doktor anne bılır hareketın azalıp azalmadıgını dedı. sayıyor musun dedı. saymıyorum ama zaten az hareket edıyordu dedım. işe senın alıskın olduğundan farklı bır durum olursa gelırsın dedı.Walla anlamadım ki daha yeri çok bence çocuğumun hani 5-6 hafta sonra çocuk büyüyünce tamam ama şu haftalar en hareketl i zamanlarıymış ne kafar hareket normal onu da bilmiyorum bakıyorum 2 saatte bi iki tık tık yapıyor dayanıyor falan o kadar. İnşAllah sende güzel haberlerle gel. Benim daha bi haftaa var
göz<ün aydın canım bulmuşun dr u sonunda istediğin gibi ne kadar olmuş emek hanımdoktor anne bılır hareketın azalıp azalmadıgını dedı. sayıyor musun dedı. saymıyorum ama zaten az hareket edıyordu dedım. işe senın alıskın olduğundan farklı bır durum olursa gelırsın dedı.
benım gecen ahfta kıpır kıpırdı bu hafta dönmüş . başı aşağıda daha az hareket edıyor. ama bir problemı yoktu baktıgında.
ben geldim kızanalar.
doktordan çok memnun kaldım. bebek de ıyıymıs.
şekerin sınırda cıkmıs neden dıyetısyene yonlendırmedıler dedı.(137 idi tokluk)
senın kılo alman onemlı degıl ama bebekte alıyor dedı.ondan dıkkat et, bari kalan zamanda az kilo al dedı.
sonra hoca ile görüşeceğim normal dogumun sakıncası varmı dıye dedı ayrıca bebek dönmüş.
15 gun sonra gedeceğim tekrar.,,
kadın canımlı cıcımlı konusuyor. bakarken bebeği sevıyor. elını, kolunu, yuzunu gosterıyor.
benım emektar sen bakma bebege sen bakarsan ben goremem dıyor.
rapor almayı unuttum geldım.3
bu kadar.
mide içinde hap verdi.
Ohhh Maşallah En Azından Kuzucuk Erken Bile Doğsa Küvez Sıkıntısı Çok Olmaz 2kg Altındaki Doğan Çocukları Baya Uzun Tutuyolarmış45 cm sanırım
2.257 gr.
almamıs bu sefer fazla. almamıs dedıgım 15 gunde 57 gr almıs. bana cok gelmedı cunku 1,5 ay kadlı surda ne kadar doğacak bu cocuk.
ee ne fark edecek aynı paraya ve aynı parçaya denk gelıyor.
hadi gözün aydın canım :)
doktor çok önemli gerçekten yaa benim doktorum da "tatlıcım" diyor herkese
Gözünaydın canım darısı bizimde bebişlerimizi sağlıkla görmemize.ben geldim kızanalar.
senın kılo alman onemlı degıl ama bebekte alıyor dedı.ondan dıkkat et, bari kalan zamanda az kilo al dedı.
sonra hoca ile görüşeceğim normal dogumun sakıncası varmı dıye dedı ayrıca bebek dönmüş.
kadın canımlı cıcımlı konusuyor. bakarken bebeği sevıyor. elını, kolunu, yuzunu gosterıyor.
bu kadar.
mide içinde hap verdi.
nagihan kaya doktor. memnun kaldım ama fiyat falan almadım. kımset olursa orda yapmayı dusunuyorum.canım memnun kaldın yani doktorun kimdi bide doğum yapmaya karar verdin mi
Gözün aydınben geldim kızanalar.
bu kadar.
mide içinde hap verdi.
canımı çektirdiniz haşhaşlı ekmek diye diye!!!
Ayy maşallah45 cm sanırım
2.257 gr.
almamıs bu sefer fazla. almamıs dedıgım 15 gunde 57 gr almıs. bana cok gelmedı cunku 1,5 ay kadlı surda ne kadar doğacak bu cocuk.
Gözünüz Aydınkızlar çok mutluyum ,
allahıma şükürler olsun cuma hatrına
babamı bi aksilik olmazsa p.tesi taburcu edebilirlermiş gidişatı iyi demişti doktorlar sabahki sıkıntım buymuş rabbime şükür olsun saolun dua ettiğiniz için inşallah bi aksilik olmazda p. tesi gelebilir evine
hadi gozunuz aydın canım çok geçmiş olsun sen de rahat bi nefes al artık :)kızlar çok mutluyum ,
babamı bi aksilik olmazsa p.tesi taburcu edebilirlermiş gidişatı iyi demişti doktorlar sabahki sıkıntım buymuş rabbime şükür olsun saolun dua ettiğiniz için inşallah bi aksilik olmazda p. tesi gelebilir evine
Ben Normal Önden Düğmeli 2 Takım Aldım Canım. Sabahlıklı Takım Almadım Almayıda Düşünmüyorum 2 Gün İçin Değmez Eve Gelen Giden Olcak Ben Öle Gecelikle Pijamayla Dolaşamam Aldığım Pijama Takımlarınıda Sırf Emzirmek Kolay Olsun Diye Aldım Yoksa Hastanede Gelen Gidende Olsa Mümkün Olduğunca Yatcaz
masallah size de dr.una da. ins guzel olur bundan sonrasiben geldim kızanalar.
bu kadar.
mide içinde hap verdi.
hadi ins canim eve gelsin d icin rahat etsinkızlar çok mutluyum ,
[QUOTeli, post: 38255029, member: 620805"]Kızlar ben hastane için bir takım pijama aldım, bir takım da sabahlıklı pijama almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı ya :/ 150-200 arası değişiyo sordum da birkaç mağazaya. siz ne kadara aldınız ortalama olarak? fiyatı bu mudur yoksa burdakiler mi biraz fazla atıyo fiyat konusunda bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?