- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
kimse beni nsteye sokmuyor niye :S herkes girdi valla burada bi ben girmedim nedense doktor hiç öle bişey demedi acaba ben mi sorsam bu seferde adamın işine karışmış gibi olurum diye soramıyorum da :S
onlar farklı şehirdeler nsl gidecez ki, niye çekiniyorlar ki , benim eşim çok iyi davranır elinden geleni yapar kim gelirse çok rahat ettirir, annemgilim komşuluk bağları çok sıkı sürekli beraberler, bizim sitede bi yan komşumla bide karşıdakiyle karşılaşıyoz o kadar gidip gelme falan yok annem alışkın değil öyle : ))
Bilmiyorum ben öyle hissettim. Belki doğum zamanı gelirler.
Ay evet ben de duydum onu valla herseyi bilip girmek lazım doğuma heralde yoksa kandirilmak çok kolaykim demişti ya burdan biri mi hatırlamıyorum ama suni sancı serumunu ebeler hızlı hızlı akıtıyolarmış onu kısmak lazımmış yavaş yavaş gitmesi gerekiyormuş ki açılma ve yumuşama sağlansın , aklımızda bulunsunda suni verirlerse vanayı kapatalım azcık ucundan aksın : )))
Maşallah de nazar değmesin bünye meselesi demekki şeker olsa bu şekilde devam edemezdin bencede yok sende şeker falan
HahahahahaDünürrrrrr Aynı Emziğin Pembesi Benim Kıza Aldım
benım cok cok sıddetlıydı..son 4 gundur decavıtve kanılacı kullanmayabasladım ve daha ıyıyım..hala var ama felç edencınsten degılHayırlı geceler güzel anneleryavaş yavaş kalça bacak ağrılarım başladı sizde de var mı? Çok kötüyüm yürüyemiyorum kalçama ağrı kramp giriyor
ben NUK marka sılıkon aldım..sevmıyorum kauçuk olanları pis pis gorunuyor..Avent ama yanlışmış.bakalım anneler ne diyecek
parıse gıtmek haaNormali bekleyenler olarak cok basvurmustuk bu yola ogluma hamileyken. Adini da parise gitmek demisti biri. Son haftalar paristen gelememistik : ) ama kondomla. Enfeksiyon riski acisindan.
Ise yaradi mi bilmem sonucta normal.dogurduk o bekleyenler olarak
hadı gıt gel çabucak..guzelguzel seyler duy bızede anlat meraktayımmmGünaydınlar.
Pek deliksiz uyumuşum ama paso sağa doğru sanırım.
Öyle olunca da bu saatte fırladım.
Hasyaneye de gideceğimden heyecan yaptım.yine.
Daha uyku tutmaz.
Oglumla sakin sakin konustum hmilelik boyunca. Bu bebek abisinin aglamalatini sesini dinliyor. Okulda benim cocuklara bagirmami dinliyor. Sinirli olmasa da sakin bir bebek olmayabilir yani : ))
Saglika gelsin hepimizinki ins
ben de girmedim daha hic canım merak etme gireriz :)kimse beni nsteye sokmuyor niye :S herkes girdi valla burada bi ben girmedim nedense doktor hiç öle bişey demedi acaba ben mi sorsam bu seferde adamın işine karışmış gibi olurum diye soramıyorum da :S
Gözlerim yaşarsı.günaydın cicilerim herşey gönlünüzce olur umarım. erken kalkar yol alır hesabı bugün eşim işe giderken kalktım. hastane çantamı hazırlayacağım bugün etrafımdakiler aşırı baskı yapıyorsonrada buzdolabını sileceğim akşama yemeğim olduğundan dolayı en azından ufak tefek işleri yapayım işim yokken
sen okulda çocuklara mı bağırıyorsun bakemm.
Ya ben ilkokulda o kadar çok dayak yedimki öğretmenimden. Öğretmen fobisi oluştu.
Bir tane ince sopası vardı elimize vururdu elimiz kabarırdı.
Ay evet ben de duydum onu valla herseyi bilip girmek lazım doğuma heralde yoksa kandirilmak çok kolay
Canım benimde 3 gündür öyle. Tam endişelenmeye bsşlıyorum bir kıpırdanıyor sonra uzunca süre ses yok. Mesela şimdi sabahtan beri hiç kıpırtı yok. Neyseki dr gidiyorum.Kızlarrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) gerçi bizim eskisi gibi değil daha sakin hareketler ve dönüşler hissediyorum yalnızca halbuki henüz çocuğum bol bol yeri var içerde ama . Biraz meraklanıyoruz haliyle tabi
Inşallah vicdanli doktor ve ebelerle güzel doğumlar gerceklestiririz..onlara göre rutin ve basit bi olay olabilir ama bizim için öyle değil bizi anlayanlarla karsilastirsin Allah ne diyim Artıkhaklısın çok bilinçli gitmek lazım , ağlayıp sızlamak yerine dikkatli davranmalı, inşallah berecebiliriz, ben kan alınırken falan çok dikkat ederim ucunu değişiyolar mı diye geçen kan verirken alkol sürmeden iğneyi yapacaktı uyardım kadını yok sürecektim alkol diyor uyuz
12 de randevum ama mğlen saati dr arada olur mu bilmiyorum.Canııımmmmmm dr.a ne zmn gitceksin saat kaçta senin yerine bende heyecan yaptım
Bende yarın gitcem oğluşumu görmeye
12 de randevum ama mğlen saati dr arada olur mu bilmiyorum.
İşe gitmedim git gel olmasın diye çay keyfi yapıyorum sıcak evimde.
Herkes iyi haberlerle gelsin.
Kimimiz gidiyoruz yatırıyorlarya ondan korkuyorum. Allaha Şükür bir problemim yok ama işte insan bilemiyor.
İki tane 10 lu hast çıkışı çok değil mi?Hatunlar ben bebişimin çantasını dün hazırladım koyduklarımı yazayım bana eksikleri yada fazlalıklar varsa fikir verin olur mu ?
* 1 takım 5 lı hastane çıkışı gsli dayımızın hediyesi ( ama yazlık almış sıpa badyisini kolları kısa
* 2 takım 10 lu hastane çıkışı
* 1 polar ayaklı tulum aldım
* uzun kollu badi takımı koydum -1 uzun kol badı altına 2 ayaklı altlığı var.
* 1 külotlu çorap 3 çift normal çorap
* 1 adet yedek penye yelek ( 1 tanede hast. çıkışlarının 1 in de var )
* Avent emzik ve avent cam 120 ml biberon
* Peluş battaniyemizi alcam hast. çıkıp gelirken lazım olur (bunun dışında hast. çıkışlarında 3 adet penye battaniye var zaten)
* Prima prim care yenidoğan bebek bezi ( 50 adet bir paket almıştım sizce paketimi koyayım yoksa içinden 10 adet fln mı koyayım kızlar )
*Unibaby yenidoğan ıslak mendil ve içinden çıkan alt değişme örtüsü
* Sebamed pişik kremi
* 2 hast. çıkışının içinde 2 adet ağız mendili var yedek olarak 2 tane daha koydum.
Eee sizce oğluşumun çantasında eksik fazla durum nedir szice tamammıyız becermişmi annesi çanta işini söyleyin bakalım
İki tane 10 lu hast çıkışı çok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?