2015 Şubat Anneleri

Canım benimde 3 gündür öyle. Tam endişelenmeye bsşlıyorum bir kıpırdanıyor sonra uzunca süre ses yok. Mesela şimdi sabahtan beri hiç kıpırtı yok. Neyseki dr gidiyorum.
Walla anlamadım ki daha yeri çok bence çocuğumun hani 5-6 hafta sonra çocuk büyüyünce tamam ama şu haftalar en hareketl i zamanlarıymış ne kafar hareket normal onu da bilmiyorum bakıyorum 2 saatte bi iki tık tık yapıyor dayanıyor falan o kadar. İnşAllah sende güzel haberlerle gel. Benim daha bi haftaa var

öf başıma ağrılar girdi içim bi garip bayılacak gibiyim acep tansiyonum mu düştü ? göz kararması falan yok gerçi ama içim tuhaflaştı 1 saattir

Canim edilgeni kullanırız böyle durumlarda konuldu veya konulmadi şeklinde olmali diye biliyorum ben

bu arada tembel ruhum hamur isi yapmayi birakali cok oldu bir ara dukan diyeti yaptim ben uzun sure ordan aliskanlik kaldi evde kek bile pisirmez oldum desem hatta yapmaya kalksam simdi ana malzeme bile yoktur evimde o derece eskide kaldi:)

Kızlar doktora gittim bugün bebeğim 1403 gr olmuş haftasıyla uyumu dedi doktorumuz Allah'ıma bin şükür bir sıkıntı yok. Kan uyuşmazlığı iğnemi de oldum.2 hafta sonra bi daha gidicem bakalım. Kızım çok utangaç eli hep yüzünde yaa çok tatlı ama Çok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için

Kapalı anne adayları arkadaşlarım, hastanede lohusayken başörtü olarak ne kullanacaksınız?

hadi gözün aydın
bende yarın gidiyorum heyecanlıyım inş herşey yolundadır

öf başıma ağrılar girdi içim bi garip bayılacak gibiyim acep tansiyonum mu düştü ? göz kararması falan yok gerçi ama içim tuhaflaştı 1 saattir

Hayda noluyonuz bugun siradan bir temiz hava al tansiyonunu olcturme sansin var mi canim gecmis olsun

Masallah melegine

Kapalı anne adayları arkadaşlarım, hastanede lohusayken başörtü olarak ne kullanacaksınız?

igne oyali beyaz bir ortüm var ceyizimde sal gibi uzun onu koyarim herhalde erkek falan olmaz bizde de iste foto icin koyarim

annem ve eşim olacak sadece gurbetteyiz zaten kimse olmaz açık olur ama yanıma bi şal yada yemeni alırım pijamanın ütünde nsıl durur bilemem

Allah yar ve yardımcın olsun, gurbet zor. Benim annem yanı başımda ama hasta hiç bir şey yapamıyor Ancak kayınvalide.

Allah yar ve yardımcın olsun, gurbet zor. Benim annem yanı başımda ama hasta hiç bir şey yapamıyor Ancak kayınvalide.

sağol canım alıştık zaten
Allah uzun ömür versin annem herşeyime koşar kv gelemez ameliyat oldu doğuma yakın bidaha olacak
anneciğinede Allah sağlık sıhhat verin

ben kompedandan 50 liraya aldım canım hatta 59.90 yazıyordu kasada 49.90 oldu o fiyat...
ama şöyle bir sorun var pijama üstü atlet gibi askılı yani... eşim de dedi böyle rahat edebilecek misin diye ama onun sadece sabahlığını almaya kalksam aynı parayı vereceğimden aldım ben
loya'da da 120 ye görmüştüm saç bandı da vardı...

Sağol cnm

Canım gecelik almadım daha ama ona uygun bi düz renk yazma (yemeni) veya yine düz kırmızı bir tülbent almayı düşünüyorum. Bizim gelen giden çok oluyo başıma bişey şart:) ama ince alcam. Birde ben sezeryan olacağım için ameliyata giderken yeşil bone takıyolar ya onun içinde kendi başörtü bonemde olcak.

sen okulda çocuklara mı bağırıyorsun bakemm.
Ya ben ilkokulda o kadar çok dayak yedimki öğretmenimden. Öğretmen fobisi oluştu.
Bir tane ince sopası vardı elimize vururdu elimiz kabarırdı.

Bazen öyle anlar geliyor ki bağırmazsan şirazeden çıkıyor canavarlar Arada bağırmak şart...

Dün akşamdan belli başım çatlıyor bugün dışarı çıkacaktım ama çıkmıycam galiba. Yarın annemlere gidioz yine, çıkmadan evi ilaçlıycak eşim. Senede 1 kere yaparız. Şimdi bebişte gelcek ya şimdiye kaldı. Sonra evi havalandırcak eşim silerim falan dedi. Pazarteside Eminönüne gitcez sonunda Emzirme sütyenini falan ordan almayı düşünüyorum. NBB nin toptancısı var, tanıdıklar sağolsun:) gelinlik çamaşırlarımın hepsini ordan almıştım. Gerçekten kaliteli ve daha hesaplıya geliyo.

iyi bence süper olmuş hatta bende seninkinden bakıp eksiklerimi koyucam,pişik kremi mesela ben kare pamuklardan almıştım kaynamış suyla ıslatıp altını silmek için onu koymuştum,ıslak mendil,alt değiştirme örtüsü,pişik kremini koymamıştım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…