sen dedıklerımı yapyok be bacım kendime koymadım bişi daha çamaşır fln almadım die ama küçük boy çekçekli valizi hazırlıcam ama oğlanın peluş battaniyesini de bnm valize koycam çantada sıkış tıkış olur die
Yani insanın cahilliğini bu kadrda vurma yüzüne pipilimin üşümesini istemem ama ısılık olmaz kız üstü üste giydirmicem hiç birini sadece gerekli olursa die sezeryan olunca hast. 2 gün fln kalıyormuşsun bnm hast. ve ev arası uzak bişi gerekse kim gidip getircek mesafesi var baya o yüzden kıyafet yedek olun die düşünmüştüm
sen dedıklerımı yapbana güven..sızın bu çantalara koyduklarınızı görünce elıme poşet alıp gıdesım geliyor hastaneye..bı bez bı takım yıter yaaa..
bana iki farklı dr da ilaçtan yarım saat sonra kahvaltı edebilirsin dedi.
cok kullanışlı bısey degıl..meme ucu gorunuyor ve penye sutyenın onden acılan cınsı..ılla alacam dıyorsan doğum a gıderken kı bedenını alKızlar Özellikle Tecrübeliler Size Soruyorum Emzirme Südyenleri Alıcaz Ya Kimi Bedeniniz Neyse Onu Alın Kalıpları Büyük Oluyo Diyo Kimi 1 Beden Büyük Alın Diyo Napalım Ben Alıcam Karar Veremiyorum Şuan 90 Beden Takıyrum Mesela
7. Kiloyu da almış bulunmaktayız .. Acılar
Benimki pek gerekli degildi. Dr istedi neyse ek ucret yokmus. Ozel hastaneler istiyo sanirim
Simdi ogrenciye salak desen bana hakaret edemezsin diyor sikayet ediyor. Nerde dayak. Zaten olmasin da. Ama surekli soyleniyorum calismiyorlar anlaytigimi dinlemiyorlar. Halbuki kizimla anlatiyoruz o kadat emek veriyoruz
10 lu takim alma bence baska. Kucuk oluyorlar. Jokerde ayri ayri asmislar kendin takim ypabilirsin. Kutuda almak yerine oyle alsan buyuk de alabilirsin. Penye battaniye sapka alt ust takim citcitli vs hepsi vardi
havlu kâğıt mutlaka koy,kendıne 2 3 atlet mutlaka koy.hasta bezı mutlaka koy(camasıra gerek yok-ıstesende gıyemeyeceksın) olmazsa olmazların bunlariyi bakalım ustad sana güveniyorumdediğin gibi azaltıcam
Var canım senden çok uyuyanda ama ben seni Takipteyim.ya varya sayende adım uykucuya çıktıhalbuki benden çok uyuyanlar var bu topikte
30 lira masalcı :) cok sekerbugün mü onun indirimi a101 perşembeleri mi oluyordu ? kaça satıyolarmış masalcı kuzuyu : ))
Ben bilmiyorum 2 günde 1 kg seklinde olmaya başladı ondan korkuyorum bacım , çeki düzen verme vakti gelmiş bgn topluyorum kendimi artıkbu mu acı , ben 9,5 aldıydım en son , bakalım bir hafta da ne kadar katmışım üstüne
Yeni dogan bebege kilotlu corap giydirilirmiki gobek bagi varya alsammuki acaba almamistimHatunlar ben bebişimin çantasını dün hazırladım koyduklarımı yazayım bana eksikleri yada fazlalıklar varsa fikir verin olur mu ?
* 1 takım 5 lı hastane çıkışı gsli dayımızın hediyesi ( ama yazlık almış sıpa badyisini kolları kısa
* 2 takım 10 lu hastane çıkışı
* 1 polar ayaklı tulum aldım
* uzun kollu badi takımı koydum -1 uzun kol badı altına 2 ayaklı altlığı var.
* 1 külotlu çorap 3 çift normal çorap
* 1 adet yedek penye yelek ( 1 tanede hast. çıkışlarının 1 in de var )
* Avent emzik ve avent cam 120 ml biberon
* Peluş battaniyemizi alcam hast. çıkıp gelirken lazım olur (bunun dışında hast. çıkışlarında 3 adet penye battaniye var zaten)
* Prima prim care yenidoğan bebek bezi ( 50 adet bir paket almıştım sizce paketimi koyayım yoksa içinden 10 adet fln mı koyayım kızlar )
*Unibaby yenidoğan ıslak mendil ve içinden çıkan alt değişme örtüsü
* Sebamed pişik kremi
* 2 hast. çıkışının içinde 2 adet ağız mendili var yedek olarak 2 tane daha koydum.
Eee sizce oğluşumun çantasında eksik fazla durum nedir szice tamammıyız becermişmi annesi çanta işini söyleyin bakalım
bencede pişik kremine gerek yok canım hem polarada gerek yok hastaneler çok sıcak oluyoyok be bacım kendime koymadım bişi daha çamaşır fln almadım die ama küçük boy çekçekli valizi hazırlıcam ama oğlanın peluş battaniyesini de bnm valize koycam çantada sıkış tıkış olur die
Yani insanın cahilliğini bu kadrda vurma yüzüne pipilimin üşümesini istemem ama ısılık olmaz kız üstü üste giydirmicem hiç birini sadece gerekli olursa die sezeryan olunca hast. 2 gün fln kalıyormuşsun bnm hast. ve ev arası uzak bişi gerekse kim gidip getircek mesafesi var baya o yüzden kıyafet yedek olun die düşünmüştüm
Eskiden bir kişi anlatıyordun şimdi iki kişi. Bebek kültürlü doğacak.Benimki pek gerekli degildi. Dr istedi neyse ek ucret yokmus. Ozel hastaneler istiyo sanirim
Simdi ogrenciye salak desen bana hakaret edemezsin diyor sikayet ediyor. Nerde dayak. Zaten olmasin da. Ama surekli soyleniyorum calismiyorlar anlaytigimi dinlemiyorlar. Halbuki kizimla anlatiyoruz o kadat emek veriyoruz
10 lu takim alma bence baska. Kucuk oluyorlar. Jokerde ayri ayri asmislar kendin takim ypabilirsin. Kutuda almak yerine oyle alsan buyuk de alabilirsin. Penye battaniye sapka alt ust takim citcitli vs hepsi vardi
30 lira masalcı :) cok seker
günaydın kızlar,
uykusuz gecelerin bir sabahı dahatekmelerden ve wc ye kalkmaktan uyuyamaz oldum bende çantamı hazırladım bakın bakalım eksik varmı
* 1 adet 5 li zıbın
*2 adet iç zıbın (tül gibi olan)
* 2 adet hastane çıkışı
*2 adet ikili takım alt üst (yedek olsun diye )
*5 tane ağız mendili
*3 eldiven
*2 şapka
*3 çorap
* ıslak mendil 20 adet falan bez koydum molfix yenidoğan
*emzik
*1 tane ince battaniye (2 tanede hastane çıkışlarında var )
*1 adet peluş battaniye
*1 alt açma
hastane 24 saatten fazla tutmuyor bi aksilik olmazsa eve de yakın bişey eksik olursa alırız sizce yeter mi bunlar
Ee ben Bergen o zaman.bu mu acı , ben 9,5 aldıydım en son , bakalım bir hafta da ne kadar katmışım üstüne
Ben bilmiyorum 2 günde 1 kg seklinde olmaya başladı ondan korkuyorum bacım , çeki düzen verme vakti gelmiş bgn topluyorum kendimi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?