2015 Şubat Anneleri

ama almış oldum külotlu çorabı belki cici elbise giyersek 40'ımız çıkınca o zaman giyeriz elbisemizin altına teyzesi, olmaz mı?? :)
o zaman olur..yenı doğunca olmaz bebelerı rahat bırakın Avrupa ınsan hakları mahkemesine sızı sıkayet ederım bak

Benkırmızı beyaz çiçekli kenarları oyalı bi tülbent kullanacağım al basması oluyormuş burda ki hanımlar söyledi. Beyazın üstüne kırmızı-beyaz sırıtmaz diyedüşünüyorum.
kız benım yemenının aynısınımı aldın yoksa..ben pıjamayı kırmızı aldım..yemenıyıde beyaz taban ustune kırmızı cıceklı ..

Küçüksündür hatta bak Michael Jackson I beyaz sanıyordu yeni nesil
Allah herkese senin gibi arkadaşlar nasip etsin. benım komşum bile yok.

havaya girmeyelim lütfen.

külotlu çorabı çıkar göbeği düşmeden henüz erken külotlu çorap için. bende akşama hazırlayacağım oturduğum yerden. bir tane 10 lu hastane çıkışı bir tane 5 li takım,2 iç zıbın,bir tane tulum,2 battaniye tamamdır fazlaya gerek yok zaten ıvır zıvır çok fazla o yüzden biraz azaltmalısın sonuçta mahrumiyet bölgesinde yaşamıyoruz :) gider alınır lazım bişey olursa. hem böylece aradıklarıda kolay bulunur çantanın içinde,bebek bezini 20 tane filan koysan yeter. 2 gün bile kalsan yeter artar olmadı yine alınır o da canım :)

ya ben bebeğim için takip ederek hatim indirmek istiyordum ama 1. cüzü bitirdikten sonra devam edemedim.

sizce takip ederek hatim sayılır mı? internette araştırmıştım, sayılır yazıyordu ama emin olamadım. kendim Yasin okuyabiliyorum Arapçadan ama Kuran'ın tamamını bitirecek kadar bilmiyorum Arapçayı. öyle bişey için niyetlenmiştim ama devamını getiremedim. izne çıkınca bitirmeyi düşünüyorum kısmet olursa.

bende senın gıbi düşünmüştüm ama henüz o aşamaya geçemedim nedense.

bende senın gıbi düşünmüştüm ama henüz o aşamaya geçemedim nedense.

aman bende yazıyorum sadece benimde henüz eyleme dönüştürdüğüm yok hep hazırlayacağım diyorum ama nedense kalıyor ama aklımdakiler bunlar fazlaya gerek yok benim hastane eve uzak olmasına rağmen eşim veya babam arabayla gider alır yani o yüzden abartmadım çanta işini.

yemek yaptınızmı ya..
o ne ?
henüz işteyim.
normalde çok yemek yapan biri değilim dün üzüldüm beyime dedim kızartma yapıp yoğurtlayayım (fikir olsun size de ondan yazdım) geldi koci salata yok mu o yok mu bu yok mu?
yav dedım yemek hiç olmayınca sesin çıkmıyor ama bir çeşit yapınca yanında başka şeyler istiyorsun. şükret ye işte.

hadi gözün aydın stres yapmıştın iyi geçmesine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…