- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ben de hiç tutturamadim hamilelik bitecek ben daha çözemedim bu olayıHissedenleri okuyunca bende bi tahmin yürütmüş tüm ama tutmadı....
bilmiyorum ki canım umarim normaldir zaten bu öksürük olayı canımı sıkıyor yeterinceYumusaklık yağ dokusuyla orantılı bişey demek ki göbeğinde çok yağ yok. Bir de ilk bebek zaten bence normal.
bnm de evde bi iş yaptığım yok da işyeri yorucu iştebelki dinlenmediğin içindir, ben çok yormuyorum kendimi ya işlerimi hep sıraya koydum her gün az az yapıyorum evde iş de olmuyor iş yeri ama beni zorluyor çok sıcak patlıyorum sıcaktan
Hiç endişelenme canım,benim de karnım taş gibi,sırt üstü uzanınca biraz yumuşuyor.. Doktorum da bişey demedi,bence de yağımız eksik :))bilmiyorum ki canım umarim normaldir zaten bu öksürük olayı canımı sıkıyor yeterince
İlk hamileligimi düşününce benim kiz az hareket ediyormuş oğlum hic durmuyor maşallah. Kız doğduğunda komsumuzunda yeni bebeği olmuştu onlar hic uyumuyo sabaha kadar nöbet tutuyoruz derlerdi, bizimki kar ini doğurup uyuyordu yani aglamazdi pek. Esim sorun mu var acaba diye doktora sormuştu da Dr. tepkisini hic unutmuyoruz Allah tan belanizimi istiyorsunuz ne istiyorsun demişti.... Hepimizin bebisleri sağlıklı , iştahlı, az gazlı olur inşallah...
döner döner bi oncekinde bana da dönmemiş demişti ama zaten daha 29. haftamdi 32 de gittiğimde donmus bulduk kuzuyu :)
kendine çok deli diyon bak sonra delirecen haBende yarın yeni doktoruma gideceğim saat 12 de randevum. Çook heyecanlıyım. Deli miyim neyim
herkese günaydın
gece rüyamda sizleri doğurtmaktan rahat uyuyamadım
topikte kızlar tek tek doğurdu rüyamda
büyük bir doğum salonu herkes yatmış sırayla doğuruyorcimcimesultan sezeryan oluyordu
iremguzum pipilisini normal doğurmuş altını bezliyordu hatta kızını bilem gördüm
Litchi sezeryaana giriyordu ee ben niye doğurmadım diyorum sana daha 2 ay var diyorlar heryer doğuran kadınlarla doğan bebeklerle doluydu başım allak bullak olmuş konuşalar nasıl aklıma yer ettiyse artık
anaaaaammmmmm sezeryan mıııııııiyi bak bakalım yanlış görmüş olmayasın ben normal istiyordum
Var zaten kafada.kendine çok deli diyon bak sonra delirecen ha
bende de oluyor bazen öyle de ben kafasıdır poposudur falan gibi hissediyorum
gazdan doğurcam :)
güzel bi doğum hikayen olmaz : ))))
soluma yatmisim sabah dogru oglan da uyuyunca olu gibi uyumusum. Sol omzum ve sol. Bacagim nasil aciyordu sabah.ben de aynı senin gibiyim. gece ne zaman uyansam bi hareket mutlaka hissediyorum. ama yine de uyuyabiliyorum.
bu sıralar sorunum yattığım yerlerimin ağrıması. ağrıdan pozisyon bile değiştiremiyorum.
Poffff Benide Aradan Çıkaraydın Yaaaherkese günaydın
gece rüyamda sizleri doğurtmaktan rahat uyuyamadım
topikte kızlar tek tek doğurdu rüyamda
büyük bir doğum salonu herkes yatmış sırayla doğuruyorcimcimesultan sezeryan oluyordu
iremguzum pipilisini normal doğurmuş altını bezliyordu hatta kızını bilem gördüm
Litchi sezeryaana giriyordu ee ben niye doğurmadım diyorum sana daha 2 ay var diyorlar heryer doğuran kadınlarla doğan bebeklerle doluydu başım allak bullak olmuş konuşalar nasıl aklıma yer ettiyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?