Ben kacirmisim ne demiski sikayet olmus? hem ne öyle ilkokul bebesi gibi sikayetlenmeler, isi gucu yok heralde kimsenin!zaten sık girmiyordu. döner yakında. kim şikayet ettı acaba?
Eki Görüntüle 1331168 Eki Görüntüle 1331169 Eki Görüntüle 1331171 Eki Görüntüle 1331173 Eki Görüntüle 1331176 Eki Görüntüle 1331177 Örgü yapmak isteyenlere benim beğendiğim modeller bunlar. Fikir olur belki
kese bulamıyorsan ben sana burdan gondereyım ıstersen. resmını cekıp koyarım begenırsen gonderırım. ciddiyim ama. verırım kargoya gelır.Raporun üçüncü günü bitti say kaldı iki günum hala ütüler duruyor öylece güya evde oldugum bu süreçte hazrligimi bitrcektim ben pehhh pehhkanepeden kalkmaya usendigime kanali degstremiyorum kumanda uzagmda kalmis. su hominigirtlak yiyen teyze var ya onu seyretme iskencesine maruz kaldim tembellikten nerde kaldı ütü oyy oyy saka maka ciddem yorgunmusum ben onu anladım kalkamiyom yerimden
Ne beni soruyor ne bebegi. Oglani soruyor onla ilgileniyor. Vay vay halimr : ))Ben mutlu oluyorum onu sorunca. Ama benide sorsun yanında nasılsın diye:) benimlide nasılsın diyo belim ağrıyo bulantım var diyorum iyi ne güzel herşey yolunda diyo çok mutlu oluyo. Yaw bi insan masaj yapayım der limonlu soda vereyim der bişey der ama yok
Ay ama bunlar saglikli tavırlar degilki kuzum yazik degil mi sana yangim deprem bisuru kotu sey var sapigina gelene kadar üstüne kapi kilitlmek ne demek ya acil bisey olsa rabbim korusun. Insan esine titree kiskanir da tabi de herseyin fazlasi zarar
Kilitli kapıyı sen içerden açabiliyorsun değil mi ay içim daraldı bian
Hahahaha don atlet ihtiyaci cok demekki :)Aynen oyle canim saatlerce oyle sabit yatabilirim oturablirim o kadar ozlemism yanii bombos kosturmacasz oturmayi kendimi dinlemeyi. Yalniz bu yarin yaparimin sonu yok iste o fena uc gundur hep yarim yapiyorum yarinlar bitiyor isler duruyor
Burda tuhafiye kültürü de bi tuhaf oyle degisik guzel kurdele dugme bile bulamiyon nerde kalmis kese varsa yoksa don atlet uzerine çalışmışlar :)
facede neden kımse yok demıs.Ben kacirmisim ne demiski sikayet olmus? hem ne öyle ilkokul bebesi gibi sikayetlenmeler, isi gucu yok heralde kimsenin!
yanması sacmaymis ya sonradan doğru yolu bulmuşlar demek.Eskiden o kisim yaniyordu iste ben 38de sezeryan olmustum direk dogum sonrasi izni basladi gitti o iki hafta büyük kizimda. Simdi erken olursa 37 40 arasi kisimdan ne kadsr hakkin varsa ekleniyor şükür
şu şehirleri gezip de yemek yiyeni mi dıyorsun.
kese bulamıyorsan ben sana burdan gondereyım ıstersen. resmını cekıp koyarım begenırsen gonderırım. ciddiyim ama. verırım kargoya gelır.
hehetabiki açılıyor canım o bni içeri kitlemiyor ben uyuyrken güya kndnce tedbir alıyor ben uyanınca açarım kilidi dışrda işim vardır yoktur farketmz. Bazen diyorum deprem olsa kaçamam böyle yapıyorsun ya depremde merdivnler tehlikeli zaten der yada yangın olsa diyorum bir durup düşünüyor Ayyy kocişin kulaklarını çınlattık arada böyle kıskanır ama çok hürmetkardır kızlar kocişim ya acayip nazlar bni, şimdi böyle bahsedince özledm mi ne kocamı
Hahahaha don atlet ihtiyaci cok demekki :)
kızlar heroine yazdığı mesajda şikayet edilmiş. sosyal medya kullanılıyor mu diye sorduğunda. özel mesajlar görülmediği için çağırıp çağırmadığı bilinmiyormuş 3 gün ceza almış yarın döner kendisi. yani şikayet aldığı için ceza verilmiş.
Bana uygun bir beşik lazım internette baktım , o ağaçtan olan bambu beşikler 350 - 400 den başlıyor. Maksimum 2-3 ay kullanıcam , sonra alt kata da indiririm o ayrı. Ama o kadar para vermek istemiyorum. 200 civarı birşeye bulamazmıyım acaba ?
bilemedim.Canım ben malımı biliyorum öle her şeye kıskançlık yapmaz ama kocişimin takıntılı bazı kıskançlıkları var. Mesela bizim dış kapının üstüne birde demir kapı var kitleniyor öle bir sistem yapmış evsahibi. Kociş sabah işe giderken benim üstüme o demir kapıyı kitliyip gidiyor neymiş burası istnbulmuş beni genç görürler takip ederler evi öğrenirlermiş ( okuldaki bir byn öğretmeni bir sapık takip etmiş evine gitmiş zile basmış basmış rahtsz etmiş ondanda etkilendi ) neymiş yeni evliyiz die hırsızlığa gelirlermiş evin ana tahta kapısı da eski bişi die ona güvenmiyor demiri de üstüme kitliyor gidiyor işe düşün işte görende bni altın kaplama güzellik abidesi zannedecekÖğle yemeği saati gelsin arar kendi zaten beni ve şehzadesini sormaya ozmn suyum yok su bul bana dicem
Aramzda dedektif var yaniii :) neyseki geçici cezaymış. Sosyal medya kullancak olanlar ayrıldı zatwn whatsapp kullananlarda. Bidaha da konusu açılmaz artık
bu bahsedilen ne kesesi ne için kullanılıyor?
yanması sacmaymis ya sonradan doğru yolu bulmuşlar demek.
aa o zaman burdan biri mi şikayet etmiş , buraya yazdıydı onu ??
Annemlerin orda civil var gidince yakından bakıyım o zman , teşekkür ederim60*120 ilkinin boyutları
civil'den :) beşiği aldım ama hala bakıyorum
Ay dedim değişik bi peynir türü mu acaba hemen alayım :)hahah kaşar , patates :) ay cok güldüm cok komik olmuş
kız o çok iştahlı aynı ben. :)Yemiyor yutuyor mubarek
Canimsin saol kuzum bi iki yer kaldi bakmadigim bulamazsam rica ederim cok tesekkurler inceligin icin
ohh iyi bari
sicak memleket ya terliyon bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?