Aynı işte benimkinlerde böyle.kız bacım yazdım geride sayfalarda içerden açabiliyorum kocam giderken kitlesede, sizde bnm kocayı üstüme bni eve kitleyen sadist bir adam ilan etceniz nerdeyse o giderken kitliyor ben uyanınca açıyorum, sadece içerden kndimi güvende hissetmek için bir kere ben kitliyorum
Aynen bu çok önemli nazardan acayıp korkarım ben teyzem ilk doğumunda komşuları gelmiş eve görmeye teyzemi snra içlerinden biri ayyy kızım sütün taa akmış dizine kadar ıslatmış seni demiş. Teyzemin sütü cidden akmış sızmış sızmış pijamanın dizine kadr inmiş göğüsten. Kadın böle demiş. Teyzem diyor ki kadınlar gitti aldım kızı emzircem göğüsüme bir ağrı girdi kız onu emmedi diyor ötekini verdim emdi snrada gece sabaha kadar ağırdı ve hast. gittik diyor göğüsnde iltihap gibi bişi olmuş küçük bir operasyo geçirmiş ve snraki hiç bir çocuğada o göğüsümü verip emziremedim hiç biri emmedi diyor dr. operasyon etkilemez emzir demiş ama çocuklar almamışlar bunu ilk duyduğumda şok olmuştum nazar cidden çok acayıp bişi. Benim eşimde diyor ki yazın annemlerin oraya gidince sakın bizimkilerin yada gelen gidenin akrabaların yanında emzirme çocuğu nazar ederler diyor bizim yörenin kadınlarında çok göz etme vardır diyor. Benim teyzemde sivaslı ile evli ve bu olayı sivasta yaşamıştı o yüzden ben her türlü emzirme örtüsü alıcam ve kimsenin yanında emzirmem sadece ilk zmnlar beceremezsem annemden yardım alıcam sadece.
Neymiş kız bu yöntemler söylede şimdiden deniyek kocişleZaten geçenlerde kocişimin sırnaştığından bahsetmiştim bende hiç bir his yok diyordum ya istemiyordum söylenmiştim burada. 1 haftadır terse döndük bnm içimde bişiler fazlasıyla kıpraşıyor yanaşıom kocişime o bile farketti diyor hayırdır aşkım bu ne sırnaşma son aylarda kadınlarda istek azalır senin tersimi oluyor diyor gülüyor bana
bacım içine ikilik düşürme bende avent aldım ayrıca ucu şu sarı olanlar sağlıklı diyorlarsa da ben bile o sarı emziklerden hoşlanmıyorum çocuğuma da hiç vermem onu. bak aldığım emziği ekledim resim olarak
him onu bilemiycem valla nere gidiyor spermler hiç bi fikrim yokama canım diyorlar ki ilişki yaşansa da eşlerin içeri boşalmaması lazımmış. Biri anlatmıştı ne kadr doğrudur uydurmadır bilemem ama doğum yaptırırken bir hemşire çocuk çıkınca bakmış çıkarken beyaz bişilerde getiriyor rahimin içinde spermler birikmiş hep hemşire doğuran kadına dalga geçer gibi bacım madem bu kadr yaptınız nie içeri boşlattın eşini demiş gülmüşbana pek mantıklı gelmiyor içerde birikmesi ama yinede aklımda yer etmişti o anlatılanlar.
Benim almanyada teyzem var onun gelini söylemişti banada son aylarda dr.u özellikle riski fln olmadığı için eşinle ilişkiye gir rahim açılır demiş o bana söylemişti bu yazın geldiklerinde. bende başından beri istek gitmişti şu son 1 haftaya kdr hatta vicdan azabı çekiyordum eşime zulm oluyor die ama 1 haftadır bişiler oldu bana öle tatlı matlı da yemiyorum ama bir garibim yani sırnaşmyn ben sırnaşıyorum kocaya
Gece konularına mı geçtiniz? Kırmızı noktahiç bi fikrim yokk
haftaya sali randevum var sorayim ben bari
nasil olsa fransialr için çok dogal, sanki bizim için deildeeeeeeee
Normali bekleyenler olarak cok basvurmustuk bu yola ogluma hamileyken. Adini da parise gitmek demisti biri. Son haftalar paristen gelememistik : ) ama kondomla. Enfeksiyon riski acisindan.him onu bilemiycem valla nere gidiyor spermler hiç bi fikrim yok
ama dogumu kolaylastirddigini biliyorum
ben iyilesene kadar dogurrum zaten bende geçti vallla artik o isler : )
Nutellayı yiyip şeker ölçtüysen o şeker doğru değildir canım. Yine de dikkat et bakalım birkaç gün. Patates yemiyodum ben hiç, Bebişlere kilo aldırıyor diye iki gün üst üste yedim sonra da şekerden korktum.
