bacım hanı sızler calısan ınsanlarsınız ya..böyle dar zamanlarda sağlıklı beslenmek adına kışlık hazırlık yapmıyormusun..menemenlık olsun fasulye olsun falan.. hemen eve geldıgınde hazırlayabılecegın sağlıklı gıdalar ..cocugun var ozellıkle o sebepten soruyorum
En fazla 2 gun kalsan cnm bi tanesini bigun digerinide kirlenirse diger gun giydirirsin ic badi 3 tane yazdim cisi falan bulasirsa yedek olsun diye yeter zaten bide bizim hastane bebegi yikayip giydirdikleri icin kirlenmede olmuyo
bir kaç gün önce sağlık ocağından arayıp çağırdılar gebelik takibi için. kan ve idrar tahlili yaptılar. iyi ki de yapmışlar. fazla akıntı dışında hiçbir şikayetim olmadığı halde idrar yolları enfeksiyonu olduğumu öğrendim.
ne yazık ki antibiyotik verdi aile hekimim.şimdi onu kullanıyorum ama bebişe bi zarar verir diye de çok korkuyorum.
siz siz olun idrar tahlili doktorunuz istemese bile yaptırın. sağlık ocağı olmasa istemiyordu benim doktorum.
Sessizleşti buralar:) yemeğemi gitti herkes. Benim kocişimde önce yemeğe yetişemiycem dedi, şimdide geliyomuş. Yemeğimi yapmıştım. Evde çocuk olunca mutlaka yemekte oluyor:) onu bekliyorum. Bu arada bn kuru inciri kaynatıp suyunu içiyordum, böyle bişey yok. Fena süt yapıyordu aklınızda olsun. Sütüm kesildi ya sonradan bazı moral bozukluklarından neyseee. Bu bebeğimin rızkını kimse kesemiycek Allahın izniyle
ya ben bebeğim için takip ederek hatim indirmek istiyordum ama 1. cüzü bitirdikten sonra devam edemedim.
sizce takip ederek hatim sayılır mı? internette araştırmıştım, sayılır yazıyordu ama emin olamadım. kendim Yasin okuyabiliyorum Arapçadan ama Kuran'ın tamamını bitirecek kadar bilmiyorum Arapçayı. öyle bişey için niyetlenmiştim ama devamını getiremedim. izne çıkınca bitirmeyi düşünüyorum kısmet olursa.
Kızlar ben hastane için bir takım pijama aldım, bir takım da sabahlıklı pijama almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı ya :/ 150-200 arası değişiyo sordum da birkaç mağazaya. siz ne kadara aldınız ortalama olarak? fiyatı bu mudur yoksa burdakiler mi biraz fazla atıyo fiyat konusunda bilemedim.