2015 Şubat Anneleri

kese bulamıyorsan ben sana burdan gondereyım ıstersen. resmını cekıp koyarım begenırsen gonderırım. ciddiyim ama. verırım kargoya gelır.

Ne beni soruyor ne bebegi. Oglani soruyor onla ilgileniyor. Vay vay halimr : ))

Kilitli kapıyı sen içerden açabiliyorsun değil mi ay içim daraldı bian

hehe tabiki açılıyor canım o bni içeri kitlemiyor ben uyuyrken güya kndnce tedbir alıyor ben uyanınca açarım kilidi dışrda işim vardır yoktur farketmz. Bazen diyorum deprem olsa kaçamam böyle yapıyorsun ya depremde merdivnler tehlikeli zaten der yada yangın olsa diyorum bir durup düşünüyor Ayyy kocişin kulaklarını çınlattık arada böyle kıskanır ama çok hürmetkardır kızlar kocişim ya acayip nazlar bni, şimdi böyle bahsedince özledm mi ne kocamı

Hahahaha don atlet ihtiyaci cok demekki :)

şu şehirleri gezip de yemek yiyeni mi dıyorsun.

Yemiyor yutuyor mubarek

kese bulamıyorsan ben sana burdan gondereyım ıstersen. resmını cekıp koyarım begenırsen gonderırım. ciddiyim ama. verırım kargoya gelır.

Canimsin saol kuzum bi iki yer kaldi bakmadigim bulamazsam rica ederim cok tesekkurler inceligin icin

ohh iyi bari

Hahahaha don atlet ihtiyaci cok demekki :)

sicak memleket ya terliyon bacım

aa o zaman burdan biri mi şikayet etmiş , buraya yazdıydı onu ??

ciciland dan 150 ye aldık biz canım, öyle geçici kullanmalık sallanan beşik

bilemedim.

bu bahsedilen ne kesesi ne için kullanılıyor?

Bebisin.kiyafetlerini.koymak tozdan kirden muhafaza etmek için kullaniliyor canım bir nevi süslü bohça hurc islevselliginde

yanması sacmaymis ya sonradan doğru yolu bulmuşlar demek.

Evet cok sukur oyle oldu

aa o zaman burdan biri mi şikayet etmiş , buraya yazdıydı onu ??

Daha once ayni sebeple ceza alan arkadas etmis sanirim

hatunlr bir işi çözemediniz kulaktn kulağa gibi kim demiş kim şikayet etmiş ne demiş
ilk topik sahibi fb grup açtı die ceza aldı. Heroinde geldi sosyal medyası olan yokmu demiş ya orada var olan ilk topik sahibini açtığı sayfadan için kimse yok orada toplanalım gibi imada bulunduysa biride onun bu msjını kullanarak yönetime şikayette bulunmuş kişiler arası çifte stndart mı var birine ceza verip diğerine ceza vermiyorsunz die yönetimde o yüzden heroine 3 gün ceza vermiş.

Kazen msjında yazmış heroini şikayet eden aranızdan biri değil demiş bnm tahminim black misafir olarak yada başka nikle izliyorsa bizim topiği o şikayet etmiştir bana ceza verdiniz ona çifte standartmı yapıyorsnz die çünkü aramızdan biri dğeilmiş şikayet eden.

Ahanda mesele bu yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…