2015 Şubat Anneleri

benim kızda az hareket ediyor iki kendini belli ediyor o , gece hareket ediyor sanki ama ben ölü gibi uyuduğum için hiiiç farketmiyorum uyandığım nadir zamanlarda farkediyorum bebeciği, geçen öyle uyumuşumki horluyomuşum (ben horlamam !!! ) eşimde horlamam kesilsin diye biraz döner misin demiş, haha bende "dönelim bakalım bi de onu deneyelim" demişim sabah bi de onun dalgasını yaptıydı bana : )) doğuncada benim miniğim öyle uykucu olur inşallah[/QUOTE]
:)) Dönelim bi de onu deneyelim :))

döner döner bi oncekinde bana da dönmemiş demişti ama zaten daha 29. haftamdi 32 de gittiğimde donmus bulduk kuzuyu :)

benimde 28+6 idi dün bugün 29+0 olduk , bana da 32 de gel dedi aktarım için heralde sonrada 2 haftada bir mi çağırır bilmem, bazı arkadaşalr 5 hafta aktarımı 6 hafta yaptır diyor satı değiştirip mı ne yapılıyomuş , sen nsl aktarttın 5 hafta mı

herkese günaydın
gece rüyamda sizleri doğurtmaktan rahat uyuyamadım
topikte kızlar tek tek doğurdu rüyamda
büyük bir doğum salonu herkes yatmış sırayla doğuruyor cimcimesultan sezeryan oluyordu
iremguzum pipilisini normal doğurmuş altını bezliyordu hatta kızını bilem gördüm
Litchi sezeryaana giriyordu ee ben niye doğurmadım diyorum sana daha 2 ay var diyorlar heryer doğuran kadınlarla doğan bebeklerle doluydu başım allak bullak olmuş konuşalar nasıl aklıma yer ettiyse artık

anaaaaammmmmm sezeryan mııııııı iyi bak bakalım yanlış görmüş olmayasın ben normal istiyordum

ben de aynı senin gibiyim. gece ne zaman uyansam bi hareket mutlaka hissediyorum. ama yine de uyuyabiliyorum.

bu sıralar sorunum yattığım yerlerimin ağrıması. ağrıdan pozisyon bile değiştiremiyorum.
soluma yatmisim sabah dogru oglan da uyuyunca olu gibi uyumusum. Sol omzum ve sol. Bacagim nasil aciyordu sabah.
Gece nefes de alamadim.

Poffff Benide Aradan Çıkaraydın Yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…