2015 Şubat Anneleri

Ben ben

Demicek diye korkuyorum

kız bacım yazdım geride sayfalarda içerden açabiliyorum kocam giderken kitlesede, sizde bnm kocayı üstüme bni eve kitleyen sadist bir adam ilan etceniz nerdeyse o giderken kitliyor ben uyanınca açıyorum, sadece içerden kndimi güvende hissetmek için bir kere ben kitliyorum

Aynen bu çok önemli nazardan acayıp korkarım ben teyzem ilk doğumunda komşuları gelmiş eve görmeye teyzemi snra içlerinden biri ayyy kızım sütün taa akmış dizine kadar ıslatmış seni demiş. Teyzemin sütü cidden akmış sızmış sızmış pijamanın dizine kadr inmiş göğüsten. Kadın böle demiş. Teyzem diyor ki kadınlar gitti aldım kızı emzircem göğüsüme bir ağrı girdi kız onu emmedi diyor ötekini verdim emdi snrada gece sabaha kadar ağırdı ve hast. gittik diyor göğüsnde iltihap gibi bişi olmuş küçük bir operasyo geçirmiş ve snraki hiç bir çocuğada o göğüsümü verip emziremedim hiç biri emmedi diyor dr. operasyon etkilemez emzir demiş ama çocuklar almamışlar bunu ilk duyduğumda şok olmuştum nazar cidden çok acayıp bişi. Benim eşimde diyor ki yazın annemlerin oraya gidince sakın bizimkilerin yada gelen gidenin akrabaların yanında emzirme çocuğu nazar ederler diyor bizim yörenin kadınlarında çok göz etme vardır diyor. Benim teyzemde sivaslı ile evli ve bu olayı sivasta yaşamıştı o yüzden ben her türlü emzirme örtüsü alıcam ve kimsenin yanında emzirmem sadece ilk zmnlar beceremezsem annemden yardım alıcam sadece.

Neymiş kız bu yöntemler söylede şimdiden deniyek kocişle Zaten geçenlerde kocişimin sırnaştığından bahsetmiştim bende hiç bir his yok diyordum ya istemiyordum söylenmiştim burada. 1 haftadır terse döndük bnm içimde bişiler fazlasıyla kıpraşıyor yanaşıom kocişime o bile farketti diyor hayırdır aşkım bu ne sırnaşma son aylarda kadınlarda istek azalır senin tersimi oluyor diyor gülüyor bana

Bilmem.silikon kauçuk diye ayrıldığını bilmiyordum. Gördüm aldım.avent in. Kauçuk ne marka oluyor? Sormadan alırsak böyle olur.

bacım içine ikilik düşürme bende avent aldım ayrıca ucu şu sarı olanlar sağlıklı diyorlarsa da ben bile o sarı emziklerden hoşlanmıyorum çocuğuma da hiç vermem onu. bak aldığım emziği ekledim resim olarak

Eklentiler

• e1.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 64
Içerden açılıyorsa sorun yok ya :)

Bilmem.silikon kauçuk diye ayrıldığını bilmiyordum. Gördüm aldım.avent in. Kauçuk ne marka oluyor? Sormadan alırsak böyle olur.
Bana Burda doktorum önermişti o zaman araştırdım araştırdım Kauçuk daha doğal geldi, silikon beyaz emzikler kauçuk kahverEngi olanlar. Silikon hiç bozulmuyor ama Kauçuk yumuşak anne memesi gibi çektikçe uzuyor

Anladım canım

Selam kizlar her firsatta okudum yine de yetisemedim hiziniza.
Dr.a gittik iyiymis kizim sukur. Kilosu da tam haftasinda cikti hep geriden geliyordu cok mutlu oldum. Suyu da normalmis. Dr hersey yolunda 10 gun sonra gel calisabilir raporunu vereyim dedi.
Kafasi sag kaburgmin altindaydi seni daraltiyordur dedi dr. Hah dedim sorma. zaten hissettim dun gece kafasini sevdim az cek dedim ama cekmedi tabi : ))
Bir de kukuyu acmis duruyordu hehe girdum onu da

olurmu kiz kim demis hamilelikde istek azaliyor diyor, senin koca kaç ker eçocuk dogurmusta oyle bilmislik yapiyor
bi kere hamilelikde hormonlar yukseldigi için lipidomu ne var iste o tavan yapar, hangi donemine denk gelir onu bilemiycem tabiiii : ) unuttumm : )
ben su an hastayim gozumun onunu goremiyorum, ama hasta olmasim durumlar degisirdi : )

