2015 Şubat Anneleri

Bazayı kaldıramıyorum hafta sonu inşallah resmini yüklerim sana da krizantemciğe de ördürelim bari en hızlısından
sağol canım. çok kalın o yanarım içinde. ben ıkı uc gundur cok terliyorum ne oldu bılmıyorum sıcak basıyor.
zaten o baza kaldırılmıyorya ne varsa onun içinde var. bende evde yalnızken hep aradığım seyler bazanın ıcınde oluyor. sonra esım gelınce unutuyorum hep kaldır demeyı.

yok canım sanmam.
benim konu ile pek alakam yok isterseniz sorarım ama nickini falan bana yazmanız lazım :)

fazla alma kilolu doğar ise 0 dan direk 1 geçiş yapabilirsiniz hastanede yanına koyacaksın nasılsa fiyatı da iyi al hem çantaya koyarsın :)

Aynen epidural icimi cok rahatlatiyor hic dogum korkusu yok......

benimde epidural idi ama gereksiz yere

Niye mümkün değil? Satı kim belirliyor? Bebiş bir iki hafta önde çıkıyorsa ultrasonda pekala satı değiştirebilir Dr. Benim takıldığım olay şu belki biliyorsundur. 37 de kesin çalışılmıyor ya. Diyelim 38 de doğum yaptın 40 a kadar olan iki hafta da sonraya ekleniyor diye biliyorum ben. Bu doğru di mi?

37 de izne çıktığınız 37+2 de doğurursanız şanslısınız fazla vakit geçirirsiniz evladınız ile.
yoksa işe başlayacağınız tarih belli ne zaman doğurduğunuz ile alakası yok.

5 ocakta çıktım doğum iznime
8 mayıs işe başlama tarihimdi.

6 ayda ücretsiz kullandım 10 kasımda işbaşı yaptım sizde değerlendirebilirsiniz.

sat 28 nisandı

Son düzenleme:

sen 37 de ayrıldığın anda işe başlayacağın tarih ssk bildiriliyor. hatta hastaneden aldığın raporda bu yazar
şu tarih analık hakkı bitiyor diyerek.
sat ( sonadettarihi) bilmiyorsan afaki bir değer giriliyor ama bu doğacağı günü değiştirmiyor.
bebek 30 da da doğabilir 40ta da.

üstte kendi bilgilerim ile yazmıştım

bunu yazmış. kimseyi davet etmemiş. "açık ama kimse gelmiyor "yazmış ama sanki kendisi açmış ve kimse yok mu der gibi gibi algılanmış.

Eslaya söyleyelim o yazarsa daha iyi gibi. Hepimizin adına yazdığını belirtsin gerekirse bizim de yazıcağımızı söylesin.

canim ben de cektim belki senin kadar da zor olmamistir ama ikinci kez cekmeye hic niyetim yok o sanciyi....
epidural super birsey

Akillarda nasil yer ettinse artilk hem normal doguruyossun' hem de pasanın altını degistiriyosun bide senin kîz da ordaymıs hamarat hatun masallah

bıde ılk sezo olan ben olurmuşum..Allahım SEN koru..hakkımızda nehayırsa bıze merhametınle muamele eyle ..amınnnnn[/QUOTE]

bu pişik olmasın diye zeytinyağını her alt değiştirmede mi süreceğiz

tamam zaten 40 i esas alıp 8 hafta öncesi sonrası izin veriyorlar 37 de dogurursan ve diyelim ki 37 de calisamaz raporu aldiysan 5 haftani daha ekle 8 e 13 oluyor

8 hafta doğum sonu izni zaten var. 5 hafta da 32-37 aradı oldu. 37-40 arasındaki de ekleniyor dediler yaw. Yani 38 de doğduysa 13+2 gibi.

Sen Ankaradaydın di mi bekle geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…