2015 Şubat Anneleri

sen dedıklerımı yap bana güven..sızın bu çantalara koyduklarınızı görünce elıme poşet alıp gıdesım geliyor hastaneye..bı bez bı takım yıter yaaa..

Kızlar Özellikle Tecrübeliler Size Soruyorum Emzirme Südyenleri Alıcaz Ya Kimi Bedeniniz Neyse Onu Alın Kalıpları Büyük Oluyo Diyo Kimi 1 Beden Büyük Alın Diyo Napalım Ben Alıcam Karar Veremiyorum Şuan 90 Beden Takıyrum Mesela

bende gırmedım nst ye..kızne nst merakı varmış ya sızde..hepı topu 8-10 dk yatacanız (anasaglıkta kalp atışını dınledıklerı cıhazın kablolu halı )gobegınıze 2 kablo takacaklar ..bırındebebegın kalp atışı bırınde sızın ıcerde kasılmalarının olup olmadığı çıkacak..kalp eko su falan cekınmedınızmı daha once aha oylede bır kâğıt verecekler elınıze....36 dan once herhangı bır durum yoksa gırılmıyor ayrıca

cok kullanışlı bısey degıl..meme ucu gorunuyor ve penye sutyenın onden acılan cınsı..ılla alacam dıyorsan doğum a gıderken kı bedenını al

matti sen edebiyat öğretmeni miydin ? bi sorum olacakta

günaydın kızlar,
uykusuz gecelerin bir sabahı daha tekmelerden ve wc ye kalkmaktan uyuyamaz oldum bende çantamı hazırladım bakın bakalım eksik varmı
* 1 adet 5 li zıbın
*2 adet iç zıbın (tül gibi olan)
* 2 adet hastane çıkışı
*2 adet ikili takım alt üst (yedek olsun diye )
*5 tane ağız mendili
*3 eldiven
*2 şapka
*3 çorap
* ıslak mendil 20 adet falan bez koydum molfix yenidoğan
*emzik
*1 tane ince battaniye (2 tanede hastane çıkışlarında var )
*1 adet peluş battaniye
*1 alt açma
hastane 24 saatten fazla tutmuyor bi aksilik olmazsa eve de yakın bişey eksik olursa alırız sizce yeter mi bunlar

Yeni dogan bebege kilotlu corap giydirilirmiki gobek bagi varya alsammuki acaba almamistim

bencede pişik kremine gerek yok canım hem polarada gerek yok hastaneler çok sıcak oluyo

Eskiden bir kişi anlatıyordun şimdi iki kişi. Bebek kültürlü doğacak.

ya bana bu listede fazla geldi , hele ki battaniye sayısı o kadar şeyi ne diye yük ediyonuz ki anam bacım : ) o 1. sıradaki 5 li zıbında mı hastane çıkışı oluyor 3 hastane çıkışı 2 takım bunlarda fazla sanki , tecrübeliler ne dicek bakalım

Ben bilmiyorum 2 günde 1 kg seklinde olmaya başladı ondan korkuyorum bacım , çeki düzen verme vakti gelmiş bgn topluyorum kendimi artık

sen 32 de öyle oldun ben şimdiden öyleyim çok hızlı alıyorum 2 günde atıyor 1 kilo düşündüğümden fazla şişecem galiba ama herkes hiç kilo almadın diyor orantılı oldığım için galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…