- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
suan yorgun hissetmemiz çok normal ama bebişlerimizi kucagimiza aldığımızda geçecektir o :) gelen giden tüm hastalar ilk bebek mi diye soruyor evet diyince dünyanın en güzel şeyi her anını onla gecirmek isticeksiniz işe dönmek istemiceksiniz diyorne güzel gerçekten. güzelce doğsunlar.
hastanede bebeklerini getiren anneler vardı. kucaklarına ordan oraya götürüyorlardı. onları görünce düşündüm bizde bebeğimizi getircez diye. biran kendımı nasıl enerjisiz hissettim ben bebeği nasıl taşıycam dedım.
sonra duşundum doğumdan sonra enerjimiz geri gelecek heralde eski biz olacağız.
kronik yorgun oldum.
yapabılırsın canımya ben bebeğim için takip ederek hatim indirmek istiyordum ama 1. cüzü bitirdikten sonra devam edemedim.
sizce takip ederek hatim sayılır mı? internette araştırmıştım, sayılır yazıyordu ama emin olamadım. kendim Yasin okuyabiliyorum Arapçadan ama Kuran'ın tamamını bitirecek kadar bilmiyorum Arapçayı. öyle bişey için niyetlenmiştim ama devamını getiremedim. izne çıkınca bitirmeyi düşünüyorum kısmet olursa.
benım herıfe varda bana yok.. ayran çorbası yaptım bıraz once bıde kurutulmuş madımak buldum..onu pısırmeyı planlıyorum herıf erken ve ac gelecek olursa du bakalım..benim bu akşama yemeğim yok
enseyede ındırseydın bi şaplako ne ?
henüz işteyim.
normalde çok yemek yapan biri değilim dün üzüldüm beyime dedim kızartma yapıp yoğurtlayayım (fikir olsun size de ondan yazdım) geldi koci salata yok mu o yok mu bu yok mu?
yav dedım yemek hiç olmayınca sesin çıkmıyor ama bir çeşit yapınca yanında başka şeyler istiyorsun. şükret ye işte.
Allahım ne duygusal hareketler bunlar.suan yorgun hissetmemiz çok normal ama bebişlerimizi kucagimiza aldığımızda geçecektir o :) gelen giden tüm hastalar ilk bebek mi diye soruyor evet diyince dünyanın en güzel şeyi her anını onla gecirmek isticeksiniz işe dönmek istemiceksiniz diyor
yağ losyon ya da sut gibi bişi alacak misin bebise yoksa zeytinyağı mi süreceksin? o eksik geldi bana sadece bi de tarak sanırım böyle firca şeklinde Çok hoşlanıyorlarmis bebisler onunla taranmaktanbebeğimin kozmetikleri ve emzirme ekipmanları olarak tabir ettiğim ürünlerim geldi bugün kargo ile :) turuncukasa.com dan aldım , tavsiye ederim 2 günde elime ulaştı. fiyatları da heryere göre en uygun olanı.
bebek şampuanı : mustela
pişik kremi:sudokrem
manuel göğüs pompası:avent
lansinoh göğüs kremi
lansinoh süt saklama poşetleri ve göğüs pedi
üni baby 12 li yenidoğan ıslak mendil
bebedor tırnak makası
bunların haricinde emzirme örtüsü bebek bakım çantası bebek bezi alacam. başka atladığım unuttuğum kesin alınması gereken birşey var mı hanımlar?
Canım 60.4 ile hamile kaldım. 64 kg ile şeker yüklemesine gittim. Şekerin yüksek deyince diyet verdi. 1 haftada 61 kg düştüm. Şu anda 62,5 kgyum. Başlarda öide bulantım falanda çok oldu. Kızımdada toplamda 7 kg ile doğuma gitmiştim:) kardeş kardeş geçinelim kavga etmeyelimkilo konusunda görüşmeyelim o zaman seninle... çok pis kavga ederiz.
Bizde aslında komşuyuz hemde. Alt katımda oturuyor. 1 sene oldu ben buraya taşınalı ama kardeş gibi olduk. Ben gelirim kız sanada:) yatırırız ikisinide küvete çitiler dururuz:))Allah herkese senin gibi arkadaşlar nasip etsin. benım komşum bile yok.
bacım hanı sızler calısan ınsanlarsınız ya..böyle dar zamanlarda sağlıklı beslenmek adına kışlık hazırlık yapmıyormusun..menemenlık olsun fasulye olsun falan.. hemen eve geldıgınde hazırlayabılecegın sağlıklı gıdalar ..cocugun var ozellıkle o sebepten soruyorumBen de simdi cikcam okuldan. Dersim de coktu. Ne yemek var ne hashasli.
