2015 Şubat Anneleri

him bilemedim tarifle : )
neyse o zaman, insallah bulursun canim
kargoyla gonderilmezmi

yazarken kahverengi ve mavi deyince aklima sadece hashas geldi : ))
var hashasim ama

Iyi varsa o zaman tam olarak onu söylüyodum. Ankara'da yok Eskişehir'den bir ara getirteyim bari ben de

Anam bizim kocalarin hepsi seyyah mubarek bi biri gidiyor bi biri geliyor. Ben alistim gerci korkmuyorum da hamilelikten tedrginlik oluyor illa rabbime emanet
bende bendeee yalnizim : )))
niye bizim sayaflarin sular seller gibi akdigi belli oldu
koca olmayinca kk ya sariyoz : ))))))))

Harika güle güle kullanın, :) yalnız yanlış göremediysem silikon emzik o demi? Kauçuk olanlar daha sağlıklı.. Kullanımı silikona göre daha kullanışsız ama sağlık açısından daha iyi :)
Bilmem.silikon kauçuk diye ayrıldığını bilmiyordum. Gördüm aldım.avent in. Kauçuk ne marka oluyor? Sormadan alırsak böyle olur.

Iyi varsa o zaman tam olarak onu söylüyodum. Ankara'da yok Eskişehir'den bir ara getirteyim bari ben de
bu sene izine gittim getirdim ama fazla kullanmiyorum
yapsam yerimde yemeyim daha iyi : )

dogumdan sonra zayifliycam diye yiyemem ben ne zaman istediigmi yiyip içicem acabaaa

canım sen diyince şimdi baktım şekerime 140 çıktı yükselmiş yani... bugünlerde karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim zaten. dikkat edeyim bari. ama canım deli gibi hamur işi istiyo. çok mutsuzum
seker yukselince uyuklama hali mutlaka olur canim
aksam ekmek yemedim diyorsun
patates yada pilav yedinmi ?

bu aksam bende ekmek yedim , çocuklara yapiyordum kendimde attim agzima, normalde ogle yemeginden sonra yemiyorum karbonhidrat
$eker çikmadi ama ben korkuyorum yinede dikkat ediyorum

Nerden anladin? Sordun mu yoksa emekli sandigi muaneyi karsilamadi falan mi?

Dr umun sekreterine sordum canım. O da SGK anlaşmalı başka bir hastaneyi söyledi hatta rapor için muayene ücreti bile alıcaklarmış. Dr umuzun 32 demesi yeterli değilmiş.

fırın balık salata ve biraz fırın patates yedim. ama yemekten sonra gittim geldim atıştırdım. nutella felan bugünlerde sağlıksız beslendiğimin farkındayım vücüt hemen tepki veriyor işte..

fırın balık salata ve biraz fırın patates yedim. ama yemekten sonra gittim geldim atıştırdım. nutella felan bugünlerde sağlıksız beslendiğimin farkındayım vücüt hemen tepki veriyor işte..
firin balik çok guzelmis
yaninada bol salaata çikmazdi sekerin kolay kolay
ama sen zaten biliyosundur neyin çikarip çikarmadigini
dikkat et canim,fazla yuksek gelirse bide insulinle ugrasirsin

bu sene izine gittim getirdim ama fazla kullanmiyorum
yapsam yerimde yemeyim daha iyi : )

dogumdan sonra zayifliycam diye yiyemem ben ne zaman istediigmi yiyip içicem acabaaa

Kadınlar hiç Canının istediğini yiyemiyor yaw belki az miktarlarda yersen herşeyi yiyebilirsin tabii günde beş kilometre de koşucaksın :)

Kadınlar hiç Canının istediğini yiyemiyor yaw belki az miktarlarda yersen herşeyi yiyebilirsin tabii günde beş kilometre de koşucaksın :)
abowww 5 km ne yaaa
oldugum sehrin turu demek galiba
ben hayatimda o kadar kosup yurume yapmadim kiiiyani bi seferde yapmadim : )

Silikonun ne zararı varmış ki?
Silikonun ne zararı varmış ki?
Kauçuk silikona göre anneme memesine en yakın, en doğal Güvenilir ve sağlıklı olduğunu biliyorum. Ömrü kısa oluyor maalesef, bu konuyu çok araştırmıştım bir emzik almada 3-4 paket Çiftli üstelik emzik alıyordum :) doktorum Kauçuk önerdi. Anne göğsü gibi çektik e uzuyor :)

Nutellayı yiyip şeker ölçtüysen o şeker doğru değildir canım. Yine de dikkat et bakalım birkaç gün. Patates yemiyodum ben hiç, Bebişlere kilo aldırıyor diye iki gün üst üste yedim sonra da şekerden korktum.

Yani göğse benzediği için kauçuk daha iyi demek. Hmm burda alırken ona dikkat etmek lazım. Silikon alanlar da dayanıklılık konusunda zorlananilir o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…