2015 Şubat Anneleri

Litchi ozel msjdan atıyorum sana sitenin adini ezilmis hashas icin hemen gonderiyolar cok da lezzetli temizdim usaktan geliyor meshur bir tarhanacinin urunerinden biri kuzum ben cok alirdim icin rahat olsun

Şu haşhaşlı şeyi bi ben yapamadım ya. Taş gibi oluyor niye beceremiyorum

Mayalı yumuşak hamur yap onu biraz ac incecik icine sur. Hamuru rulo gibi yuvarla sonra küçük dilimler kes dilimleri tepsiye diz hashasli görüntü uste baksin hafif de bastir hatta herbirine. Firinda kabardigi gibi cikar pofuduk pofuduk oluyor mis gibi.. canimi cektrdiniz ulen kim yapcak simdi:)

görcem ben onları sonra ahh ahh derler :)

canım bence kendin için de bir paket hasta bezi koy. doğum eğitiminde bu hafta ebe üstüne basa basa dedi, mutlaka 32. haftadan sonra yatak odanızda ve hastaneye gidecek çantanızda hasta bezi bulundurun. orkidle geliyorlar çok kanama olabiliyor doğumdan sonra rezil oluyorlar dedi.

kızlar bana bişeyler oldu tansiyonum 10/6 ama içim daralıyor alt katımızda göz hastanesi var indim şimdi ölçtürdüm ama nabzım 120 atıyor. ne yapmam lazım içime bişey basıyor sanki

Direk fırından hamur alsam olur mu

Araştırayım bakalım.

Bide tepsiye dizince bekeletecek miyiz direk firina mi. Bizde nokul derler buna az şekerli olur çok severim ama yapan yok bende beceremedim hic. Eğer olursa çok mutlu olurum

Liste budur işte :) bu hastane çantası diğerleri hastane valizi :)

Litchi ozel msjdan atıyorum sana sitenin adini ezilmis hashas icin hemen gonderiyolar cok da lezzetli temizdim usaktan geliyor meshur bir tarhanacinin urunerinden biri kuzum ben cok alirdim icin rahat olsun

Tamam canım sağol. Annem babam Eskişehir'de ve haşhaşlı çöreği her an bulup bana gönderebilirler diye bekliyordum aslında. Onlar gelirken de getirsin ben şimdi bir isteğimi gidereyim en iyisi

Girmiştim nst ye. Problem yoktu. Yeni dk deniyorum.ondan heyecanım.

Canım benimde 3 gündür öyle. Tam endişelenmeye bsşlıyorum bir kıpırdanıyor sonra uzunca süre ses yok. Mesela şimdi sabahtan beri hiç kıpırtı yok. Neyseki dr gidiyorum.

inşallah memnun kalırsın bu doktordan ilgili bir doktordur :) benimki de sakinleştiğinde ben de açıyorum müziği dayıyorum karnıma başlıyor oynamaya o oynuyor ben rahatlıyorum

fazlasını bilemeyeceğim ben ama iç zıbın yok gördüğüm kadarıyla; annem de bebek yağı veya sütü de al yanına dedi; yanına geldiğinde bebeği güzelce siler temizlersin dedi. o bizi öyle yapmış.
bezin içinden 10-15 tane koysan yeter...
ben de 2 hast çıkışı koyacağım birini ilk vereceğim diğerini de ben temizledikten sonra giydireceğim...

Ay bergeni bilir mi ki ki kızlar

ben biliyorummm bergen i :)

Slm kızlar.nasılsınız?umarım siz ve bebişleriniz çok iyisinizdir.biz bugün itibariyle rapor aldık.ağrı oldu dün ve bu sabah.zorlamayalım bebişi...hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah.

kızlar bana bişeyler oldu tansiyonum 10/6 ama içim daralıyor alt katımızda göz hastanesi var indim şimdi ölçtürdüm ama nabzım 120 atıyor. ne yapmam lazım içime bişey basıyor sanki
Çok mu yedin benmde sık sık çarpıntı m oluyor ama de am ederse dr una sor bi hayırdır inş. Ikınma hareketi yap o vagal siniri aktifler yada öksürme

Ceviz de koy içine mmmmmmmmm

kontrole gittiğimde doğuma gelenlerin ellerinde koca bi valiz oluyor ne koyuyolar diye merak ediyrdum
ben daha hazırlamadım dolabı bekliyorum gelince kıyafetleri yıkayıp çantasını hazırlayacağım kalanlarıda dolaba yerleştiririm iki iş olmasın
bebeğinkileri bebek çantasına benimkinide küçük bi bavul var ona koyarım
hızımı alamayıp herşeyden fazla fazla koyabilirim o potansiyel var tatile giderken bile dolduruyorum giymesem bile

Fırından çıkınca üzerine pekmez gezdircen bide sıcak sıcak. Sonra yemede yanında yat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…