2015 Şubat Anneleri

Aynı işte benimkinlerde böyle.

him onu bilemiycem valla nere gidiyor spermler hiç bi fikrim yok
ama dogumu kolaylastirddigini biliyorum
ben iyilesene kadar dogurrum zaten bende geçti vallla artik o isler : )

Normali bekleyenler olarak cok basvurmustuk bu yola ogluma hamileyken. Adini da parise gitmek demisti biri. Son haftalar paristen gelememistik : ) ama kondomla. Enfeksiyon riski acisindan.
Ise yaradi mi bilmem sonucta normal.dogurduk o bekleyenler olarak

Kızlar yeni bir tartışma konusu yaratır mı bilmem ama diyorlarki emzik emen bebeler sigara içmeye meyilli oluyorlarmış.

ah ya evet ekmeğe sürüp yedim bi de, bir saat sonrasında ölçtüm arkadaş yazınca şekerin yükselmiştir belki diye. yarın kontrollü bir ölçüm yapayım bari. haşlanmış patatesin glisemik indeksi muz ile aynı. yanında yoğurta yenirse ve miktarı abartılmazsa patates şekeri çok yükseltmez bence. ama yine de dediğin gibi kontrollü olmakta fayda var..

Kızlar yeni bir tartışma konusu yaratır mı bilmem ama diyorlarki emzik emen bebeler sigara içmeye meyilli oluyorlarmış.

Oyle degil de şöyle biliyorum ben emme gudusu doyurulmazsa ya da bagimliliga donusurse ileride agizla ilgili bagimliliklar olabliyormus sigara gibi. Belli bi surecte emzigin faydasini savunan tibbi gorusler de cok.tabi 24 saat emziki yasam seklinde degil ya da oral dönem denen ilk iki yasi gecince hala emmek de değil.

Ben açılmaya faydası oldugu icin onerildigini biliyorum zaman gelip de dogum hala baslamadiysa

Ben de boyke biliyorum. Emzik isine bebek karat veriyor. Emme gudusu cok gucluydu oglumda ilk 6 ay. Doysa da banyo yapsa da uyuymiyordu emmeden. Emzik vermesem patmagini emerdi. Ben sadece uyku icin verdim. Gun icinde kullanmadim. Birakmasi da zor olmadi.

canın sıkılıyor mu çok ? bilgisayara bakarken uykum geliyor benim de ya da tv de ilgimi çekmeyen bir şey izliyorsa eşim...
şimdi de yanmaya başladı gözlerim...

acıkma konusu acıkmıyorum aslında ama can sıkıntısından acıkmış hissediyorum öyle olabilir misin?

ip ucuna gelince , hani su bizim bebislere yola koyan spermler varya , onlar rahimin açilmasina yardimci oluyormus ebe oyle demisti bana ama tabi ben kocayi ikna edemdigim için deneyemedim ise yariyormuu bilemiycemm

bak ben bunu bilmiyordum dikkat etmek lazım o konuda demek ki

Direk silokonu reddediyir bebekler. Kaucuk da yumusak ilk aylar onu kullandim sonra silikona gectim ben.
Ben oğlum adına silikonu seçtim artıkın almazsa kauçcuk deneriz.

Aynı işte benimkinlerde böyle.
sen içine ikilik sokma canım bnde avent silikon aldım bebeğe göre dğeişiyormuş bak arkadaş bahsetmiş.

Gece konularına mı geçtiniz? Kırmızı nokta

Vallahi bendeki sıfır isteksizlik gitti içgüdüsel olarak parise gitme eğilimi başladı

yoo ben anlattım ya 3 yaşa kadr emizk emmiş sokaklarda emzikle gezmiş oynamış biri olarak sigaradan nefret ediyorum çevremdeki içenlerede sinir oluyorum

Bizimkinde de emme refleksi yok gibiydi zatenn beni hic emmedi yavrum drlar emzik onerdi o yüzden.sonra zaten reflü sıkıntısı yasadi yavrum onda da emzik emmek tükürükk sasalgısı ile ilgili bi fayda sagladigi icin refluye ozellikle oneriliyormus gittigimiz cocuk gastroentologları verin diyordu.aerjiyle ilgii karin agrilari ve sancilarda da cocugu teskin ediyordu bizim icin hayati bisey oldu bi sure sonra ki kullnmayi dusunmuyordum pek ben. Birakirken ki halini hic unutamiyorum ilk gece cocugun canini söküp almisiz gibi kederliydi uyku uyuyamadı icli icli agladi yavrum o halini hic unutamiyorum oyy duygulandim smdi

kesinlikle bebek karar veriyor canım annem ikimize de aldıramamış...
hatta kardeşimde ne emzikler denedik kauçuğu-silikonu farketmez; hatta bala batırıp veriyorduk alışsın diye balı emiyordu sonra atıp emziği ağzından ağlıyordu gerçi bizim kız hep açtı

Allahm hepimize sorunsuz emzirmeyi nasip etsin inşallah hep dua ediyorsunuz mutlaka da dualarinizda adımi hususî gecrrseniz cok mutlu olurum bu konuda cok yaraliyim uzun süre icimden atamadim emzirememenin acısını sutum oldugu halde saglik sorunları nedeniyle nasip olmadi buyuk kuzumda icimde hem derin bir yaradir hem buyuk bir korku.bu bebegmde aynı seyleri yasatmasin mevlam insallah ben de kendimi eksik hissetmeden doya doya emzirebilirim kuzumu bu defa. Yapisti mi bidefa birakmayan bebeler bol sütler nasip olsun cumlemize. Biveron emzik pompa hayatimizdan uzak olsun gerek kalmasin inşallah hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…