yok deil tabiki de ne biliyim zor bi ihtimalkımı kadınlar anlatıyor hıc anlamadım nasıl oldu hastaneye muayene ye dıye bır gıttım bıde baktım kı doğuruyomusumdıyolarya..ıste bende oyle sancı esıgı ıstıyom..ımkansızmı yanı
oysa İSTEYIN VEREYIM DIYOR ALLAH C.C..
bakmazmi ? : (valla ben o gun esım sız kalırsam psıkolojım bozulur bunu cok ıyıbılıyorum..annemınde zerre kadar faydasının olmayacağını bılıyorum.. devlet hastanesınde ozel oda ayarlamaya calısıcaz..yanımda başka bır hasta bıle olsa kesınlıkle rahat edemem ben.. esım gelır annem de evde kızıma bakar..ondan da suphelıyım ya ..bakar ınsaallah
vr canim hersey, arap kasabidami yokdu kizzAllah'tan varmış bari sevindim canımbiz de bir Türk market bulmuştuk Çaykur filiz çay almıştım ordan pınar beyaz peynir de helal et arıycaz diye heryeri gezmiştik
hahahah odesicezHahah kocalar işe yarıcak zaman kıymetli oluyor desene:) az yalvarmadılar vaktinde : pp
vr canim hersey, arap kasabidami yokdu kizz
bi kaç sene once buraya buyuk turk eksportu açtilar, kasabida avr içinde
sehirdeki oteki arap kasaplari sinek avliyor : ))))
bu arada sen nerelsinBulmuştuk Türk kasabı hem de elbistanlıydı
Bu iyi bak. Kuş kadarsınız minyonlar.
hahahah odesicez
biz onlara yalvaricaz bu seferrr
bu arada sen nerelsin
: )
Cidden hiç hareket etmediğim gün yok.Yinede kilo aldımBu gidiceğin Dr ben e sana normal doğum yapabileceğini söyleyecek. Sen sürekli merdiven çıkıyorsun bunlar hep doğuma hazırlık bence.
evet , bizimkilere nerelisin diye sorunca eskisehirliyiz diyolar zaten : )))Ben Ankara'da doğdum büyüdüm ama annem babam Eskişehir'lisen de afyonlusun di mi
valla pekgelmek ıstedıgını sanmıyorum..mıllet kızın dogurdu sen gıtmedınmı diyecek dıye gelır o doğumlarımızda yanımıza..ondada ne yemek yapar ne yardım eder ne bıze bakar..sadece durur yanımızda o kadar.. etlıye sutluye karışmaz yanı..geçenlerde ne zaman geleceksın dedım gir kocanın koluna gıdın hastaneye doğur gel dedı..yontemıde soyluyo yanıbakmazmi ? : (
bakar yaaaa
niye bakmasin, o zaman doguma niye geliyrki
Cidden hiç hareket etmediğim gün yok.Yinede kilo aldım
evet , bizimkilere nerelisin diye sorunca eskisehirliyiz diyolar zaten : )))
emirdagliyim
Ayyy bu aralar duygusallığım üstümde yaaaa.. Sabah eşim aradı eminönüne gitmişti bişiler almaya kızıma oyun hamuru falan almış, "yasin abinin kızına boya seti aldım " dedi. Ayyy nasıl sevindim sonra ağla ağla içim çıktı.
Yasin abim 2 yıl önce 33 yaşında vefat etti. Annemin teyzesinin oğlu, ama çok yakınız akraba bağımız çok iyi. Haftasonu nişan var dedimya, memleketten yasin abimin eşiyle kızıda gelicekmiş. Bunu söylemiştim eşime, onunda aklına gelmiş.
Çocuğuda bir görseniz bir mülayım bir tatlı. İnsan bakmaya kıyamıyo. Eşi deseniz daha en fazla 29 yaşında. Kesinlikle tekrar evlenmeyi bile düşünmüyormuş. Çok seviyorlardı birbirlerini, kaçarak evlenmişlerdi.
Affff Allahımmmm.. Bu böyle uzarrrr..
Niye anlattım onuda bilmiyorum ama bugünkü bugün böyle ara ara geliyorlar bana.
Biz faydalanamıyormuşuz. Eşim 4/c mağduru ya . Ne koparsak kar deyip aldırcaktım bendeoyle bırsey varmış kızlar..ve esım ben doğum yaptıgımdadogum raporuyla sgk yamuracat edıp almış..yalnız degısık olan 657 ye tabı memurlar faydalanamaz dıyor işkur un sıtesınde..esım ogretmen o nasıl faydalandı anlamadım..neyse hıc degılse devlette paramızı bırakmamış olduk..oh canıma degsın
sımdı gelen ve artan sutu ne yapacaksın dıye sorsam
Daha çok aklımıyorum ama.yiyemiyorumda. Mide kötü akşam yemeği salatalıktı.Son zamanlarda Alman durdu ama di mi. İlk başta aldıkların sigarayı bıraktığın içindi çok büyük bir olay bu.
Ne yazmissiniz anam bacim bunsaat oldu anca gecmisi bitirebildim herkez temizligini yemegini yaomis ben gecmis okumaya caalisiyprumbenimde butun alincaklar bitti bebisin kiyafetleride yikanfi utulendi yerlesti bi hastane cantasina koymak kaldi onuda bubay bitiririm ocakta bi temizlik kalir tmm iste rahatim ya dandinidandini ye ne oldu acaba ev tasicakti acaba internetimi acilmadiki tasindiktan sonra burdayim demisti halanyok piyasada S serefraz85 dunurden haber varmi dunurden
Ben de habire sınav kağıdı okuyorum cumaya ödevleri asıcam 180 kişinin ödevini hazırlıyorum güya raporluyuz belim ağrıdı yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?