Şu haşhaşlı şeyi bi ben yapamadım ya. Taş gibi oluyor niye beceremiyorum
görcem ben onları sonra ahh ahh derler :)benimkilerde alıntı yapmış geçmişte bak yazmış hngilerini azalt die sende ona göre kndininkini ayarlayabilirsin canım bunlar bizim başımıza gülsünler inşAllah donları eksik gelir hast. bizim kulakları çınlatırlar
Hatunlar ben bebişimin çantasını dün hazırladım koyduklarımı yazayım bana eksikleri yada fazlalıklar varsa fikir verin olur mu ?
* 1 takım 5 lı hastane çıkışı gsli dayımızın hediyesi ( ama yazlık almış sıpa badyisini kolları kısa
* 2 takım 10 lu hastane çıkışı
* 1 polar ayaklı tulum aldım
* uzun kollu badi takımı koydum -1 uzun kol badı altına 2 ayaklı altlığı var.
* 1 külotlu çorap 3 çift normal çorap
* 1 adet yedek penye yelek ( 1 tanede hast. çıkışlarının 1 in de var )
* Avent emzik ve avent cam 120 ml biberon
* Peluş battaniyemizi alcam hast. çıkıp gelirken lazım olur (bunun dışında hast. çıkışlarında 3 adet penye battaniye var zaten)
* Prima prim care yenidoğan bebek bezi ( 50 adet bir paket almıştım sizce paketimi koyayım yoksa içinden 10 adet fln mı koyayım kızlar )
*Unibaby yenidoğan ıslak mendil ve içinden çıkan alt değişme örtüsü
* Sebamed pişik kremi
* 2 hast. çıkışının içinde 2 adet ağız mendili var yedek olarak 2 tane daha koydum.
Eee sizce oğluşumun çantasında eksik fazla durum nedir szice tamammıyız becermişmi annesi çanta işini söyleyin bakalım
sen 32 de öyle oldun ben şimdiden öyleyim çok hızlı alıyorum 2 günde atıyor 1 kilo düşündüğümden fazla şişecem galiba ama herkes hiç kilo almadın diyor orantılı oldığım için galiba
Direk fırından hamur alsam olur muMayalı yumuşak hamur yap onu biraz ac incecik icine sur. Hamuru rulo gibi yuvarla sonra küçük dilimler kes dilimleri tepsiye diz hashasli görüntü uste baksin hafif de bastir hatta herbirine. Firinda kabardigi gibi cikar pofuduk pofuduk oluyor mis gibi.. canimi cektrdiniz ulen kim yapcak simdi:)
bu ezilmiş haşhaş yufka satılan yerlerde ve aktarlarda bulunuyor ben öyle alıyorum burada bile var yani. ankarada kesin vardır. fırından da ekmek hamuru al , incelt biraz sür haşhaşı ver fırına :) kısa vadede aşerme sorunsalı çözümü
Bide tepsiye dizince bekeletecek miyiz direk firina mi. Bizde nokul derler buna az şekerli olur çok severim ama yapan yok bende beceremedim hic. Eğer olursa çok mutlu olurumMayalı yumuşak hamur yap onu biraz ac incecik icine sur. Hamuru rulo gibi yuvarla sonra küçük dilimler kes dilimleri tepsiye diz hashasli görüntü uste baksin hafif de bastir hatta herbirine. Firinda kabardigi gibi cikar pofuduk pofuduk oluyor mis gibi.. canimi cektrdiniz ulen kim yapcak simdi:)
Liste budur işte :) bu hastane çantası diğerleri hastane valizi :)Kizlarrrrrr o bebek icin yaoilan cantalar ne ole amaninnnn
Ne fazla olarak degil ama ben neler koyucam onu soleyim size ordan yola cikin:)
2 tane alt ust takim
3 tane citcitli badi
2 corap
2 saoka
1 eldiven
1 pelus battaniye
1 penye battaniye
2 agiz mendili
1 islak mendil
10 adet bez:)))
Litchi ozel msjdan atıyorum sana sitenin adini ezilmis hashas icin hemen gonderiyolar cok da lezzetli temizdim usaktan geliyor meshur bir tarhanacinin urunerinden biri kuzum ben cok alirdim icin rahat olsun
Girmiştim nst ye. Problem yoktu. Yeni dk deniyorum.ondan heyecanım.