Kızlar yeni bir tartışma konusu yaratır mı bilmem ama diyorlarki emzik emen bebeler sigara içmeye meyilli oluyorlarmış.
e saat olmus gecenin 12 siGece konularına mı geçtiniz? Kırmızı nokta
Gece konularına mı geçtiniz? Kırmızı nokta
Normali bekleyenler olarak cok basvurmustuk bu yola ogluma hamileyken. Adini da parise gitmek demisti biri. Son haftalar paristen gelememistik : ) ama kondomla. Enfeksiyon riski acisindan.
Ise yaradi mi bilmem sonucta normal.dogurduk o bekleyenler olarak
Evet yae saat olmus gecenin 12 si
yok valla ben bilimsel açidan yaklasiyorum hiç bi kotu niyetim yok
Ben de boyke biliyorum. Emzik isine bebek karat veriyor. Emme gudusu cok gucluydu oglumda ilk 6 ay. Doysa da banyo yapsa da uyuymiyordu emmeden. Emzik vermesem patmagini emerdi. Ben sadece uyku icin verdim. Gun icinde kullanmadim. Birakmasi da zor olmadi.Oyle degil de şöyle biliyorum ben emme gudusu doyurulmazsa ya da bagimliliga donusurse ileride agizla ilgili bagimliliklar olabliyormus sigara gibi. Belli bi surecte emzigin faydasini savunan tibbi gorusler de cok.tabi 24 saat emziki yasam seklinde degil ya da oral dönem denen ilk iki yasi gecince hala emmek de değil.
kızlar bu haftalarda çok uyuyan ve çok acıkan var mı benim gibi ? tv izlerken bile derin uykuya dalıyorumve çoook acıkıyorum artık. eşim patlayacağından korkuyoum diyo yine acıktım işte akşam yemeğinde ekmek yemedim hiç . şimdi kara kara düşünüyom ne yesem diye bu gidişle fena kilo alacam
ip ucuna gelince , hani su bizim bebislere yola koyan spermler varya , onlar rahimin açilmasina yardimci oluyormus ebe oyle demisti bana ama tabi ben kocayi ikna edemdigim için deneyemedim ise yariyormuu bilemiycemm
Ben oğlum adına silikonu seçtim artıkın almazsa kauçcuk deneriz.Direk silokonu reddediyir bebekler. Kaucuk da yumusak ilk aylar onu kullandim sonra silikona gectim ben.
sen içine ikilik sokma canım bnde avent silikon aldım bebeğe göre dğeişiyormuş bak arkadaş bahsetmiş.Aynı işte benimkinlerde böyle.
him onu bilemiycem valla nere gidiyor spermler hiç bi fikrim yok
ama dogumu kolaylastirddigini biliyorum
ben iyilesene kadar dogurrum zaten bende geçti vallla artik o isler : )
Gece konularına mı geçtiniz? Kırmızı nokta
Vallahi bendeki sıfır isteksizlik gitti içgüdüsel olarak parise gitme eğilimi başladıNormali bekleyenler olarak cok basvurmustuk bu yola ogluma hamileyken. Adini da parise gitmek demisti biri. Son haftalar paristen gelememistik : ) ama kondomla. Enfeksiyon riski acisindan.
Ise yaradi mi bilmem sonucta normal.dogurduk o bekleyenler olarak
Kızlar yeni bir tartışma konusu yaratır mı bilmem ama diyorlarki emzik emen bebeler sigara içmeye meyilli oluyorlarmış.
Ben de boyke biliyorum. Emzik isine bebek karat veriyor. Emme gudusu cok gucluydu oglumda ilk 6 ay. Doysa da banyo yapsa da uyuymiyordu emmeden. Emzik vermesem patmagini emerdi. Ben sadece uyku icin verdim. Gun icinde kullanmadim. Birakmasi da zor olmadi.
Ben de boyke biliyorum. Emzik isine bebek karat veriyor. Emme gudusu cok gucluydu oglumda ilk 6 ay. Doysa da banyo yapsa da uyuymiyordu emmeden. Emzik vermesem patmagini emerdi. Ben sadece uyku icin verdim. Gun icinde kullanmadim. Birakmasi da zor olmadi.
canın sıkılıyor mu çok ? bilgisayara bakarken uykum geliyor benim de ya da tv de ilgimi çekmeyen bir şey izliyorsa eşim...
şimdi de yanmaya başladı gözlerim...
acıkma konusu acıkmıyorum aslında ama can sıkıntısından acıkmış hissediyorum öyle olabilir misin?
can sıkıntısından olma ihtimali de yüksek.. hava kapalı evdeyim tüm gün tv de zaten hep aynı şeyler.. tek yapılacak güzel aktivite yemek yapmak ve yemek oluyor maalesef :/ uyku da bundan olabilir, dışarı çıkıp yürüsem iyi olacak aslında ama hala nezlem geçmedi korkuyorum üşütecem diye daha yeni iyileştim zatenson ayların kışa gelmesi kötü oldu bu açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?