2015 Şubat Anneleri

sen bence 2 tane daha 5 li hastane çıkışından al,bide penye battaniye beğendiğinden al,hakikaten çok ufak hastane çıkışındakiler...

Teşekkürler:)

ben geldim kızanalar.
doktordan çok memnun kaldım. bebek de ıyıymıs.
şekerin sınırda cıkmıs neden dıyetısyene yonlendırmedıler dedı.(137 idi tokluk)
senın kılo alman onemlı degıl ama bebekte alıyor dedı.ondan dıkkat et, bari kalan zamanda az kilo al dedı.
sonra hoca ile görüşeceğim normal dogumun sakıncası varmı dıye dedı ayrıca bebek dönmüş.
15 gun sonra gedeceğim tekrar.,,
kadın canımlı cıcımlı konusuyor. bakarken bebeği sevıyor. elını, kolunu, yuzunu gosterıyor.
benım emektar sen bakma bebege sen bakarsan ben goremem dıyor.
rapor almayı unuttum geldım.3
bu kadar.
mide içinde hap verdi.

hadi gözün aydın
darısı kontrole gidecek olanlara
inş iyi haberlerle geliriz

canım memnun kaldın yani doktorun kimdi bide doğum yapmaya karar verdin mi

hadi gözün aydın canım :)
doktor çok önemli gerçekten yaa benim doktorum da "tatlıcım" diyor herkese

hadi gözün aydın canım doktorundan memnun kalman da süper olmuş..bnm.ankdaki dr de ultrasonda bebise kuzucuk falan diyor insan mutlu oluyor :)

öf başıma ağrılar girdi içim bi garip bayılacak gibiyim acep tansiyonum mu düştü ? göz kararması falan yok gerçi ama içim tuhaflaştı 1 saattir
işte bende böle oldum biraz önce ölç bi tansiyonunu kalbim ağzımda atıyodu

hadi gözün aydın canım, buldun sonunda doktorunu hayırlı uğurlu olsun

Ay bergeni bilir mi ki ki kızlar
bilmez mi canım? ben de geç tanıdım 3-4 yıl önce ama kuzenım ablam benımle dalga gectı 100 kişiye soralım hepsi biliyordur dedıler. cidden sorduk herkes bılıyormus . bergen varken ben nerdeydım bılmıyorum,
tamam hadı tarzım degıl ama onca olay olmus onlar olurken nerdeydım dıyorum.

işte bende böle oldum biraz önce ölç bi tansiyonunu kalbim ağzımda atıyodu

kalbim falan atmıyor ya içim daraldı , öf heralde yanımda hararetli bi şekilde siyaset tartışması yaptılar bağıra bağıra ondan mı oldu nedir ?

Bende bütün kıyafetlerini koydum,hepsinin içinede iç zıbın koydum,sonra hepsini güzel bir hurca koydum,kullanacaklarımı kullanırım,kullanmadıklarımı da gelir dolabına koyarım ,çok güzel uğraşlar ama bunlar

Hadi Gözün Aydın Canım Peki Kg Boyu Posu Nasılmış ?

valla @InzaR ın kilotlu çorabından sonra senın konu yanında kaynar,hiç kalır.
şimdi ona takıldılar.

ayy sorma çok heyecanlı
dolap gelsin bende başlayacam hazırlıklara
daimi misafirimiz için yaptığımız ilk hazırlıklar
rabbim tamamına erdirsin inş

Kızlar ya ben gecen hafta şu en alttaki pembemsi önü tavşanlı olan pijamayı aldımbi tanede sabahlklı lohusa pijaması alrım dedim ama en küçük bdeni aldım yoktu altı oldu ama üstü şuan tam ameliyattan yda doğmdan sonraa olmaysbilirmii göbek inmiş oluyomuu yarın drgiştrcem ona göre şunlardan brini alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…