2015 Şubat Anneleri

Hmm özel mesajlar da mı kontrol ediliyormuş.

sayfanın altında yazı var ya dönem dönem kontrol ediliyo diye. Özel mesajlarıda kapsar heralde.

Merhaba,
Bir bilgi kirliliğini düzeltmek isterim. Özel mesajlara ulaşmamız mümkün değil (adı üzerinde "ÖZEL MESAJ"). Sitenin altında yer alan uyarı

"Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur."

Açıklaması site geneline yazdığınız mesajları kapsamaktadır. Günde 25.000 mesaj yazılan bir sitede tüm mesajları kontrol etmemiz söz konusu bile değildir bu sebeple yukarıda ki açıklama site altına yazılmıştır.

90 lira çokk iyi Tamam o zman ben gezerek birşey bakıyım , internetle sınırlamamak lazım aslında ama kolayımıza geldiği için alıştık. Bizim burda da var bikaç bebek mağazası , onlara giderim bugün yarın.
Teşekkür ederim

bazı şeyleri önden kargoyla gönder canım

Ben kacirmisim ne demiski sikayet olmus? hem ne öyle ilkokul bebesi gibi sikayetlenmeler, isi gucu yok heralde kimsenin!
Anladığıma göre, şikayet eden bu topicten biri değilmiş.Daha önce yine böyle yazan ve yazdığından dolayı ceza alan başka biri imiş , çifte standart olarak görmüş banlanmamasını heroinenin.

Bu saatte günaydın demeye utanıyorum ama günaydın hanımlar Gece uyuyamıyorum sabahta bu saatlerde kalkıyoruz. 12:00 de kalktık Elifimle, kahvaltı yaptık şimdi. Süveteri bitirdim ama düğme almam lazım, düğmesinide halledip myle koyucam fotosunu Kendim yaptım diye deniyorum çok beğendim:)) çokta basit bi model. Onun üstüne aynı ipten beremi yoksa saç bandımı yapsam bilemedim?
Bereyi bi tek dışarı çıkınca takabilir, saç amdı süveterle evde takım olur dimi? Fikir verin kızlar.
Canım sabah eşim işe giderken bizim kapınında üst kilidini kitler. Bende istiyorum kitlemesini. Güvenlikli sitede oturmamıza rağmen:) ama biz evde olsak bile kapıyı kitleriz. Elifim var çünkü. 3,5 yaşında. Açar çıkar, zil çalar açar kim olduğu belli değil. Bazen biz namazdayken komşu geliyor, bizimki açmaya çalışıyor. Ama komşularımız bile biliyor kitlediğimizi:) bende tedirgin oluyorum kitli olmazsa Hatta el alışkanlığı, gittiğimiz yerdede kapıyı biz kapatıyorsak hemen üst kilidi kitleriz:)

tamam işte herşey çözüldü,

özel msjlar görülmüyor
heroini içimizden biri şikayet etmemiş, yarın dönecekmiş
kazen erkekmiş

:))
sen açıklama yaptın ama yenı gelen baştan okuyan herkes soracak. kopyalada sorana yapıştırırsın.

kızlar öğle arasında her çarşamba yaptığım gibi pazara gittim hesapladım şimdi 25 kilo almışım elimdekiler :) herkül gibi hamileyim :) akşam eve kociş gelip almazsada taşıcaz artık dün iki kilo kaldırmaktan bahsettiniz ben kafayı yedim galiba

Kazen' in erkek olduğunu yenimi öğrendiniz kız:))

Aman fyz naptın sen, dikkatli ol canım ya o kadar ağır kaldırma Allah korusun.

gezmeyi bıraktın sanırım

o zaman ben kısaca şöyle söyleyeyim "bende ne ararsan var bebek "

Aman fyz naptın sen, dikkatli ol canım ya o kadar ağır kaldırma Allah korusun.
napcan bacım ne giden var pazarıma ne gelip yardım eden her şeyimi kendim yapıyorum küvetimi bile kendim ovdum dün eğile eğile rabbim yardım ediyo

Kızlar size bir şey sorucam ben doğum parası alıcam 8 haftalık ama raporluyken işveren benim çıkışımı verecek ben bu arada işsizlik paramı alamaz mıyım bilen var mı

napcan bacım ne giden var pazarıma ne gelip yardım eden her şeyimi kendim yapıyorum küvetimi bile kendim ovdum dün eğile eğile rabbim yardım ediyo
Hay Allah sen de haklısın tabi ki ama eşinde mi yardım etmiyor?Son haftalara geldik , bir aksilik çıköasın diye söylüyorum ben de tabi,Allah korusun.Kimse yardım etmiyorsa da olduğu kadarını yap kendini zorlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…