him bilemedim tarifle : )
neyse o zaman, insallah bulursun canim
kargoyla gonderilmezmi
yazarken kahverengi ve mavi deyince aklima sadece hashas geldi : ))
var hashasim ama
bende bendeee yalnizim : )))Anam bizim kocalarin hepsi seyyah mubarek bi biri gidiyor bi biri geliyor. Ben alistim gerci korkmuyorum da hamilelikten tedrginlik oluyor illa rabbime emanet
Bilmem.silikon kauçuk diye ayrıldığını bilmiyordum. Gördüm aldım.avent in. Kauçuk ne marka oluyor? Sormadan alırsak böyle olur.Harika güle güle kullanın, :) yalnız yanlış göremediysem silikon emzik o demi? Kauçuk olanlar daha sağlıklı.. Kullanımı silikona göre daha kullanışsız ama sağlık açısından daha iyi :)
bu sene izine gittim getirdim ama fazla kullanmiyorumIyi varsa o zamantam olarak onu söylüyodum. Ankara'da yok Eskişehir'den bir ara getirteyim bari ben de
Nerden anladin? Sordun mu yoksa emekli sandigi muaneyi karsilamadi falan mi?Değilmiş işte benim tahlillerimi yaptırdığım hastane de özel ana SGK anlaşmalı değilmiş.
Avent ama yanlışmış.bakalım anneler ne diyecekEmzikler hangi marka tam arastirmadaydim ne alsam diye
Al benden de o kadar. Deli gibi her seyden yemek istiyorum.canım sen diyince şimdi baktım şekerime 140 çıktı yükselmiş yani... bugünlerde karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim zaten. dikkat edeyim bari. ama canım deli gibi hamur işi istiyo. çok mutsuzum
seker yukselince uyuklama hali mutlaka olur canimcanım sen diyince şimdi baktım şekerime 140 çıktı yükselmiş yani... bugünlerde karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim zaten. dikkat edeyim bari. ama canım deli gibi hamur işi istiyo. çok mutsuzum
Ahhaah evet yeni dostumuzMasalcı kanka mı? :-? :-D
Nerden anladin? Sordun mu yoksa emekli sandigi muaneyi karsilamadi falan mi?
seker yukselince uyuklama hali mutlaka olur canim
aksam ekmek yemedim diyorsun
patates yada pilav yedinmi ?
bu aksam bende ekmek yedim , çocuklara yapiyordum kendimde attim agzima, normalde ogle yemeginden sonra yemiyorum karbonhidrat
$eker çikmadi ama ben korkuyorum yinede dikkat ediyorum
firin balik çok guzelmisfırın balık salata ve biraz fırın patates yedim. ama yemekten sonra gittim geldim atıştırdım. nutella felanbugünlerde sağlıksız beslendiğimin farkındayım vücüt hemen tepki veriyor işte..
Pes diyorumDr umun sekreterine sordum canım. O da SGK anlaşmalı başka bir hastaneyi söyledi hatta rapor için muayene ücreti bile alıcaklarmış. Dr umuzun 32 demesi yeterli değilmiş.
bu sene izine gittim getirdim ama fazla kullanmiyorum
yapsam yerimde yemeyim daha iyi : )
dogumdan sonra zayifliycam diye yiyemem ben ne zaman istediigmi yiyip içicem acabaaa
Sura dalan sıra falan olucak telefon yanlış yazdı.Ya da devlet hastanesi dedi sekreter. Orada ücret de fazla olmaz sanırım ama sura dalan olur galiba.
abowww 5 km ne yaaaKadınlar hiç Canının istediğini yiyemiyor yawbelki az miktarlarda yersen herşeyi yiyebilirsin tabii günde beş kilometre de koşucaksın :)
Silikonun ne zararı varmış ki?
Kauçuk silikona göre anneme memesine en yakın, en doğal Güvenilir ve sağlıklı olduğunu biliyorum. Ömrü kısa oluyor maalesef, bu konuyu çok araştırmıştım bir emzik almada 3-4 paket Çiftli üstelik emzik alıyordum :) doktorum Kauçuk önerdi. Anne göğsü gibi çektik e uzuyor :)Silikonun ne zararı varmış ki?
fırın balık salata ve biraz fırın patates yedim. ama yemekten sonra gittim geldim atıştırdım. nutella felanbugünlerde sağlıksız beslendiğimin farkındayım vücüt hemen tepki veriyor işte..
Kauçuk silikona göre anneme memesine en yakın, en doğal Güvenilir ve sağlıklı olduğunu biliyorum. Ömrü kısa oluyor maalesef, bu konuyu çok araştırmıştım bir emzik almada 3-4 paket Çiftli üstelik emzik alıyordum :) doktorum Kauçuk önerdi. Anne göğsü gibi çektik e uzuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?