2015 Şubat Anneleri

Haziliyoruz var hepsinden de. Bazen onu hazirlamaya gucu olmuyor insanin. Annem hep yapar bir suru sey kendi bahcesinden

Bende Bebeğin Gazı Olsa Seni Arıcam Help Meeeee Diye

doğumdan sonra daha çok ihtiyacımız olacak biz pimpirikliler ancak yola geliriz

Haziliyoruz var hepsinden de. Bazen onu hazirlamaya gucu olmuyor insanin. Annem hep yapar bir suru sey kendi bahcesinden
ben buna cok onem verıyorum sırf bunun ıcın dondurucu aldım evvelkı sene..calısmayan bır hanım olmama rağmen elım ayağım desem yerıdır..

süt yapıcı ıcecek..

Bu karısımı bı surahıye ya da kaba koy. Ustune gecmıcek sekılde su koyun. Bir gün boyunca bekletın. Snra ıcmeye baslayın

Eklentiler

• 1604598_10205532860510610_3261110557146215367_n.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 115
yahu bı bakınayım aralık anaları dogurmus mu dedım..darlandım..hayat yok yahu..anlaşılan doğuran kaçmış..sona kalanlarda dona kalmış..

bakalım bız ne olacazz

Liste budur işte :) bu hastane çantası diğerleri hastane valizi :)
En fazla 2 gun kalsan cnm bi tanesini bigun digerinide kirlenirse diger gun giydirirsin ic badi 3 tane yazdim cisi falan bulasirsa yedek olsun diye yeter zaten bide bizim hastane bebegi yikayip giydirdikleri icin kirlenmede olmuyo

selam güzel şubat anneleri,

bir kaç gün önce sağlık ocağından arayıp çağırdılar gebelik takibi için. kan ve idrar tahlili yaptılar. iyi ki de yapmışlar. fazla akıntı dışında hiçbir şikayetim olmadığı halde idrar yolları enfeksiyonu olduğumu öğrendim.

ne yazık ki antibiyotik verdi aile hekimim.şimdi onu kullanıyorum ama bebişe bi zarar verir diye de çok korkuyorum.

siz siz olun idrar tahlili doktorunuz istemese bile yaptırın. sağlık ocağı olmasa istemiyordu benim doktorum.

Sessizleşti buralar:) yemeğemi gitti herkes. Benim kocişimde önce yemeğe yetişemiycem dedi, şimdide geliyomuş. Yemeğimi yapmıştım. Evde çocuk olunca mutlaka yemekte oluyor:) onu bekliyorum. Bu arada bn kuru inciri kaynatıp suyunu içiyordum, böyle bişey yok. Fena süt yapıyordu aklınızda olsun. Sütüm kesildi ya sonradan bazı moral bozukluklarından neyseee. Bu bebeğimin rızkını kimse kesemiycek Allahın izniyle

Takip ederek olur canım. Allah kabul etsin.

Canim brnde bi pijamayi 140a sabahligida ayri aldim 90a sanirim normal benim aldigim conness aqua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…