2015 Şubat Anneleri

yok deil tabiki de ne biliyim zor bi ihtimal
oglunda kolaysa buda oyle olur ama
ben mesela perudurale ragmen 6-7 saatde bebegi kucagima a liyorum
bu sefer periduralsiz deniycem daha kisa surermi acaba doguma baslama olayi diye ama dayanabilirsem tabi
benim canim çok tatli, çabuk pes edebilirim : ) )

bakmazmi ? : (
bakar yaaaa
niye bakmasin, o zaman doguma niye geliyrki

Allah'tan varmış bari sevindim canım biz de bir Türk market bulmuştuk Çaykur filiz çay almıştım ordan pınar beyaz peynir de helal et arıycaz diye heryeri gezmiştik
vr canim hersey, arap kasabidami yokdu kizz
bi kaç sene once buraya buyuk turk eksportu açtilar, kasabida avr içinde
sehirdeki oteki arap kasaplari sinek avliyor : ))))

Valla kızlar moralinizi bozmak istemem ama yürüyüş bende hiç işe yaramamıştı. Ve ben öyle böyle yürümüyordum. Hatta eşim bi keresinde isyan etti:) birdaha senle yürüyüşe falan çıkmam, nasıl hamilesin sen diye:) bahçelievlerden şirinevlere kadar yürüyüp, orda dolaşıp ordan tekrar bahçelievlere yürümüştük. Ama dedipim gibi bana hiç faydası olmadı. Çok zor bi doğum geçirdim. İnşaAllah sizinkiler bi avazda olur.

bakmazmi ? : (
bakar yaaaa
niye bakmasin, o zaman doguma niye geliyrki
valla pekgelmek ıstedıgını sanmıyorum..mıllet kızın dogurdu sen gıtmedınmı diyecek dıye gelır o doğumlarımızda yanımıza..ondada ne yemek yapar ne yardım eder ne bıze bakar..sadece durur yanımızda o kadar.. etlıye sutluye karışmaz yanı..geçenlerde ne zaman geleceksın dedım gir kocanın koluna gıdın hastaneye doğur gel dedı..yontemıde soyluyo yanı ..bılmıyorum Allaha emanetız

• H

Mekani cennet olsun.... Anlat tabi paylasmak hafifletiyor .... Allah geride kalanlara uzun omur versin..

Biz faydalanamıyormuşuz. Eşim 4/c mağduru ya . Ne koparsak kar deyip aldırcaktım bende

merhaba. bebeğim için mobilya almayı düşünüyorum. bazı markalara baktım karar veremedim. siz ne yaptınız. bi de oda takımı mı alsam şimdilik sadece yatak odasına bir beşik mi alsam...

Son zamanlarda Alman durdu ama di mi. İlk başta aldıkların sigarayı bıraktığın içindi çok büyük bir olay bu.
Daha çok aklımıyorum ama.yiyemiyorumda. Mide kötü akşam yemeği salatalıktı.
İlk baştan bu şekilde alsaydım sizin gibi olurdum bende ama baştan aşırı hızlı aldım.

Canim onu ne zamandir ben de merak ediyorum girmiyor insallah net yok diyedir kotu bisey olmasim yeter ki dandinidandini Ses ver artik yahu

Ben de habire sınav kağıdı okuyorum cumaya ödevleri asıcam 180 kişinin ödevini hazırlıyorum güya raporluyuz belim ağrıdı yaw

sen yazmasan unutup gitcektim ben sinavları ben de okumadim yahu hatta resmen unuttumm iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…