Walla anlamadım ki daha yeri çok bence çocuğumun hani 5-6 hafta sonra çocuk büyüyünce tamam ama şu haftalar en hareketl i zamanlarıymış ne kafar hareket normal onu da bilmiyorum bakıyorum 2 saatte bi iki tık tık yapıyor dayanıyor falan o kadar. İnşAllah sende güzel haberlerle gel. Benim daha bi haftaa varCanım benimde 3 gündür öyle. Tam endişelenmeye bsşlıyorum bir kıpırdanıyor sonra uzunca süre ses yok. Mesela şimdi sabahtan beri hiç kıpırtı yok. Neyseki dr gidiyorum.
nede olsa evdesin kuzu yapıver nolcak : )) hocam sana bi sorum olacak geçen eşimle ikileme düştük karar veremedik şimdi bi yazı yazdık 2 ayrı yere gidecek yanın birinde ek var diğerinde yok , eki olmayan yazıya ekinin olmadığını belirtmek için bi dip not düşmek hasıl olmuş, bu durumda
-yazıya ek konulmadı mı olmalı koyulmadı mı ?
Yani bezi içine koyarsan sızmaz die düşündüm :) ama bilmiyorum tbi
Kapalı anne adayları arkadaşlarım, hastanede lohusayken başörtü olarak ne kullanacaksınız?
Kızlar doktora gittim bugün bebeğim 1403 gr olmuşhaftasıyla uyumu dedi doktorumuz Allah'ıma bin şükür bir sıkıntı yok. Kan uyuşmazlığı iğnemi de oldum.2 hafta sonra bi daha gidicem bakalım. Kızım çok utangaç eli hep yüzünde yaa çok tatlı ama Çok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için
öf başıma ağrılar girdi içim bi garip bayılacak gibiyim acep tansiyonum mu düştü ? göz kararması falan yok gerçi ama içim tuhaflaştı 1 saattir
Kızlar doktora gittim bugün bebeğim 1403 gr olmuşhaftasıyla uyumu dedi doktorumuz Allah'ıma bin şükür bir sıkıntı yok. Kan uyuşmazlığı iğnemi de oldum.2 hafta sonra bi daha gidicem bakalım. Kızım çok utangaç eli hep yüzünde yaa çok tatlı ama Çok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için
Kapalı anne adayları arkadaşlarım, hastanede lohusayken başörtü olarak ne kullanacaksınız?
annem ve eşim olacak sadece gurbetteyiz zaten kimse olmaz açık olur ama yanıma bi şal yada yemeni alırım pijamanın ütünde nsıl durur bilemem
Allah yar ve yardımcın olsun, gurbet zor. Benim annem yanı başımda ama hasta hiç bir şey yapamıyorAncak kayınvalide.
Kızlar ben hastane için bir takım pijama aldım, bir takım da sabahlıklı pijama almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı ya :/ 150-200 arası değişiyo sordum da birkaç mağazaya. siz ne kadara aldınız ortalama olarak? fiyatı bu mudur yoksa burdakiler mi biraz fazla atıyo fiyat konusunda bilemedim.
Sağol cnm ağzım kulaklarımdahadi gözün aydın
bende yarın gidiyorum heyecanlıyım inş herşey yolundadır
Sağol cnmHayda noluyonuz bugun siradan bir temiz hava al tansiyonunu olcturme sansin var mi canim gecmis olsun
Masallah melegine
igne oyali beyaz bir ortüm var ceyizimde sal gibi uzun onu koyarim herhalde erkek falan olmaz bizde de iste foto icin koyarim
bilmem ki hic kullanmadim kullan ate bebekten kullan at kohusa kilotu aldım , kanatsız bez alsam içine daha mı kullanışlı olur acep
Canım gecelik almadım daha ama ona uygun bi düz renk yazma (yemeni) veya yine düz kırmızı bir tülbent almayı düşünüyorum. Bizim gelen giden çok oluyo başıma bişey şart:) ama ince alcam. Birde ben sezeryan olacağım için ameliyata giderken yeşil bone takıyolar ya onun içinde kendi başörtü bonemde olcak.Kapalı anne adayları arkadaşlarım, hastanede lohusayken başörtü olarak ne kullanacaksınız?
sen okulda çocuklara mı bağırıyorsun bakemm.
Ya ben ilkokulda o kadar çok dayak yedimki öğretmenimden. Öğretmen fobisi oluştu.
Bir tane ince sopası vardı elimize vururdu elimiz kabarırdı.
Hatunlar ben bebişimin çantasını dün hazırladım koyduklarımı yazayım bana eksikleri yada fazlalıklar varsa fikir verin olur mu ?
* 1 takım 5 lı hastane çıkışı gsli dayımızın hediyesi ( ama yazlık almış sıpa badyisini kolları kısa
* 2 takım 10 lu hastane çıkışı
* 1 polar ayaklı tulum aldım
* uzun kollu badi takımı koydum -1 uzun kol badı altına 2 ayaklı altlığı var.
* 1 külotlu çorap 3 çift normal çorap
* 1 adet yedek penye yelek ( 1 tanede hast. çıkışlarının 1 in de var )
* Avent emzik ve avent cam 120 ml biberon
* Peluş battaniyemizi alcam hast. çıkıp gelirken lazım olur (bunun dışında hast. çıkışlarında 3 adet penye battaniye var zaten)
* Prima prim care yenidoğan bebek bezi ( 50 adet bir paket almıştım sizce paketimi koyayım yoksa içinden 10 adet fln mı koyayım kızlar )
*Unibaby yenidoğan ıslak mendil ve içinden çıkan alt değişme örtüsü
* Sebamed pişik kremi
* 2 hast. çıkışının içinde 2 adet ağız mendili var yedek olarak 2 tane daha koydum.
Eee sizce oğluşumun çantasında eksik fazla durum nedir szice tamammıyız becermişmi annesi çanta işini söyleyin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?