2015 Şubat Anneleri

kızlar saat geç oldu baya ben çıkıyorum yarın inşAllah gündüz çantaya koyduklarımı yazarım sizler fikir verirsiniz.
Şimdilik herkese hayırlı geceler. Kendinize iyi bakın bebişlere dikkat edin Allaha emanet olun
Bol tepikli geceler

Tatlı rüyalar :)

Maşallah de nazar değmesin bünye meselesi demekki şeker olsa bu şekilde devam edemezdin bencede yok sende şeker falan

Günaydınlar.
Pek deliksiz uyumuşum ama paso sağa doğru sanırım.
Öyle olunca da bu saatte fırladım.
Hasyaneye de gideceğimden heyecan yaptım.yine.
Daha uyku tutmaz.

günaydınn :)
aynı saatte uyanmışız ama ben eşimi uyandırmak için uyandımmm...
güzel haberlerle gel inşallah :)
nst ye gireceksin değil mi? karnın tok git; hatta şeker sorunun yoksa şekerli bir şeyler ye :) benim gittiğim hastanede nst kötü çıkarsa meyve suyu iç şekerli şeyler ye yine çekelim diyorlar :)

BenOTE="esoba, post: 38248107, member: 341682"]Bilmem.silikon kauçuk diye ayrıldığını bilmiyordum. Gördüm aldım.avent in. Kauçuk ne marka oluyor? Sormadan alırsak böyle olur.[/QUOTE]
Ben kizima silikon kullanmıstım yine silikon alacagim...

diyetisyen son gittiğimde bana 3 tane patates yiyebilirsin( yumurta büyüklüğünde) demişti,ama sıcak patates şekeri yükseltir,mesela haşlayıp soğuduktan sonra patates salatası yanına ayran güzel bir öğün olur,yada kısır+ayran demişti...

kim demişti ya burdan biri mi hatırlamıyorum ama suni sancı serumunu ebeler hızlı hızlı akıtıyolarmış onu kısmak lazımmış yavaş yavaş gitmesi gerekiyormuş ki açılma ve yumuşama sağlansın , aklımızda bulunsunda suni verirlerse vanayı kapatalım azcık ucundan aksın : )))

maşallah sinirlimi olacak bu bebiş ne :)
Bilmem ki : ))

Serumu kismak mntikli olmayabilir her zaman. Ben yaptim ama yapin demem : )
Ama suni sanci almadan once dr.la acik konusun acilma ve yumusama ne durumda. Suni sanci ise yarar mi. Acik konusunca acik cvp veriyorlar. Ya da ebeye sormustum ben dr.dan once o muayene etmisti. Oglene dogurursun yumusaman guzel demisti. Oyle aldim suni sanciyi. Tabi kendi sancim da baslamisti.

Kızlar yeni bir tartışma konusu yaratır mı bilmem ama diyorlarki emzik emen bebeler sigara içmeye meyilli oluyorlarmış.
Bu biraz emzik kullanma süresiyle alkali olabilir mi ki acaba ben tan 1,5 yasinda biraktirdim.ama 6 ya sina kadar emen coocuklari biliyorum kizim ana sınıfına giderken bir çocuk var di okula agzinda emzikle geliyordu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…