2015 Şubat Anneleri

Okuması kolay olur ben de yapabilecekleri kolay soruları sormuşum herkes bişiler yazmış :)

Sorulara kadar citlatmistim izne ayrilcam kurtarma sinavi yapamayiz magdur olmasinlar diye ama bisey degismiyor usengecler cok algilari acsalar yaparlar da nerde tas atayim kolum yorulmasin istiyolar

Kizlar bir arkadasim dedi ki, 32. Hafta calisabilir raporunu ozelden alinca olmuyormus. Haberiniz var mi boyle birseyden?

Merhaba kızlar. Bugün doktora gittik. Bebişim maşallah çok iyiymiş. Renkli usg gelmiş doktoruma. Şansıma ilk bende baktı. Çok tatlıydı.

29+ 2 de 1535 gram olmuş. Maşallahh kuzumaa

Masallah kuzuya

Şimdiye kadar aldıklarım içinde nedense en mutlu olduğum parça.

Avent diymi onlar bu deseni gormemstim cok sekermis

Hayırlı geceler güzel anneler yavaş yavaş kalça bacak ağrılarım başladı sizde de var mı? Çok kötüyüm yürüyemiyorum kalçama ağrı kramp giriyor

olma mi kuzum

Ay ne güzel hislerime Tercüman olmuşsun bugun eşim diyor hangi Gündü doğum? 28 ama ben o güne kalmam dedim orda haklısın zorla kendi kendini doğurtun diyor

kızlar bu haftalarda çok uyuyan ve çok acıkan var mı benim gibi ? tv izlerken bile derin uykuya dalıyorum ve çoook acıkıyorum artık. eşim patlayacağından korkuyoum diyo yine acıktım işte akşam yemeğinde ekmek yemedim hiç . şimdi kara kara düşünüyom ne yesem diye bu gidişle fena kilo alacam

Sekerin var miydi? Ben deli gibi yiyip aciktigimda sekerim yuksek oluyo. Sekerim yukseldikce doymuyorum.

Sekerin var miydi? Ben deli gibi yiyip aciktigimda sekerim yuksek oluyo. Sekerim yukseldikce doymuyorum.

canım sen diyince şimdi baktım şekerime 140 çıktı yükselmiş yani... bugünlerde karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim zaten. dikkat edeyim bari. ama canım deli gibi hamur işi istiyo. çok mutsuzum

Sgk isini muayene ücretinden anlarsiniz sanki sgk varsa ödenen daha uygun bi rakam oluyor ya soruyorlar zaten sgk var mi diye. Öyle olunca hastane sgk kapsamında olmuyo muydu ki

Amin canim

canım sen diyince şimdi baktım şekerime 140 çıktı yükselmiş yani... bugünlerde karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim zaten. dikkat edeyim bari. ama canım deli gibi hamur işi istiyo. çok mutsuzum

dikkat et biraz bugunlerde madem kuzum

him bilemedim tarifle : )
neyse o zaman, insallah bulursun canim
kargoyla gonderilmezmi

yazarken kahverengi ve mavi deyince aklima sadece hashas geldi : ))
var hashasim ama

Çok açsan süt iç bari içine de az tarçın ekle şekerini düşürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…