- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
ben de doğurmadım 2 ay var sana dedilerPoffff Benide Aradan Çıkaraydın Yaaa
soluma yatmisim sabah dogru oglan da uyuyunca olu gibi uyumusum. Sol omzum ve sol. Bacagim nasil aciyordu sabah.
Gece nefes de alamadim.
bnmki de hicbisi demedi bi sıkıntı olsa söyler heralde demekki yok :)Hiç endişelenme canım,benim de karnım taş gibi,sırt üstü uzanınca biraz yumuşuyor.. Doktorum da bişey demedi,bence de yağımız eksik :))
32 de donmus olur inşallah canım beni de artık 2 haftada bi görecek ama 6 hafta aktarmayı hiç duymadım ben zaten 36.haftada ayrılmayı düşünüyorum o zaman 4 hafta aktarabilmis olcam ama 6 hafta aktarmak demek 38 de ayrılmak demek olmuyor mu ? 37 de zorunlu ayriliniyor sat değiştirme olayını hiç bilmiyorum ama bence 5 haftadan fazla aktarilmiyordurbenimde 28+6 idi dün bugün 29+0 olduk , bana da 32 de gel dedi aktarım için heralde sonrada 2 haftada bir mi çağırır bilmem, bazı arkadaşalr 5 hafta aktarımı 6 hafta yaptır diyor satı değiştirip mı ne yapılıyomuş , sen nsl aktarttın 5 hafta mı
esoba yarınki randevun medipol megada mıydı canım eğer ordaysa dönüşteyazar mısın memnun kaldın mı diye bende önümzdeki hafta gitmeyi düşünüyorumBende yarın yeni doktoruma gideceğim saat 12 de randevum. Çook heyecanlıyım. Deli miyim neyim
herkese günaydın
gece rüyamda sizleri doğurtmaktan rahat uyuyamadım
topikte kızlar tek tek doğurdu rüyamda
büyük bir doğum salonu herkes yatmış sırayla doğuruyorcimcimesultan sezeryan oluyordu
iremguzum pipilisini normal doğurmuş altını bezliyordu hatta kızını bilem gördüm
Litchi sezeryaana giriyordu ee ben niye doğurmadım diyorum sana daha 2 ay var diyorlar heryer doğuran kadınlarla doğan bebeklerle doluydu başım allak bullak olmuş konuşalar nasıl aklıma yer ettiyse artık
yazarım . zaten merak etme benım çenem durmaz en ınce ayrıntısına kadar yazarım.esoba yarınki randevun medipol megada mıydı canım eğer ordaysa dönüşteyazar mısın memnun kaldın mı diye bende önümzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum
saol canım hangi hocaya aldın randevu nagehan hoca tuba hoca iiimiş sanırımyazarım . zaten merak etme benım çenem durmaz en ınce ayrıntısına kadar yazarım.
yarın karar verirsem fiyat falan da alıcam.
hatta doktorlar diyorlar bu kız normal yapamaz diye ameliyata alıyorlardı
rüya değilmi işte tersi çıkar genelde
elimde değil. ya patlıycam resmen.
gideyim de rezene papatya ne varsa içeyim.
bılıyodum kı zatenherkese günaydın
gece rüyamda sizleri doğurtmaktan rahat uyuyamadım
topikte kızlar tek tek doğurdu rüyamda
büyük bir doğum salonu herkes yatmış sırayla doğuruyorcimcimesultan sezeryan oluyordu
iremguzum pipilisini normal doğurmuş altını bezliyordu hatta kızını bilem gördüm
Litchi sezeryaana giriyordu ee ben niye doğurmadım diyorum sana daha 2 ay var diyorlar heryer doğuran kadınlarla doğan bebeklerle doluydu başım allak bullak olmuş konuşalar nasıl aklıma yer ettiyse artık
32 de donmus olur inşallah canım beni de artık 2 haftada bi görecek ama 6 hafta aktarmayı hiç duymadım ben zaten 36.haftada ayrılmayı düşünüyorum o zaman 4 hafta aktarabilmis olcam ama 6 hafta aktarmak demek 38 de ayrılmak demek olmuyor mu ? 37 de zorunlu ayriliniyor sat değiştirme olayını hiç bilmiyorum ama bence 5 haftadan fazla aktarilmiyordur
ay birden doktorun adını unuttum. nagihan kaya . sarışın hatun.saol canım hangi hocaya aldın randevu nagehan hoca tuba hoca iiimiş sanırım
bılıyodum kı zatenMevlam musade eder ınsaAllah ta bunuda normal yollarla umduğum ve ınandıgım gıbı kotarırırm ınsaAllah
black gibi oldu canım face grubuna gitmiş kazen de ona cevap yazdı sayfaya sonra yok olduDün Kazen heroine ne yaptı? Buraya girişini mi engelledi? Heroin ne demişti? Üzgün üye yazıyordu en son.
benımde dıkkatımı cektı..belkı sadece burda yazdıklarından dolayı degılde başka bıryerlerde kurallara aykırı davranmışlarsa dedım kendımceDün Kazen heroine ne yaptı? Buraya girişini mi engelledi? Heroin ne demişti? Üzgün üye yazıyordu en son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?