Canım benimde 3 gündür öyle. Tam endişelenmeye bsşlıyorum bir kıpırdanıyor sonra uzunca süre ses yok. Mesela şimdi sabahtan beri hiç kıpırtı yok. Neyseki dr gidiyorum.
Hatunlar ben bebişimin çantasını dün hazırladım koyduklarımı yazayım bana eksikleri yada fazlalıklar varsa fikir verin olur mu ?
* 1 takım 5 lı hastane çıkışı gsli dayımızın hediyesi ( ama yazlık almış sıpa badyisini kolları kısa
* 2 takım 10 lu hastane çıkışı
* 1 polar ayaklı tulum aldım
* uzun kollu badi takımı koydum -1 uzun kol badı altına 2 ayaklı altlığı var.
* 1 külotlu çorap 3 çift normal çorap
* 1 adet yedek penye yelek ( 1 tanede hast. çıkışlarının 1 in de var )
* Avent emzik ve avent cam 120 ml biberon
* Peluş battaniyemizi alcam hast. çıkıp gelirken lazım olur (bunun dışında hast. çıkışlarında 3 adet penye battaniye var zaten)
* Prima prim care yenidoğan bebek bezi ( 50 adet bir paket almıştım sizce paketimi koyayım yoksa içinden 10 adet fln mı koyayım kızlar )
*Unibaby yenidoğan ıslak mendil ve içinden çıkan alt değişme örtüsü
* Sebamed pişik kremi
* 2 hast. çıkışının içinde 2 adet ağız mendili var yedek olarak 2 tane daha koydum.
Eee sizce oğluşumun çantasında eksik fazla durum nedir szice tamammıyız becermişmi annesi çanta işini söyleyin bakalım
Ay bergeni bilir mi ki ki kızlar
ahahahaha soru sormaya korkar oldukşu hastane çıkışı çantasını ikiye bölsek, muhtemelen çoğumuz bi arabayla gideceğiz hastaneye. en azından yedek çantası arabada kalır, diğeriyle odaya çıkarız, olmaz mı ki?
bak kısaca bi soru sordum, 50 sayfa uzatmayın konuyu
Çok mu yedin benmde sık sık çarpıntı m oluyor ama de am ederse dr una sor bi hayırdır inş. Ikınma hareketi yap o vagal siniri aktifler yada öksürmekızlar bana bişeyler oldu tansiyonum 10/6 ama içim daralıyor alt katımızda göz hastanesi var indim şimdi ölçtürdüm ama nabzım 120 atıyor. ne yapmam lazım içime bişey basıyor sanki
Mayalı yumuşak hamur yap onu biraz ac incecik icine sur. Hamuru rulo gibi yuvarla sonra küçük dilimler kes dilimleri tepsiye diz hashasli görüntü uste baksin hafif de bastir hatta herbirine. Firinda kabardigi gibi cikar pofuduk pofuduk oluyor mis gibi.. canimi cektrdiniz ulen kim yapcak simdi:)
kızlar bana bişeyler oldu tansiyonum 10/6 ama içim daralıyor alt katımızda göz hastanesi var indim şimdi ölçtürdüm ama nabzım 120 atıyor. ne yapmam lazım içime bişey basıyor sanki
Fırından çıkınca üzerine pekmez gezdircen bide sıcak sıcak. Sonra yemede yanında yat :)Mayalı yumuşak hamur yap onu biraz ac incecik icine sur. Hamuru rulo gibi yuvarla sonra küçük dilimler kes dilimleri tepsiye diz hashasli görüntü uste baksin hafif de bastir hatta herbirine. Firinda kabardigi gibi cikar pofuduk pofuduk oluyor mis gibi.. canimi cektrdiniz ulen kim yapcak simdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?