2015 Şubat Anneleri

kimse beni nsteye sokmuyor niye :S herkes girdi valla burada bi ben girmedim nedense doktor hiç öle bişey demedi acaba ben mi sorsam bu seferde adamın işine karışmış gibi olurum diye soramıyorum da :S

bende girmedimmmmmmm valla özeniyorum girenlere

Bilmiyorum ben öyle hissettim. Belki doğum zamanı gelirler.

Ay evet ben de duydum onu valla herseyi bilip girmek lazım doğuma heralde yoksa kandirilmak çok kolay

Maşallah de nazar değmesin bünye meselesi demekki şeker olsa bu şekilde devam edemezdin bencede yok sende şeker falan

Amin inşAllah yoktur canım bebeğimi olumsz etkilemem inşAllah

Hahahahaha Dünürrrrrr Aynı Emziğin Pembesi Benim Kıza Aldım

Dünüüürrrrrrrrrrr ne güzel işte aynı emzik emmekle başlıyor bebişlerimiz hayata

Bu arada GÜNAYDINLARRRRRRRRRR HERKESE
Gece hiiiiiiiiiiiiç uyuyamadım kalktım gezdim evde salonda yattım olmadı yatağa geldim olmadı sağa yattım olmadı sola yattım olmadı azcık sırt üstü yattım içim rahat etmedi derken sabahı zor ettim resmen sağa dönüom oğlum sağa geçiyor ordan batıyor karnım geriniyor acıyor sola dönüyorum hop sola geçiyor karnım acıyor geriliyor yan bel boşluklarım ve belim ağrıyor yatınca kızlar napcam ben 2 ay boyunca uykular haram oluyor her geçen gün biraz daha.

Kocişi gönderdim okula bnmde sağlık ocağına gitmem lazım tahlil sonuçları için ama troidi içtim 1 saat geçsin die bekliyorum açım aç yemek yemem lazım önce

gunaydınnnnnnnnn
Hayırlı geceler güzel anneler yavaş yavaş kalça bacak ağrılarım başladı sizde de var mı? Çok kötüyüm yürüyemiyorum kalçama ağrı kramp giriyor
benım cok cok sıddetlıydı..son 4 gundur decavıtve kanılacı kullanmayabasladım ve daha ıyıyım..hala var ama felç edencınsten degıl

Avent ama yanlışmış.bakalım anneler ne diyecek
ben NUK marka sılıkon aldım..sevmıyorum kauçuk olanları pis pis gorunuyor..

parıse gıtmek haa aksam kocama soylıcem bakalım goturcekmı benı parıse..ona kalsa hıc gerı getırmezde bence omrumuzun sonuna kadar gıtmesek de süper olur
Günaydınlar.
Pek deliksiz uyumuşum ama paso sağa doğru sanırım.
Öyle olunca da bu saatte fırladım.
Hasyaneye de gideceğimden heyecan yaptım.yine.
Daha uyku tutmaz.
hadı gıt gel çabucak..guzelguzel seyler duy bızede anlat meraktayımmm

Oglumla sakin sakin konustum hmilelik boyunca. Bu bebek abisinin aglamalatini sesini dinliyor. Okulda benim cocuklara bagirmami dinliyor. Sinirli olmasa da sakin bir bebek olmayabilir yani : ))
Saglika gelsin hepimizinki ins
sen okulda çocuklara mı bağırıyorsun bakemm.
Ya ben ilkokulda o kadar çok dayak yedimki öğretmenimden. Öğretmen fobisi oluştu.
Bir tane ince sopası vardı elimize vururdu elimiz kabarırdı.

kimse beni nsteye sokmuyor niye :S herkes girdi valla burada bi ben girmedim nedense doktor hiç öle bişey demedi acaba ben mi sorsam bu seferde adamın işine karışmış gibi olurum diye soramıyorum da :S
ben de girmedim daha hic canım merak etme gireriz :)

Gözlerim yaşarsı.

sen okulda çocuklara mı bağırıyorsun bakemm.
Ya ben ilkokulda o kadar çok dayak yedimki öğretmenimden. Öğretmen fobisi oluştu.
Bir tane ince sopası vardı elimize vururdu elimiz kabarırdı.

