2015 Şubat Anneleri

suan yorgun hissetmemiz çok normal ama bebişlerimizi kucagimiza aldığımızda geçecektir o :) gelen giden tüm hastalar ilk bebek mi diye soruyor evet diyince dünyanın en güzel şeyi her anını onla gecirmek isticeksiniz işe dönmek istemiceksiniz diyor

yapabılırsın canım ayrıca kuran-ı kerım'ı okumak SUNNET.dınlemek FARZ dır.. bılmıyorsun dıye vazgeçme yanı
benim bu akşama yemeğim yok
benım herıfe varda bana yok.. ayran çorbası yaptım bıraz once bıde kurutulmuş madımak buldum..onu pısırmeyı planlıyorum herıf erken ve ac gelecek olursa du bakalım..

enseyede ındırseydın bi şaplak

Ben de simdi cikcam okuldan. Dersim de coktu. Ne yemek var ne hashasli.
Bir afyonlu olarak yaptiginizi kiniyorum. Anam ah anam olsaydi da yapsaydi yanimda.
Hamburger soylsem disardan cok mu ciss. Ama evdeki cocuk da yer. Iki cocuga da zarar pff

Allahım ne duygusal hareketler bunlar..sen daha bebiş doğunca kucağına alınca tum yorgunluğunu unutacakmışsın gıbı hayal kur.. ozamanın yorgunlukları bambaşka olacak zıra..bugunlerı haydı haydı unutacaksın..

yağ losyon ya da sut gibi bişi alacak misin bebise yoksa zeytinyağı mi süreceksin? o eksik geldi bana sadece bi de tarak sanırım böyle firca şeklinde Çok hoşlanıyorlarmis bebisler onunla taranmaktan

kilo konusunda görüşmeyelim o zaman seninle... çok pis kavga ederiz.
Canım 60.4 ile hamile kaldım. 64 kg ile şeker yüklemesine gittim. Şekerin yüksek deyince diyet verdi. 1 haftada 61 kg düştüm. Şu anda 62,5 kgyum. Başlarda öide bulantım falanda çok oldu. Kızımdada toplamda 7 kg ile doğuma gitmiştim:) kardeş kardeş geçinelim kavga etmeyelim

Allah herkese senin gibi arkadaşlar nasip etsin. benım komşum bile yok.
Bizde aslında komşuyuz hemde. Alt katımda oturuyor. 1 sene oldu ben buraya taşınalı ama kardeş gibi olduk. Ben gelirim kız sanada:) yatırırız ikisinide küvete çitiler dururuz:))

Ben de simdi cikcam okuldan. Dersim de coktu. Ne yemek var ne hashasli.
Bir afyonlu olarak yaptiginizi kiniyorum. Anam ah anam olsaydi da yapsaydi yanimda.
Hamburger soylsem disardan cok mu ciss. Ama evdeki cocuk da yer. Iki cocuga da zarar pff
bacım hanı sızler calısan ınsanlarsınız ya..böyle dar zamanlarda sağlıklı beslenmek adına kışlık hazırlık yapmıyormusun..menemenlık olsun fasulye olsun falan.. hemen eve geldıgınde hazırlayabılecegın sağlıklı gıdalar ..cocugun var ozellıkle o sebepten soruyorum

Herkes seker yüklemesi yaptırdı mı? Canan karatay yine atv de konuşuyor ya kafami karıştırdı.daha yaptırmadim sali günü yapılacak.

yav bi hayal kurdurmuyorsun gerçekleri yüzümüze tokat gibi vur sen vur :)

Vay be ne güzel zapzayıf kalmışsın. Sen tam benim doktorun istediği gibi bi hamilesin. Yarın kontrole benim yerime sen girsene

yav bi hayal kurdurmuyorsun gerçekleri yüzümüze tokat gibi vur sen vur :)
bebegım ben sımdıden soyluyomkı yarın afallama bengıbı..ben hamısken derdım kı..nasılsa uyuyacak,nasılsa emecek,nasılsa susacak,nasılsa uyuyacak..ama psikologluk oldumcok buyuk beklentilere gırmışım zaar essekten düşüncede canım pek fena yandı hanı..ben gıbı olma dıyom,hayatın gerceklerı can yakıyo..

Sen doğumdan sonra sakin bi yerlere kaybolma ama çok seviyorum msjlarini çok tatlı esprilisin :)

bak bi de anlatıyo.

benim bulantım da olmadı, şekerim de yoktu Allaha şükür. o yüzden hiç kilo veremedim. iştahım da açık, 14 kilo almışım. doğuma kadar 20'yi bulurum hatta geçedebilirim bundan korkuyorum.

ya vazgeçmek değil de yani iş dolayısıyla eve de yorgun geldiğimden bi türlü tam adapte olamadım. yarım bıraktığıma da çok üzüldüm. bitireceğim onu.

Allahımmmm şeker yüklememi yaptırdım ama hala karatayı gören beni arıyor Annem aradı, hemen atv aç diyor, zaten izliyorum dedim.

Herkes seker yüklemesi yaptırdı mı? Canan karatay yine atv de konuşuyor ya kafami karıştırdı.daha yaptırmadim sali günü yapılacak.
Canım Bu Haftaya Kadar Yaptırmadıysan Yaptırma Boşver Şurda Kalmış Kaç Haftan Boşuna 2 Saat Aç Kalma Yemene İçmene Dikkat Et Şekerli Gıdalardan Uzak Dur Yeter Herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…