2015 Şubat Anneleri

Hadi gözün Aydın canım. Bence ilk baştan beri gittiğin Dr u da bırakma. Ikisinden de görüş alırsın doğum zamanı.

gözünaydın. çok sevındım.

tamam canım ben de oralara bakayım bi

45 cm sanırım
2.257 gr.
almamıs bu sefer fazla. almamıs dedıgım 15 gunde 57 gr almıs. bana cok gelmedı cunku 1,5 ay kadlı surda ne kadar doğacak bu cocuk.

Hadi gözün aydın :)

Demekki bebişler zaman zaman ani kilo alıyo. Normalleşmiş sanki :)

Ayy sekreter doğum hikayesini anlattı az önce kızlar nasıl rahat güzel bi doğum yaşamış saat 1 de hastaneye gitmiş 4 de doğurmus :) kuş gibi hafifliyorsunuz doğumdan sonra hocam diyor :) yok böyle bi duygu diyor :) insanın dogurasi geliyor valla böyle kolay güzel doğumlar duyunca..Allah hepimize böyle rahat doğumlar nasip etsin inşallah :) ağzım kulaklarımda dinledim kizi :)

İnşallah çoook kolay doğumlarımız olur :)

canımı çektirdiniz haşhaşlı ekmek diye diye!!!
onlarca msj yazılmış haşhaşlı çörek dıye ..zalımsınız kızım..
Kapalı anne adayları arkadaşlarım, hastanede lohusayken başörtü olarak ne kullanacaksınız?
ben bır yemenı koyacağım hastane evıme 5dk zaten..arabada var
gozun aydın..kılosu normale dönmüş gıbı ..ne sevınmıssındır gördükçe orasını burasını
gozun aydın canım..sag selamet eve cıktıgınıda gorursunuz ınsaallah..

ne güzel gerçekten. güzelce doğsunlar.
hastanede bebeklerini getiren anneler vardı. kucaklarına ordan oraya götürüyorlardı. onları görünce düşündüm bizde bebeğimizi getircez diye. biran kendımı nasıl enerjisiz hissettim ben bebeği nasıl taşıycam dedım.
sonra duşundum doğumdan sonra enerjimiz geri gelecek heralde eski biz olacağız.
kronik yorgun oldum.

banada gıttıgım sohbetlerde cok dua edıyorlar..bazenoyle dualar edıyolarkı amın derken ağzımın suları akıyor(kalbımden dıyorum bu kadarı hayal olurdu heralde) Rabbım yardımcımız olsun..

bebeğimin kozmetikleri ve emzirme ekipmanları olarak tabir ettiğim ürünlerim geldi bugün kargo ile :) turuncukasa.com dan aldım , tavsiye ederim 2 günde elime ulaştı. fiyatları da heryere göre en uygun olanı.
bebek şampuanı : mustela
pişik kremi:sudokrem
manuel göğüs pompası:avent
lansinoh göğüs kremi
lansinoh süt saklama poşetleri ve göğüs pedi
üni baby 12 li yenidoğan ıslak mendil
bebedor tırnak makası

bunların haricinde emzirme örtüsü bebek bakım çantası bebek bezi alacam. başka atladığım unuttuğum kesin alınması gereken birşey var mı hanımlar?

Gözünüzaydın:)

güzel günlede kullan canım :)
bebe yağı veya sütü (ben ikisini de aldım), göbek bakım seti aldım bir de gazlı bez de alacağım onu almadım daha...tarak-fırça, burun aspiratörü mü deniyor ondan... biberon aldın mı?

biberon aldım bir tane de emzik aldım. bebe yağı alayım evet. aa gazlı bez doğru iyi fikir, göbek bağı için. burun aspiratörünü nasıl alsam ki hiç görmedim nasıl bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…