Yok öyle ilgilenir sağolsun göbeğimi sever dk larca.. bende onu severim koca kafasınıya ne degısıksın..bende sureklı ılgılensın ısterım hatta.. ama o totoyu dönüp yatıyo
senne dıyosun kızılay -sıhhıye meydanında mıtıngler duzenlerız..
bılemıyorum bıraz tırsak gordum senı sankı..
sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun profilinde müşavir yazıyor ama ne müşaviri merak ettim.esoba yarınki randevun medipol megada mıydı canım eğer ordaysa dönüşteyazar mısın memnun kaldın mı diye bende önümzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum
Ay benimde yarın 9 da randevum bende her ay olduğu gibi çok heyecanlıyım miniğimi göreceğim içinBende yarın yeni doktoruma gideceğim saat 12 de randevum. Çook heyecanlıyım. Deli miyim neyim
haydı gozun aydın..darısı basımıza..benım gıtmeme 5 gun var yahuuu..Kizlarrr.kontrilden geldim..ay cok sukur bebegim iyiymis..2100 gr mis :) biraz iri dedi..Darisi sizlere..hepimiz sagliklica dogururuz ins..
Bnm her gece karnımda uyuyor onlar hoşuma gidiyorbendede oluyor her zaman değil tabi mesela dün eli karnımda uyudu diye canım sıkıldı
sonra bu düşüncemin dogru olmadıgına inandırdım kendimi ki doğru değil adam bebeğini seviyor işte hadi sevmese ilgisiz davransa
ahh bu hormonlar insanı şekilden şekile okuyor
geç ayrilmak mümkün değil canım max 13 hafta aktarabiliyorsun doğum sonrasınabana dedikleri tam tersi geç ayrılmak için : ))
Gözün aydın cnm ne güzel bakalım benimki kaç kio sanki hep küçükmüş gibi hissediyorum inşallah çok almıştırKizlarrr.kontrilden geldim..ay cok sukur bebegim iyiymis..2100 gr mis :) biraz iri dedi..Darisi sizlere..hepimiz sagliklica dogururuz ins..
sen neden merak edıyorsun.? bak varmış yukarda gıden. ben de yarın gıdecegım.bugun kontrole gıdecek kımse yokmu..ne beklıyonuz gıtsenızeeeeeeeeeeeeeeeeöluyozmeraktan dımı surdaaaa
bugun kontrole gıdecek kımse yokmu..ne beklıyonuz gıtsenızeeeeeeeeeeeeeeeeöluyozmeraktan dımı surdaaaa
o zaman satı geriye mi çekiyolardır 6 hafta aktarılsın diye ? öne değilde
maşallah ya kocaman olmuş :) süper kilosu allah nazardan saklasınKizlarrr.kontrilden geldim..ay cok sukur bebegim iyiymis..2100 gr mis :) biraz iri dedi..Darisi sizlere..hepimiz sagliklica dogururuz ins..
Bende hiç bilemiyorum yrn randevum var sanki yan duruyomuş gibi hissediyorum bakalım doğru çıkacak mıben de hiç tutturamadim hamilelik bitecek ben daha çözemedim bu olayı
o zaman satı geriye mi çekiyolardır 6 hafta aktarılsın diye ? öne değilde
Hadi bakalım yaz mutlaka buraya da :)Bende hiç bilemiyorum yrn randevum var sanki yan duruyomuş gibi hissediyorum bakalım doğru çıkacak mı
ne güzel işte yav. ben de tam tersi benden, herkesten çok, hep sevsin ıstıyorum.
gitmesin yaa. benim meslektaşım. bakamaz mı oraya bakmakta mı yasak.? sadece baktım dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?