kız 5 li zıbının içinde alt üst iç bide şapka var ilk doğduğunda vercez onu hani kanlı falan oluyor ya sonra hemen değiştircez ilk giydirip getirsinler diye hastane çıkışınında birni görümcem yaptırmış süslü bişey almasam kafamın etini yet diğerini almayabilirim zaten en aza düşürdüm bende :)ya bana bu listede fazla geldi , hele ki battaniye sayısı o kadar şeyi ne diye yük ediyonuz ki anam bacım : ) o 1. sıradaki 5 li zıbında mı hastane çıkışı oluyor 3 hastane çıkışı 2 takım bunlarda fazla sanki , tecrübeliler ne dicek bakalım
İşde Ben Penye İstemiyorum Kaplı İstiyorum Kaplı Emzirme Südyenleride Var. Ama Beden Konusunda Kararsızım Emzirme Südyeni Olduğu İçin Normal Südyenlere Göre Kalıpları Büyük Oluyomuş Öle Diyolarrrrrrcok kullanışlı bısey degıl..meme ucu gorunuyor ve penye sutyenın onden acılan cınsı..ılla alacam dıyorsan doğum a gıderken kı bedenını al
kız 5 li zıbının içinde alt üst iç bide şapka var ilk doğduğunda vercez onu hani kanlı falan oluyor ya sonra hemen değiştircez ilk giydirip getirsinler diye hastane çıkışınında birni görümcem yaptırmış süslü bişey almasam kafamın etini yet diğerini almayabilirim zaten en aza düşürdüm bende :)
aha bir İNZAR vakası daha.. yatak yorganda goturun sız..kıznapacan bunca seyı.. hastanede yakınmış zaten..günaydın kızlar,
uykusuz gecelerin bir sabahı dahatekmelerden ve wc ye kalkmaktan uyuyamaz oldum bende çantamı hazırladım bakın bakalım eksik varmı
* 1 adet 5 li zıbın
*2 adet iç zıbın (tül gibi olan)
* 2 adet hastane çıkışı
*2 adet ikili takım alt üst (yedek olsun diye )
*5 tane ağız mendili
*3 eldiven
*2 şapka
*3 çorap
* ıslak mendil 20 adet falan bez koydum molfix yenidoğan
*emzik
*1 tane ince battaniye (2 tanede hastane çıkışlarında var )
*1 adet peluş battaniye
*1 alt açma
hastane 24 saatten fazla tutmuyor bi aksilik olmazsa eve de yakın bişey eksik olursa alırız sizce yeter mi bunlar
Ben 8 i aldım yaa7. Kiloyu da almış bulunmaktayız .. Acılar
havlu kâğıt mutlaka koy,kendıne 2 3 atlet mutlaka koy.hasta bezı mutlaka koy(camasıra gerek yok-ıstesende gıyemeyeceksın) olmazsa olmazların bunlar
Belki başka planı vardır kendi içinbende anneme izne ayrılınca gel yanıma diyorum niyeyse pek nazlanıyor sıkılırmış , doğumdan sonrada hemen gitmek istiyor sanki beni kv ye bırakıp evinde durma onlara git diyor kv dem kadın bizde rahat edemezsin baban falan var ben size gelir sana bakarım dedi annemde hemen evine gitme derdinde , oysa bana da pek kıyamaz ama acep neden ki
Ya pelüş battaniye ne oluyoraha bir İNZAR vakası daha.. yatak yorganda goturun sız..kıznapacan bunca seyı.. hastanede yakınmış zaten..
atlet sunun ıcn gereklı..doğum sonrası muthıs bır usume ve hemen pesıne sırılsıklam olurcasına terleme oluyor.. yanı dıslerım bırbırıne çarpıyordu benım kı acayıp sıcaktı hastane.. bu terleme oylesıne cokkkı 3 atlet yetmeyebılır bıle..Ben normalde atlet giyen biri değilim çok sıkıntı basıyor atletle. Sence çok mu gerekli atlet? Atlet giyince çok terliyorum yaw.
kalın tuylu battanıye..ınce penye battaniyeyle hastaneden ayrılırken usur..bebekler yenı doğdukları donemde henüz vücut sıcaklıklarını ayarlayamazlarmış yanı anne karnındakı ortamı ararlarmış..usutmeyelım ılk gundenYa pelüş battaniye ne oluyor
kızım fazla olan ne onu söleyin :)aha bir İNZAR vakası daha.. yatak yorganda goturun sız..kıznapacan bunca seyı.. hastanede yakınmış zaten..
Girmeyenlerden bende varım. Muayenehane olduğu için nst yoktur heraldekimse beni nsteye sokmuyor niye :S herkes girdi valla burada bi ben girmedim nedense doktor hiç öle bişey demedi acaba ben mi sorsam bu seferde adamın işine karışmış gibi olurum diye soramıyorum da :S
hastane cıkıslarının ıcınde (iç zıbın oluyor-ayrıca koyma(yoksa koy))..1günaydın kızlar,
uykusuz gecelerin bir sabahı dahatekmelerden ve wc ye kalkmaktan uyuyamaz oldum bende çantamı hazırladım bakın bakalım eksik varmı
* 1 adet 5 li zıbın
*2 adet iç zıbın (tül gibi olan)
* 2 adet hastane çıkışı
*2 adet ikili takım alt üst (yedek olsun diye )
*5 tane ağız mendili
*3 eldiven
*2 şapka
*3 çorap
* ıslak mendil 20 adet falan bez koydum molfix yenidoğan
*emzik
*1 tane ince battaniye (2 tanede hastane çıkışlarında var )
*1 adet peluş battaniye
*1 alt açma
hastane 24 saatten fazla tutmuyor bi aksilik olmazsa eve de yakın bişey eksik olursa alırız sizce yeter mi bunlar
Ben erzurum dayım Külotlu Çorap koyayım ovakit :) gobek kısmını kıvırırımhastane cıkıslarının tamamını koyma..ıcınde atletı kulodu oluyor,gereksız.ayrıca 3 takım cok fazla 1 tanesını çıkart...1
yenı dogmus bebeğe külotlu corapmı gıydırcen ..allem yarebbım ..2
yelek gereksız(zaten h. cıkısında varmış bıdaha koyma)..3
peluş battanıye al bır tanede h. cıkısının ıcındekı olsun ..dıgerlerını kullanmayacaksın yıne gereksız ..4
bebek bezınden 10-15 tane koy yeter ..kendıne yuk etme...5
cocuk ılk gunden pişik mı olcak ..kreme de gerek yok..6
agız mendılı nın fazlası olsada yerkaplamaz kafana gore takıl.. 7
3 takım h. cıkısı koymuşsun ,külotlu corap koymussunbıde polar alt koymuşsun..bebe isilik olacak..erzurumdamı yasıyın anam bacım ..alt polar falan koyma (h.cıkısının ıcınden çıkan 2 alt pıjamayı ustuste gıydırırsın yeter )..8
sen kesın 2 koca valız hazırladın..daha kendıne neler koydun acaba ..tatılemı gıdıyon gurban oldugum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?