2015 Şubat Anneleri

doktor anne bılır hareketın azalıp azalmadıgını dedı. sayıyor musun dedı. saymıyorum ama zaten az hareket edıyordu dedım. işe senın alıskın olduğundan farklı bır durum olursa gelırsın dedı.
benım gecen ahfta kıpır kıpırdı bu hafta dönmüş . başı aşağıda daha az hareket edıyor. ama bir problemı yoktu baktıgında.

göz<ün aydın canım bulmuşun dr u sonunda istediğin gibi ne kadar olmuş emek hanım

ne güzel maşallah ya,demek dönmüş bebiş,bizimkiler ne alemde bakalım,doktorunu beğenmende ii olmuş,ne kaldı şunun şurasında :)

45 cm sanırım
2.257 gr.
almamıs bu sefer fazla. almamıs dedıgım 15 gunde 57 gr almıs. bana cok gelmedı cunku 1,5 ay kadlı surda ne kadar doğacak bu cocuk.
Ohhh Maşallah En Azından Kuzucuk Erken Bile Doğsa Küvez Sıkıntısı Çok Olmaz 2kg Altındaki Doğan Çocukları Baya Uzun Tutuyolarmış

Gözünaydın canım darısı bizimde bebişlerimizi sağlıkla görmemize.

canım memnun kaldın yani doktorun kimdi bide doğum yapmaya karar verdin mi
nagihan kaya doktor. memnun kaldım ama fiyat falan almadım. kımset olursa orda yapmayı dusunuyorum.
doktor daha doguma cook varmıs gıbı davrandı.,
tek problem yol üzerinde calısma var gıtmek sıkıntılı oluyor bıraz.

Ütü yapayım dedim hastane çıkışi acik renk diye küçük seyahat utusuyle ütüledim onu az kullandigima tabanı su akıtmiyo leke vb yapmaz dedim anca bir tam takim bir tulum ütüledim bit kadar ütü buharı yetmiyor hadi büyük utuye geceyim dedim olmuyo böyle. Ütü masasına da yeni kilif almistim guya yanmaz utuyu koydugum gibi yapisti kaldı uyuz ya. Ütü tabanı masmavi kumas kalıntısı deli olcam simdi onu çıkarmaya ugras bitti gitti ütü sevkim enerjim gonulsuz as bas yorar diye bosa dememisler

Gözün aydın maşallah diyelim

kızlar çok mutluyum ,
allahıma şükürler olsun cuma hatrına
babamı bi aksilik olmazsa p.tesi taburcu edebilirlermiş gidişatı iyi demişti doktorlar sabahki sıkıntım buymuş rabbime şükür olsun saolun dua ettiğiniz için inşallah bi aksilik olmazda p. tesi gelebilir evine

Gözünüz Aydın

hadi gozunuz aydın canım çok geçmiş olsun sen de rahat bi nefes al artık :)

doğru aslında haklısın

masallah size de dr.una da. ins guzel olur bundan sonrasi

hadi ins canim eve gelsin d icin rahat etsin

Ben emin9nünden aldim 80 liraya sabahlikli pijama takimi.emononunde hanlar var bebekle ilgili olanlarda bulabilirsiniz[/QUOTE]

istanbulda olsam keşke adapazarındayım canım ben. eminönü gerçekten bu anlamda bir cennet. gidelim desem eşim götürmez artık :/ bana kalsa giderim de yollarda doğuracan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…