2015 Şubat Anneleri

Sayfaları okuyup duruyorum da nedenini anlıyamAdım. Çağırmadı ki bizi face grubuna girdiyse de gelin falan demedi diye düşünüyorum. Neyse belki ben atlamışımdır o kısmı.
dediğini bende duymadım sadece söledi grup boş diye ama kazene enk geldi heralde

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
bendede oluyor her zaman değil tabi mesela dün eli karnımda uyudu diye canım sıkıldı
sonra bu düşüncemin dogru olmadıgına inandırdım kendimi ki doğru değil adam bebeğini seviyor işte hadi sevmese ilgisiz davransa
ahh bu hormonlar insanı şekilden şekile okuyor

O da sizin gibi deneyimli anneydi aydınlatıyodu bizi yaw.
sosyal medya kullanan yok mu demişti kazen de biz seni tutmayalim o zaman dedi ceza aldı sanırım
sosyal medyayla alakalı bır cogumuz bıseyler yazdık burda.. hanı o bunun reklamını da yapmadı gordugum kadarıyla..bende anlamadım.. ısteyen kullanır ıstemeyen kullanmaz netıcede..

[QUOost: 38230435, member: 341682"]Valla o uyurdu ben uyur muyum belli değil.
İlk hamileligimi düşününce benim kiz az hareket ediyormuş oğlum hic durmuyor maşallah. Kız doğduğunda komsumuzunda yeni bebeği olmuştu onlar hic uyumuyo sabaha kadar nöbet tutuyoruz derlerdi, bizimki kar ini doğurup uyuyordu yani aglamazdi pek. Esim sorun mu var acaba diye doktora sormuştu da Dr. tepkisini hic unutmuyoruz Allah tan belanizimi istiyorsunuz ne istiyorsun demişti.... Hepimizin bebisleri sağlıklı , iştahlı, az gazlı olur inşallah...[/QUOTE]

bızımkı de gunduzlerı az hareket edıyor, gecelerı baslıyor. ıns dogunce öyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…