2015 Şubat Anneleri

sen neden merak edıyorsun.? bak varmış yukarda gıden. ben de yarın gıdecegım.
aa nıye oyle dıyosun..bırbırımızın derdıne uzuluyoruz sevıncıne sevınıyoruz..hepımızın cok buyuk ortakbır noktası var cunku.. ben herkesınkını merak edıyorum sahsen mutlu oluyorum yolunda gıden herseye

detayını bilmiyorum ama face ile ilgili bişey sormuş sanırım.
en güzeli biriniz sorsun kazen e belki engellemiştir.
yada belki sizin bilmediğiniz bir şey olmuştur.
sorsak bızıde cezalandırmaz dımı.. yıllarımı verdım ben buraya saka bı yana kesınlıklebır yanlış anlaşılma var.. sız konuşup cozsenız de kızcağız gerı gelse yazık hamıle hamıle nasıl uzulmustur..

kızlar günaydın bebişimizin herşeyi tamam sayılır bir Fenerbahçeli halı ve perde kaldı (babası öyle istiyormuş) birde alsam mı almasam mı karar veremedim e bebekte primanın 50'li 1 numara yenidoğan bebek bezi kargo ücretiyle 27 liraya falan geliyor tecrübeli anneler ne dersiniz?

[m, post: 38232610, member: 279739"]bılıyodum kı zaten Mevlam musade eder ınsaAllah ta bunuda normal yollarla umduğum ve ınandıgım gıbı kotarırırm ınsaAllah[/QUOTE]

Akillarda nasil yer ettinse artilk hem normal doguruyossun' hem de pasanın altını degistiriyosun bide senin kîz da ordaymıs hamarat hatun masallah

üfff çok sıkıcı. Fenerbahçeli halı ve perde. boğar adamı o renkler bee.

Ne yiyosun çok acıkınca? Benim genelde hazır yemeğim olmuyor çok zorlanıyorum yemek hazırlarken

sen çalışıyorsun ama ben evdeyim... hafta sonu için cumadan yapıyorum yemeklerimi gezsek de 2 gün evde yemeğim oluyor hazır...
atıştırma oluyor işte ara öğünler pek sağlıklı olmuyor
eşim tatlı çok sever o yüzden hep bir şeyler olur evde... kek, sütlü bir tatlı vs. aslında şerbetli sever ama ayda 1 yapıyorum onu... yoksa;
bazen bir patates koyuyorum ocağa haşlıyorum; çikolata topları sütle, sandviç, duruma göre patlamış mısır veya sadece koca bardak ayran yapıp içiyorum...
bazen de can sıkıntısından yiyorum o kötü oluyor işte...

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum

benimki soruyor, "bebiş nasıl, napıyo" diye. ama ben kıskanmıyorum. Baba-kız ilişkisi her zaman başkadır. kendimden biliyorum.

[m, post: 38232610, member: 279739"]bılıyodum kı zaten Mevlam musade eder ınsaAllah ta bunuda normal yollarla umduğum ve ınandıgım gıbı kotarırırm ınsaAllah

Akillarda nasil yer ettinse artilk hem normal doguruyossun' hem de pasanın altını degistiriyosun bide senin kîz da ordaymıs hamarat hatun masallah[/QUOTE]

bıde ılk sezo olan ben olurmuşum..Allahım SEN koru..hakkımızda nehayırsa bıze merhametınle muamele eyle ..amınnnnn

Insanın fikri neyse zikri de oymuş boşver salla gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…