2015 Şubat Anneleri

kız 5 li zıbının içinde alt üst iç bide şapka var ilk doğduğunda vercez onu hani kanlı falan oluyor ya sonra hemen değiştircez ilk giydirip getirsinler diye hastane çıkışınında birni görümcem yaptırmış süslü bişey almasam kafamın etini yet diğerini almayabilirim zaten en aza düşürdüm bende :)

bacılar bişey sorayım size , bu hani şişeleri süsleyip gelenlere falan vercez ya şimdi ben şişe alcam nette çok uygun fiyatı ama kestiremiyorum boyutunu 10 cc mi alsam 25 cc mi , içine boncuk neyin koyacam öyle bi süsleme yani bide şeritle kurdele hangi boyu uygun olur ?

cok kullanışlı bısey degıl..meme ucu gorunuyor ve penye sutyenın onden acılan cınsı..ılla alacam dıyorsan doğum a gıderken kı bedenını al
İşde Ben Penye İstemiyorum Kaplı İstiyorum Kaplı Emzirme Südyenleride Var. Ama Beden Konusunda Kararsızım Emzirme Südyeni Olduğu İçin Normal Südyenlere Göre Kalıpları Büyük Oluyomuş Öle Diyolarrrrrr

hım anladım, ben daha hazırlamadım ama kafamdaki o 5 li den bi tane 2 tane de alt üst takım koycam , o 10 hast. çıkışını da eve getirip çimdirince : )) giydirecem süslü olanını , çanta hazırlanınca nsl şekillencek bakacaz bakalım

aha bir İNZAR vakası daha.. yatak yorganda goturun sız..kıznapacan bunca seyı.. hastanede yakınmış zaten..

havlu kâğıt mutlaka koy,kendıne 2 3 atlet mutlaka koy.hasta bezı mutlaka koy(camasıra gerek yok-ıstesende gıyemeyeceksın) olmazsa olmazların bunlar

Ben normalde atlet giyen biri değilim çok sıkıntı basıyor atletle. Sence çok mu gerekli atlet? Atlet giyince çok terliyorum yaw.

Belki başka planı vardır kendi için

ogleden sonra toplantım var..hazırlanmam gerek..sızlerı operım kucaklarım..

gelınce yorgun olmazsam bende hazırlıcam çantamı resımler atarım ınsaalah..haydennn byee

Ben normalde atlet giyen biri değilim çok sıkıntı basıyor atletle. Sence çok mu gerekli atlet? Atlet giyince çok terliyorum yaw.
atlet sunun ıcn gereklı..doğum sonrası muthıs bır usume ve hemen pesıne sırılsıklam olurcasına terleme oluyor.. yanı dıslerım bırbırıne çarpıyordu benım kı acayıp sıcaktı hastane.. bu terleme oylesıne cokkkı 3 atlet yetmeyebılır bıle..

Ya pelüş battaniye ne oluyor
kalın tuylu battanıye..ınce penye battaniyeyle hastaneden ayrılırken usur..bebekler yenı doğdukları donemde henüz vücut sıcaklıklarını ayarlayamazlarmış yanı anne karnındakı ortamı ararlarmış..usutmeyelım ılk gunden

kimse beni nsteye sokmuyor niye :S herkes girdi valla burada bi ben girmedim nedense doktor hiç öle bişey demedi acaba ben mi sorsam bu seferde adamın işine karışmış gibi olurum diye soramıyorum da :S
Girmeyenlerden bende varım. Muayenehane olduğu için nst yoktur heralde

hastane cıkıslarının ıcınde (iç zıbın oluyor-ayrıca koyma(yoksa koy))..1
5 li zıbın+1 hastane cıkısı yeterlı..baska bırsey koyma..2
h. cıkıslarında eldıvenı sapkası oluyor (ekstra nıye koyuyorsun)...3
2 tane ıkılı takım (kesınlıkle gereksız)...4
corapları kalın olanlardan koy 2 tane koy..5
h.cıkıslarında penye battanıyeler var bırde sen koymuşsun gereksız..6

yanı senhem hastanecıkısı koymuşsun hem onun ıcındeolanlardan bırdaha koymuşsun..gerek yok

Ben erzurum dayım Külotlu Çorap koyayım ovakit :) gobek kısmını kıvırırım

Kizlarrrrrr o bebek icin yaoilan cantalar ne ole amaninnnn

Ne fazla olarak degil ama ben neler koyucam onu soleyim size ordan yola cikin:)

2 tane alt ust takim
3 tane citcitli badi
2 corap
2 saoka
1 eldiven
1 pelus battaniye
1 penye battaniye
2 agiz mendili
1 islak mendil
10 adet bez:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…