kız ben latıfe yapmıstımBen erzurum dayım Külotlu Çorap koyayım ovakit :) gobek kısmını kıvırırım
Belki başka planı vardır kendi için
kendime atlet alcam zaten evdekilerden göbeğim yarım kalıyor açık büyük alcam 1 beden daha yaırn kocişle önce dr.a gitcez snrada eminönüne gitcez eksiklerimi tmamlıcam. Ayrıca kendime ebebekten depend bordo paketi olan ince 8li hasta külodu aldım yedek olarakta 2 adet külot koycam birde orkid koycam. havlu peçete aklımda yoktu onuda koyarım.havlu kâğıt mutlaka koy,kendıne 2 3 atlet mutlaka koy.hasta bezı mutlaka koy(camasıra gerek yok-ıstesende gıyemeyeceksın) olmazsa olmazların bunlar
aha bir İNZAR vakası daha.. yatak yorganda goturun sız..kıznapacan bunca seyı.. hastanede yakınmış zaten..
Ya pelüş battaniye ne oluyor
kalın tuylu battanıye..ınce penye battaniyeyle hastaneden ayrılırken usur..bebekler yenı doğdukları donemde henüz vücut sıcaklıklarını ayarlayamazlarmış yanı anne karnındakı ortamı ararlarmış..usutmeyelım ılk gunden
kızım fazla olan ne onu söleyin :)
Girmeyenlerden bende varım. Muayenehane olduğu için nst yoktur heralde
Kizlarrrrrr o bebek icin yaoilan cantalar ne ole amaninnnn
Ne fazla olarak degil ama ben neler koyucam onu soleyim size ordan yola cikin:)
2 tane alt ust takim
3 tane citcitli badi
2 corap
2 saoka
1 eldiven
1 pelus battaniye
1 penye battaniye
2 agiz mendili
1 islak mendil
10 adet bez:)))
kız ben latıfe yapmıstımyenıdogan bebeye kulotlu corap gıydırılmez..kan dolasımını engellersınız..
Hani senin malzemeler canım ? Eksik değilde çok fazla olmuş canım ya. 40 gün önce doğum yapan arkadaşım bebeğe değil en çok sana eşya lazım oluyo dedi.Hatunlar ben bebişimin çantasını dün hazırladım koyduklarımı yazayım bana eksikleri yada fazlalıklar varsa fikir verin olur mu ?
* 1 takım 5 lı hastane çıkışı gsli dayımızın hediyesi ( ama yazlık almış sıpa badyisini kolları kısa
* 2 takım 10 lu hastane çıkışı
* 1 polar ayaklı tulum aldım
* uzun kollu badi takımı koydum -1 uzun kol badı altına 2 ayaklı altlığı var.
* 1 külotlu çorap 3 çift normal çorap
* 1 adet yedek penye yelek ( 1 tanede hast. çıkışlarının 1 in de var )
* Avent emzik ve avent cam 120 ml biberon
* Peluş battaniyemizi alcam hast. çıkıp gelirken lazım olur (bunun dışında hast. çıkışlarında 3 adet penye battaniye var zaten)
* Prima prim care yenidoğan bebek bezi ( 50 adet bir paket almıştım sizce paketimi koyayım yoksa içinden 10 adet fln mı koyayım kızlar )
*Unibaby yenidoğan ıslak mendil ve içinden çıkan alt değişme örtüsü
* Sebamed pişik kremi
* 2 hast. çıkışının içinde 2 adet ağız mendili var yedek olarak 2 tane daha koydum.
Eee sizce oğluşumun çantasında eksik fazla durum nedir szice tamammıyız becermişmi annesi çanta işini söyleyin bakalım
kendime atlet alcam zaten evdekilerden göbeğim yarım kalıyor açık büyük alcam 1 beden daha yaırn kocişle önce dr.a gitcez snrada eminönüne gitcez eksiklerimi tmamlıcam. Ayrıca kendime ebebekten depend bordo paketi olan ince 8li hasta külodu aldım yedek olarakta 2 adet külot koycam birde orkid koycam. havlu peçete aklımda yoktu onuda koyarım.
sen git hadi ablaları bekletme
ahanda tarif etmiş işte bizim özel aracımız yok eve gelirken bebeği sarcaz peluş battaniyeye üşümesin die.
benimkilerde alıntı yapmış geçmişte bak yazmış hngilerini azalt die sende ona göre kndininkini ayarlayabilirsin canım bunlar bizim başımıza gülsünler inşAllah donları eksik gelir hast. bizim kulakları çınlatırlar
Böyle Böyle Öğrencez Canım Benimde İlk Bebek Ama İnan Bende Az Şeyler Koymayı Planlıyorum Çok Şükür Mahrumiyet Bölgesinde Yaşamıyoruz Lazım Olan Bişey Olursa Gönderirim Alırlar Dışardakilerde Az Koştursun Dimihadi bende kaçtım sağlık ocağına kızlar
arkamdan çok gülmeyin hee acemiyiz cahiliz işte ilk kez doğuma çanta hazırlıyoruz idare edin
Belki bebişler doğunca fikirleri değişir.daha neyi planlayacak doğuracam yahuu : ))) sıkılırım diyor : )
Hadi ya. Bi daha ki randevum da beni de alır belki nst ye :)Oluyor muayenehanede de.
Benimki de sanırım aşermeaylardır Eskişehir'den biri gelse de getirse diye bekliyorum
Ama üşür ben ısınmıyorum burdakız ben latıfe yapmıstımyenıdogan bebeye kulotlu corap gıydırılmez..kan dolasımını engellersınız..
Şu haşhaşlı şeyi bi ben yapamadım ya. Taş gibi oluyor niye beceremiyorumbu ezilmiş haşhaş yufka satılan yerlerde ve aktarlarda bulunuyor ben öyle alıyorum burada bile var yani. ankarada kesin vardır. fırından da ekmek hamuru al , incelt biraz sür haşhaşı ver fırına :) kısa vadede aşerme sorunsalı çözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?