2015 Şubat Anneleri

Yan yatıyor bizim kuzular. Benimki de yan. Ne yapsın çocuk tepe üstü mü dursun rahatına düşkün.
Bakalım bu hafta dönecek mi biraz önce aşağıdan fenaa baskı yaptı ama ayaklarıydı sanırım dönse bile ters döndü sanki

bende ılk doğumumda yasadımbu durumu..pamuklu bır pıjama takımı cıktı sandıktan(kocaman dıyordum ben bunu ne yapayım) pembe pötükarelı doğumdan sonra ılk onu gıydım

Anne olmak ne zor yaaa

Ay insallah öyle bir şey yoktur cumartesi randevum var tahlil yapicakti dr zaten bakar sekere de muhakkak bu ara ekstra şeker tüketmedim aslında ayni rutinim ama ins ondan degildr

Bir de evdesin ya tuvalet olayı rahat olduğu için daha çok su içiyor olabilirsin. Ben evde çok su içtiğimi dışarda az içtiğimi farkettim.

dönünce tekmelerden çok net anlaşılıyor
benim en son gittiğimde baş aşağı duruyordu ama azıcık solda,tam doğum yolunda değildi
tekmelerde ona göre daha yandaydı
iki gündür başını elliyorum daha da gelmiş gelmesi gereken yere
ayaklarınıda zaten yakında ağzıma sokucak

Annem çeyizi biraz abartmıştı. İç çamaşırı falan da vardı hatta bunlar büyük al sen giy diye anneme vermiştim şimdi olsa da giyseydim diyorum o çeyizden sonra eve bir tane bişey almadım birsürü de seccade falan var birtanesi tam alt açma bezi olabilir kullansam mı ki o niyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…