Evde yalnızım korkuyorum yaw. Iyi ki varsınız. Eşim de iş seyahatinde. Allahım korusun inşallah.
Okuması kolay olurben de yapabilecekleri kolay soruları sormuşum herkes bişiler yazmış :)
Emzikler hangi marka tam arastirmadaydim ne alsam diyeŞimdiye kadar aldıklarım içinde nedense en mutlu olduğum parça.
Merhaba kızlar. Bugün doktora gittik. Bebişim maşallah çok iyiymiş. Renkli usg gelmiş doktoruma. Şansıma ilk bende baktı. Çok tatlıydı.
29+ 2 de 1535 gram olmuş. Maşallahh kuzumaa
Şimdiye kadar aldıklarım içinde nedense en mutlu olduğum parça.
Hayırlı geceler güzel anneleryavaş yavaş kalça bacak ağrılarım başladı sizde de var mı? Çok kötüyüm yürüyemiyorum kalçama ağrı kramp giriyor
Kizlar bir arkadasim dedi ki, 32. Hafta calisabilir raporunu ozelden alinca olmuyormus. Haberiniz var mi boyle birseyden?
Ay ne güzel hislerime Tercüman olmuşsunoyle bır doğum hayal edıyorum kı akıllara zarar ..
uyuyormuşum gece sabaha karsı hafiften karnım ağrımaya başlamış..bu arada 7 cm açılmam olmuş bıle..kalkmışım bı dus almışım az evın ıcınde dolanmışım kahrı cekılıyormus gelen sancıların..bu arada suyumda gelmıs..sonra demısım esıme kalk hastaneye bı gıdelım ..bıde gıdınce ne gorelım ebe sen doğuruyorsun hanımm dıyomus bana sonra çatala cıkarıyolrmıs ıkınıyomusum pırt dıye 4 kilocuk tosunu verıyolarmıs elıme..ne kesı ne dikiş nakış ..ıste bu kadar..
Şimdiye kadar aldıklarım içinde nedense en mutlu olduğum parça.
Tum ozel hastaneler oyle degil mi? Ben hastaneyi aramadan simdi nasil anlarim oyle mi degil mi diye?Sgk kapsaminda özelse oluyor canim
Kizlar bir arkadasim dedi ki, 32. Hafta calisabilir raporunu ozelden alinca olmuyormus. Haberiniz var mi boyle birseyden?
Sekerin var miydi? Ben deli gibi yiyip aciktigimda sekerim yuksek oluyo. Sekerim yukseldikce doymuyorum.kızlar bu haftalarda çok uyuyan ve çok acıkan var mı benim gibi ? tv izlerken bile derin uykuya dalıyorumve çoook acıkıyorum artık. eşim patlayacağından korkuyoum diyo yine acıktım işte akşam yemeğinde ekmek yemedim hiç . şimdi kara kara düşünüyom ne yesem diye bu gidişle fena kilo alacam
Tum ozel hastaneler oyle degil mi? Ben hastaneyi aramadan simdi nasil anlarim oyle mi degil mi diye?
olma mi kuzum
Sekerin var miydi? Ben deli gibi yiyip aciktigimda sekerim yuksek oluyo. Sekerim yukseldikce doymuyorum.
Allah yardımcımız olsun, benim ilk hamileliğimde de bu haftalardı sanırım çok çektim umarım bunda olmazaz kaldı yemek yaparken ağlayacaktım Ağrı'dan.. Bide bebeğin kilosu arttıkça oluyor sanırım.
canım sen diyince şimdi baktım şekerime 140 çıktı yükselmiş yani... bugünlerde karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim zaten. dikkat edeyim bari. ama canım deli gibi hamur işi istiyo. çok mutsuzum
Harika güle güle kullanın, :) yalnız yanlış göremediysem silikon emzik o demi? Kauçuk olanlar daha sağlıklı.. Kullanımı silikona göre daha kullanışsız ama sağlık açısından daha iyi :)
him bilemedim tarifle : )Yok canım bişi diye birşey dicektimyani canım birşey çekti o da bizim oralarda olur çöreği falan olur. Uff senin de canını istetmiyeyim oralarda. Bulması zor genelde mavi rengi marketlerde oluyor ama kahverengi bizim bildiğimiz renkte bulunmuyor.
canım sen diyince şimdi baktım şekerime 140 çıktı yükselmiş yani... bugünlerde karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim zaten. dikkat edeyim bari. ama canım deli gibi hamur işi istiyo. çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?