Bir afyonlu olarak yaptiginizi kiniyorum. Anam ah anam olsaydi da yapsaydi yanimda.
Hamburger soylsem disardan cok mu ciss. Ama evdeki cocuk da yer. Iki cocuga da zarar pff
yav bi hayal kurdurmuyorsun gerçekleri yüzümüze tokat gibi vur sen vur :)Allahım ne duygusal hareketler bunlar..sen daha bebiş doğunca kucağına alınca tum yorgunluğunu unutacakmışsın gıbı hayal kur.. ozamanın yorgunlukları bambaşka olacak zıra..bugunlerı haydı haydı unutacaksın..
doğuma kalmış 10 hafta yaptirmadiysan hala yaptirmasan da olur heraldeHerkes seker yüklemesi yaptırdı mı? Canan karatay yine atv de konuşuyor ya kafami karıştırdı.daha yaptırmadim sali günü yapılacak.
Canım 60.4 ile hamile kaldım. 64 kg ile şeker yüklemesine gittim. Şekerin yüksek deyince diyet verdi. 1 haftada 61 kg düştüm. Şu anda 62,5 kgyum. Başlarda öide bulantım falanda çok oldu. Kızımdada toplamda 7 kg ile doğuma gitmiştim:) kardeş kardeş geçinelim kavga etmeyelim
Bizde aslında komşuyuz hemde. Alt katımda oturuyor. 1 sene oldu ben buraya taşınalı ama kardeş gibi olduk. Ben gelirim kız sanada:) yatırırız ikisinide küvete çitiler dururuz:))
bebegım ben sımdıden soyluyomkı yarın afallama bengıbı..ben hamısken derdım kı..nasılsa uyuyacak,nasılsa emecek,nasılsa susacak,nasılsa uyuyacak..ama psikologluk oldumyav bi hayal kurdurmuyorsun gerçekleri yüzümüze tokat gibi vur sen vur :)
Herkes seker yüklemesi yaptırdı mı? Canan karatay yine atv de konuşuyor ya kafami karıştırdı.daha yaptırmadim sali günü yapılacak.
Sen doğumdan sonra sakin bi yerlere kaybolma ama çok seviyorum msjlarini çok tatlı esprilisin :)bebegım ben sımdıden soyluyomkı yarın afallama bengıbı..ben hamısken derdım kı..nasılsa uyuyacak,nasılsa emecek,nasılsa susacak,nasılsa uyuyacak..ama psikologluk oldumcok buyuk beklentilere gırmışım zaar essekten düşüncede canım pek fena yandı hanı..ben gıbı olma dıyom,hayatın gerceklerı can yakıyo..
Canım 60.4 ile hamile kaldım. 64 kg ile şeker yüklemesine gittim. Şekerin yüksek deyince diyet verdi. 1 haftada 61 kg düştüm. Şu anda 62,5 kgyum. Başlarda öide bulantım falanda çok oldu. Kızımdada toplamda 7 kg ile doğuma gitmiştim:) kardeş kardeş geçinelim kavga etmeyelim
Bizde aslında komşuyuz hemde. Alt katımda oturuyor. 1 sene oldu ben buraya taşınalı ama kardeş gibi olduk. Ben gelirim kız sanada:) yatırırız ikisinide küvete çitiler dururuz:))
yapabılırsın canımayrıca kuran-ı kerım'ı okumak SUNNET.dınlemek FARZ dır.. bılmıyorsun dıye vazgeçme yanı
benım herıfe varda bana yok.. ayran çorbası yaptım bıraz once bıde kurutulmuş madımak buldum..onu pısırmeyı planlıyorum herıf erken ve ac gelecek olursa du bakalım..
enseyede ındırseydın bi şaplak
Aseton varsa bas hemeneh arkadaş, dudağımda uçuk çıktı ya
Canım Bu Haftaya Kadar Yaptırmadıysan Yaptırma Boşver Şurda Kalmış Kaç Haftan Boşuna 2 Saat Aç Kalma Yemene İçmene Dikkat Et Şekerli Gıdalardan Uzak Dur Yeter HerhaldeHerkes seker yüklemesi yaptırdı mı? Canan karatay yine atv de konuşuyor ya kafami karıştırdı.daha yaptırmadim sali günü yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?