ip ucuna gelince , hani su bizim bebislere yola koyan spermler varya , onlar rahimin açilmasina yardimci oluyormus ebe oyle demisti bana ama tabi ben kocayi ikna edemdigim için deneyemedim ise yariyormuu bilemiycemm

ben annemi 6 ay zorla emmişim ama yalancı memeyi 3 yaşına kadar emmişim koca kız olmuş ayaklanmış geziyormuşum ağzımda emzikle. Sokakta oynarmışım snra kaybedermişim gece yatarken emzik die ağlarmışım annemler bakkal açtırmış gece o sarı kauçcuk dediğinizden almışlar ama ben istememişim gece doğuda artvinde tek nöbetçi ezc. aramış dayım gitmiş damaklı silikon almış gelmiş bana ozmn uyumuşum ben, oğluşta bana çekerse die ben emziği aldım o yüzden de silikon aldım özellikle. O sarılardan küçükken tiksindim ya ben o yüzden altın olsa emzirmem çocuğa da ben gayet sağlıklıyım bana zararı olmamış ayrıca emzik emmek ağız yapısını bozar fln diyorlar öle bişide yok küçük güzel bir ağzım var duduşlarımda incedir öle kalın koca ağızlı değilim

Yani bol kalorili şeyleri yakabilmek için spor şart. Ya da hiç yemicez diyet yapıcaz işte.
Gazetede okumustum,yabanci unluler kilolarini duzenli seksle koruyorlarmis. Tam bize gore :)cidden bize yasak basladi mi ya da ne zmn basliyo? Dru birsey soyleyen var mi

Direk silokonu reddediyir bebekler. Kaucuk da yumusak ilk aylar onu kullandim sonra silikona gectim ben.

Gazetede okumustum,yabanci unluler kilolarini duzenli seksle koruyorlarmis. Tam bize gore :)cidden bize yasak basladi mi ya da ne zmn basliyo? Dru birsey soyleyen var mi
hiç bi fikrim yokk
haftaya sali randevum var sorayim ben bari
nasil olsa fransialr için çok dogal, sanki bizim için deildeeeeeeee

Emzikte avent iyidir silikon kalitesi anatomik yapısı da öyle. Yanlış falan yok da kaucuk ilk emzik için tavsiye edilir memeye benziyor diye bir de malzeme olarak bir tık daha dogal diye. Çabuk bozulan kaucuk emzikti. silikon hep avent kullandım illa ki deformasyon oluyor iki turde de ama kayntmaya falan silikon dayanıklı idi diye hatrliyorum. Bebek karar veriyo ona zaten ikisini de denemek lazim illa kullanlcaksa benmki silikonu tercih etmisti mesela.kaucuk cok kil tüy cekiyor elektrkleniyor ondan ben de sevmiyordum iyi oldu. Bu arada emzikler belli periyotlarla degstrilip yenilnmeli zaten öyle uzun uzadiya kullnmk iyi değil bir iki aya degstrioduk biz. Aventten memnuniyetm tamdi hep onu söyleyebilirim

ama canım diyorlar ki ilişki yaşansa da eşlerin içeri boşalmaması lazımmış. Biri anlatmıştı ne kadr doğrudur uydurmadır bilemem ama doğum yaptırırken bir hemşire çocuk çıkınca bakmış çıkarken beyaz bişilerde getiriyor rahimin içinde spermler birikmiş hep hemşire doğuran kadına dalga geçer gibi bacım madem bu kadr yaptınız nie içeri boşlattın eşini demiş gülmüş bana pek mantıklı gelmiyor içerde birikmesi ama yinede aklımda yer etmişti o anlatılanlar.

Benim almanyada teyzem var onun gelini söylemişti banada son aylarda dr.u özellikle riski fln olmadığı için eşinle ilişkiye gir rahim açılır demiş o bana söylemişti bu yazın geldiklerinde. bende başından beri istek gitmişti şu son 1 haftaya kdr hatta vicdan azabı çekiyordum eşime zulm oluyor die ama 1 haftadır bişiler oldu bana öle tatlı matlı da yemiyorum ama bir garibim yani sırnaşmyn ben sırnaşıyorum kocaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…