2015 Şubat Anneleri

havlu kâğıt mutlaka koy,kendıne 2 3 atlet mutlaka koy.hasta bezı mutlaka koy(camasıra gerek yok-ıstesende gıyemeyeceksın) olmazsa olmazların bunlar
kendime atlet alcam zaten evdekilerden göbeğim yarım kalıyor açık büyük alcam 1 beden daha yaırn kocişle önce dr.a gitcez snrada eminönüne gitcez eksiklerimi tmamlıcam. Ayrıca kendime ebebekten depend bordo paketi olan ince 8li hasta külodu aldım yedek olarakta 2 adet külot koycam birde orkid koycam. havlu peçete aklımda yoktu onuda koyarım.

aha bir İNZAR vakası daha.. yatak yorganda goturun sız..kıznapacan bunca seyı.. hastanede yakınmış zaten..

sen git hadi ablaları bekletme

Ya pelüş battaniye ne oluyor

ahanda tarif etmiş işte bizim özel aracımız yok eve gelirken bebeği sarcaz peluş battaniyeye üşümesin die.

kızım fazla olan ne onu söleyin :)

benimkilerde alıntı yapmış geçmişte bak yazmış hngilerini azalt die sende ona göre kndininkini ayarlayabilirsin canım bunlar bizim başımıza gülsünler inşAllah donları eksik gelir hast. bizim kulakları çınlatırlar

ben şu hastane çantasına eşyaları koymuştum ama tekrar düzenleme yapıp kıyafetleri gruplayıp paketleyip öyle yerleştireceğim. karar verdim.
her grupta; eldiveni, şapkası, body'si, vs olacak şekilde.

Bubarada ikkinde bende sizin gibi abartmistim birazcik hastane cijislari ayti tulumlar falan sadece 1 takim giydirebildim ne kirlendi ne bisey oldu eve geldik hemen yikadim ve ustunu degistirdim simdi bitanede yedek olsun dedim:) iremguzum gore bublistesi kesin operdi beni yanaklarimdan

hadi bende kaçtım sağlık ocağına kızlar
arkamdan çok gülmeyin hee acemiyiz cahiliz işte ilk kez doğuma çanta hazırlıyoruz idare edin

Hani senin malzemeler canım ? Eksik değilde çok fazla olmuş canım ya. 40 gün önce doğum yapan arkadaşım bebeğe değil en çok sana eşya lazım oluyo dedi.

Atlet büyük beden alınca da Göbüş açıkta kalıyor. Hamile atleti almak lazım sanırım onlar daha uzun oluyor.

hadi bende kaçtım sağlık ocağına kızlar
arkamdan çok gülmeyin hee acemiyiz cahiliz işte ilk kez doğuma çanta hazırlıyoruz idare edin
Böyle Böyle Öğrencez Canım Benimde İlk Bebek Ama İnan Bende Az Şeyler Koymayı Planlıyorum Çok Şükür Mahrumiyet Bölgesinde Yaşamıyoruz Lazım Olan Bişey Olursa Gönderirim Alırlar Dışardakilerde Az Koştursun Dimi Kaynanam Koca Bir Çekçekli Valiz Verdi Hem Benim İçin Hem Bebek Eşyları İçin Ama Kullanmayı Düşünmüyorum Bebeğin Eşyalarını Bebek Çantasına Koycam Kendimede Küçük Minik Bir Bavul Tarzı Çantam Var Ona Yapcam Ayrı Ayrı Olsunlar Hem Benim Eşyalarımı Kimse Görmez

Günaydın gerçi ayamadım bugun pek bi uyutmadilar ya matkap sesi tüpcü sesi bilmem ne sesi pespese bütün sokak ben uyumayayim derdine düşmüş bugün uyuycam diye inatlastım daha bi yoruldum başım catliyor şimdi kim yapcak bugün ütüleri bu kafayla aksi gibi de canta hazirlayip durmussunuz zorla vicdan yaptirip is yüklüyceniz bana simdi iyi mi

Benimki de sanırım aşerme aylardır Eskişehir'den biri gelse de getirse diye bekliyorum

bu ezilmiş haşhaş yufka satılan yerlerde ve aktarlarda bulunuyor ben öyle alıyorum burada bile var yani. ankarada kesin vardır. fırından da ekmek hamuru al , incelt biraz sür haşhaşı ver fırına :) kısa vadede aşerme sorunsalı çözümü

Doktoru haatanesi uzak olan listenizi cok diye düşünmeyin bebek kiyafetinin yükü ne ki bit kadar sey hepsi iki fazladan zarar olmuyor ev yakin degilse dogurdugun gibi cikamama ihtimali göze alın ya da ekstra kirlenme durumunu falan. Dunyalari doldurmak gerekmez de tek takimla da olmaz bence

Şu haşhaşlı şeyi bi ben yapamadım ya. Taş gibi oluyor niye beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…