2015 Şubat Anneleri

bende bu hafta çok kafaya takar oldum nasıl olacak ne şekilde olacak diye düşünmekten uykularım kaçıyor
ilk aylar rüyalarım daha iyidi sürekli gelinlik giyip evlendim
son aylardayız rüyalar boyut değiştirdi
birde sanki zaman nasılda hızlı geçiyor son haftalarda ilk aylar hiç geçmiyormuş gibi gelirdi

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum

Dün Kazen heroine ne yaptı? Buraya girişini mi engelledi? Heroin ne demişti? Üzgün üye yazıyordu en son.
faceden bahsetti diye heralde. atılmasın yoksa.
kazen kim? korku filmi gibi nerden bildi hemen faceden bahsettıgını.
beni engellerse burda kampanya başlatırsınız esoba gerı gelsın dıye :)

bana da biraz kandırmacalı gibi geldi yaw : ))) hiç duymamıştım

Satı öne çekebiliyor Dr lar ama 32 ye erken ayrılman için yapıyorlar. Sonuçta yine beş hafta sabit. Sezeryan falan olunca 37-38 de yapıyolar ya bu şekilde satı öne çektiysem bir hafta daha kazanmış oluyorsun. Ama normal doğum bazen 40 haftayı geçiyormuş. O zaman da satı öne çektiğimiz için az oluyor izin.

Bende pipili doguracam bende normal istiyorum ama epiduralle
epidural epidural dedıgın nedırkı gülüm senın karsında sancı cekerken bağırmaktan seslerı solukları kısılmış ,kusmaktan ıcı dışına cıkmıs,ıshal olmaktan vc den berı gelememıs hatta bebegı *ok çukuruna dusurecegınden korkmuş , ve tastamam dolu dolu 5 sn yede bır gelen sancılarla 12 saat delı danalar gıbı acılar cekmıs bır kadın duruyor...

yaptım oldu

daha burda 5 haftalık olduğunu konuşurduk şimdi 35. haftanın hesabını yapar olduk :)

Ben hep böyle düşünen Dr lara rast geldim. Normali o sanırım.

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
ne güzel işte yav. ben de tam tersi benden, herkesten çok, hep sevsin ıstıyorum.

black gibi oldu canım face grubuna gitmiş kazen de ona cevap yazdı sayfaya sonra yok oldu

Sayfaları okuyup duruyorum da nedenini anlıyamAdım. Çağırmadı ki bizi face grubuna girdiyse de gelin falan demedi diye düşünüyorum. Neyse belki ben atlamışımdır o kısmı.

Nasıl da dogurasım geldi

o zaman satı geriye mi çekiyolardır 6 hafta aktarılsın diye ? öne değilde

ya ne degısıksın..bende sureklı ılgılensın ısterım hatta.. ama o totoyu dönüp yatıyo
faceden bahsetti diye heralde. atılmasın yoksa.
kazen kim? korku filmi gibi nerden bildi hemen faceden bahsettıgını.
beni engellerse burda kampanya başlatırsınız esoba gerı gelsın dıye :)
senne dıyosun kızılay -sıhhıye meydanında mıtıngler duzenlerız..
ben ben ? bende başarabilir miyim
bılemıyorum bıraz tırsak gordum senı sankı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…