Canııımmmmmm dr.a ne zmn gitceksin saat kaçta senin yerine bende heyecan yaptım
Bende yarın gitcem oğluşumu görmeye

Şaka gibi , bgn de işim çıktı , dün gece ütü fln yapmıştım yarın yatsam uyucam die:) resmen şoka girdim ya ahaha

Ay evet ben de duydum onu valla herseyi bilip girmek lazım doğuma heralde yoksa kandirilmak çok kolay

haklısın çok bilinçli gitmek lazım , ağlayıp sızlamak yerine dikkatli davranmalı, inşallah berecebiliriz, ben kan alınırken falan çok dikkat ederim ucunu değişiyolar mı diye geçen kan verirken alkol sürmeden iğneyi yapacaktı uyardım kadını yok sürecektim alkol diyor uyuz

Canım benimde 3 gündür öyle. Tam endişelenmeye bsşlıyorum bir kıpırdanıyor sonra uzunca süre ses yok. Mesela şimdi sabahtan beri hiç kıpırtı yok. Neyseki dr gidiyorum.

Inşallah vicdanli doktor ve ebelerle güzel doğumlar gerceklestiririz..onlara göre rutin ve basit bi olay olabilir ama bizim için öyle değil bizi anlayanlarla karsilastirsin Allah ne diyim Artık

Hatunlar ben bebişimin çantasını dün hazırladım koyduklarımı yazayım bana eksikleri yada fazlalıklar varsa fikir verin olur mu ?

* 1 takım 5 lı hastane çıkışı gsli dayımızın hediyesi ( ama yazlık almış sıpa badyisini kolları kısa

* 2 takım 10 lu hastane çıkışı

* 1 polar ayaklı tulum aldım

* uzun kollu badi takımı koydum -1 uzun kol badı altına 2 ayaklı altlığı var.

* 1 külotlu çorap 3 çift normal çorap

* 1 adet yedek penye yelek ( 1 tanede hast. çıkışlarının 1 in de var )

* Avent emzik ve avent cam 120 ml biberon

* Peluş battaniyemizi alcam hast. çıkıp gelirken lazım olur (bunun dışında hast. çıkışlarında 3 adet penye battaniye var zaten)

* Prima prim care yenidoğan bebek bezi ( 50 adet bir paket almıştım sizce paketimi koyayım yoksa içinden 10 adet fln mı koyayım kızlar )

*Unibaby yenidoğan ıslak mendil ve içinden çıkan alt değişme örtüsü

* Sebamed pişik kremi

* 2 hast. çıkışının içinde 2 adet ağız mendili var yedek olarak 2 tane daha koydum.

Eee sizce oğluşumun çantasında eksik fazla durum nedir szice tamammıyız becermişmi annesi çanta işini söyleyin bakalım

Canııımmmmmm dr.a ne zmn gitceksin saat kaçta senin yerine bende heyecan yaptım
Bende yarın gitcem oğluşumu görmeye
12 de randevum ama mğlen saati dr arada olur mu bilmiyorum.
İşe gitmedim git gel olmasın diye çay keyfi yapıyorum sıcak evimde.
Herkes iyi haberlerle gelsin.
Kimimiz gidiyoruz yatırıyorlarya ondan korkuyorum. Allaha Şükür bir problemim yok ama işte insan bilemiyor.

Yüreğini ferah tut canım inşAllah bişi çıkmaz iyi haberlerle dönersin geri.
İnşAllah bu dr. iyi çıkarda artık sende dr. konusundan rahat edersin

İki tane 10 lu hast çıkışı çok değil mi?

İki tane 10 lu hast çıkışı çok değil mi?

ya hani yok kan yok çiş yapıyor fln bişiler oluyor yedek alın siz yinede bulunsun diyorlar ya ondan koydum kardeşimin aldığı 5 lı hast. takımını pek hesaba katmıyorum çünkü sadece kısa kollu badisi var eldiveni ayak patiği şapkası birde penye battaniyesi var onu giydirmezlerse yazlık die onun dışında 2 adet olsun die koydum yedekte

Kızlar kafama takılan bir şey var.
Ben bir tane 5 li hastane çıkışı aldım bir tane de 10 lu almak istiyordum
Ama bu benim kızan biraz tombikya hastane çıkışlarının küçük olma ihtimali var mı? Malum onlarda ucuz bir şey değil alıp çöpe atmayalım.
Bir taraftanda içinde penye battaniyesi falan var diye alayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…