bekleriz esma hnm yıldızlı pekiyi size dedi. doğum anına kadar hep dua ettim hiç korkmadım kendiniz şartlandırmayın. bebeğinizin doğduğu an çok güzel. mecburen sezeryan olacak arkadaşlar var allah yar ve yardımcıları olsun. doğum sonrası toparlamarı normal doğuma göre daha uzun ben doğum yaptım bebeğimin heycanıyla kalktım yürümeye başladım. çünkü oğlumu yukarı çıkarmışlardı. biran önce bende çıkmalıydımebelerin bana kızmasıyla irkildim esma sen delimisin diyodu bitanesi düşeceksin bir şey olacak o kadar kan kaybettin dedi zorla sandalyeye oturttular
işte ne kadar motive olursan ol o sırada değişik ve bılmedıgın bır durum olduğundan panıklıyorsun.ben de aklımı kacirmaktan korkuyorum.. panik anında denilen hiçbiyi yapamam ben
onlar içerde baya korunakli bişi olmaz diyorum ama oksurmekten başım ağrıdı artık korktum..aksama şu turp işini yapayım iyi gelir inşallahsanmıyorum bir şey olmaz.
bende çıkarırken dıyorum karın kaslarım koptu bebek içerde perişan oldu dıye ama olmaz bır sey dedıler.
aralık 2014 anneleri bıle 3000 küsür sayfa ocak desen 4000 lerde .kız yok sıkıntısadece midem kaldırmıyor artık sabahlık kelimesini ne büyük olay oldu sabahtan beri bizim topik harbi sıyrık ona karar verdim yine içimde bir umut vardı diğer topikler gibi olabiliriz diye ama bugünden sonra kesinlikle gelmiş geçmiş en manyak topik olduğumuzu anladım D:
her şeye 50 sayfa yazıyoz doğru diyon :)aralık 2014 anneleri bıle 3000 küsür sayfa ocak desen 4000 lerde .
bir sabahlıkla ılgılı bıle 50 sayfa yazarsak sonumuz beş bin küsür sayfa olur işte.
hepinize benden sabahlık.
Bu ankdaki doktor çok sakin rahatlatıcı bi kadına benziyor ama doğumda bambaşka birine dönüşür mu bilemiyorum tabi..böyle muayeneden önce uzun uzun konuşuyor sanki psikologa gelmişim de deri koltuğa uzanıp hipnoz olup çocukluğuma iniyoruz gibi uykum geliyor anlatırken :)işte ne kadar motive olursan ol o sırada değişik ve bılmedıgın bır durum olduğundan panıklıyorsun.
o nedenle doktor da önemli yanında bulunan kişinin soğukkanlı olması da.
doktor şimdi şunu yaşayacaksın. bu bu olacak işte canın yanacak gıbı seni bılgılendırınce hem rahatlıyor ınsan hem de güvende hıssedıyor kendını.
doğum yapmadım ama yapmış kadar olduğumdan, o kafa ne kadar rahat olursa operasyonlarda o kadar rahat oluyor.
:) bak ne güzel işte.Bu ankdaki doktor çok sakin rahatlatıcı bi kadına benziyor ama doğumda bambaşka birine dönüşür mu bilemiyorum tabi..böyle muayeneden önce uzun uzun konuşuyor sanki psikologa gelmişim de deri koltuğa uzanıp hipnoz olup çocukluğuma iniyoruz gibi uykum geliyor anlatırken :)
Hepimiz gülelim inş bacımmay ilahi çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?