2015 Şubat Anneleri

Yok öyle ilgilenir sağolsun göbeğimi sever dk larca.. bende onu severim koca kafasını ama bzn bgn oğlumu sormadım nasıl diyor ki oyle bi gun yok işten yeni gelmiştir o zmn celalleniyorum azcık

esoba yarınki randevun medipol megada mıydı canım eğer ordaysa dönüşteyazar mısın memnun kaldın mı diye bende önümzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum
sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun profilinde müşavir yazıyor ama ne müşaviri merak ettim.

Bnm her gece karnımda uyuyor onlar hoşuma gidiyor

bugun kontrole gıdecek kımse yokmu..ne beklıyonuz gıtsenızeeeeeeeeeeeeeeee öluyozmeraktan dımı surdaaaa

biri mesaj yazsa da sorsa ne oldu arkadaşımıza diye.
eslaa yazar mısın desek ama o da 12 den önce uyanmaz şimdi uykucu.

Kizlarrr.kontrilden geldim..ay cok sukur bebegim iyiymis..2100 gr mis :) biraz iri dedi..Darisi sizlere..hepimiz sagliklica dogururuz ins..
Gözün aydın cnm ne güzel bakalım benimki kaç kio sanki hep küçükmüş gibi hissediyorum inşallah çok almıştır

o zaman satı geriye mi çekiyolardır 6 hafta aktarılsın diye ? öne değilde

Bak şimdi normalde 32 de rapor alıuosun 5 hafta çalışıyosun 37 de izne ayrılıyosun 40 da doğuruyorsun ya. Doğumdan önce beş hafta cepte oluyor. Sonraya ekliyorsun. Ama Dr sezeryan dedi diyelim 37 de sezeryana alıcak. 31. Haftada seni 32 olarak gösteriyor sen 36 ya kadar çalışıyorsun 5 hafta cepte oluyor 37 de sezeryana aldı ya kalıyor iki yaftan. Onu da sona ekliyor bak sana yedi hafta izin çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…